Zinedine Zidane
Pagini: 1, 2, 3

liviumanelistu

credeti ca va fi desemnat Zinedine Zidane jucatorul Campionatului Mondial 2006 dupa momentele de maiestrie pe care ni le-a aratat pentru a nustiu cata oara in meciul cu Brazilia si nu numai ? eu cred ca el a fost,este si va ramane unul dintre cei mai buni jucatori ai lumi cu care francezii se pot mandri....
Zamo
Am votat "posibil"
Nu vad insa o concurenta loiala ci doar una subiectiva, in sensul ca va fi desemnat un jucator al tarii gazde.

frexxl
Posibil ....fara alte comentarii..
crz
Mie cel mai bun jucator al zilei de azi (pentru ca Zidane a lasat o imprsie buna mai ales azi) mi se pare a fi portarul portughez, Ricardo, care a tras dupa el toata echipa...in semifinale.
liviumanelistu
pai eu vorbeam de jucatorul campionatului mondial ... nu jucatorul zilei ...
daca vrei sa iti spui parerea despre Ricardo intra aici : http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=141961
Masterboy
Mai repede Klose de la nemti peacefingers.gif
#andrei
QUOTE(Masterboy @ Jul 2 2006, 00:25) *

da... mai ales ca sunt tara gazda

liviumanelistu
QUOTE(Masterboy @ Jul 2 2006, 00:25) *

eu nu cred ca Klose are valoarea si experienta lui Zidane....Klose va iesi golgheter....dar nu cred ca va fi desemnat jucatorul mondialului.....dar nimic nu e imposibil...doar el e jucatorul tarii gazda .... oricum eu il sustin pe Zidane pentru ca ne-a demonstrat ca merita....
dobrovici
Nu cred ca trebuie sa ne pripim. Zidane a fost un cavaler pe teren aseara. A fost poate ultima reprezentatie a maestrului, o rabufnire de orgoliu in care i-a adus lui Ronaldinho si lumii intregi aminte ca, indiferent de ceea ce se intampla la echipele de club, el este cel mai mare performer al ultimilor 10 ani la nivelul echipelor nationale. Totusi, Zidane a fost slab in grupe. Doua partide neconvingatoare plus un meci in care a fost suspendat. Nici in meciul cu Spania nu a fost extraordinar, cu exceptia fazei golului. Pe de alta parte, insa, echipa Germaniei a avut cativa jucatori in forma. Cred insa ca anul acesta golgheterul va fi si jucatorul campionatului.
mufa

QUOTE(dobrovici @ Jul 2 2006, 09:46) *
o rabufnire de orgoliu in care i-a adus lui Ronaldinho si lumii intregi aminte ca, indiferent de ceea ce se intampla la echipele de club, el este cel mai mare performer al ultimilor 10 ani la nivelul echipelor nationale. T

Acum 4 ani n-am prea auzit de Zidane. Nici acum 2 ani. Performerul ultimilor 10 ani e cam mult spus.
cutler
este unul dintre candidatii de cel mai bun jucator
don_dannielo
QUOTE(mufă @ Jul 2 2006, 10:56) *
Acum 4 ani n-am prea auzit de Zidane. Nici acum 2 ani. Performerul ultimilor 10 ani e cam mult spus.

Inseamna ca nu prea te uiti la fotbal biggrin.gif
Prin '96 s-a dus la Juventus, si de atunci mi s-a parut destul de mediatizat. Iar driblingurile si golurile lui sunt superbe si emana fortza ca sa zic asa, nu maimutzareli a la ronaldinho.

