Prelucrare video

dobrotescunicol
Folosind "Ulead VideoStudio 7 SE DVD" am descarcat din camera un filmulet pe care-l filmasem azi. Are cam 40 minute. Pe hard, dupa captura cu Ulead are cam 1.2 GB. Am incercat sa folosesc AutoGordianKnot pentru a-l comprima la 700 MB. Problema este ca operatiunea a inceput in urma cu 4 ore si probabil o sa continue pana dimineata. E normal asa ceva?
Tot ce vreau este sa scriu acest filmulet pe CD-uri. Fie sa-l impart in doua bucati (am cautat un avi spliter insa n-am gasit nici unul care sa faca asta) - toate ziceau ca pot face insa la test observam ca filmuletele nu pot fi citite dupa split, sau sa-l comprim si sa incapa pe un CD.
Daca e necesara o zi pentru un minifilm, mi-ar trebui o saptamana pentru cateva casete?
Am procesor la 950MHz.
Poate am gresit eu ceva?
FreeMan_FX
N-ai gresit cu nimic .. procesorul tau e destul de slab console.gif in mod sigur pana dimineata va fi gata ..desi nu cred ca ar trebui sa dureze mai mult de 8 ore.
tEo
da, procesorul tau e destul de incet. dar poti estima cit timp mai ai de asteptat... agk are in fereastra principala un log, care iti spune tot timpul in ce faza e comprimarea... de ex., sti daca se ocupa de sunet, sau daca verifica daca filmul e interlaced, sau daca e in primul pas sau al doilea pas la comprimare... iar daca e la unul din acesti pasi, si virtual dub mod are un log in care poti afla cit mai este de asteptat... in plus, agk are o setare care permite computerului sa se opreasca dupa ce a terminat de comprimat materialul smile.gif

vis-a-vis de splittere... daca ai capturat in format avi, puteai folosi virtual dub sa imparti filmul in 2 bucati, fiecare citibila, selectind de la cursor prima jumatate, salvind ca avi, apoi la fel cu cealalta jumatate... si daca foloseai optiunea "direct stream copy", stateai chiar FOARTE putin la splituire...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.