YM -cum pot fi vazute mesajele mele ?

Melimel

mellow.gif
Am o nelamurire, dupa ce folosesc Yahoo Messenger sterg toate conversatiile pentru ca nu vreau sa ramana in History.
Exista posibilitatea sa se pastreze pe undeva mesajele primite sau date? In vreo arhiva care nu apre la prima vedere. Cum poate vedea administratorul computerului conversatiile pe care le-am avut, mai ales daca stie adresa mea de email.
Inca o intrebare: daca stie cineva Ip-ul meu ce poate afla despre mine ( ex.adresa mea de domiciliu)?

Multumesc pt.lamuriri
happy_matei
in legatura cu ip
am gasit sapt trecuta un program cu care aflai locatia unui ip asa ca da se poate afla locatia smile.gif

restorepoint
QUOTE(Melimel @ Jun 30 2006, 17:22) *
mellow.gif
Am o nelamurire, dupa ce folosesc Yahoo Messenger sterg toate conversatiile pentru ca nu vreau sa ramana in History.
Exista posibilitatea sa se pastreze pe undeva mesajele primite sau date? In vreo arhiva care nu apre la prima vedere. Cum poate vedea administratorul computerului conversatiile pe care le-am avut, mai ales daca stie adresa mea de email.
Inca o intrebare: daca stie cineva Ip-ul meu ce poate afla despre mine ( ex.adresa mea de domiciliu)?

Multumesc pt.lamuriri

Conversatiile de pe YM nu raman in calculator decat daca ai activata optiunea de arhivare a mesajelor. Alt loc unde mai pot fi salvate conversatiile sunt calculatoarele celor cu care ai conversat (daca si ei au activata optiunea de mai sus).
Probabil ca adminul foloseste un keylogger care inregistreaza fiecare tasta pe care o apesi. In felul asta afla ceea ce vorbesti pe YM si nu numai (aici ma refer in primul rand la parole). Da un search ca s-a vorbit de multe ori despre keyloggere si metode de a le depista.
Cat despre adresa precisa a unui ip ma indoiesc ca se poate afla (daca nu esti FBI sau SRI), deoarece ISP-ul nu face publice adresele clientilor. Se poate afla doar tara si orasul de provenienta a ip-ului precum si numele ISP-ului.

P.S. Ar fi trebuit sa postezi aici http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=62863
SE7EN
P.S. Ar fi trebuit sa postezi aici http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=62863

Exact.Closed
Reclama
Ultimul trend: masini cu 2 rezervoare Pai daca la Petrom alimentezi si apoi castigi inca un plin...
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.