mufa
5th July 2006, 21:34
Ce uşor a dat penalty.
xmen
5th July 2006, 21:59
Ambele echipe au jucat bine pana acum, puternice amandoua, imprevizibile si un joc bun si-n atac si-n aparare. Merita amandoua sa ajunga in finala dar din pacate una pleaca acasa. Deco nu este in forma, pacat...
ionescu_xoy
5th July 2006, 22:21
Franta mai da cel putin un gol!
edit:
Portugalia mi se pare peste Brazilia dar s-a impotmolit in apararea Frantei, dupa un inceput de meci foarte bun. Extraordinara aparare are Franta. Doar un gol dintr-un sut de la distanta sa-i salveze pe portughezi!
QUOTE(mufă @ Jul 5 2006, 22:34)

Ce ușor a dat penalty.
Aparatorul a ridicat piciorul -> penalti! Fara discutie.
edit reason: curatat off-topic-ul. exista PM.
don_dannielo
5th July 2006, 22:24
QUOTE(ionescu_xoy @ Jul 5 2006, 23:21)

Aparatorul a ridicat piciorul -> penalti! Fara discutie.
Oricine ridica picioarele cand cade in fund
Involuntar.
Dar portughezul care a fost impins pe jos in careul francez, de la spate?
Ala n-a mai fost fara discutie?
radumiki
5th July 2006, 22:27
Eu vreau o finala Italia-Franta !
Deci : Vive la France !
mufa
5th July 2006, 22:42
Dacă şi într-o semifinală de CM avem parte de un arbitraj atît de penibil...
Propun ca în finală să dea repede un 11m pentru Franţa, după care să elimine repede 2 italieni ca să fie totul clar
xelad
5th July 2006, 22:42
Se pare ca victoria e a Frantei,adio Portugalia!
mufa
5th July 2006, 22:43
QUOTE(xelad @ Jul 5 2006, 23:42)

Se pare ca victoria e a Frantei,adio Portugalia!
Trăiască arbitrul
radup
5th July 2006, 22:44
Putem spune ca finala este Franta - Italia....
LE: de ce mufa?
mufa
5th July 2006, 22:46
QUOTE(radup @ Jul 5 2006, 23:44)

LE: de ce mufa?
11 metri dat ușor, 11 metri refuzat Portugaliei, fault din spate fără galben, ținere fără galben (și asta doar în ultimele 5 minute).
ionescu_xoy
5th July 2006, 22:51
QUOTE(mufă @ Jul 5 2006, 23:46)

11 metri dat ușor, 11 metri refuzat Portugaliei, fault din spate fără galben, ținere fără galben (și asta doar în ultimele 5 minute).
La ce ocazie (ratata) tocmai au avut portughezii, isi merita soarta.
SETI
5th July 2006, 22:53
Echipa clonelor triste a Italiei a plecat acasa. Mai are de invatat antifotbal de la maestrii.
O sa avem parte de o finala in care Franta va face spectacolul si Italia va castiga cupa la singurul ei sut pe poarta.
Eu sper totusi sa se faca dreptate si Franta campioana.
Daca nu a fost sa fie Brazilia,macar sa castige alta echipa care joaca, pentru binele fotbalului.
Iedu
5th July 2006, 22:54
QUOTE(ionescu_xoy @ Jul 5 2006, 23:51)

La ce ocazie (ratata) tocmai au avut portughezii, isi merita soarta.
Daca nu au reusit sa profite de niste ocazii, meritau sa fie furati de arbitru. Logica de fier...
QUOTE(SETI @ Jul 5 2006, 23:53)

Da... A ajuns in finala din cauza arbitrului. Daca asta e dreptatea....
ionescu_xoy
5th July 2006, 22:55
Eu am fost intotdeauna de parere ca, daca echipa invinsa nu a reusit sa marcheze nici macar un singur gol, merita sa piarda. O infrangere 1-2 mi se pare de o mie de ori mai onorabila decat una la 0-1.
kraMMer
urat meci.. nu a fost nimic interesant...
mufa
QUOTE(SETI @ Jul 5 2006, 23:53)

