problema..help
Pagini: 1, 2, 3

irina87

Am 19 ani, inca nu mi-am inceput viata sexuala insa e posibil s-o incep peste 3 zile cu o persoana iubita, si chiar vreau. Problema este ca noi am planuit de mult aceasta zi, si iata ca se apropie insa, azi mi-a venit menstruatia. Exista cumva un medicament care sa-mi opreasca menstruatia?
sabian
QUOTE(irina87 @ Jul 6 2006, 20:57) *
Am 19 ani, inca nu mi-am inceput viata sexuala insa e posibil s-o incep peste 3 zile cu o persoana iubita, si chiar vreau. Problema este ca noi am planuit de mult aceasta zi, si iata ca se apropie insa, azi mi-a venit menstruatia. Exista cumva un medicament care sa-mi opreasca menstruatia?

Crezi ca pt citeva zile in plus, o sa moara prietenul tau? Oricum, trebuie sa se obisnuiasca cu ideea ca ai si ciclu. wink.gif

florina
fara misto, fara sa-mi bat joc, dar daca pui aceasta intrebare, cred ca nu ar trebui sa incepi sa faci sex.

si si daca ar exista, ar trebui folosite doar incazuri de genu ca trebuie sa-ti faci operatie la fund si esti la menstruatie cursing.gif
Franco222
Cel mai bun moment nu e cand ati planuit ci atunci cand va simtiti cel mai bine.
Iar ca programare, cred ca tocmai perioada fertila ar fi o idee mai buna...desigur, daca stiti ce faceti smile.gif
mufa
QUOTE(Franco222 @ Jul 6 2006, 21:32) *
Iar ca programare, cred ca tocmai perioada fertila ar fi o idee mai buna...desigur, daca stiti ce faceti smile.gif

De ce, crezi că vrea să fie mămică deja? biggrin.gif
Franco222
rolleyes.gif
Mdap, e si asta o problema, pentru ca ideal pentru prima data ar fi, nu-i asa, fara prezervativ...caz in care ar fi mai bine imediat dupa ciclu happy.gif
mufa
QUOTE(Franco222 @ Jul 6 2006, 22:30) *
rolleyes.gif
Mdap, e si asta o problema, pentru ca ideal pentru prima data ar fi, nu-i asa, fara prezervativ...caz in care ar fi mai bine imediat dupa ciclu happy.gif

Știi, se numește perioadă fertilă deoarce femeie e fertilă atunci și șansele de a rămîne însărcinată sunt ceva mai mari.

Franco222
QUOTE(mufă @ Jul 6 2006, 22:33) *
Știi, se numește perioadă fertilă deoarce femeie e fertilă atunci și șansele de a rămîne însărcinată sunt ceva mai mari.

Hmm... e bine de stiut asta!
mianna
QUOTE(Franco222 @ Jul 6 2006, 21:32) *
Cel mai bun moment nu e cand ati planuit ci atunci cand va simtiti cel mai bine.

ne lamuresti si pe noi la ce te referi?
spare-me

lasati off topicul si lamuriti fata smile.gif

din cate stiu eu nu exista, doar prin anticonceptionale dupa ce le iei o perioada mai amre de 3 luni, cred, poti sa amani sau sa provoci ciclul cu vreo saptamana...iti explica exact medicul ginecolog cum sa faci, altfel...nu, din pacate

v-ati gandit mai ca poate peste 3 zile e o data semnificativa sau importanta pentru ei ?
...va inteleg dar asta e ghinionul, face-ti-o si voi peste 4 sau 5 zile si atunci "recuperati" smile.gif pentru zilele pierdute tongue.gif
Franco222
@spare-me & irina87
Peste cateva zile va fi in mod SIGUR o data importanta. O gaura se va face in cer si Dumnezeu se va cobori. Numai atunci. Mai tarziu va fi ocupat cu alte aniversari.
Now kill me. rolleyes.gif

@mianna
La ce m-am referit, ma gandisem la faptul ca in perioada fertila de obicei dorinta este mai mare.
bchendran
Am 19 ani, inca nu mi-am inceput viata sexuala insa e posibil s-o incep peste 3 zile cu o persoana iubita, si chiar vreau.

E o experienta care daca o sa aiba loc, ai toate sansele s-o regreti dupa aceea.
Stai si mai asteapta.
cspot
QUOTE(Franco222 @ Jul 7 2006, 01:13) *
@mianna
La ce m-am referit, ma gandisem la faptul ca in perioada fertila de obicei dorinta este mai mare.

Hmmm.... Stiu si eu ce sa zic ?? Nu am mai auzit pana acum despre treaba asta !! De obicei dorinta cea mai mare o sa o descoperi dupa incetarea ciclului . In primul rand pentru ca multe femei prefera sa practice abstinenta in respectiva perioada , iar cele care au sindrom premenstrual se afla in perioada in care se simt mult mai bine .
Bebeluska
QUOTE(cspot @ Jul 7 2006, 14:04) *
Hmmm.... Stiu si eu ce sa zic ?? Nu am mai auzit pana acum despre treaba asta !! De obicei dorinta cea mai mare o sa o descoperi dupa incetarea ciclului . In primul rand pentru ca multe femei prefera sa practice abstinenta in respectiva perioada , iar cele care au sindrom premenstrual se afla in perioada in care se simt mult mai bine .

