Kidu
6th August 2004, 23:32
deci Ferroli NU vinde decat prin distribuitori...sa nu bati drumu degeaba
Nu zice nimeni ca nu sunt bune rad de otel.. ci ca sunt mai bune cele de al.
adinush
9th August 2004, 22:29
GATA! Deci nu cred ca voi regreta, am luat azi de la vital instal domicompactu ala minune de 30 la super pret ( cred eu ) si radiatoare de aluminiu...am renuntat la ideea de a merge pe otel, arata mult mai bine aluminiu...
Sper sa o pun in functiune in 3-4 zile si revin sa va zic cum merge
))
adrianm21
10th August 2004, 08:55
Salut
Vis a vis de reply-ul meu postat pe acest thread privitor la centrale la care nu prea s-au inghesuit multi sa ma sfatuiasca, insa asta este probabil ca pana la urma chiar sunt interese pe marginea acestui forum, vreau sa va reamintesc configuratia mea si solutia pe care voi merge:
casa bine incadrata de constructiile vecine, cu 200 mp cu 3 m inaltime, deci circa 600 m3 de aer. In privinta izolatiei nu sunt multe de spus doar ca am doar un perete care nu e incadrat de vecin placat cu polistiren si tamplarie PVC Kommerling cu geam termopan la exterior.
In privinta centralei cred ca eu pana la urma cred ca ajung sa urmez calea trasata de proiectant adik voi merge pe un Vaillant de 35 Kw cu un boiler separat de 120 de l pt ACM.
Ce am gasit la alte firme ba erau la acelasi pret sau chiar mai mare si la puteri mai mici dar aveau alte avantaje in ceea ce priveste boilerul (din inox) sau garantie mai mare fie nu mi-a placut cum s-au miscat cei cu service-ul.
Adik oameni neinstruiti samd
In privinta radiatoarelor merg pe fonta solist de la Kalor (cehesti am inteles si nu de la Romstal ca sunt scumpe)!
Intr-un final voi ce credeti fac bine ce fac?
Hai astept pareri ca sa imi fac o idee pana la sfarsitul saptamanii
Toate cele bune! :cya:
dante01
10th August 2004, 12:27
@adinush
sa o folosesti sanatos si sa te tina o mie de ani centrala...
zici ca ai luat-o de la vital,cum ti s-au parut tipii de acolo?...
eu am fost pe la ei in vara si sincer nu mi-au creeat o imagine prea buna (halele alea de inteprindere comunista, am fost chiar si in birouri, ca sa nu mai vb de faptul ca au program pana la 15...) desi in prealabil corespondasem cu cineva de acolo destul de mult si a fost singurul care imi raspundea la mail-uri aproape instantaneu si cu informatii corecte si complete...
in fine, asta ca veni vorba de ei...
am inteles ca au cele mai mici preturi, asa ca probabil tot la ei voi merge si eu, pe mine ma intereseaza un new elite ...
tu vei face instalatia cu ei? ma intereseaza acest aspect caci sunt din Ploiesti si as vrea sa fac toata treaba cu o singura firma, de la achizitonat centrala pana la proiectul instalatiei termice si lucrarea propriuzisa, sa nu ma plimbe de la unul la celalalt daca doame fereste am vreo problema...
@adrianm21
man, nu fi asa suparat, nu ca nu te-a bagat nimeni in seama, dar problema ta e un pic caz particulat prin faptul ca vrei sa pui si boilerul ala, in general oamenii isi iau centrala instant, fara boiler sau alte smecherii...
in fine, eu zic sa ai rabdare, poate ii scrii un pm lui kidu, mie mi-a raspuns la intrebarile pe care i le-am pus...
bafta!
adinush
10th August 2004, 18:34
dante01: err.. eu nu stiu cum e pe la nu stiu ce hale..am fost la magazinul din Militari prima oara, apoi a trebuit sa fac un drum la cel din Chitila pentru ca acolo era un nene cu care puteam sa discut despre executie mai in detaliu...cel putin ala din chitilei arata meserias, cu centrala montata in instalatie, radiatoare pe pereti...misto... cred ca aveau vreo 20 de centrale expuse... O_O . Facturile la calculator, garantii la tot ce am luat si nu din alea scrise cu pixu in coltu facturii, mi au pus nijte stickere aurii ( fff kewl ) pe centrala si pe radiatoare... nu stiu..eu m am simtit in centru atentie si nu mi pare rau dupa bani...