Despre intrebarea topicului, depinde cat de departe ajunge Franta. Primele meciuri n-au fost cine stie ce, si daca sunt eliminati curand ... n-o sa fie desemnat Zidane doar pentru 2 meciuri in care a jucat f bine (cu Spania si Brazilia)
radumiki
Este prematur sa se decida cel mai bun jucator de la mondiale in acest moment.
De obicei acesta face parte din echipa castigatoare sau intr-un caz extrem de la cealalta finalista .
Zidane rama un mare jucator , nu stiu daca insa mai poate fi considerat cel mai bun din lume . Henry este fenomenal , Ribery este pe aproape...asta ca sa zic numai de francezi . sleep.gif
Zamo
Oricum el face parte dintre jucatorii care lasa ceva in urma lor. In contextul in care in ziua de azi apar numai stele ale fotbalului care se sting mai repede decat au aparut si in contextul in care alegerea lui al fi un omagiu final eu sunt de parere ca merita acest titlu.
Nenea Zap
Daca a jucat bine in ultimele doua meciuri nu inseamna ca e cel mai bun. In faza grupelor a fost la pamant wink.gif

QUOTE(don_dannielo @ Jul 2 2006, 12:50) *
Prin '96 s-a dus la Juventus, si de atunci mi s-a parut destul de mediatizat. Iar driblingurile si golurile lui sunt superbe si emana fortza ca sa zic asa, nu maimutzareli a la ronaldinho.

Despre intrebarea topicului, depinde cat de departe ajunge Franta. Primele meciuri n-au fost cine stie ce, si daca sunt eliminati curand ... n-o sa fie desemnat Zidane doar pentru 2 meciuri in care a jucat f bine (cu Spania si Brazilia)

Daca spui ca te uiti la fotbal atunci nu stiu cum ai putea uita faptul ca Franta a fost eliminata de la turneul final de acum 4 ani ...de....Senegal laugh.gif
woulfy
Sa nu ne lasam intimidati de valurile pe care le face presa.
Zizou la mondialul asta a jucat bine un meci si jumatate (cel cu Brazilia si jumatate din cel cu spania).
Pana la meciul cu Spania toata lumea-l desfiinta ca e vai de capul lui, la pensie cu el si tot asa. Acum ca a facut un meci bun - gata domne' cel mai bun din istorie..
Intr-un mod similar s-a intamplat si cu Figo, pana in optimi, toata presa - cel mai bun jucator la Portugaliei, iar in meciul de ieri se facea misto de antrenor ca-l mai tinea pe teren...
Cel mai bun inseamna o prestatie constant buna!
don_dannielo
QUOTE(Nenea Zap @ Jul 2 2006, 13:03) *
nu stiu cum ai putea uita faptul ca Franta a fost eliminata de la turneul final de acum 4 ani ...de....Senegal laugh.gif

A dat 2 goluri cu capul in 98 la finala cu Brazilia? Ce mai conteaza restul tongue.gif
Si parca era accidentat atunci in Coreea.
dobrovici
QUOTE(Nenea Zap @ Jul 2 2006, 13:03) *
Daca spui ca te uiti la fotbal atunci nu stiu cum ai putea uita faptul ca Franta a fost eliminata de la turneul final de acum 4 ani ...de....Senegal laugh.gif

