wickerman_nicko
11th July 2006, 18:37
Hombre, pai numai eu stiu cat am putut sa umblu la ea s-o reglez ca lumea... Era ca dreaq cand am luat-o... Si sa stii totusi ca am facut o comparatie cu un Ibanez... si nu suna prea rau. Da' eu zic ca la banii astia merita totusi... Si nu stiu ce sa zic, da' parca totusi o doza dubla la bridge suna un pic mai bine decat una simpla, chiar daca e romaneasca... Intr-adevar, finisajul lasa de dorit, dar nu e nici mediocru ca in cazul Behringerului care sincer m-a facut sa ma simt mandru ca totusi am un Reghincaster, cand l-am cantat... Si oricum, nu e neaparata nevoie sa canti "metale grele", dar chestii de genul Eric Clapton suna destul de bine. Si acum depinde si de distors... Pe un amp ieftin si mic cum ar fi Behringer GM108 (ca tot vorbeam de V-tone pack) suna intr-adevar rau... Dar pe un Peavey Blazer 158 se schimba situatia. La capitolul cheite sta destul de rau, dar totusi, e produs romanesc. Tremolo fiind unul standard si cheitele proaste chitara se dezacordeaza, dar eu nici nu folosesc tremolo (decat bend-uri). Eu recomand aceasta chitara tuturor incepatorilor care doresc sa-si cumpere o chitara electrica ieftina, atata timp cat nu au pretentia sa cante chestii heavy precum Metallica (pe care sincer, ii urasc).
somebloody
21st February 2008, 00:46
un site foarte bun pentru chitaristii pasionati... click aici !!
anymary
21st February 2008, 13:37
fratele meu asculta rock si mai canta la chitara