QUOTE(spare-me @ Jul 25 2006, 02:25)

plus c-am fost surprins sa vad femei care-au raspuns ca nu se poate, cand pe toate prospectele de anticonceptionale scrie ca pot ajuta la intarzierea sau provocarea ciclului menstrual inainte de termen, cu o saptamana minim.
trecand peste faptul ca mie mi se pare mai "incomod" sa fie ceva minutios planificat prima data (in sensul ca as prefera sponntaneitatea) decat folosirea prezervativului, am o intrebare: tu ai citit atent primul post?
QUOTE(irina87 @ Jul 6 2006, 20:57)

Am 19 ani, inca nu mi-am inceput viata sexuala insa e posibil s-o incep peste 3 zile cu o persoana iubita, si chiar vreau. Problema este ca noi am planuit de mult aceasta zi, si iata ca se apropie insa, azi mi-a venit menstruatia. Exista cumva un medicament care sa-mi opreasca menstruatia?
sa vad si eu anticonceptionalele alea care au efectul mentionat de tine in 3 zile
din cat vad eu (si va rog sa ma corectati daca gresesc), aici nimeni nu doreste raul nimanui, si nu ne roade invidia ca ea vrea sa se dezvirgineze intr-o noapte de vara. daca exista ceva eficient si neriscant ii spuneam.
QUOTE(ditto___ @ Jul 24 2006, 20:36)

Nu cred ca este bine sa se faca sex in perioada menstruala, oricat de placut ar fi, deoarece exista riscul unor afectiuni care vor aparea mai tarziu, odata cu inaintarea in varsta.
Personal, am vazut individe care au facut si cancer, ce-i drept nu in tinerete ci mai la ...batranete. Se pare ca, din anamneza facuta, aceste persoane sustineau ca placerea lor era "sa faca sex la ciclu".
las-o jos ca macane
(scuze ca sunt asa directa, dar puteai gasi un argument real pentru a combate sexul in timpul ciclului menstrual). ca argument am o specializare in oncologie.