Echipa clonelor triste a Italiei a plecat acasa. Mai are de invatat antifotbal de la maestrii.
O sa avem parte de o finala in care Franta va face spectacolul si Italia va castiga cupa la singurul ei sut pe poarta.
Daca nu a fost sa fie Brazilia,macar sa castige alta echipa care joaca pentru binele fotbalului.
Explică-mi, te rog, cum de echipa care joacă antifotbal a reușit să înscrie cele mai multe goluri la acest campionat Mondial?
kimi
5th July 2006, 23:04
am tinut cu Franta numai pentru Zizu, mare fotbalist, mare caracter...
mufa
5th July 2006, 23:05
QUOTE(kimi @ Jul 6 2006, 00:04)

am tinut cu Franta numai pentru Zizu, mare fotbalist, mare caracter...

Da, dar e trist cînd marii fotbaliști, marile caractere au nevoie de ajutorul arbitrului. Extrem de trist.
submit
5th July 2006, 23:07
QUOTE(radup @ Jul 5 2006, 23:44)

Si daca exista un dumnezeu acolo sus ... cocosul galic se va prabusi de gripa aviara
Cat mai tarziu preferabil, ultimele 2 minute.
Hai Del Piero !
ionescu_xoy
5th July 2006, 23:11
Greu de ghicit cine bate in finala... As inclina spre Italia, ca are la fel de multa experienta ca Franta si un pic mai multa tinerete dar... va fi strans.
romaximusro
5th July 2006, 23:14
din cate mai tin eu minte parca si italia a fost ajutata de arbitrii sa se califice (nu mai stiu exact in care meci). Deci se intalnesc 2 echipe ajutate (voluntar sau involuntar ) de catre arbitrii.
mufa
5th July 2006, 23:16
QUOTE(romaximusro @ Jul 6 2006, 00:14)

din cate mai tin eu minte parca si italia a fost ajutata de arbitrii sa se califice (nu mai stiu exact in care meci). Deci se intalnesc 2 echipe ajutate (voluntar sau involuntar ) de catre arbitrii.
Da, parcă în preliminarii
kill_them_all1000
5th July 2006, 23:18
Ce greu e fotbalul cand trebuie sa dai gol. Mufa vezi ca s-au aruncat in careu portughezii la fiecare duel. De unde vrei sa mai stie arbitrul ala cand sa dea penalty. Portughezii trebuie sa invete sa mai stea si in picioare nu numai pe jos. Iar la faza cu penaltiul dat Frantei, Carvalho (parca el a fost) l-a atins, Henry a vrut sa continue dar a alunecat era de 50/50 (desi eu nu il dadeam ca imi place fotbalul tare). Iar Ronaldo daca ii fac englezii o faza si nu il vand a terminato cu fotbalul ca o sa il omoare englezii in campionatul angliei.
edit reason: sters expresie "necurata"
kimi
5th July 2006, 23:21
QUOTE(mufă @ Jul 6 2006, 00:05)

Da, dar e trist cînd marii fotbaliști, marile caractere au nevoie de ajutorul arbitrului. Extrem de trist.
nu m-am referit la faza penaltiului...
mufa
5th July 2006, 23:22
QUOTE(kill_them_all1000 @ Jul 6 2006, 00:18)

Ce greu e fotbalul cand trebuie sa dai gol. Mufa vezi ca s-au aruncat in careu portughezii la fiecare duel. De unde vrei sa mai stie arbitrul ala cand sa dea penalty. Portughezii trebuie sa invete sa mai stea si in picioare nu numai pe jos. Iar la faza cu penaltiul dat Frantei, Carvalho (parca el a fost) l-a atins, Henry a vrut sa continue dar a alunecat era de 50/50 (desi eu nu il dadeam ca imi place fotbalul tare). Iar Ronaldo daca ii fac englezii o faza si nu il vand a terminato cu fotbalul ca o sa il omoare englezii in campionatul angliei.
E treaba lui să știe cînd e fault și cînd simulare, că de aia e arbitru pus să conducă o semifinală de CM. Să dea galben pentru simulare și să vezi cum nu s-ar mai fi aruncat portughezii în careu, dacă e cum spui tu.
QUOTE(kimi @ Jul 6 2006, 00:21)

nu m-am referit la faza penaltiului...

Nici eu.
edit reason: propagat stergerea in quote
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.