problema..help
Pagini: 1, 2, 3

mianna

QUOTE(mufă @ Jul 8 2006, 18:14) *
Parcă pe undeva prin Africa se practica dezvirginarea la naștere.

...si coaserea vaginului, si dezvirginare rituala de catre popa sau saman sau ce-or avea ei acolo biggrin.gif

zic sa ne oprim sau sa ne splituim smile.gif
sabian
QUOTE(Franco222 @ Jul 8 2006, 13:10) *
Prezervativul nu musca, dar poate strica placerea destul de rau.

Din contra, nu strica deloc. N-o sa ai o ejaculare precoce. tongue.gif
Asculta-i p-astia batrini, ca stiu ei ce spun.

ditto___
QUOTE(maltese @ Jul 7 2006, 22:39) *
La ovulatie sunt secretati hormoni care maresc dorinta sexuala. Nu cunosc la dl Cristian Andrei la ce se refera titlul de doctor, dar de exemplu renumitul Bebe Mihaiescu nu este medic, ci doar student in anul IV la UMF Iasi. Titlul de doctor nu inseamna medic, si nu stiu ce legatura are psihologia cu ovulatia.

Ontopic: poti sa faci o baie fierbinte inainte si se opreste cam pentru 3-4 ore. Sa fii iubita ! inlove.gif

Eu stiam ca daca se foloseste apa fierbinte, sangerarea este mai puternica. Dar...in fine...
Nu cred ca este bine sa se faca sex in perioada menstruala, oricat de placut ar fi, deoarece exista riscul unor afectiuni care vor aparea mai tarziu, odata cu inaintarea in varsta.
Personal, am vazut individe care au facut si cancer, ce-i drept nu in tinerete ci mai la ...batranete. Se pare ca, din anamneza facuta, aceste persoane sustineau ca placerea lor era "sa faca sex la ciclu".
Eu cred ca nu muriti daca mai asteptati putin, nu? E chiar asa data aia batuta in cuie??? Pleaca prietenul la razboi sau e in trupele NATO?
I doubt of it!
spare-me
I doubt of it!

sincer, stiu ca e off-topic, da nu ma pot abtine. daca nu cunosti expresia in engleza, de ce nu spui simplu in romaneste "Ma indoiesc" ?...
nu exista "i doubt of it"...expresia "Ma indoiesc" se traduce prin "I doubt it"..indoielnic=doubtfull...neindoit=doubtless...
ma indoiesc de ceva : i doubt that si nu "i doubt of that"

on topic...reveniti-va oameni buni !!!
@bchendran
eu cred ca la 19 ani e foarte ok sa-si inceapa viata sexuala
@restul
nu luati in calcul ca poate sta cu parintii si in seara aia era singura
nu luati in calcul ca pentru prima data prezervativul e incomod
ditto se gandeste la trupele nato dar nu se gandeste ca atunci era aniversarea lor, sau vreo zi de nastere si ca era dragut s-o faca atunci
fiecare are motivele si motivele lui...poate o planuisera romantic cu cina la lumanari trandafiri, etc...toti suntei destepti pe experienta altora plus ca nu stiu ce rost mai avea sa se posteze dupa 3 saptamani...
in fine...vroiam sa subliniez ca e usor sa dai din gura fara sa cunosti motivele si situatia...oricum la intrebarea ei nu s-a raspuns nici in ziua de azi.
plus c-am fost surprins sa vad femei care-au raspuns ca nu se poate, cand pe toate prospectele de anticonceptionale scrie ca pot ajuta la intarzierea sau provocarea ciclului menstrual inainte de termen, cu o saptamana minim.
jovan
QUOTE(irina87 @ Jul 6 2006, 20:57) *
Am 19 ani, inca nu mi-am inceput viata sexuala insa e posibil s-o incep peste 3 zile cu o persoana iubita, si chiar vreau. Problema este ca noi am planuit de mult aceasta zi, si iata ca se apropie insa, azi mi-a venit menstruatia. Exista cumva un medicament care sa-mi opreasca menstruatia?

