Am nevoie de pareri

leonidas

Salutare, site-ul meu este www.ponturifierbinti.com . Am incercat sa-l optimizez dupa cum m-am priceput eu, am adaugat metataguri pentru cuvinte cheie si nu doar la "header" ci si la fiecare articol in parte, l-am inscris in cateva monitoare web si chiar am facut schimb de linkuri cu 2-3 webmasteri. Totusi e loc de mai bine, desi sunt indexat de google si primesc ceva vizitatori de acolo am impresia ca imi scapa ceva. Ce sa-i mai fac? Astept o parere de la "gurusii in SEO"....
preacher
Dude, ce sunt chestiile urmatoare in sursa?

<p><meta content="trafic, cresterea traficului, marirea traficului, promovare, promovare site, promovare website, promovare online, reclama pe internet, publicitate, publicitate pe internet, promovare pe internet" name="Keywords" /><meta content="Afa cum poti creste traficul site-ului tau. Mai multi vizitatori inseamna mai mult profit!" name="Description" /><meta content="izbranmoia@yahoo.com" name="Author" /><meta content="NOINDEX, NOFOLLOW" name="ROBOTS" /><!-- META Tags generated by http://submitexpress.com/metatag.html --><meta content="MSHTML 6.00.2800.1106" name="GENERATOR" /></p>

In cazul in care nu stiai metatag-urile se pun doar in head, in corp nu mai sunt meta-uri - doar spam! In plus, foloseste si tu permalinks daca tot vrei sa faci seo.

leonidas
Pai mi-am zis ca daca pun meta taguri si in articole, nu doar in head e mai bine, am intrebat pe cineva care se pricepe la SEO mai mult decat mine si a zis ca da, e bine sa pun si la fiecare articol. Ma "depuncteaza" daca am pus meta si la articole? Sa le scot, sa le las sau sa le modific?

In plus, foloseste si tu permalinks daca tot vrei sa faci seo.

Asta e tot un meta? Care e rolul lui si cum il pun?
preacher
QUOTE(leonidas @ Jul 10 2006, 22:52) *
Pai mi-am zis ca daca pun meta taguri si in articole, nu doar in head e mai bine, am intrebat pe cineva care se pricepe la SEO mai mult decat mine si a zis ca da, e bine sa pun si la fiecare articol. Ma "depuncteaza" daca am pus meta si la articole? Sa le scot, sa le las sau sa le modific?
Asta e tot un meta? Care e rolul lui si cum il pun?

Of of of, ai inteles gresit ce ti-a spus prietenul tau: el a zis sa pui meta-uri diferite pentru fiecare articol in header-ul lor! Cum ai facut tu acum sunt in body, si asta e spam (si da, pana la urma vei fi depunctat de motoarele de cautare). Ca sa poti folosi metatag-uri diferite pentru fiecare articol trebuie sa instalezi plugin-urile de aici (trebuie sa stii un pic de germana, sau folosesti language tools de la Google).

Cat despre permalinks, asta e o functie a Wordpress-ului care transforma link-urile dinamice in sef urls. Ca sa activezi functia te duci la interfata de administrare -> Options -> Permalinks; aici selectezi una dintre optiuni in afara de default (ce ai tu selectat acum). Daca selectezi Custom cel mai indicat mi se pare sa completezi "/index.php/%year%/%category%/%postname%/" fara ghilimele desigur.

Bafta mare! Si scoate acele meta-uri care sunt puse gresit acum, neaparat!
Sergiu_Q
pentru permalink vezi si aici :
http://en.wikipedia.org/wiki/Permalink
leonidas
Ok, multzam o sa fac cum ati zis, o sa sterg tagurile din articole si o sa umblu la optiuni.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.