Realitatea TV
Pages: 1, 2

adizaha
Realitatea teve face zilnic asa zise ascultari ale parerilor populatiei.
Cine spunea ca acest post este de "nisa" si se adreseaza "intelectualilor"?
Din ce se vede zilnic, celor de la realitatea teve le scriu toti otevistii (ma refer la marea majoritate, nu si la cei care chiar gandesc si incearca sa argumenteze).
astazi au dezinformat populatia taota ziua cu cazul celor doua batrane care nu pot sa plateasca amenda penala.
Cazul a fost prezentat asa: sunteti de acord ca niste batrane sa fie incarcerate pentru ca nu pot sa plateasca o amenda penala de 6 milioane?
pentru ca ulterior si numai cu mare atentie sa aflam ca de fapt amenda e de 6 mil de persoana!!!
si ca sunt 4 membri ai unei familii care au socotit ei ca e bine sa mearga pe pamantul altcuiva si sa puna fasole!!!!!!!!
deci 4X6-24 milioane.

Cand dadeau raspunsurile populatiei din patru 3 erau de tipul: hua justitia, saracii batrani, unde am ajuns, aia smecheri stau afara si babele in puscarie etc.

Cum poti sa dezinformezi asa? si cum poti sa indobitocesti (ma refer la cei care nu sunt deja dobitoci) cu programe de acest tip?

unul din raspunsuri este pentru ca majoritatea dintre cei de acolo sunt dobitoci.

A expus cineva pe larg cazul? sau deja telespectatorii tin loc de instanta de recurs si de apel?

Si desteapta de ministra a justitiei in loc sa spuna voi cerceta si voi vedea.... ea ce face? gratiaza.

sa gratieze daca babele au fost condamnate pe nedrept. si daca au apelat si au recurat hotararea si nu li s-a facut dreptate. dar daca babele sunt vinovate ce exemplu da ministrul justitiei? unul al unei incompetente crase.
placebo87
E o polemica in jurul acestui caz . Pe de-o parte legea trebuie sa fie aceeasi pentru toti cetatenii , insa pe de-alta parte e oarecum absurd daca nu cghiar imoral sa inchizi o batrana de 80 de ani .
Oricum cred ca Monica Macovei a reactionat responsabil .
sad_girl
NU Ministrul Justitiei gratieaza, ci Presedintele Romaniei. Iar daca aplicam legea, o aplicam tutror fara discrimari. daca batranica imi fura ceva ce imi apartine este normal sa intrela inchisoare.
retele
QUOTE(placebo87 @ Jul 9 2006, 14:57) *
insa pe de-alta parte e oarecum absurd daca nu cghiar imoral sa inchizi o batrana de 80 de ani .

și eu cred la fel. dacă oamenii infractori tot au ajuns la vârsta asta venerabilă, ar trebui executați direct, și așa avem probleme cu cazarea pușcăriașilor.
xelad
QUOTE(retele @ Jul 9 2006, 15:21) *
și eu cred la fel. dacă oamenii infractori tot au ajuns la vârsta asta venerabilă, ar trebui executați direct, și așa avem probleme cu cazarea pușcăriașilor.

Si crezi ca ,cu executia rezolvi ceva?Poti sa gasesti alte pedepse nu neaparat executia unor batrane.De exemplu retinerea unei parti din pensie.
cretacic
ce sa mai retii, dintr-o pensie foarte mica? pe de alta parte, nu e cazul sa se faca abateri de la lege doar pentru ca , vezi Doamne, condamnatul ar avea nu stiu ce virsta....
xelad
Ca sa executi un batran mai bine lipsa.La varsta de 80 de ani multi dintre batrani nu mai judeca ca de e varsta,boala si poate saracia.Pot fi pedepsiti altfel numai ca trebuiesc cautate solutii.
placebo87
QUOTE(xelad @ Jul 9 2006, 17:28) *
Ca sa executi un batran mai bine lipsa.La varsta de 80 de ani multi dintre batrani nu mai judeca ca de e varsta,boala si poate saracia.Pot fi pedepsiti altfel numai ca trebuiesc cautate solutii.

O solutie ar fii munca in folosul comunitatii.
adizaha
faptul ca e batrana nu inseamna ca e imoral sa plateasca. de ce l-au mai ucis pe ceausescu?
de ce nu a tipat poporul asta de marinimosi sa il salveze de moarte?

si cu cel pagubit cum ramane?
dei babele ii tulbura dreptul de proprietate. ca ele vor sa puna fasole. omul castiga in instanta. deci i se protejeaza dreptul si apoi vin cei de pe margine si ce fac? spun ca ce au facut babele e ceva derizoriu si lipsit de importanta (un idiot care a scris la realitatea a zis asa ceva)
daca dreptul de proprietate este derizoriu... atunci sa vina babele alea sa va puna fasole in masina, garaj, prin casa. cu alte cuvinte sa va tulbure voua dreptul de propritate (prin voua inteleg cei care gasiti imoral ca babele sa plateasca.

noi nu stim cine sunt babele. dar daca sunt niste scorpii? oare niste femei in toata mintea, care stiau ca pamantul este al altcuiva se duceau sa puna fasole unde nu e pamantul lor?

sa ii retina din pensie? deci eu am pamant. vin babele si fac ce vor ele pe pamantul ala si singura mea compensare e ca din 200 000 cat au ele sau 1 000 000 lunar statul le ia cate ceva. nu mi se pare logic.

dar ati observat ca in ultimul timp mai mult victima e de vina? si mila e mai mare pentru condmanat? nu m-ar mira ca maine poimaine sa il plangem si pe radulescu ala de l-a impuscat pe celalalt radulescu, pentru ca i-au dat nu stiu cati ani de puscarie......

dreptul de proprietate e drept de proprietate indiferent ca esti de 80 de ani sau nu.

si inca ceva. babele aveau de dat cate 6 milioane fiecare. nu au rude? oare de ce rudele nu le-au ajutat?
bun sa zicem ca nu au rude. pai frate, daca chiar mie frica de lege si o respect la venerabila varsta de 60 pana la 80 de ani (ca nu au amandoua 80) atunci vand ce am. ma duc cu ziua la munca si fac banii de amenda. sau vand ceva din casa. sa vanda sapa aia cu care puneau fasole

si un ultim cuvant pentru incompetenta de minstra a justitiei.
din ce in ce mia convins sunt ca este unul dintre cei mai slabi ministri de justitie din istoria Romaniei. (incepand de la decebal - ca tot e in top 100 si oricum nu era romania atunci)

