Schema TV Polaris

dany_lock

Ma puteti ajuta cu o schema de TV Polaris care are sasiul construit cu TDA8362,sursa cuTDA8380A,procesor PCA84C640P/030.Defectul consta in faptul ca sursa,chiar si in gol, nu mai scoate decat 22-24V tensiune de alimentare baleiaj orizontal.Schimbarea condensatorilor din sursa nu a dat nici un rezultat.
krone
Nu am schema de care spui dar poate te ajut cu ceva asemanator.
Cu ce este realizata sursa?
Cu circuit integrat (care?) sau cu tranzistoare?

dany_lock
Sursa este cu integrat TDA8380A comandat de optocuplor.
krone
Sorry n-am fost atent.
Am recitit si am vazut ca era mentionat de la bun inceput.
Docamdata ti-am atasat datasheet-ul, am sa caut schema TV-ului.

Cumva in secundarul traf-ului sursei gasesti o referinta de tensiune (are 3 pini, seamana cu un tranzistor BC)?
dany_lock
In secundar nu sunt decat trei tranzistori BC care comanda optocuplorul.
One of Them
Daca te mai ajută, cred că am acasă o schemă de la un televizor polaris... asta dacă nu l-am aruncat dintre acte, televizorul fiind cândut de ceva vreme...
Erau parcă 2 modele de televizoare polaris... DEci sunt șanse mari să am ce ai tu nevoie.
dany_lock
Multumesc. Chiar o sa am nevoie de schema pentru ca daca nu reusesc sa reper sursa o sa o inlocuiesc cu o sursa turceasca si trebuie sa stiu ce tensiuni sunt in secundar.Problema e ca nu o sa mai intre in stand-by,dar nu e deranjant pana la urma.

srv_pub
O aplicatie cu 8380...poate te ajuta
elcad77
ARE CINEVA SCHEMA LA TELEVIZORUL POLARIS 2000 ?
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.