Spatiu din militari e mai stramt...dar nu stiu despre ce hale vorbesti...Iar programu e pana la 18.00 Cel putin in chitilei am ajuns pe la sase fara zece si am stat pana la 18.45 de vorba. Nu au dat semne ca terminasera programu sau ca sunt grabiti... mah vorbesti de Vital Instal / Soprex imi SA? da? Bah..eu le am lasat 400 ooo spaga
( oricum mi au adus si marfa acasa si le am mai dat si la baieti 100
)))
nenea cu vaillantu..asa am vrut si io sa ma dau smeker sa iau vaillant. sa iau buderus...deci dupa ce am dat o tura si m am interesat am avut norocu sa dau de forumu asta ( traiasca kidu, andrei cioaca, etc ) care u=mi au deschis ochii. De ce sa dau aproape dublu pe aceeasi centrala plus ca astea nemtesti arata ca draq, parc sunt facute cu drujba...
uitasem de executie...
( deci nu m am putut lipi de ei, teoretic puteau sa faca contract abia pentru 1-10 octombrie...
( Mi a parut rau dar nu aveam ce sa fac... mi a aratat chiar dosaru cu oferte si executie si chiar erau frumos datate si insemnate cu echipa 1 2 sau 3 si ultima se termina pe 2 oct...era prea tarziu pentru mine... Nu sunt chiar ieftini la pret dar am vazut instalatia din magazinul lor si m a repezit nenea marian( sefu de la executie ) la o lucrare si arata la fel de ingrijita si frumoasa... Spunea ca la ultimele 6 lucrari a avut doar 1 lipitura care curgea, 1 cot pleznit sau crapat si un robinet defect. Acum... poate mintea, poate se lauda.. cine sjtie...
kork
10th August 2004, 19:30
andreic
10th August 2004, 19:34
Originally posted by adinush
dante01: err.. eu nu stiu cum e pe la nu stiu ce hale..am fost la magazinul din Militari prima oara, apoi a trebuit sa fac un drum la cel din Chitila pentru ca acolo era un nene cu care puteam sa
Aia din Chitila sunt de fapt Confortech... importatori Ferroli si DeLongi. Sunt de incredere, aia mi-au facut si mie instalatia.
dante01
10th August 2004, 19:55
eu am fost la vital pe bd timisoara...
acolo sunt halele de care iti vb...
o sa dau o fuga si pe la chitila si pe unde mai ziceti voi cand apuc...
merci de info!
Kidu
10th August 2004, 20:10
Andrei: eroare.. Conforteh nu mai e demult pe Chitila..s au mutat pe Bucurestii Noi, parca s au dat la fund.. nu stiu ce draq au, ca erau firma buna, vorba ta... Vital are show room pe chitila mai inspre capat.. au un banner imens cu ferroli...errr..portocaliu
Cred ca adinush a fost prin magazinele lor si dante doar la sediu... sa stii ca e cam separata reteaua de magazine cu sediu...aia care au ramas se ocupa de santierele lui soprex si sunt mai batuti in cap...la magazine e numai tineret, te intelegi altfel cu ei.
Kork: uh...arata bine aia
cred ca se referea la modelele mai vechi..care chiar ca erau oribile... adinush ce spanac de vaillant uri vazusi tu ?!
adrianm21: zi si tu pretu la centrala + boiler, daca vrei sa ne facem o impresie.. ce naiba ai gasit tu mai scump de atat?! Aia de 35 gasita e murala sau de pardoseala ? Radiatoarele cehesti de fonta sunt cea mai buna alegere la ora actuala. Sunt vreo 2-3 variante pe piata, cred ...
adinush..gata ca o dai in reclama..am inteles punctul tau de vedere...mai asteptam si alte opinii. Oricum, ne bucuram cu toti ca ti am fost de ajutor si bafta in continuare. PS: nu ne ai zis cu cine ai facut instalatia, totusi...sa ne zici si noua de preturi, calitate, etc...
kork
10th August 2004, 20:24
Mda. D-aia am si io.
Vital-Instal
10th August 2004, 20:39
Vital Instal S.A, Ferroli Romania si Softpedia ofera membriilor celui mai mare forum romanesc urmatoarele produse la preturi cu totul speciale:
Ferroli Domicompact F24 - 23.150.000 lei
Ferroli Domicompact F30 - 26.150.000 lei
Ferroli NewElite F24 - 32.360.000 lei
Element aluminiu Ferroli Clan 600 - 325.000 lei
Preturile includ TVA, kitul de evacuare fortata si punerea in functiune in cazul centralelor. Toate produsele sunt pe stoc in momentul ofertarii. De aceasta oferta nu pot beneficia decat persoanele fizice. Plata se va face numai in numerar.
