Servicii de protectia muncii,PSI, mediu,ISCIR
Pagini: 1, 2, 3

bogdan78

Pop Valentin-Ovidiu, persoana fizica autorizata efectuez prestari de servicii
protectia muncii, de PSI(aparare impotriva incendiilor), mediu, ISCIR. Pot fi
contactat la numarul de telefon 0744/249528 si 0264/425191. Am domiciliu stabil
in Cluj-Napoca.

Pop Valentin: 10 ani de experienta in domeniul protectiei muncii si apararii
contra incendiilor.

Atestate: curs de perfectionare in domeniul "Securitatea muncii" cu programul
tematic LEGISLATIE, EVALUAREA NIVELULUI DE SECURITATE/RISC LA LOCUL DE MUNCA",
certificat de competenta prin care se atesta indeplinirea atributiunilor de
indrumare, control si constatare a incalcarii legii in domeniul prevenirii si
stingerii incendiilor. Contact: telefon 0744/249528, email: valentinpop15@yahoo.com
bogdanan
nu crezi ca prindea mai bine un cv atasat ?

Berti
Ca sa-ti demonstrezi maestria si cunostintele in domeniu, cu scopu de a convinge clientii sa apeleze la serviciile tale, te provoc la o mica consultatie on-line! Ce parere ai?

As vrea sa stiu, ce se completeaza in fisele de instructaj in domeniul situatiilor de urgenta la instructajul periodic? Exista niste norme specifice si in functie de fiecare angajat se completeaza cu anumite articole. Sau se fac niste norme interne... si tot asa se specifica articolele corespunzatoare?

Multam!
Berti
Mai are rost sa astept oferta aia de pret?
Berti
QUOTE (arcond @ Apr 30 2008, 16:32) *
Sunteti cumva grabiti ?

Asa ca fapt divers, nici in ziua de azi n-am primit un raspuns!
bogdan78
QUOTE (Berti @ Jan 25 2008, 10:02) *
Ca sa-ti demonstrezi maestria si cunostintele in domeniu, cu scopu de a convinge clientii sa apeleze la serviciile tale, te provoc la o mica consultatie on-line! Ce parere ai?

As vrea sa stiu, ce se completeaza in fisele de instructaj in domeniul situatiilor de urgenta la instructajul periodic? Exista niste norme specifice si in functie de fiecare angajat se completeaza cu anumite articole. Sau se fac niste norme interne... si tot asa se specifica articolele corespunzatoare?

Multam!

Ca fapt divers domnule Berti, scopul dumitale a fost sa obtii informatii nu o oferta de pret. Pentru informatii iti sugerez sa urmezi un curs de protectia muncii organizat de inspectorat. Pentru cei care doresc serviciile pe care le-am afisat in primul post exista email si telefon. Toti cei care au beneficiat de aceste servicii au stabilit contactul prin email si telefon. Nu cred ca mai e necesar sa fac alte precizari.
Berti
Stimabile, eu te-am intrebat ceva... tu mi-ai raspuns:

Stimate domn. Maiestria costa bani. Daca va intereseaza pentru dumneavoastra instructajul de protectia muncii, imi trimiteti un email cu detalii si eu va prezint oferta.

Iar eu am spus OK, fa-mi o oferta de pret!
N-am primit nici un raspuns...

BTW. Nici nu vreau sa mai pomenesc de ideea de forum, gandit cu scopu de a ne ajuta intre noi cu titlu gratuit.
Ca printre posturile cu sfaturi GRATUITE te mai lipesti de-o afaracere si iese un ban, nu-i un lucru rau si nu deranjeaza pe nimeni. Da cand mulgi forumu', fara ca tu sa dai ceva la schimb nu-i prea frumos si nici sanatos.
Nu-i forumu meu, asa ca nu ma intreseaza, nici n-am de gand sa sesizez pe cineva in aceasta privinta.

Asa ca un repros, raspunsu la intrebarea mea, il puteai formula intr-un rand, si te costa fix 0 lei, dar noah... asa-i romanu! Iar ca fapt divers, la cursurile organizate de inspectoratul de protectia muncii nu se preda nimic referitor la PSI. Dar tu stii mai bine!

bogdan78
QUOTE (Berti @ May 5 2008, 11:53) *
Stimabile, eu te-am intrebat ceva... tu mi-ai raspuns:

Iar eu am spus OK, fa-mi o oferta de pret!
N-am primit nici un raspuns...

BTW. Nici nu vreau sa mai pomenesc de ideea de forum, gandit cu scopu de a ne ajuta intre noi cu titlu gratuit.
Ca printre posturile cu sfaturi GRATUITE te mai lipesti de-o afaracere si iese un ban, nu-i un lucru rau si nu deranjeaza pe nimeni. Da cand mulgi forumu', fara ca tu sa dai ceva la schimb nu-i prea frumos si nici sanatos.
Nu-i forumu meu, asa ca nu ma intreseaza, nici n-am de gand sa sesizez pe cineva in aceasta privinta.

Asa ca un repros, raspunsu la intrebarea mea, il puteai formula intr-un rand, si te costa fix 0 lei, dar noah... asa-i romanu! Iar ca fapt divers, la cursurile organizate de inspectoratul de protectia muncii nu se preda nimic referitor la PSI. Dar tu stii mai bine!

Domnule, am postat adresa de email si numarul de telefon tocmai in acest scop. Toti cei care au dorit serviciile respective, au trimis un email. De la dumneata nu s-a primit nici un email. Si ai inteles gresit scopul ariei bursa care este doar pentru reclama. Daca doriti informatii cu titlu gratuit postati pe forumul OPINII DESPRE PRODUSE SI SERVICII.
bogdan78
UP
bogdan78

UP
bogdan78
UP
bogdan78
UP
lalex_ram
apropo, unde pot gasi NSSM. sunt nou in domeniu si nu pre ma descurc.
din cate am inteles nu se mai fole=osesc acele nss-uri din 90
multumesc
bogdan78
Normele specifice nu se mai gasesc, s-au abrogat. Fiecare le concepe singur.
lalex_ram
QUOTE (bogdan78 @ Feb 18 2009, 13:39) *
Normele specifice nu se mai gasesc, s-au abrogat. Fiecare le concepe singur.

multumesc f mult
le concep intr-un registru de norme si dupa le scriu in fisa individuala?
bogdan78
Instructiunile se concep de catre fiecare firma. Va puteti face un dosar pentru fiecare firma in parte si in fisa se scrie titlul normei. Amanunte se predau la curs.
bogdan78
UP
bogdan78
UP
lalex_ram
multumesc pt amabilitatea cu care mi-ati raspuns.
bogdan78
Cu placere. Ma bucur ca v-am fost de folos.
bogdan78
UP
lalex_ram
are cineva un model de instructiuni proprii pt soferi? ofer la schimb instr. proprii pt agent paza si ospatar
bogdan78
UP
bogdan78
UP
bogdan78
UP
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.