si asta imi aminteste de magarii de la realitatea care prezinta trunchiat si partinitor adevarata realitate. de toata jena si scarba.
pu inrtebari tendentioase si cu raspuns inclus. si apoi dau pe post ca sa obtina ce doresc ei de la fraierii care se uita. prin fraieri ma refer la aia care nici nu stiu sa isi scrie numele dar stiu ei cum sta cu dreptul, justitia, morala si cam tot ce mistca in tara asta. asta cand nu sunt beti morti sau nu se uita la telenovele
placebo87
Nu m-as mira sa fii tu cel pagubit lol.gif .
Apropo , rolul acestui topic este sa vezi in ce masura iti dam dreptate? thumbup.gif
Nenea Zap
De aia nu mai urmaresc TV thumbdown.gif
radumiki
Babele din cata am inteles numai au semanat fasolea , nu au si recoltat-o ! tongue.gif
In plus au avut un diferend cu proprietarul pamantului , pe care l-au pierdut... deadtongue.gif
Oricum , sa trimiti doua babute de 86 de ani la inchisoare o luna de zile pentru ca au semanat fasole pe un pamant care , da , nu le apartinea mi se pare o prostie , un lucru hilar , o stupizenie , o tampenie....mai gasiti voi epitete de genul asta ! laugh.gif
Era suficient sa le dea o amenda de 20 ron si nu se mai apropiau de pamantul respectiv...amenda de 600 Ron , de unde Dumnezeu sa aiba ele atatia bani !? cursing.gif
Eu consider ca realitatea a prezentat un reportaj interesant , iar faptul ca unii si-au dat apoi cu parerea este ok , in fond si aici pe forum ai dreptul la opinie neingradit , atata timp cat respecti niste reguli .
Akuma No
Poate babele semanau boabe de fasole care ar fi dus Romania la o catastrofa si mai mare decat inundatiile, aparitia lui Jack si a vrejului lui de fasole, care ar fi bruiat receptia postului descreierealitatea... Cine n-are batrani, sa-i amendeze, dar la preturi de mercurial.
cristi_21
Intotdeauna cand se pun in discutie pedepsele 'prea aspre' pentru infractiuni 'derizorii' pe care le primesc 'doar' oamenii saraci, lipsiti de pile si mai ales 'nevinovati' (pe naiba...saracia nu e o scuza pentru furt) se face compartia cu maharii care scapa de fiecare data. Spre binele nostru, sa speram ca in privinta celor din urma situatia se va schimba, dar niciodata nu voi accepta ca o baba care imi incalca proprietatea cu rea-intentie sa scape de pedeapsa indiferent de varsta care o are.
Situatia e si mai dramatica cand mai vine vreo televiziune cu interese in discreditarea guvernului,ministrilor etc si ne tapeteaza minunatie de injustitie facuta nu stiu caror neajutorati (nu exlud sa fie chiar asa), cu scop vadit de manipulare.
Akuma No
Daca baba aia era soacra-ta, te inteleg... Daca era mama ta, te plang.
da.ta
Sincer, nu consider ca e o pedeapsa deosebit de grava 600 de lei pentru incalcarea dreptului de proprietate in mod repetat si in scopul obtinerii de foloase materiale necuvenite, ca sa privim in ansamblu.Mai mult ca sigur, cand li s-a dat pedeapsa asta s-a tinut cont ca-s niste batrane, altfel cred ca era o pedeapsa mai severa(nu cred ca daca eu ma apuc sa intru pe terenu altuia si sa il folosesc fara drept voi scapa cu atat).Acum, nu cred ca putea sa le dea cu mult mai putin.Stie cineva minimul de la amenda penala?Pentru ca fapta era totusi penala si trebuia pedepsita cumva, mai ales ca nu toti faptuitorii se aflau in aceeasi situatie(ok, presupunem ca batranele nu mai gandeau limpede, dar ceilalti?si daca se constata ca nu mai gandesti limpede, ca nu mai ai discernamant parca ar trebui sa fii internat, pus sub interdictie, etc).
Sunt curios, daca problema era ca 4 tineri de 19-20 de ani au intrat pe terenul cuiva ilegal, ba l-au mai si folosit, ce parere ati fi avut?Nu putem acum sa facem discriminare din punct de vedere al varstei intr-o singura directie.Daca s-ar admite ca de la o anumita varsta nu mai suntem responsabili(care e varsta aceea?plus ca am vazut mosi de 80+ de ani care gandeau si rationau perfect, unii cu 2 minute inainte sa moara sunt perfect lucizi, deci nu se poate aplica tuturor), atunci ar trebui sa li se elimine si drepturi.Adica e responsabila incat sa voteze, dar nu ca sa plateasca cand incalca legea?Mai ales ca, totusi, nu au fost condamnate la inchisoare, ci la o amenda de 600 RON, deci sa nu le victimizam acum.

QUOTE(Akuma No @ Jul 9 2006, 20:11) *
Daca baba aia era soacra-ta, te inteleg... Daca era mama ta, te plang.

Daca era mama mea, ii plateam amenda si gata.Sau si mai bine, daca stiam ce face, nu o lasam sa faca prostia in primul rand.
Zamo
QUOTE(retele @ Jul 9 2006, 15:21) *

Dar sa-i impuste cu mana lor cei care au furat miliarde.

Trei cazuri principale in care batranii, care au ceva intelepciune mai mare decat a celor tineri, ajung sa fure sau sa faca alte faradelegi (dupa parerea mea):
A. Din cauza unei boli si este clara situatia aici
B Din cauza saraciei, cauzata de acest "minunat" sistem social care ofera protectie batranilor din parti si atunci oare cine trebuie bagat la inchisoare??
C Din cauza saraciei, cauzata de faptul ca toata viata lor nu au muncit iar acum nu au nici putinul celorlati. Aici cred ca sistemul juridic are intotalitate dreptate.
Cat despre Realitatea TV sa il compari cu OTV mi se pare absurd !!!
adizaha
QUOTE(placebo87 @ Jul 9 2006, 18:34) *
Nu m-as mira sa fii tu cel pagubit lol.gif .
Apropo , rolul acestui topic este sa vezi in ce masura iti dam dreptate? thumbup.gif

1. nu
2. da
adizaha
QUOTE(radumiki @ Jul 9 2006, 19:47) *
Babele din cata am inteles numai au semanat fasolea , nu au si recoltat-o ! tongue.gif
In plus au avut un diferend cu proprietarul pamantului , pe care l-au pierdut... deadtongue.gif
Oricum , sa trimiti doua babute de 86 de ani la inchisoare o luna de zile pentru ca au semanat fasole pe un pamant care , da , nu le apartinea mi se pare o prostie , un lucru hilar , o stupizenie , o tampenie....mai gasiti voi epitete de genul asta ! laugh.gif
Era suficient sa le dea o amenda de 20 ron si nu se mai apropiau de pamantul respectiv...amenda de 600 Ron , de unde Dumnezeu sa aiba ele atatia bani !? cursing.gif
Eu consider ca realitatea a prezentat un reportaj interesant , iar faptul ca unii si-au dat apoi cu parerea este ok , in fond si aici pe forum ai dreptul la opinie neingradit , atata timp cat respecti niste reguli .

ma intreb ce au facut americanii cu babele alea care jefuiau banci.
de unde incepe raspunderea babelor si a mosilor?
hilar? stupizenie? tampenie?

bun. daca nici macar cu babele nu poti respecta legea (si nu uita ca si presedintele a recunoscut ca judecatorul a dat o hotarare buna) atunci de ce sa se respecte legea cu potentatii vremii?