Faceti dragoste sub dus si s-a rezolvat tongue.gif
mianna
QUOTE(spare-me @ Jul 25 2006, 02:25) *
plus c-am fost surprins sa vad femei care-au raspuns ca nu se poate, cand pe toate prospectele de anticonceptionale scrie ca pot ajuta la intarzierea sau provocarea ciclului menstrual inainte de termen, cu o saptamana minim.

trecand peste faptul ca mie mi se pare mai "incomod" sa fie ceva minutios planificat prima data (in sensul ca as prefera sponntaneitatea) decat folosirea prezervativului, am o intrebare: tu ai citit atent primul post?

QUOTE(irina87 @ Jul 6 2006, 20:57) *
Am 19 ani, inca nu mi-am inceput viata sexuala insa e posibil s-o incep peste 3 zile cu o persoana iubita, si chiar vreau. Problema este ca noi am planuit de mult aceasta zi, si iata ca se apropie insa, azi mi-a venit menstruatia. Exista cumva un medicament care sa-mi opreasca menstruatia?

sa vad si eu anticonceptionalele alea care au efectul mentionat de tine in 3 zile smile.gif

din cat vad eu (si va rog sa ma corectati daca gresesc), aici nimeni nu doreste raul nimanui, si nu ne roade invidia ca ea vrea sa se dezvirgineze intr-o noapte de vara. daca exista ceva eficient si neriscant ii spuneam.

QUOTE(ditto___ @ Jul 24 2006, 20:36) *
Nu cred ca este bine sa se faca sex in perioada menstruala, oricat de placut ar fi, deoarece exista riscul unor afectiuni care vor aparea mai tarziu, odata cu inaintarea in varsta.
Personal, am vazut individe care au facut si cancer, ce-i drept nu in tinerete ci mai la ...batranete. Se pare ca, din anamneza facuta, aceste persoane sustineau ca placerea lor era "sa faca sex la ciclu".

las-o jos ca macane smile.gif (scuze ca sunt asa directa, dar puteai gasi un argument real pentru a combate sexul in timpul ciclului menstrual). ca argument am o specializare in oncologie.
spare-me
din cate stiu eu nu exista, doar prin anticonceptionale dupa ce le iei o perioada mai mare de 3 luni, cred, poti sa amani sau sa provoci ciclul cu vreo saptamana...iti explica exact medicul ginecolog cum sa faci, altfel...nu, din pacate

da mianna, am citit exact cum trebuie primul post...

mianna
pai tot n-am inteles de ce spui ca noi, femeile, am gresit spunandu-i ca nu se poate. in 3 zile.
spare-me
din cate stiu eu nu exista, doar prin anticonceptionale dupa ce le iei o perioada mai mare de 3 luni, cred, poti sa amani sau sa provoci ciclul cu vreo saptamana...iti explica exact medicul ginecolog cum sa faci, altfel...nu, din pacate

mai citeste o data...pana la urma este imposibil sa nu intelegi..sper.
mianna

ma exasperezi! biggrin.gif

Am 19 ani, inca nu mi-am inceput viata sexuala insa e posibil s-o incep peste 3 zile cu o persoana iubita, si chiar vreau. Problema este ca noi am planuit de mult aceasta zi, si iata ca se apropie insa, azi mi-a venit menstruatia . Exista cumva un medicament care sa-mi opreasca menstruatia ?

din cate stiu eu nu exista, doar prin anticonceptionale dupa ce le iei o perioada mai mare de 3 luni , cred, poti sa amani sau sa provoci ciclul cu vreo saptamana...iti explica exact medicul ginecolog cum sa faci, altfel...nu, din pacate

tu chiar nu vezi diferenta? ce legatura e intre raspunsul tau si intrebarea fetei?