Da dar nu uita nici tu ca unul dintre principalele motive pentru care Franta a jucat foarte slab atunci este faptul ca Zinedine Zidane era accidentat si cu toate astea a fost folosit. Campionatul European din 2004 ramane pana astazi o ciudatenie. Atunci nici o echipa mare nu a jucat bine (mai ales in fata Greciei). Nici macar Germania, care avea in linii mari generatia de astazi (exceptand cateva aparitii noi). Cruyff a jucat la un singur campionat mondial fara sa il castige si totusi a ramas in istoria fotbalului ca fiind una dintre cele mai puternice figuri ale epocii moderne. Zidane a castigat consecutiv un titlu mondial si unul european, a decis o finala prin doua executii inedite (cele doua lovituri cu capul de la Paris), o semifinala dramatica impotriva Portugaliei in 2000 si, prin executia aceea de generic, finala Ligii Campionilor jucata impotriva lui Bayern Leverkusen. Plus ca este unul dintre putinii jucatori din istoria fotbalului caruia nu ii lipseste nici un titlu major. Are poate cel mai important CV fotbalistic al ultimilor15-20 ani (strict raportat la performante competitionale si distinctii).
da.ta
QUOTE(dobrovici @ Jul 2 2006, 13:23) *
Da dar nu uita nici tu ca unul dintre principalele motive pentru care Franta a jucat foarte slab atunci este faptul ca Zinedine Zidane era accidentat si cu toate astea a fost folosit. Campionatul European din 2004 ramane pana astazi o ciudatenie. Atunci nici o echipa mare nu a jucat bine (mai ales in fata Greciei). Nici macar Germania, care avea in linii mari generatia de astazi (exceptand cateva aparitii noi). Cruyff a jucat la un singur campionat mondial fara sa il castige si totusi a ramas in istoria fotbalului ca fiind una dintre cele mai puternice figuri ale epocii moderne. Zidane a castigat consecutiv un titlu mondial si unul european, a decis o finala prin doua executii inedite (cele doua lovituri cu capul de la Paris), o semifinala dramatica impotriva Portugaliei in 2000 si, prin executia aceea de generic, finala Ligii Campionilor jucata impotriva lui Bayern Leverkusen. Plus ca este unul dintre putinii jucatori din istoria fotbalului caruia nu ii lipseste nici un titlu major. Are poate cel mai important CV fotbalistic al ultimilor15-20 ani (strict raportat la performante competitionale si distinctii).

Da, bine, perfect de acord, unul din cei mai mari fotbalisti de dupa Maradona, dar intrebarea e daca va fi desemnat acum cel mai bun jucator al turneului.Da, cu conditia sa castige Franta titlul.Caci cel mai bun jucator al turneului e desemnat un jucator al echipei castigatoare, cum s-a aratat deja, in cel mai extrem caz un jucator al finalistei(desi nu prea am auzit de asemenea cazuri).Cel mai bun jucator declarat nu e neaparat cel mai bun jucator:P.Mie cei mai buni jucatori de pana acum..constanti, mi s-au parut Buffon si Canavaro.Restul au avut meciuri bune si meciuri proaste.Astia 2 insa au jucat exceptional in fiecare meci.Evident insa ca vor fi preferati pt cel mai bun jucator al turneului jucatori de atac.
akenathon
da... smile.gif
dobrovici
QUOTE(da.ta @ Jul 2 2006, 14:24) *
Evident insa ca vor fi preferati pt cel mai bun jucator al turneului jucatori de atac.

In 2002 a fost parca desemna Kahn ca fiind cel mai bun jucator al turneului, deci se poate sa fie ales si un jucator defensiv. Totusi, nu cred ca ar fi cu putinta sa aleaga din nou un portar. Si nici un fundas. Oricum, jucatorii germani mi se par cei mai buni. Asta poate si datorita faptului ca putini se mai asteptau la evolutii bune din partea lor, dupa ceea ce au aratat in amicaluri. Urmatoarele doua meciuri vor fi totusi decisive. Sa nu uitam ca in 1998, cand Zidane a fost, cred, jucatorul turneului, foarte mult au contat cele doua goluri din finala.
mufa
QUOTE(don_dannielo @ Jul 2 2006, 12:50) *

Mă refeream strict la CM și CE.
submit
QUOTE(liviumanelistu @ Jul 2 2006, 00:01) *
credeti ca va fi desemnat Zinedine Zidane jucatorul Campionatului Mondial 2006

Daca bate Franta da.

Chiar daca sunt altii care ar merita (Barthez, Henry), o sa fie Zizu ales.
rolo
Si daca nu bate Franta tot el cred ca va iesi. Asta daca iese cu fata curata din chestiile alea cu sangele oxigenat.
ruthless
merita....mai ales acum la sfarsitul carierei de fotbalist... peacefingers.gif
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.