20 de ron? hai sa fim seriosi. judecatorul a dat ce a putut si el mai bine. ati fi vrut sa respinga actiunea celui pagubit?

nu ma indoiesc ca tu consideri ca realitatea a prezentat un reportaj interesant. atata timp cat tii ochii in chisi la deformarea adevarului, la manipularea subiectilor si telespectatorilor. cu alte cuvinte daca iti place in ce se scalda ei normal ca e normal. probabil ca si topul celor 100 ti-a placut.
si nu, cei de la realitatea nu au respectat nici o regula cand au manipulat populatia cu felul in care au relatat evenimentul.

si de ce sa respecti niste reguli? cand poti sa te plangi de varsta, boala, saracie, lipsa de educatie, lipsa unui parinte, lipsa unei masini de lux, lipsa unei plasme, lipsa de partener etc si sa faci infractiuni? iti sare poporul nostru de oameni de treaba in ajutor, vine si o televiziune si se da in spectacol, ai si dreptul la opinie si gata! ai scapat de puscarie.

repet. nu se ajungea la puscarie daca: babele nu intrau pe pamantul altuia. si daca nu ai cat de cat idee despre ce se intampla la tara cu pamantul si discordia pe care o naste, atunci taci din gura. (nu este un atac personal vb in general); daca babele se consultau (cum s-a mai si arata mai sus) cu cineva inainte de a intra pe pamantul altuia; daca babele plateau amenda. si nu cred ca babele alea chiar nu aveau de unde sa stranga 600 ron. puteau sa mearga cu ziua.

practic ele daca e sa se respecte legea ele trebuie sa termine cele 30 de zile de inchisoare. altfel se dezechilibreaza tot sistemul. are baba astm? o fi singura bolnava din puscarie? intra aia care fura gaini si scapa aia care fura miliarde? da. si este pacat. (si aici ar trebui asa intrebat: cine i-a ales? cine i-a reales) dar atunci pentru ca potentatii nu intra la puscarie ce facem? nu mai bagam pe nimeni?
deci eu daca ma duc acum la tara si plantez fasole pe pamantul unuia. si ii tulbur dreptul de proprietate. ma judec cu el. ma condamna la amenda penala si nu o platesc, vin sa ma ia la inchisoare. anunt realitatea teve si gata sunt gratiat de pedeapsa? sau vrei sa zici ca pana o sa vedem un astfel de reportaj interesant cu mine la realitatea tre sa implinesc musai 80 de ani?

dar ce imi spui despre mosii aia de peste 80 de ani care violeaza cate o fetita prin papusoi? ii iertam? da? de ce? nu? de ce?

a!... am inteles indoim legea dupa cum ne vine daca tot nu intra la puscarie marii smecheri de ce sa intre restul!

eu propun gratierea intregului popor din inchisori. mai ales rromii. ca saracii sunt saraci si de aia fura si comit infractiuni. iar romanii pentru ac sunt atat de buni la inima, si primitori, si iubitori si buricul pamantului, e pacat sa ii tii inchisi.

pana acum am vb la general. si acum ma adresez tie. probabil ca asa cum ti s-a parut normal reportajul si ce au facut cei de la realitatea azi, ti se pare normal si faptul ca aia de la realitatea nu stiu sa zica un cutremur de 4 grade pe scara richter si zic un cutremur de 4 grade. poate tu nu sesizezi diferenta dintre formulari. sau poate o sesizezi. dar nu ai cum sa spui ce ai spus despre cazul cu babele daca o sesizezi.
si nu te supara pe mine after all e cum ai spus am si eu dreptul la o opinie. si cum se intreba cineva mai sus, poate vreau sa mi se de dreptate......

QUOTE(da.ta @ Jul 9 2006, 20:18) *
Sincer, nu consider ca e o pedeapsa deosebit de grava 600 de lei pentru incalcarea dreptului de proprietate in mod repetat si in scopul obtinerii de foloase materiale necuvenite, ca sa privim in ansamblu.Mai mult ca sigur, cand li s-a dat pedeapsa asta s-a tinut cont ca-s niste batrane, altfel cred ca era o pedeapsa mai severa(nu cred ca daca eu ma apuc sa intru pe terenu altuia si sa il folosesc fara drept voi scapa cu atat).Acum, nu cred ca putea sa le dea cu mult mai putin.Stie cineva minimul de la amenda penala?Pentru ca fapta era totusi penala si trebuia pedepsita cumva, mai ales ca nu toti faptuitorii se aflau in aceeasi situatie(ok, presupunem ca batranele nu mai gandeau limpede, dar ceilalti?si daca se constata ca nu mai gandesti limpede, ca nu mai ai discernamant parca ar trebui sa fii internat, pus sub interdictie, etc).
Sunt curios, daca problema era ca 4 tineri de 19-20 de ani au intrat pe terenul cuiva ilegal, ba l-au mai si folosit, ce parere ati fi avut?Nu putem acum sa facem discriminare din punct de vedere al varstei intr-o singura directie.Daca s-ar admite ca de la o anumita varsta nu mai suntem responsabili(care e varsta aceea?plus ca am vazut mosi de 80+ de ani care gandeau si rationau perfect, unii cu 2 minute inainte sa moara sunt perfect lucizi, deci nu se poate aplica tuturor), atunci ar trebui sa li se elimine si drepturi.Adica e responsabila incat sa voteze, dar nu ca sa plateasca cand incalca legea?Mai ales ca, totusi, nu au fost condamnate la inchisoare, ci la o amenda de 600 RON, deci sa nu le victimizam acum.
Daca era mama mea, ii plateam amenda si gata.Sau si mai bine, daca stiam ce face, nu o lasam sa faca prostia in primul rand.

multumesc pentru ce ai scris. wink.gif e bine ca din ce s-a scris pana acum procentajul e diferit de cel de la realitatea biggrin.gif
radumiki
Nu ai inteles prea bine postul meu anterior : babele doar au semanat fasolea nu au si cules-o biggrin.gif Astfel de belele se petrec frecvent la tara , ele se rezolva de obicei pe cale amiabila la primarie in prezenta organelor competente ( inginerul agronom al primariei , primar , secretar si sef de post, e.t.c.) coolspeak.gif Dar , cum babele au avut anterior un diferend cu pagubitul , acesta a sarit peste o rezolvare amiabila mergand direct in istanta . Sigur , reactia pagubitului ( care a fost pagubit evident cu mult mai putin de 1200ron) a fost legala dar...exagerata . Justitia e oarba , stiu...dar raman la parerea ca sa bagi la puscarie o baba care a semanat fasole pe pamantul altuia este exagerat . Daca recolta fasolea altuia...poate . wink.gif
P.S. Oricum eu am o parere mai buna despre realitatea ca despre OTV . Imi place mai mult , parerea mea... sleep.gif
AlexIP
Mai, parerea mea a fost ca eek.gif asa ca m'am uitat mai cu atentie. Babele alea lucrasera pamantul inainte ca justitia sa decida ca o parte din el e al rudelor lor care le dadusera in judecata. Dupa ce a trecut justitia pamantul la contestatari, normal ca babele "au obtinut foloase necuvenite" si au primit amenda. Penibil. Aia nu cultivau pamantul ca sa creasca tutun si canepa, aia cultivau de foame.
data
QUOTE(adizaha @ Jul 9 2006, 21:01) *
...
repet. nu se ajungea la puscarie daca: babele nu intrau pe pamantul altuia. si daca nu ai cat de cat idee despre ce se intampla la tara cu pamantul si discordia pe care o naste, atunci taci din gura. (nu este un atac personal vb in general); daca babele se consultau (cum s-a mai si arata mai sus) cu cineva inainte de a intra pe pamantul altuia; daca babele plateau amenda. si nu cred ca babele alea chiar nu aveau de unde sa stranga 600 ron. puteau sa mearga cu ziua.
...

