danberte
4th June 2006, 17:46
Salutare wireless people,
see for free with c*free
Am pus la bataie niscaiva invitatii la Festivalul International de Film Transilvania (TIFF) al carui parteneri cu mandrie suntem! 

Tot ce trebuie sa faceti e sa intrati pe www.cfree.ro de pe unul din hotspoturile c*free si sa va inregistrati in sectiunea cu pricina.
TIFF are parte de doua hotspoturi de mare viteza pe toata durata sa (2-11 iunie) la Cinema Republica si Meeting Point Terasa Muzeu!
SSID:
c*free (TIFF Republica)
c*free (TIFF Meeting Point)
Va astept!
eugeniusro
6th June 2006, 12:41
QUOTE(exosyphen @ May 23 2006, 18:40)

Discutii ipotetice : Daca vine o furtuna si trazneste in hotspot ... o sa mi se arda oare placa WiFi daca in acel moment sunt conectat la hotspot?
Nu daca esti conectat conteaza, poti sa ai probleme si daca ai computerul oprit dar ai cablul spre antena conectat, e bine sa ai antena mai ferita de descarcari electrice, ca amplasament (sub cornisa), legata la pamant, si descarcator pe cablul radio pus undeva cat mai aproape de placa wireless. Daca folosesti antenuta de 2 db nu e nevoie de protectii suplimentare dar trebuie sa tii cont ca pe furtuna multe socuri electrice vin pe reteaua electrica si deci o priza cu protectie sau un UPS este indicat sa ai.
Daca hot-spotul are antena undeva in interior, atunci nu ii trebuie protectie decat pe alimentare, un UPS nu strica si se poate proteja prin el si routerul evident.
sandy
6th June 2006, 23:51
Cum poti lega la pamant cablul radio? Care parte a lui?
ipman
7th June 2006, 07:44
QUOTE(sandy @ Jun 7 2006, 00:51)

Cum poti lega la pamant cablul radio? Care parte a lui?
Se impaminteaza tresa.
Ionut Corneanu
7th June 2006, 16:30
Pt Dan Berte,
As putea pune un hotspot pe terasa la euphoria - toata piata muzeului (acolo e vorbita treaba de anul trecut dar a venit toamna si inauntru nu prea avea rost), vreua sa discutam conditiile, unul in grigorescu pe eremia grigorescu - aproape de napoca.. (la mine acasa), unu pe sincai, in piata pacii.. nu stiu cat e de viabil ala ca e foarte ingusta strada si cu cladiri mari in jur, nu acopera mare lucru.. si ar mai fi si alte locatii interesante..
Presupun ca est ocupat cu festivalul in momentul asta.. cand te eliberezi da-mi un tel sa ne intalnim la o poveste.
Ionut
0729010585
danberte
8th June 2006, 18:03
there you have it!! It's done!
c*free in Piata Muzeului, Cluj Napoca!
mai are rost sa mentionez ce loc ocupa Cluj pe harta wifi a Romaniei? :grin:
PS: Thx Ionut!
AlexIP
10th June 2006, 14:20
Dupa multe, multe ploi, a aparut... 
Click pentru a vizualiza atașamentul
exosyphen
10th June 2006, 16:20
c*free back online si in Manastur.
Faza de ras vis-a-vis de wireless. Ieri seara, nu stiu cum, am miscat unul din miile de cabluri de sub birou, si s-a intrerupt linia de net care "alimenteaza" router-ul .. si eu injuram ISP-ul de vre-o 16 ore.
danberte
13th June 2006, 16:12
hehe, cables, mother of all wifi's
ciudatelu
27th June 2006, 09:03
Salut tuturor!
Sunt de curand (de ieri) posesor de notebook cu wifi si am decis sa testez si eu c*free. E inimaginabil de super! Asadar, daca aveti drum prin Cluj, nu ezitati sa faceti un popas la Flowers Tea House, in centru, langa Crema, sau pe o banca din zona pietonala a bd. Eroilor 
Am vorbit cu Dan si probabil, incepand de azi, voi tine si eu un hotspot public la mine acasa, in cartierul Gheorgheni
danberte
29th June 2006, 21:06
danberte
9th July 2006, 22:14
Salut freewifi.
De unde ai apreciat tu ca respectiva companie irlandeza s-ar baga tare pe piata romaneasca? Hotspotul din lista lor, in Cluj, e... hotspotul nostru, al c*free 
Multumita lui Vali (ciudatelu) am mai adaugat un hotspot la Piata Hermes, in Cluj!
keep it free, keep it cool, keep it c*free
exosyphen
9th July 2006, 22:46
Aia in principiu vand routere la suprapret. Misto
danster
10th July 2006, 10:52
Ce sa mai zic?
HotSpoturi gratuite am gasit la Hotel Melody, au SSID de la free-hotspot.com, e conectare gratis, doar ca trebuie sa dai approve la termeni si conditii de la ei. Eu ma duc acolo sa beau cafeaua de dimineata
Salutarile,
Mihael
mufa
10th July 2006, 11:20
Search. Use search!
mufa
10th July 2006, 11:20
Search. Use search!
danberte
10th July 2006, 21:11
Mufa, editeaza te rog subtitlul thread-ului din "ceva hotspoturi gasite". Nu stiu cine l-a schimbat *ca eu nu l-am pus asa cand am deschis discutia* dar pare...nepotrivit. Merci anticipat!
danster = freewifi ?
danberte
10th July 2006, 21:12
Cat despre noua reclama, cu Zapp, desi nu agreez ideea interferentei, spun: Da, luati cu incredere Zapp Internet Express! Calduros recomandat de c*free!
LOCOTUS
11th July 2006, 14:21
coane da cu hotspotul ne rezolvi...
da cu un fir mai lung la antena cum facem... ca am pc jos pe linoleu si eviden t firul are doar 30-35cm
nu am cum sa il aduc la geam
poate va ganditzi si la niste pachete pe usb sau altfel care sa le pot pune la geam eventual cu ventuze
danberte
18th July 2006, 01:15
ce zici tu acolo, Locotus?
danberte
23rd July 2006, 01:28
Doua hotspoturi noi in Cluj - c*free (Venus) si c*free (Hermes) - plus unul in centrul Aradululi, pe str Horea intersectie cu Bd. Revolutiei.
http://www.cfree.ro/hotspots.html
AlexIP
23rd July 2006, 03:37
How come I don't have the cool patch thingy?
Blitzkrieg
23rd July 2006, 21:08
Stau in Plopilor. Vad 3 retele si ca am semnal full, dau Connect, imi arata cum incearca sa faca conexiunea si asa ramane, nu se conecteaza.
De ce ?
danberte
24th July 2006, 01:40
Alex: du-te la http://www.wifi-tracker.com al amicului nostru Robert, inregistreaza-te si instaleaza-ti widget-ul. Vei avea minunatia de patch thing
Blitz: retelele pe care le vezi tu in Plopilor sunt PtP. Adica Point to Point. Deservesc retele cu alta destinatie decat cea de hotspot. Nu te poti lega la ele din mai multe motive:
- nu sunt deschise
- nu ofera IP automat
- placa ta nu are destula putere ca sa emita pana la ele, desi ele au sa emita pana la tine si de aia ai semnal full. uhm, "full"
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.