Precizari : Aceasta oferta speciala sa regaseste doar in acest forum, ea nefiind accesibila in magazinele Vital Instal, site ul acestuia sau in oferte de pret. Oferta este accesibila doar membrilor Softpedia cu o vechime de minim 1 luna si minim 50 de posturi. Cei care doresc sa profite de acesta oferta ii rugam sa foloseasca optiunea "private message" a forumului, atasand User, vechime, nr. posturi, Nume de contact si telefon/email pentru detalii.
dante01
10th August 2004, 20:50
imi faceti si mie o oferta speciala la un new elite?...
chiar ma intereseaza...
andreic
10th August 2004, 21:19
La inceput au fost la aia cu vitralii de langa pod, dupa aia s-au mutat la o hala la vreo 100m de locul ala... mai departe nu stiu. Unde zici ca sunt acuma exact ? Ai adresa/numar ?
unGuru
10th August 2004, 23:53
kidu, de ce-s mai bune radiatoarele de fonta? au inertie termica mai mare, deci se mentin calde mai mult timp daca centrala ia o pauza.. dar si la revenire, se incalzesc mai greu.. deci, care-i spilul?
sint mai bune unde ai incalzire "de la primarie".. unde caldura curge nonstop pe teava.. am i right?!
unGuru
10th August 2004, 23:58
ma intereseaza urgent niste radiatoare tip plinta.. any help please?
adrianm21
11th August 2004, 07:14
Intr-adevar are dreptate omu'! Nu am scris pretul! In CTA de unde voi fi nevoit sa mi-o cumpar mi-au cerut 2200 eur cu tva cu tot dar sper sa o scot la 2k cu montaj inclus. Modelul exact este VM356 si este doar pt incalzire boilerul este separat, dar inclus in pret, si este pt acm.
Vi se pare mult? Gasesc altceva similar pe piata?
Oricum va multumesc ca ati fost mai activi de data asta!
adrianm21
11th August 2004, 07:23
aaa, am uitat vital si celor care faceti atata reclama centralelor ferroli m-am intrebat de ce sunt asa de ieftine. Si mi-am dat repede raspunsul: ca sa vi-l dati si voi accesati www.ferroli.net :mad:
Sooper nu? E alegerea voastra! Va salut, numai bine! :cya:
bittek
11th August 2004, 08:28
EEE esti super nu? :mad: Cum de te-ai oprit tocmai la ala si nu ai vazut si astea:
http://www.ferroli.es/
http://www.ferroli.it/home.htm
http://www.ferroli.co.uk/
http://www.ferroli.de/
O firma mare care se respecta are filiale in lumea intreaga.
Vital-Instal
11th August 2004, 08:58
www.ferroli.net este site ul reprezentantei Ferroli din Turcia. Daca nu stii cine suntem te invitam oricand la Ferroli Romania si vei intelege dupa ce ne vizitezi sediul si depozitul. Toate produsele Ferroli sunt fabricate in Italia. Din pacate Ferroli NU este deloc ieftin pe piata romaneasca, comparati alte preturi si alte marci. Nu confundati ofertele speciale cu preturile de lista.
kml
11th August 2004, 11:01
De ce veniti tocmai acum cu oferta asta ??????? /sHit
Mi-am luat centrala anul trecut. Dar, cautand pe net preturi si caracteristici ale centralelor am vazut gama Domina de la Ferroli. Culmea e ca si Calorexul are o gama cu acelasi nume. Domina nu e marca inregistrata a Ferroli S.p.A. ?
btw: unde pot sa le vad ? ca aici nu le-am gasit.
dante01
11th August 2004, 11:10
@kml
sti si tu cum e cu tehnologia...
ai tot ferroli?
kml
11th August 2004, 11:17
beretta, 28Kw, tiraj fortat
johnnyboy
11th August 2004, 11:26
;aaa; pana cand este valabila superoferta Softpedia+Vital Instal ??
(nu de alta da' mai am putin pana la cele 50 de post-uri si pana la debransare)
dante01
11th August 2004, 11:30
si tu acum...
crezi ca daca nu vei avea 50 de posturi si le promiti frumos ca le faci si dupa ce iei centrala nu iti vor lua banii?...
hai sa fim seriosi...uite ce mi-a zis mie despre durata acestei oferte(ma rog,pe mine mainteresa sa iau centrala prin ocrombrie):Din pacate oferta nu va fi valabila pana in octombrie, este o oferta de actualitate cu limita de stoc. In momentul ofertei toate modelele sunt pe stoc. De ex. stocul curent de elementi de aluminiu este de 12.800 el. iar stocul desemnat pentru aceasta oferta este limitat la 2500 buc....
bafta!
dante01
11th August 2004, 11:32
a, si inca ceva, tot de la ei intr-un pm
"......Sper sa reusiti achizitia centralei in aceasta perioada pentru ca mai mult ca sigur va urma si o oferta speciala pentru radiatoarele de otel Ferroli."
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.