daca spui ca stii cum stau lucrurile la tara; deci stii si ca o pensie de agricultor este de 26 RON (260.000 lei); deci amenda de 600 RON este pensia pe 2 ani; deci 2 ani in care sa nu mananci sau sa platesti facturile, pentru ca nu vad cum 2 pensionare de 80 de ani de la tara sa aiba venituri suplimentare.

ce viteji si corecti sunt judecatorii nostri cand au in fata doua babe de la tara care cultiva fasole; si cum devin brusc intelegatori si largi la inima atunci cand este vorba de un om care omoara cu sange rece un om death.gif

ps spune-mi ca te duci la te duci la cumparaturi si cheltuiesti mai putin de 260.000 de lei; iar ele trebuie sa traiasca 1 luna cu banii acestia, ba sa mai plateasca si amenda din ei.

amenda pe care au primit-o (600 RON) este echivalenta cu o amenda de 112.000 RON data unui pensionar din justitie; poate ca judecatorii si-au inchipui ca o pensionara de la tara castiga cat ei (de fapt castiga de 200 de ori mai mult - 200 de ori, poti sa realizezi diferenta?)
zuppy
nu am rabdare sa iti citesc toate posturile, sunt prea lungi am lucruri mai bune de facut.

eu vad putin diferit problema, da meritau sa fie pedepsite dar intr-o anumita limita. ar fi fost corect sa li se acotde pedeapsa, chiar mai mare DAR cu suspendare (isi aminteste careva de pauneasca ?).
adizaha
astazi maestrii in televiziune de la realitatea intreaba poporul atot cunoscator daca este de acord cu declaratia presedintelui ca magistratii au aplicat legea cand le-au condamnat la inchisoare pe batrane.

este halucinant!!
ce studii au cei care vor navali cu tot felul de pareri?
care condamnare la inchisoare? magistratii le-au condamnat la plata unei amenzi penale, nu la inchisoare. neplata acesteia atrage convertirea ei in zile de inchisoare.
pentru mine incepe sa fie din ce in ce mai clar ca realitatea nu prea mai poate fi urmarita. si e clar ca s-a schimbat ceva anul asta la realitatea. dar in rau. o sa credeti ca fac campanie ascunsa impotriva lor. nu este asta. sunt pur si simplu dezamagit. noroc ca digi teve a bagat cnn.
zoro2
Cred ca cea mai nimerita pedeapsa era sa astepte pana se face fasolea apoi sa o culeaga si s-o duca la proprietarul de drept al pamantului, eventual si o mica amenda de 100 RON, cred ca era echitabil pt niste batrane.

Aplici legea in cu scopul de a corecta, nu de dragul de a da exemplu.
Pai ce exemplu e acesta, cui ii foloseste el.
Desigur ca e o stupizenie.

Sunt curios cam dupa cate luni va fi eliberat sefu AFAN (ca sigur e bolnav omu si nu poate suporta detentia)

Si care-i legatura dintre RealitateaTV si OTV "Realitatea TV, Acest OTV in haine de sarbatoare"
Ma doare la banana cene-i patronu pe acolo dar cred totusi ca e un post TV bun in ale informatiilor.
olteanul
Până la urmă, contestă cineva hotărârea instanței?
Consideră cineva că nu s-a aplicat legea corect?
Deși nu am reușit să-mi formez un respect pentru judecători (motive personale) eu cred că hotărârea luată de instanță este cea corectă.
Și are putere de lege.
Și toți, dar absolut toți, trebuie să respectăm legea!
Ce e greu în asta?!
Noi vrem întotdeauna să șmecherim, să ne fofilăm, să ne descurcăm pe lângă lege.
Românii nu au respect pentru lege și cred că de aici pleacă multe.
Iar Realitatea este patronată de un exponent de seamă al sfidării și ocolirii legii.
fanariotul
QUOTE(olteanul @ Jul 10 2006, 11:26) *
Iar Realitatea este patronată de un exponent de seamă al sfidării și ocolirii legii.

Haidade...cand va punea mana la popou voua liberalilor, in 2004, si 2005, n-aveai parerea asta ! wink.gif

Totusi nu te grabi sa tragi concluzii; desi Vantu tine apropae de Baselu' si fata aia cu buteliile de la justitie fiindca are un oaresce interes acolo(dupa cum vezi procesele se amana, se dau termene, etc), omul a facut un calcul pe care l-au facut multi altii, si si-a data seama seama ca licitatiile si contractele sunt pe la Tariceanu, asa ca face un balet penibil. biggrin.gif
placebo87
QUOTE(zoro2 @ Jul 10 2006, 09:20) *
Aplici legea in cu scopul de a corecta, nu de dragul de a da exemplu.

Foarte corect spus ! peacefingers.gif
adizaha
ok.
in primul rand va multumesc pentru interes. si spre bucuria si surprinderea mea, pana acum discutia nu a dat in derizoriu si penibil ca multe altele pe softpedia forum.

sa clarific mai clar ce am vrut sa spun. dar pentru ca a fost trunchiat si uneori poate prea rastit (e o meteahna de ale mele) nu s-a priceput intrutotul.

am vrut sa subliniez doua aspecte.

primul ar fi faptul ca realitatea dezinformeaza, manipuleaza, rastalmaceste si prezinta tendentios lucrurile.

al doilea ar fi nu atat ca babele trebuie spanzurate pentru ca le-am prins cu fasolea in mana. sunt de acord ca la o varsta inaintata trebuie sa te gandesti de cateva ori daca e de puscarie sau nu. dar principiul este ca legea se aplica pentru toti. si nu prin compensatie cal a fotbal. pentru ca unei parti i-a dat penalty da de la ceilalti vreo trei afara sa echilibreze. adica daca maharii si smecherii nu intra la puscarie, nu inseamna ca de acum nu mai intra nimeni. daca intr.un caz simplu de facut dreptate tu ii dai peste mana magistratului, atunci cum te astepti ca in cazuri grele sa dea el dreptate? stiti foarte bine ca (sau daca nu stiti va spun eu smile.gif ) jumate din cei rai dau hotarari rele pentru bani iar cealalta jumatate pentru ca exista imixtiunea politicului in actul de justitie. voi de ce credeti ca iliescu, nastase si atatea zeci de infractori nu au intrat la puscarie? base de ce nu are probleme cu flota? poate sunt nevinovati dar de ce nu au ajuns in instanta pe bune nici unul? ca au platit? sau ca cine era la putere nu a permis?

