Cuptor incastrabil pe gaz sau electric?
Pagini: 1, 2, 3

cristeamax

QUOTE (danydelabloc @ Jan 28 2009, 23:33) *
Intrebare rapida! Vreau sa-mi cumpar un cuptor incorporabil electric si, ca mai toata lumea, vreau sa-l cumpar de la un magazin online. E mai ieftin! Numai ca aici apare problema. Am facut atatea studii si atatea ocoale incat nu mai stiu ce e de capul meu. Din ce m-am invartit vad ca cei de la Kumparaturi.ro sunt mai specializati in electrocasnice, numai ca nu au un showroom unde sa-l pot vedea inainte de a-l cumpara. Stiu ca sunt o gramada de pareri contra (cei cu experiente pozitive nu prea se obosesc sa scrie) dar as avea nevoie de un imbold. e o modalitate de incredere? Multumesc!

Faci comanda pe 5-6 magazine online si care te suna primul ala e. O sa vezi ca o sa te sune sa iti spun aba ca nu au modelul ala, ba ca ti-l aduc intr-o saptamana. La cel.ro mi-au sters comanda pur si simplu fara nicio explicatie... scurt. Electrofun a reactionat cel mai prompt... m-a sunat unu, mi-a facut cont pe site si a sunat la distribuitor pe alt tel sa se asigure ca imi rezolva comanda in aceiasi zi. S-ar putea ca ei sa aiba o relatie buna cu Ariston... restul nu stiu
kenkenken
QUOTE (danydelabloc @ Jan 28 2009, 23:33) *
Intrebare rapida! Vreau sa-mi cumpar un cuptor incorporabil electric si, ca mai toata lumea, vreau sa-l cumpar de la un magazin online. E mai ieftin! Numai ca aici apare problema. Am facut atatea studii si atatea ocoale incat nu mai stiu ce e de capul meu. Din ce m-am invartit vad ca cei de la Kumparaturi.ro sunt mai specializati in electrocasnice, numai ca nu au un showroom unde sa-l pot vedea inainte de a-l cumpara. Stiu ca sunt o gramada de pareri contra (cei cu experiente pozitive nu prea se obosesc sa scrie) dar as avea nevoie de un imbold. e o modalitate de incredere? Multumesc!

Ce cuptor ai vrea sa achizitionezi? si ce functii ai vrea sa aiba?

catalin_2007
spuneti mi daca pt o plita de 7 kw si cuptor electric de 3,4 kw, este nevoie de instalatie de curent trifazic???

Stie careva care este procedura??

QUOTE (carman @ Feb 22 2008, 07:39) *
am luat de curand o linie de gatit electrica. plita vitroceramica (sau vetroceramica?) Whirpool si cuptor Electrolux. Isi fac treaba excelent! nu credeam ca sunt asa "eficiente"... acum astept factura de la RENEL smile.gif
din nefericire, si eu am probleme cu consumul... trebuie sa nu merg cu ele in acelasi timp, asa cxa le folosesc pe rand. plita are 7,1kW; cuptorul are 2,5kW + frigider+microunde...

spune mi te rog, este nevoie de circuit separat trifazic.... asa zicea un electrician??

merci
danydelabloc
Mersi pentru promptitudine tuturor celor care au vrut sa-mi dea o mana de ajutor! Vad ca doar eu eram neincrezator, majoritatea comanda online fara sa se uite. Mi-am comandat cuptorul! smile.gif) A fost chiar simplu! Intai am intrebat pe messenger la kumparaturi daca il au, mi-au dat ok-ul, apoi mi-au cerut un nr de tel, m-au sunat si mi-au luat comanda. A doua zi erau la mine, la usa. Fara bani pe transport! E o experienta super placuta. Despre cuptor? Sigilat! Frumos! Nou-nout! Acum sa vedem cum se comporta. Revin.
baloona
Salutare!
O intrebare pentru cei care folosesc deja plita vetoceramica si cuptor electric: La cat se ridica factura lunara de curent?
nu sunt carcotasa, ci as vrea sa imi pun incalzire electrica prin pardoseala, asadar sa nu apelez la gaz deloc (adica nici sa nu ma mai bransez)...si vreu sa stiu daca e rezonabil sa gatesc pe curent....ca altfel regandesc si varianta de incalzire.
Multumesc.
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.