acum te rog explica-mi ce-ai vrut sa zici cu

am fost surprins sa vad femei care-au raspuns ca nu se poate

spune in cuvinte clare cum se poate sa opresti menstruatia pentru a face sex peste 3 zile .
ditto___
QUOTE(mianna @ Jul 25 2006, 03:15) *
trecand peste faptul ca mie mi se pare mai "incomod" sa fie ceva minutios planificat prima data (in sensul ca as prefera sponntaneitatea) decat folosirea prezervativului, am o intrebare: tu ai citit atent primul post?

sa vad si eu anticonceptionalele alea care au efectul mentionat de tine in 3 zile smile.gif

din cat vad eu (si va rog sa ma corectati daca gresesc), aici nimeni nu doreste raul nimanui, si nu ne roade invidia ca ea vrea sa se dezvirgineze intr-o noapte de vara. daca exista ceva eficient si neriscant ii spuneam.
las-o jos ca macane smile.gif (scuze ca sunt asa directa, dar puteai gasi un argument real pentru a combate sexul in timpul ciclului menstrual). ca argument am o specializare in oncologie.

Iti spun ce am vazut si iti spun si pareri medicale. Nu am niciun interes sa combat sexul in timpul ciclului, mai ales ca nu-mi implica persoana...
mianna
QUOTE(ditto___ @ Jul 26 2006, 20:54) *
Iti spun ce am vazut si iti spun si pareri medicale. Nu am niciun interes sa combat sexul in timpul ciclului, mai ales ca nu-mi implica persoana...

si eu te intreb unde ai vazut si ce inseamna "pareri medicale". ca a mea parere s-a format dupa 4 ani de Institut Oncologic, ca medic (adica taman fiinta care face anamneza) si dupa o diploma de specializare obtinuta in urma studierii a numeroase tratare care n-au pomenit nici pe departe de asa ceva.
Ayame
spune in cuvinte clare cum se poate sa opresti menstruatia pentru a face sex peste 3 zile

Sa opresti menstruatia se poate, cu medicamente, in japonia folosesc sportivele in timpul campionatelor, pentru sex nu cred ca e neaparat nevoie s-o opresti daca nu ai dureri poti sa faci si asa, adevarul e, ca e cam nasol..
mianna
QUOTE(Ayame @ Jul 26 2006, 21:04) *
Sa opresti menstruatia se poate, cu medicamente, in japonia folosesc sportivele in timpul campionatelor, pentru sex nu cred ca e neaparat nevoie s-o opresti daca nu ai dureri poti sa faci si asa, adevarul e, ca e cam nasol..

nu tot ce fac sportivele e indicat si pentru omul de rand care tine la sanatatea lui biggrin.gif

adevarul e (fara virgula dupa verb) ca nu-i deloc nasol naughty.gif
Ayame
QUOTE(mianna @ Jul 27 2006, 03:07) *

nu tot ce fac sportivele e indicat si pentru omul de rand care tine la sanatatea lui biggrin.gif

adevarul e (fara virgula dupa verb) ca nu-i deloc nasol naughty.gif

Multumesc. da, " a fi "...

Nu este indicat, ci doar daca este neaparat nevoie..
mianna
QUOTE(Ayame @ Jul 26 2006, 21:10) *
Nu este indicat, ci doar daca este neaparat nevoie..

defineste-mi un pic "neaparat nevoie" biggrin.gif
Ayame
QUOTE(mianna @ Jul 27 2006, 07:33) *
defineste-mi un pic "neaparat nevoie" biggrin.gif

In special la spotrivele de la maraton pentru ca in timpul menstruatiei scad performantele, mai nou si la cele de la gimnastica, bineinteles cu acordul lor..
mianna
tongue.gif aveam senzatia ca la sexul la ciclu te referi, de aceea nu intelegeam cand e neaparata nevoie.
ditto___
QUOTE(mianna @ Jul 26 2006, 21:03) *
si eu te intreb unde ai vazut si ce inseamna "pareri medicale". ca a mea parere s-a format dupa 4 ani de Institut Oncologic, ca medic (adica taman fiinta care face anamneza) si dupa o diploma de specializare obtinuta in urma studierii a numeroase tratare care n-au pomenit nici pe departe de asa ceva.