in ceea ce priveste babele. unii au spus ca nu au bani sa plateasca din pensie. bun. dar exsista institutia esalonarii platii. cineva zicea ca in loc de 600 ron sa le fi dat 20 si nu ar mai fi facut babele a doua oara greseala. pe langa faptul ca ma indoiesc, suma de 600 ar fi putut fi esalonata. dar nu vii si gratiezi. cineva zicea ca ce fac ei din pensie. e adevarat ca la tara e greu tare. dar nu uitati ca pe langa casa mai au si ei cate o gaina. stiu ca aici va veti revolta. de aceea nu generalizez.

dar revin la ideea pe care nu a comentat.o nimeni. daca babele alea sunt niste scorpii? eu am vazut situatii de astfel de babe care au facut toata viata ce le-a trecut prin cap. au dezbinat familii. de unde stim noi sau nu ce fel de babe sunt ele?

bun. sa spunem ca babele sunt nevinovate. vreti sa spuneti ca cel care le-a actionat in judecata a platit judecatorul? sau vreti sa spuneti ca toate cele trei instante (prima instanta, apel, recurs) au primit bani? sau le-au gasit pe babe vinovate pe degeaba?

nu ai voie sa vii ca presedinte in fata magistratilor si sa le spui: judecati corect. si apoi: am sa promovez gratierea! pai atunci de ce mai judeca magistratul daca tot ajunge pe biroul acolitilor din jurul presedintelui ca sa hotarasca ei daca e de gratiere sau nu?

si cum a putut ministra fara sa vada ce e in dosar sa propuna repede gratiere? ce autoritate mai are magistratul in cauza? ce semn este pentru populatie?

si revenim la realitatea. realitatea este perfida. rastalmaceste mesajul. face niste sondaje nestiintifice. si le intoarce cum vrea ea.

in cazul de fata. a pus intrebarile cu raspuns inclus: vi se pare normal ca bla bla bla... apoi reportajele despre saracele babe. cu intrebari care sa le faca sa planga. fara sa stim replica celui cu care s-au judecat. abia a doua zi l-au intervievat cu intrebari tendentioase si trunchind ce a zis el. in timpul programului dadeau o parere ca nu s-a gresit in cazul babelor si trei ca s-a gresit. unde e impartialitatea? mai mult cum poti tu sa ceri parearea tuturor in probleme de drept? cum poti sa intrebi daca cred ca magistratul a dat o hotarare buna? dar tot poporul roman are pregatire juridica?
de ce nu au facut o emisiune asemanatoare in cazul paunescu? dar in cazul cu creatoarea aia de moda si cu legitima aparare? dar cu sinistratii aia de nu mai au case? a mai pomenit cineva de ei? nu observati ca agita praful de dragul ratingului?

si la asta se adauga lipsa crasa de cunostinte generale si acest dat cu parearea al tuturor neavenitilor care se cred mari jurnalisti.

asta am vrut sa spun.

cineva intreb care e asemanarea cu otv? pai asta: oteve e mizerie pe fata, realitatea incepe din pacate sa devina mizerie cu design frumos pe ecran cu emisiuni pompoase dar deversand aceea si mizerie spre populatie.

si sincer mie imi pare rau. am observat ca asta se intampla cam de cand a aparut uratul ala care s-a transferat intre timp la tvr, si de cand cu emisiunea aia deschide realitatea. poate chiar cu vreo trei luni inainte.
si este neplacut.

asta am vrut sa spun. ideea de principiu in ceea ce priveste juridicul, si lipsa crasa de profesionalism si teatralismul si palavrageala ieftina de pe realitatea. si nu era asa inainte.

sper ca nu v-am plictisit cu scrisul prea mult....
alin_xtreme
OTV mi se pare un post pt. țațele de cartier și precupețele din Obor, avide de senzațional, de violuri, de conspirații iudeo-masonice etc. Mai are rolul de trambulină pt. handicapații naționali Becali și C.V. Tudor... Veleitățile justițiare ale dandiaconescului sunt de un grotesc inegalabil. Banalitatea devine senzațional, faptul divers- cataclism, prostia- virtute. Se identifică și se fabrică dușmani inexistenți, care doresc, cu orice preț, distrugerea țărișoarei noastre, când noi suntem proprii noștri dușmani și ne sabotăm zilnic. Ieri am comis greșeala de a urmări până la un punct asa-zisul reportaj al lui Luis Lazarus... Lamentabilă atitudine, lamentabil limbaj... Calificativ general: EXECRABIL !!!
Archon
QUOTE(alin_xtreme @ Jul 11 2006, 11:51) *
OTV mi se pare un post pt. țațele de cartier și precupețele din Obor, avide de senzațional, de violuri, de conspirații iudeo-masonice .......

Atata vreme cat timp traim intr-o societate aflata in cautarea senzationalului, posturile TV precum OTV vor prospera. Totusi are si OTV-ul calitatile sale. Intr-o societate in care toate canalele mass-media sunt influentate din umbra de interese politice din cele mai diverse, o sursa de informatii (mai mult sau mia putin) independenta e intotdeauna binevenita. Asta daca excludem babele agresate si cititorii in fun... aaa... palma, of course w00t.gif . Totul depinde de capacitatea fiecarui "user" de TV de a filtra informatiile pe care le primeste...
radumiki
Uite , mie imi place Realitatea . daca e sa compar cu Antena3 si N24 , cred ca Realitatea TV e mai buna .
Asta e parerea mea ... sleep.gif
Despre OTV , respect pe cei ce se pot uita la acest post . Eu nu pot rezista mai mult de 5 min. biggrin.gif
alin_xtreme
QUOTE(Archon @ Jul 11 2006, 14:46) *
Atata vreme cat timp traim intr-o societate aflata in cautarea senzationalului, posturile TV precum OTV vor prospera. Totusi are si OTV-ul calitatile sale. Intr-o societate in care toate canalele mass-media sunt influentate din umbra de interese politice din cele mai diverse, o sursa de informatii (mai mult sau mia putin) independenta e intotdeauna binevenita. Asta daca excludem babele agresate si cititorii in fun... aaa... palma, of course w00t.gif . Totul depinde de capacitatea fiecarui "user" de TV de a filtra informatiile pe care le primeste...

