Intrebare rapida! Vreau sa-mi cumpar un cuptor incorporabil electric si, ca mai toata lumea, vreau sa-l cumpar de la un magazin online. E mai ieftin! Numai ca aici apare problema. Am facut atatea studii si atatea ocoale incat nu mai stiu ce e de capul meu. Din ce m-am invartit vad ca cei de la Kumparaturi.ro sunt mai specializati in electrocasnice, numai ca nu au un showroom unde sa-l pot vedea inainte de a-l cumpara. Stiu ca sunt o gramada de pareri contra (cei cu experiente pozitive nu prea se obosesc sa scrie) dar as avea nevoie de un imbold. e o modalitate de incredere? Multumesc!
Faci comanda pe 5-6 magazine online si care te suna primul ala e. O sa vezi ca o sa te sune sa iti spun aba ca nu au modelul ala, ba ca ti-l aduc intr-o saptamana. La cel.ro mi-au sters comanda pur si simplu fara nicio explicatie... scurt. Electrofun a reactionat cel mai prompt... m-a sunat unu, mi-a facut cont pe site si a sunat la distribuitor pe alt tel sa se asigure ca imi rezolva comanda in aceiasi zi. S-ar putea ca ei sa aiba o relatie buna cu Ariston... restul nu stiu