Medic oncolog cu vechime de vreo 20 si ceva de ani. Nu o bat in cuie(opinia) si opiniile in general. Dar...nu vreau nici sa te contrazic.
mianna
acum cer definitia clara a medicului oncolog. chimioterapeut, nu? adica o specializare care nu prea trateaza localizarea asta.
AditXa
QUOTE(bchendran @ Jul 7 2006, 01:30) *
E o experienta care daca o sa aiba loc, ai toate sansele s-o regreti dupa aceea.
Stai si mai asteapta.

De ce crezi ca va regreta? Are totusi 19 ani....nu 15, cred ca are putere de discernamant rolleyes.gif
mianna
QUOTE(AditXa @ Jul 30 2006, 00:28) *
De ce crezi ca va regreta? Are totusi 19 ani....nu 15, cred ca are putere de discernamant rolleyes.gif

ihi! emana prin toti porii primului post, discernamantu' ala biggrin.gif
AditXa
QUOTE(mianna @ Jul 30 2006, 00:38) *
ihi! emana prin toti porii primului post, discernamantu' ala biggrin.gif

E...ma gandesc ca eu daca am avut la varsta aceea , ar trebui sa aiba toata lumea smile.gif, dar da Mianna, ai dreptate... smile.gif

Eu mi-am inceput viata sexuala la 19 ani, eram impreuna cu prietenul meu de 3 ani si ceva... Nu a fost programat sa se intample in ziua aceea neaparat, dar ne iubeam mult si ... a iesit bine. Nu mi-a parut rau nici o secunda ca am facut dragoste, chiar era the one...si a fost the one mult timp, pana acum 1 luna cand am hotarat amandoi sa ne despartim cool.gif
diemkay
Ce intrebare biggrin.gif

Eu in momentul de fata urmez un tratament cu anticonceptionale (pentru cunoscatori / interesati, Mercilon) din cauza ca aveam dismenoree. Am fost la endocrinolog, apoi ginecolog si am ajuns inapoi tot la endocrinolog si m-a pus sa fac o serie de ecografii si un test de sarcina ca sa imi poata prescrie un tratament cu anticonceptionale pe care trebuia sa il urmez trei luni in speranta ca se va schimba ceva smile.gif

In tot acest timp n-am mai avut surprize neplacute atunci cand ma asteptam mai putin la ele si a avut acest efect de a amana ciclul menstrual. E verificata treaba, in prima luna il reglase atat de bine incat au fost fix 28 de zile si nu mai putin sau mai mult - tratamentul era de 21 de zile cu 7 zile pauza. Dupa acea pauza nu intarzia sa apara.

Singura problema e ca a fost din motive mai complexe - eu aveam si o mica dereglare hormonala (problema ereditara legata de cresterea parului) si incercasem in toate felurile sa o combat - epilare definitiva si alte chestii, la un moment dat banuiau ca ar fi sindromul ovarelor polichistice (a fost infirmata banuiala) si cand am terminat cele 3 luni de tratament sfatul a fost sa nu il reiau decat daca am neaparata nevoie de el - asta pentru ca fiind produse relativ noi, nu s-au facut studii legate de efectul anticonceptionalelor luate pe termen mai lung. Adica e ok sa iei 2-3 zile inainte de un examen daca stii ca se poate intampla ceva si vrei sa scapi 'ieftin' de dureri in paralel cu stresul dar altfel ....rabdare! Nu cred ca o sa moara cineva daca mai asteptati cateva zile.
baimalesi
Vreau sa stiu daca exista asa ceva si, daca da, cum se numesc. Thx
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.