Din rumorile târgului: ca să apari pe sticlă si, implicit, să năvălești în casele oamenilor cu ajutorul OTV, trebuie să cotizezi cu o sumă frumușică pt. Bentley-ul dandiaconescului sau pt. aparatul de zbor Cesena. OTV nu e un post profitabil. Ba chiar datoriile dandiaconescului sunt exorbitante. Numai la CNA are de plătit câteva sute de milioane de lei vechi. De fapt, nu prea e un post de televiziune, ci un post de radio cu imaginea statică a unui studio... naughty.gif
radumiki
De cand OTV a inceput sa transmita si inmormantari , cred ca Diaconescu a depasit orice in materie de imaginatie... cursing.gif
Zamo
QUOTE(radumiki @ Jul 11 2006, 15:11) *
Uite , mie imi place Realitatea . daca e sa compar cu Antena3 si N24 , cred ca Realitatea TV e mai buna .
Asta e parerea mea ... sleep.gif
Despre OTV , respect pe cei ce se pot uita la acest post . Eu nu pot rezista mai mult de 5 min. biggrin.gif

Este infinit mai bun decat cele specificate. Eu de exemplu tin TV-ul la serviciu numai pe Realitatea TV.
Flipper
QUOTE(Zamolxel @ Jul 11 2006, 15:17) *
Este infinit mai bun decat cele specificate. Eu de exemplu tin TV-ul la serviciu numai pe Realitatea TV.

eu am inceput sa zappez Realitatea cu Antena 3. Realitatea imi da opinii interesante, Antena 3 e mai sec si da mai mult informatie.

cat despre OTV... zau acuma, cine foloseste OTV ca sursa de informare? asta e un post ca vecinele mele la menopauza, care cand se cearta pe scara blocului aduna juma de cartier la spectacol biggrin.gif
fanariotul
QUOTE(adizaha @ Jul 10 2006, 21:15) *
primul ar fi faptul ca realitatea dezinformeaza, manipuleaza, rastalmaceste si prezinta tendentios lucrurile.

nu ai voie sa vii ca presedinte in fata magistratilor si sa le spui: judecati corect. si apoi: am sa promovez gratierea! pai atunci de ce mai judeca magistratul daca tot ajunge pe biroul acolitilor din jurul presedintelui ca sa hotarasca ei daca e de gratiere sau nu?

si cum a putut ministra fara sa vada ce e in dosar sa propuna repede gratiere? ce autoritate mai are magistratul in cauza? ce semn este pentru populatie?

si revenim la realitatea. realitatea este perfida. rastalmaceste mesajul. face niste sondaje nestiintifice. si le intoarce cum vrea ea.

si la asta se adauga lipsa crasa de cunostinte generale si acest dat cu parearea al tuturor neavenitilor care se cred mari jurnalisti.

si sincer mie imi pare rau. am observat ca asta se intampla cam de cand a aparut uratul ala care s-a transferat intre timp la tvr, si de cand cu emisiunea aia deschide realitatea. poate chiar cu vreo trei luni inainte.
si este neplacut.

asta am vrut sa spun. ideea de principiu in ceea ce priveste juridicul, si lipsa crasa de profesionalism si teatralismul si palavrageala ieftina de pe realitatea. si nu era asa inainte.

sper ca nu v-am plictisit cu scrisul prea mult....

Intelege ca asta a fost doar o alta lucratura de imagine, marca Saftoiu, in beneficiul lui Baselu'. Ultima din seria "cum sa fii reales in 2009?", dupa renumitele episoade "spritul", "sofatul unei masini dupa ce-ai consumat doar o apa minerala", "cu nevasta prin Carrefour", "maneaua de la terasa", "gunoiul din spitale", "scarba de guvern, partea liberala", si "atentat la Baselu'-pixul". Toate astea fac parte din seria a doua, prima fiind compusa din episoadele pilot "draga Stolo cu lacrimi", si "au furat alegerile cu soft-ul".

Realitatea este, dupa parerea mea, o tv de kkt.(imi cer iertare radumiki biggrin.gif ).

Realitatea, Cotidianul, Catavencu, il au toate ca propietar pe Vantu, ale carui dosare penale treneaza intr-un mod foarte suspect.

Vantu a trebuit sa faca un joc de glezne in 2003, cand dupa ce-a cumparat prin interpusi(celebrul sindicalist Liviu Luca) Realitatea de la Prigoana. Atunci s-a lansat zvonul ca Realitatea ar fi a lui Nastase. Nu era, dar faptul ca la un moment dat Dan Andronic era sef pe acolo, lasa sa se inteleaga ca respectiva televiziune danseaza dupa cum canta acesta.

Totusi, a cotit-o in 2004, nu pe fata, direct, ci spunand chestii frumoase, de genul "da dom'le, te ajut", dar tragandu-i acestuia presul de sub picioare constant, beneficiind de faptul ca la sfarsit de mandat, administratia nu mai asculta la fel ca la inceputul mandatului. Daca iti mai aduci aminte, in preajma campaniei electorale din 2004, Ralu Filip de la CNA tot cerea sa se faca public numele actionarilor de la Realitatea, aceasta fiind de fapt o atentionare la adresa lui Vantu. Deoarece in mod normal, existand atatia pagubiti la FNI, Vantu ca propietar acolo, ar fi trebuit, printr-o decizie a unei justitii normale, sa suporte si confiscarea unei parti din avere, pe langa anii de puscarie pe care ar trebui sa-i faca.

Ca lucrul asta nu s-a intamplat nici atunci, si nici acum, demonstreaza ca domnii politicieni romani prefera sa pastreze anumite dosare penale, si sa le folseasca ca asi din maneca, atunci cand au ei nevoie.

Conform imaginii intretinute de "presa independenta, de analistii politici independenti, si de societatea civila independenta", asta ar fi de asteptat din partea PSD, dar ar fi total improbabil din partea lui Baselu' si a celor doua componente ale maretei aliante portocalii. Si totusi se intampla.

S-a facut "frate de cruce" cu Alianta DA. Din aceasta alianta, capul ii spune sa asculte de Baselu'(caci orice ar spune unii de pe aici, el are serviciile, politia, procuratura si DNA-ul in mana), dar portofelul ii spune sa joace dupa cum canta Tariceanu, fiindca acolo, la guvern, se gasesc contractele. Deocamdata, capul este mai puternic, dar portofelul vine tare din urma.

Daca userii de pe aici care proslavesc Realitatea s-ar uita cu atentie, ar vedea cat de corect raspunde aceasta la mesajele venite de la Cotroceni. De exemplu, Realitatea face transmisii in direct de la penitenciarul de la Vaslui, asteptand eliberarea celor doua babute, o noua mare realizare a mitocanului betiv. In acelasi timp se intreaba, si produce "agitatie", pe tema intarzierii sosirii actului de gratiere, a faptului ca programul judecatoriei dureaza doar pana la 15.30, etc.

In acest timp, A 3 sau N 24, trateaza cam cu sictir aceasta tema, ceea ce mie mi se pare absolut normal, avand in vedere ca atunci cand votezi un presedinte ii dai si dreptul de a gratia, dar nu tin neaparat sa stiu cate ore au trecut de cand Monica Luiza Macovei i-a trimis lui Baselu' actele, si cat a trecut pana Baselu' le-a semnat.

