Totul despre GRECIA
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174

george_g3o

Salutare,
A fost cineva la Vila Molos ,Limenaria pe insula Thasos?
As dori mai multe informatii
Merci
elena1970
QUOTE(Aurelian2 @ Aug 1 2007, 21:55) *
Pentru bucurdi si elena1970, plecam din Buc pe 17.08. Asteptam PM.

Noi suntem două familii și plecăm cu două mașini. Încă nu am stabilit la ce oră ar fi mai bine să plecăm.
Cunoști drumul?
Ținem legătura.

charly11
Plec in grecia in 03 august pe la bechet.Este cineva care mai pleaca atunci?poate mergem mai multe masini pe bulgaria

Cum este noaptea pe bulgaria?este periculos?am auzit deja o gramada de "povesti nemuritoare" cu hotii , etc

Daca poate cineva sa-mi dea niste informatii , v-as fi foarte recunoscator

Multumesc anticipat !

Aurelian2
@charly11 sunt doar povesti...du-te linistit.

@elena1970
plecam din bucuresti la ora 18-19 ...se fac aproximativ 13-14 ore pana in Halkidiki, plecam la aceasta ora ca sa ajungem dimineata si sa nu pierdem o zi de plimbare, mancare , soare , plaja ...shopping laugh.gif
pedia33
QUOTE(zgab @ Jul 30 2007, 21:39) *
Am vazut ca cineva ti-a mai recomandat Tolo, dar nu pot sa ma abtin s-o fac si eu...mi s-a parut extraordinar de placut, am fost acolo de 3 ori...e linistit, ai locuri frumoase de vizitat in zona (Epidavros, Nafplio), se fac croaziere de o zi in insulele apropiate (Hydra, Spetses)...Ti-as recomanda Hotel Tolo de 3* care e exact pe plaja. In septembrie e cam 60 Euro/noapte/dubla cu demipensiune. Cel putin asa e la agentia cu care am fost pana acum, ca m-am interesat si eu...

Multumesc pentru recomandare, atat a statiuni cat si a hotelului.
Daca nu insist prea mult ,poti sa-mi recomanzi si agentia cu care ai fost?
Multumesc.
antonela
Urmeaza sa plecam pe 31 august, prin agentia Carpe Diem Travel in Hakidiki, bratul Kassandra, hotel Portes Palace. Imi poate spune cineva mai multe despre acest hotel, despre agentie, locuri de vizitat....etc ? biggrin.gif ...Va multumesc.
razvanxxy30
Salut.Plec pe 19 august la 3 dimineata din Bucuresti spre Corfu via Kalampaka.
Mai este cineva?

Sarmis111
Aoleu a ajuns topicul sa fie un afisaj de plecari.....fratilor vrem pareri, comentarii si opinii despre cum a fost acolo....nu neaparat fiecare cand pleaca.....a fost cineva la Hotel-apartments Panorama din Olympic Beach? Chiar nu s-a mai intors nimeni din Grecia sa ne mai povesteasca cate ceva?
zgab
QUOTE(pedia33 @ Aug 2 2007, 22:20) *
Multumesc pentru recomandare, atat a statiuni cat si a hotelului.
Daca nu insist prea mult ,poti sa-mi recomanzi si agentia cu care ai fost?
Multumesc.

gasesti detaliile aici http://www.infoturism.ro/Cgi-bin/Firme/afi...rma.asp?ID=2153 , poti sa vorbesti cu Gabriela Florescu, este o fosta colega de-a mea de liceu

Gabriela Iacob
cristi_cruiser

Salutare

A fost cineva in Thassos, orasul Limenas, Hotel Mironi 3* ?
Imi puteti spune ceva ?
leelloo
Am si eu o curiozitate: stie cineva daca se poate ajunge pe vreo insula cu plecare dintr-un port cat mai aproape de zona Halkidiki??? Exista vreo insulita in apropiere? confused.gif
ANDOX
Thassos , din Nikiti (Sithonia)de ex . cam 180 km pana la Kavala sau 230 pana la Keramoti de unde iei ferry, drum in majoritate pe tarmul marii.
loganulalb26
A fost cineva in GRECIA cu programul "CIRCUIT+SEJUR GRECIA 11 ZILE? Poate-mi pvestiti si mie ceva. Daca merita, cum a fost si cu cine a-ti fost (operator turism)
Multam!
bucurdi
QUOTE(elena1970 @ Aug 1 2007, 22:16) *
Noi suntem două familii și plecăm cu două mașini. Încă nu am stabilit la ce oră ar fi mai bine să plecăm.
Cunoști drumul?
Ținem legătura.

