Cum pot sa resetez un contor KEP E660?

MasterT

Am un contor din asta KEP E660 dintr-un copiator Minolta Dialta i350 si as vrea sa-l resetez dar nu stiu cum.

Soo ... help me !!!

http://www.kep.com/catalog/ii/pages/counters.html#e660
mister_rf
Contorul este mecanic si trebuie sa-l demontezi ca sa-l resetezi... cool.gif

SuperDuper
QUOTE(mister_rf @ Jun 28 2006, 04:47) *
Contorul este mecanic si trebuie sa-l demontezi ca sa-l resetezi... cool.gif

De obicei rezulta spargerea carcasei... Este special facut sa nu fie resetabil - in functie de el se acorda garantii, se plateste leasing (unele forme), etc. Uneori este chiar ilegal sa te joci cu el (cand copiatorul nu este al tau de exemplu). E ca si cum ai intreba cum se resetaeaza contoarul de la Renel smile.gif
MasterT
QUOTE(SuperDuper @ Jun 28 2006, 13:08) *
De obicei rezulta spargerea carcasei... Este special facut sa nu fie resetabil - in functie de el se acorda garantii, se plateste leasing (unele forme), etc. Uneori este chiar ilegal sa te joci cu el (cand copiatorul nu este al tau de exemplu). E ca si cum ai intreba cum se resetaeaza contoarul de la Renel smile.gif

Poi pana la urma l-am desfacut, si nici nu s-a spart carcasa, l-am resetat la 000 000, miscand rotitele.

Poi copiatoarele astea le vindem si asiguram si service pentru ele, asa ca e util sa stim cate copii s-au facut cu el de cand le-am vandut. Asa ca nu e nimic ilegal in asta, ele oricum fiind second hand.

Da oricum mi-ai dat o idee si cu Renelu ... smile.gif) just kidding!
luly112
QUOTE(MasterT @ Jun 28 2006, 14:19) *
Poi pana la urma l-am desfacut, si nici nu s-a spart carcasa, l-am resetat la 000 000, miscand rotitele.

Poi copiatoarele astea le vindem si asiguram si service pentru ele, asa ca e util sa stim cate copii s-au facut cu el de cand le-am vandut. Asa ca nu e nimic ilegal in asta, ele oricum fiind second hand.

Da oricum mi-ai dat o idee si cu Renelu ... smile.gif) just kidding!

Poti sa alimentezi separat contoarul la un transformator in curent alternativ pe 24V si il lasi sa mearga pana la cifra dorita.
Copiatorul de care vorbesti are si contor electronic soft accesibil utilizatorului obisnuit si inca unul in meniul de service. Daca vrei sa sti cate copi a facut clientul, notezi contorul in momentul vanzarii; daca vrei sa vinzi cu un contor mai mic ai grija la celalalt contor electronic! Daca ai nevoie de sfaturi, manuale service, piese de schimb te ajut cu mare placere. biaselectric@yahoo.com
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.