Acum sa nu se creada ca Vantu transmite el personal ordinele acolo. Nu, el are un Tatulici(al carui salariu este pe undeva pe la 30.000 eur/luna, asa vorbeste lumea in targ), are un Hurezeanu(care pentru a ne explica noua in fiecare seara cum e cu "realitatea" beneficiaza de vreo 10.000 eur/luna), si pana la urma, isi alege oamenii in functie de interese.
Adica si eu daca as vrea sa fac o televiziune PORTOCALIE, i-as angaja pe cioaca, maximus, olteanul, radumiki, etc. Si as transmite in eter mesajul dorit, fara sa am vreo sedinta cu ei, in care sa le explic ceea ce sa scrie. coolspeak.gif

O alta gaselnita la Realitea este modul in care se selecteaza si se discuta anumite subiecte.
De exemplu, de cate ori alianta portocalie in ansamblul ei are o problema(raspunde prost la inundatii de ex), imediat pe Realitatea se difuzeaza o stire despre un nou dosar penal a lui Nastase. Sau despre defrisarile facute de...PSD bineinteles. Sau despre fregate.

Evident ca daca mai apare unul ca mine care se intreaba "cum asa ?", sau se intreaba cum dreaqu' coruptia din (MACAR) ultimii 4 ani se rezuma doar la Nastase(ale carui termopane in care erau ascunse droguri dau si acum fiori romanului care voteaza), acela este catalogat imediat ca fiind carcotas.

Nu in ultimul rand, este interesant de observat modul de alegere a invitatilor(aka analistilor) la dezbaterea diferitelor subiecte. Un observator avizat o sa observe ca atunci cand se discuta despre PSD, sunt invitati membrii celebrei sotzietati tzivile. Alina Mungiu(mama aliantei DA), Sorin Ionita(colegul Alinei Mungiu, tatal aliantei DA, gasca de la Catavencu(Mihaiu & stuff, care aveau o "problema" in Delta Dunarii pe vremea lui Nastase(Bittner), dar pe care si-au rezolvat-o pe vremea DA, plus ca sunt noii responsabili cu publicitatea la TVR), etc.
Ei bine, cu astia niciodata n-o sa iasa PSD-ul cu o imagine apropiata de realitate, ci o sa fie bad/bad/bad in continuare. Ca sa nu mai spun ca de cele mai multe ori, reprezentatntul PSD este "prin telefon".

Cand este vorba de un conflict in alianta, o sa observati ca intotdeauna sustinatorii PNL(gen Cristian Parvulescu, cel ce plangea in campania electorala pe umarul inexistentului Ino Ardelean, celebru ziarist agresat de PSD-ul Cel Rau) sunt in minoritate fata de cei ai PD. Ultimul caz de acest gen, a fost cu ocazia celebrului ministru Bijboaca(pardon, Atanasiu), cand Realitatea a aflat instantaneu, prin deja binecunoscutele surse, ca lui Atanasiu i s-a cerut demisia, sau ca asta foloseste informatiile militare impotriva candidei doamne Saftoiu, etc.

Totusi, toate astea trebuie luate la modul "sportiv", este o bataie pe bani, specifica Romaniei.

Cand auzi acelasi lucru pe trei televiziuni, abia atunci poti spera a fi cat de cat adevarat.

P.S. Astea le-am visat intr-o noapte, nu sunt "deloc" adevarate. wink.gif
alin_xtreme
Când apare câte un anal-ist (onanist) politic, deja știu ce va scoate pe gură. Aceleași sentințe răsuflate, arhicunoscute, aceleași banalități, aceeași beție de cuvinte ("salată de cuvinte", după cum se exprimă autorii "Tratatului de psihiatrie Oxford"), aceleași brucanisme... Boring. Chiar și invitații talk-show-urilor sunt aceiași și oscilează între anost și stupiditate. Rar vreun invitat de Doamne-ajută... În plus, aservirea posturilor de televiziune diverselor interese mercantile sau partizane devine dezgustătoare. Vântu și Voiculescu, cu pretenții de Murdoch, rechinul de presă, au acaparat cel puțin 30% din mass media cu acoperire națională. Pretenții de obiectivitate? Iluzii...
iRealitatea TV a ajuns un post de "hai să vorbim discuții"...
radumiki
QUOTE(fanariotul @ Jul 11 2006, 19:36) *
Realitatea este, dupa parerea mea, o tv de kkt.(imi cer iertare radumiki biggrin.gif ).
.................

Este parerea ta ! sleep.gif
Poate ca au ca patron un om de kkt , nu zic , dar chiar o teleziziune de kkt nu cred ca este....
....................
Toata teoria tinuta de tine mai sus cu partizanatul Realitatea pentru DA si tacarea marunt a PSD-ului poate ca este adevarata.De , Vantu se da dupa cum bate vantul... biggrin.gif . Inteleg ca asa se intampla peste tot , da-mi tu un exemplu de post TV complet independent ( politic, financiar ) fata de anumite interese si ma uit la ala! notangel.gif
....................
Asa cum am spus, cand ma uit la stiri nu ma gandesc imediat ca pe Base l-au lasat sa scape cu o flota intreaga si pe Bombonel vor sa-l lege pentru niste termopane si fluturasi electorali . Gandeste-te ca flota a fost topita deja pe cand termopanele exista iar fluturasii la fel ( prin toalete ...) . deadtongue.gif
fanariotul
Mai jos se gaseste un articol "corect", dintr-un ziar "independent si impartial", care infiereaza mafia sondajelor. biggrin.gif

Ce uita sa spuna ziarul lui Vantu este ca INSOMAR -cel despre care unitatea de masura a PD spune ca este corect- ii apartine aceluiasi Vantu. coolspeak.gif
http://www.hotnews.ro/articol_52098-Sondaj...nii-inainte.htm

Presa independenta my ass !
radumiki
QUOTE(fanariotul @ Jul 11 2006, 20:20) *
Presa independenta my ass !

coolspeak.gif
Si atunci noi unde sa ne uitam , ce sa citim ? rolleyes.gif
fanariotul
QUOTE(radumiki @ Jul 11 2006, 20:24) *
coolspeak.gif
Si atunci noi unde sa ne uitam , ce sa citim ? rolleyes.gif

Posibil raspuns :

In campania electorala, userul Cioaca dadea niste "stiri" de pe niste site-uri externe de gay. Astea erau in viziunea lui "presa internationala". Pro DA, bineinteles. tongue.gif
alin_xtreme
QUOTE(radumiki @ Jul 11 2006, 20:15) *
Poate ca au ca patron un om de kkt , nu zic , dar chiar o teleziziune de kkt nu cred ca este....
....................
Toata teoria tinuta de tine mai sus cu partizanatul Realitatea pentru DA si tacarea marunt a PSD-ului poate ca este adevarata.De , Vantu se da dupa cum bate vantul... biggrin.gif . Inteleg ca asa se intampla peste tot , da-mi tu un exemplu de post TV complet independent ( politic, financiar ) fata de anumite interese si ma uit la ala! notangel.gif
....................
Asa cum am spus, cand ma uit la stiri nu ma gandesc imediat ca pe Base l-au lasat sa scape cu o flota intreaga si pe Bombonel vor sa-l lege pentru niste termopane si fluturasi electorali . Gandeste-te ca flota a fost topita deja pe cand termopanele exista iar fluturasii la fel ( prin toalete ...) . deadtongue.gif