Dupa cum am mai spus si noi suntem 2 masini care plecam pe 17.08.07. Iti retransmit un PM cu adresa mea de e-mail sa putem discuta.

D.
Petroiu
As dori sa stiu si eu ceva despre Neos Marmara ...impresii..Excursii, Plaja, Taverne ...locuri unde ar trebui sa merg si de care trebuie sa ma feresc...astept sfaturi...de la cineva care a mai fost...si ii sunt recunoscator ca ma poate feri de eventualele neplaceri...Totodata doresc mult sa inchiriez o masina de acolo...daca ma poate sfatui cineva unde...catre ce firma de rent a car sa ma indrept...cu preturi mai buni si serioasa...multumesc anticipat
tucumoaca
QUOTE(Sarmis111 @ Aug 3 2007, 12:28) *
Aoleu a ajuns topicul sa fie un afisaj de plecari.....fratilor vrem pareri, comentarii si opinii despre cum a fost acolo....nu neaparat fiecare cand pleaca.....a fost cineva la Hotel-apartments Panorama din Olympic Beach? Chiar nu s-a mai intors nimeni din Grecia sa ne mai povesteasca cate ceva?

Buna tuturor,ai dreptate,se pare ca diluam incet-incet scopul acestui topic.
M-am intors azi,05.08.2007 din Grecia,Olympic-Beach.Ce pot sa spun?In general a fost totul OK,dar daca mai fac o excursie,incerc sa schimb destinatia.De ce?sa vedem si altceva.Statiunea e micuta ,cocheta,preturi acceptabile,destui romani(chiar si printre ospatari,vinzatori)si nelipsitii ghizi MITA TRAVEL(despre care la inceput am avut o parere f.buna PE CARE APOI MI-AM SCHIMBAT-O.TOTAL!!!!!!!!!).Mai amabili in a oferi informatii sunt vinzatorii si ospatarii decit cei care SUNT PLATITI SA O FACA!!!!!!!!!!Nu este posibil ca sa stai acolo din luna mai 2007,si cind esti intrebat cum sa ajungi in Katerini cu autobuzul,sa dai din umeri si sa te uiti la aceea persoana ca si la un extraterestru!
Sa amintim pt.toata lumea si alte aspecte dureroase:
- excursiile la care esti invitat sa le cumperi.OK.Si care au un program uluitor!dupa ce te saturi de mers cu autocarul,obiectivele propriu-zis de vizitat,sunt vizitate intr-un interval de MAXIM 2 ORE!?
(unde ai de invins alte capcane de genul-stat la bilete,asteptatul adunarii grupului pt.a merge cu ghidul la prezentare,dupa care inapoi la autocar ca asta e... -in general excursia la METEOR-)Daca nu esti inspirat sa te misti mai ,,natural""nu vezi mare lucru.Si e pacat pt. ca obiectivul este EXTRAORDINAR!
Chiar nu se poate aloca mai mult timp?
Ca veni vorba de METEOR..(bine aici nu este vina alor nostri..)ICOANELE CUMPARATE DE LA ATELIERUL DE ICOANE DE ACOLO SUNT FOARTE SCUMPE!!!!!! Multe din piesele cele mai cumparate le gasiti si in statiune la preturi mai mici...Insa cel mai bine la cumparati la intoarcerea de la Meteor,de la Biserica Sf.Paraschiva-unde aveti vizitarea in program(20 min!!)
- la fel si excursia de pe Skiatos-2 ore pt. plaja!!!!-si apoi 20 min.turnul pt.panorama,iar apoi se pierde timpul la taverna(pt.masa recomandata de ghid-unde astepti comanda de te saturi,unde meniul zilei afisat nu este si pt.noi,desi la 2 taverne mai incolo,la acelasi pret ti se servea absolut orice era pe meniu).
- plaja nu este altfel decit cea de la noi.Doar apa ceva mai curata(de aceea optez altdata pt.alta destinatie,tot Grecia, dar mai la sud-apa deosebita-)
Pe general excusia a fost OK,cu micile buline negre unde culmea sunt provocate tot de ai nostri.
Grecii-foarte amabili,agreabili,si nu ai acel sentiment de la noi -daca te uiti la ceva obligatoriu sa-l si cumperi-te poti uita la orice,iti arata orice din magazin,si totul e ok.
Sunt destul de obosit,nu prea mai imi vin idei acum,pt.toti care vor sa plece,au nevoie de sfaturi,cu placere,adresa mea de e-mail<<tucumoaca@yahoo.com>>,cu mare placere!
Vacante placute tuturor pt.ca le meritam! biggrin.gif
edgrimex
QUOTE(marcopolo80 @ Aug 1 2007, 15:38) *
Salut.Am si eu o intrebare:cum vi se pare acest traseu(am ales Nikiti pt ca Vourvourou nu aparea). http://maps.live.com/?v=2&rtp=pos.rd4n...e&encType=1
Sau este de preferat alt traseu,acesta avind cam 700 km pare cel mai scurt.M-ar interesa parerea celor care au mers mult in Grecia.Thanks...