Esti cumva fata? Este total adevarat ca in perioada menstruala apetitul sexual creste, din cauza unor modificari hormonale. Dar astea le stie numai femeia... Bine, nu stiu cum e la femeile care au dureri mari de abdomen in perioada respectiva.... Eu vb din experienta mea tongue.gif

Femeile care practica abstinenta in perioada respectiva nu o fac pt ca nu au apetit, ci din motive care tin de igiena ori sunt complexate. Sindromul ala de care vorbesti n-are legatura cu discutia noastra, dupa cum bine se intelege si din cuvantul in sine biggrin.gif
Fr3ak
şi cum era cu femeia în călduri pe perioada ovulaţiei? apoi parcă spm, iar abia apoi menstruaţia. sau aşa ceva...nu?
Franco222
Mdap, si mie la fel mi-au zis fetele ca in perioada menstruatiei este mai placut...ba chiar cica face ca perioada durerilor sa treaca mai rapid...

Din pdv genetic insa nu inteleg de ce ar fi mai placut, nu vad nici o scofala reproductiva in a face sex in timpul menstrei.
Trebuie sa fie o eroare a naturii tongue.gif

Btw...cica in perioada ovulatiei femeile emit feromoni. Cel putin asa zice Cristian Andrei. Din moment ce nu produc o senzatie specifica constientizabila ramane sa ii credem pe cuvant pe cercetatori.
maltese
QUOTE(Franco222 @ Jul 7 2006, 20:10) *
Btw...cica in perioada ovulatiei femeile emit feromoni. Cel putin asa zice Cristian Andrei. Din moment ce nu produc o senzatie specifica constientizabila ramane sa ii credem pe cuvant pe cercetatori.

La ovulatie sunt secretati hormoni care maresc dorinta sexuala. Nu cunosc la dl Cristian Andrei la ce se refera titlul de doctor, dar de exemplu renumitul Bebe Mihaiescu nu este medic, ci doar student in anul IV la UMF Iasi. Titlul de doctor nu inseamna medic, si nu stiu ce legatura are psihologia cu ovulatia.

Ontopic: poti sa faci o baie fierbinte inainte si se opreste cam pentru 3-4 ore. Sa fii iubita ! inlove.gif
celebre
Ideal ar fi sa lasi totul sa vina de la sine...si eu am planuit cu prietenul meu cand va fi prima data. Sincer nu a iesit nimic frumos pentru ca amandoi am stat incordati. Asa ca lasa ca totul sa vina de la sine...nu e nevoie de o zi anume in care-ti vei incepe viata sexuala wink.gif .
Si inca ceva.....ideal e ca prima data sa o faceti fara prezervativ, iar dupa peroada de ciclu ar fi cel mai indicat.
Iti doresc o seara romantica...
Franco222
@celebre
100% agree

@maltese
oare discutam aici despre titlurile unora? Cristian Andrei este psihiatru dupa diploma, nu psiholog. Stie deci ceva medicina.
mianna
QUOTE(celebre @ Jul 8 2006, 05:23) *
Si inca ceva.....ideal e ca prima data sa o faceti fara prezervativ, iar dupa

...sa postezi pe la topicurile de larga audienta "help! nu-mi vine ciclul, ce ma fac?" biggrin.gif

nu mai invatati copiii la prostii.

fata draga, o data e arhisuficient pentru a ramane insarcinata. nu ai garantia ca perioada fertila corespunde cu ce spun statisticile, datorita stresului si emotiilor se pot produce modificari si te trezesti cu o "bucurie". cum am mai spus si alta data, prezervativul nu musca. foloseste-l cu incredere. de prima data!
Franco222
Prezervativul nu musca, dar poate strica placerea destul de rau. Pentru inceput e mai bine fara, ar fi pacat ca prima impresie sa fie stricata de aceasta artificialitate. Raman in discutie alte mijloace contraceptive.
Tu cum te-ai protejat prima data mianna? btw apelativul "fata draga" este compatibil cu un rol de soacra
rolleyes.gif
mufa
QUOTE(Franco222 @ Jul 8 2006, 13:10) *
Prezervativul nu musca, dar poate strica placerea destul de rau. Pentru inceput e mai bine fara, ar fi pacat ca prima impresie sa fie stricata de aceasta artificialitate. Raman in discutie alte mijloace contraceptive.
Tu cum te-ai protejat prima data mianna? btw apelativul "fata draga" este compatibil cu un rol de soacra
rolleyes.gif

1. Prima data nu e nici un fel de plăcere. Iar după ce că prima dată doare ca dracu, vrei ca biata fată să mai aibă și stresul că poate rămîne?
2. Dacă ai fi tată de fată, i-ai spune: "e nasol cu prezervativ fata tatii, mai bine o faci fără"?
mianna
QUOTE(Franco222 @ Jul 8 2006, 13:10) *
rolleyes.gif

daca ma straduiam un pic ii puteam fi biggrin.gif

eram deja sub anticonceptionale din motive de ciclu dereglat cand am facut-o prima data. bafta mea, sic! smile.gif
Franco222
As mai argumenta in legatura cu asta, dar mi-a venit o alta idee de discutat: oare n-ar fi mai bine ca ruperea(inlaturarea) himenului sa nu se produca in timpul actului sexual, ci inainte de asta? De ce sa se asocieze sexul cu durerea?
mufa
QUOTE(Franco222 @ Jul 8 2006, 18:04) *
As mai argumenta in legatura cu asta, dar mi-a venit o alta idee de discutat: oare n-ar fi mai bine ca ruperea(inlaturarea) himenului sa nu se produca in timpul actului sexual, ci inainte de asta? De ce sa se asocieze sexul cu durerea?

Parcă pe undeva prin Africa se practica dezvirginarea la naștere. Emigrare plăcută biggrin.gif
Reclama
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.