Nu există nici un ziar, nici un post TV complet independent. Aici numai un idealist te-ar putea contrazice. Problema este conștiința jurnalistului. Poate să fie un sclav încovoiat, care să scrie după dictare, sau o ființă bipedă. E destul să ne amintim de Woodward și Bernstein care, în pofida înverșunării editorului ziarului "The Washington Post" de a bloca ancheta spargerii de la Watergate Building, au declanșat un scandal monstruos. Consecința? Pensionarea forțată a lui Nixon. naughty.gif
radumiki
QUOTE(fanariotul @ Jul 11 2006, 20:31) *
Posibil raspuns :

In campania electorala, userul Cioaca dadea niste "stiri" de pe niste site-uri externe de gay. Astea erau in viziunea lui "presa internationala". Pro DA, bineinteles. tongue.gif

Sigur nu erau stiri cu Bombonel ? laugh.gif

Lasand gluma la o parte , situatia este tare incurcata daca o abordezi in modul tau de a privi lucrurile . Asa ca prefer sa imi inchipui ca in spatele pupitrelor de stiri sunt totusi niste profesionisti care isi baga ceva in patron cand acesta incearca sa le bage pe gat rahat . In fond e meseria lor si ei traiesc pe baza de credibilitate si notorietate . Dau doua exemple de jurnalisti pentru care am toata stima : Rodica Culcer si Emil Hurezeanu . smile.gif
fanariotul
QUOTE(radumiki @ Jul 11 2006, 20:15) *
....................
....................

La obiectivitate ma refer, nu la salarii, sau la decorul portocaliu din spatele stiristelor alea, care apropo, ma enerveaza la culme atunci cand dau ele din cap atotcunoscutoare, miscandu-si ochii, mimand interesul, de parca emisiunile ar fi facute pentru a fi puse ele in evidenta. Cretuleasca si Patras exceleaza la capitolul asta. death.gif

Dupa cum am spus, daca auzi/vezi acelasi lucru in trei locuri deferite, abia atunci poti incepe sa dai crezare acelei stiri. (BBC dixit).
Dar asa, ca exercitiu intelectual, ai observat ca Pro TV, de pe la inceputul lui 2004, a "mutat" stirile politice spre mijlocul/sfarsitul stirilor ?

Eu de mult am spus ca Baselu' nu sfarseste bine, asa ca scarbitul de Constantinescu de exemplu. O sa vezi...eu cand scriu atat de mult, nu scriu chiar aiurea. Chiar daca scriu ce-am visat noaptea trecuta. wink.gif

QUOTE(radumiki @ Jul 11 2006, 20:38) *
Lasand gluma la o parte , situatia este tare incurcata daca o abordezi in modul tau de a privi lucrurile . Asa ca prefer sa imi inchipui ca in spatele pupitrelor de stiri sunt totusi niste profesionisti care isi baga ceva in patron cand acesta incearca sa le bage pe gat rahat . In fond e meseria lor si ei traiesc pe baza de credibilitate si notorietate . Dau doua exemple de jurnalisti pentru care am toata stima : Rodica Culcer si Emil Hurezeanu . smile.gif

Este lumea, in care iti place sa traiesti; cine sunt eu sa te contrazic ?! smile.gif

Rodica Culcer-imi amintesc cu interes cum in campania electorala, intervievand-ul pe Geoana, baietii au schimbat urgent camera de pe acesta pe Rodica Culcer, care se stramba de zor scotandu-si limba in afara, cu aerul ca orice ar spune asta, degeaba spune.

Ca intamplator, a ajuns sefa pe la TVR dupa campania electorala, este doar...intamplator. coolspeak.gif

Hurezeanu-tot un vis de-al meu; are niste scame pe umar....mari de tot !!! naughty.gif
alin_xtreme
QUOTE(radumiki @ Jul 11 2006, 20:38) *
Sigur nu erau stiri cu Bombonel ? laugh.gif

Hurezeanu e un tip alunecos, care începe prin a critica (diluat) puterea și sfârșește prin a-i face apologia. Indiferent cine este la putere. Un tip foarte rațional, cu experiență în diplomație, dispunând de serioase cunoștințe de politologie, mi se pare Iosif Boda. Și mai apreciez limbajul caustic al lui Andrei Gheorghe, anormal într-o țară cu structuri politice și economice relativ sănătoase, normal pt. o Românie muribundă, care merită sentințe sarcastice.
Zamo
Pana una alta, cand Realiatea TV prezenta stiri cu exploziile din India, pe N24 se vorbea de nu stiu ce dreq discetii pe cadavre evreiesti, cu care nu mai stiu cine nu era de acord si dorea ca disectiile sa se faca numai pe cadrave romanesti. Vai ce discutie interesanta. Revenind la realitatea TV, acest post difuza imagini in direct (chiar daca erau preluate de pe CNN) cu ce se intampla in REALITATE !! Nu cu povesti despre cadavre...

Edit: Chiar domnilor.... cum de nu a deschis nimeni un topic pe tema asta pana acum ??? naughty.gif
Au fost totusi 7 explozii aproape simultane laugh.gif
alin_xtreme
QUOTE(Zamolxel @ Jul 11 2006, 20:56) *
Pana una alta, cand Realiatea TV prezenta stiri cu exploziile din India, pe N24 se vorbea de nu stiu ce dreq discetii pe cadavre evreiesti, cu care nu mai stiu cine nu era de acord si dorea ca disectiile sa se faca numai pe cadrave romanesti. Vai ce discutie interesanta. Revenind la realitatea TV, acest post difuza imagini in direct (chiar daca erau preluate de pe CNN) cu ce se intampla in REALITATE !! Nu cu povesti despre cadavre...

Edit: Chiar domnilor.... cum de nu a deschis nimeni un topic pe tema asta pana acum ??? naughty.gif

Nu e mai simplu să preiei controlul asupra telecomenzii și să comuți pe CNN? naughty.gif
Zamo
QUOTE(alin_xtreme @ Jul 11 2006, 20:59) *
Nu e mai simplu să preiei controlul asupra telecomenzii și să comuți pe CNN? naughty.gif

Pai si mai discutam atunci despre Realitatea tv si celelate posturi de stiri ???
fanariotul
QUOTE(Zamolxel @ Jul 11 2006, 20:56) *

Sincer mie mi se cam rupe de India, si ma interesa mai mult treaba aia de pe N24. wink.gif

Pe care n-am vazut-o, dar iti pot ca s-ar putea sa aiba legatura cu istoria Romaniei(o actiune asemantoare s-a petrecut la Cluj, facultatea de medicina, si a fost punctul de plecare al Legiunii Arhanghelului Mihai).

Nu stiu cati de pe aici care tot flutura steagul ros de molii al Miscarii, stiu cum a pornit aceasta...este oarecum inaltator momentul respectiv, dar Legiunea a degenarat total, si sun Codreanu, si sub Sima ca formatiune politica.
Pages: 1, 2
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.