Este un traseu scurt pe drumuri proaste. Din Bucuresti la Nikiti sunt 800-830 km prin Ruse-Plevna-Sofia-Kulata-Salonic - Nea Moudania - Nikiti. Timp de parcurs 11 ore cu respectarea restrictiilor de viteza in BG si opririle pentru cafea, masa, benzina. Sfat: mai bine respectati restrictia de viteza decat sa stati sa parlamentati cu politia, pana-si fac ei teatrul cu viteza si morala, pana vad bancnota din pasaport, pana se duc la masina lor sa o decarteze, pana vine sa-ti aduca pasaportul ... trec peste 10 minute.
andrei_666
QUOTE(Sarmis111 @ Aug 3 2007, 12:28) *

Ok, să revin și eu cu impresiile din Olympic Beach, de unde m-am întors acum câteva zile.

Stațiunea este surioara mai răsărită a Paraliei Katerini, fiind mult mai aerisită și mai curată decât aceasta. Din păcate este însă și mult mai mică, putând în 5-10 minute să-o parcurgi dintr-un capăt în altul, dacă treci doar prin locurile mai animate, adică cele cu terase și restaurante. Deasemenea este o stațiune nerecomandată celor care doresc să petreacă toată noaptea deoarece de pe la ora 2 cam începe să bată vântul pe terase. Pentru petrecăreți există Paralia care e la doar o jumătate de oră de mers pe jos în ritm lejer.

Legat de baia în mare: apa este destul de curată, plaja fiind apărată de o plasă pe mare, care începe dintr-o parte a stațiunii și se termină în cealaltă. Astfel, nu se pune problema algelor, dar mai sunt câteva chestii negre(nu mi-am dat exact seama ce sunt) care nu sunt însă foarte deranjante. Pe plajă poți să stai la șezlong contra a 4 euro pe zi (două șezlonguri, măsuță și umbrelă) sau mult mai bine două băuturi, care încep de pe la 3 euro.

Prețurile sunt bune și ca peste tot variază de la local la local. De exemplu cea mai ieftină bere la o terasă este între 2 euro și 4,5 euro la cea mai mișto terasă din punctul meu de vedere (una din cele de pe plajă cu făclii, cei care au fost sigur o știu). Partea bună e că de regulă la cele mai scumpe îți aduc și câte ceva de mâncat (de la chipsuri la sandwichuri). La mancare prețurile diferă mai puțin ... de regulă un fel de mâncare e în jur de 5-8 euro, iar o salată grecească pe la 4-4,5 euro. Aveți grijă cu băuturile cum faceți că am avut plăcerea să comand un pahar de vin fără să văd cât costă, având meniul în engleză doar pentru mâncare, și am plătit 7 euro pentru el, în timp ce berea era 2,5 euro. În supermarket berea lor e 0,60 euro în timp ce Amstel e 1 euro.

Legat de excursiile opționale în mare cam ce a spus și tucumoaca cu câteva mici excepții:
- părerea bună legată de ghizii MITA Travel nu mi-am schimbat-o
- chestia cu durata de vizitare a obiectivelor depinde de fiecare. Eu unu nu am simțit că e prea puțin timp de vizitat, dar întradevăr cei care nu suportă să meargă mult cu autocarul e posibil să se plictisească. O să fac un mic rezumat la excursiile mele:
1. Atena: se pleacă la 12 noaptea și se merge cam șapte ore cu autocarul până în portul Pireu. Acolo se stă vreo 45 de minute și apoi plecarea la Acropole. După vizitarea colinei cu ghid de acolo (un grec care vorbește perfect românește) mai ai cam 45 de minute - o oră să te plimbi singur pe acolo. Apoi se pleacă pe jos până apoape de clădirea Parlamentului și de acolo este program de voie de vreo 3 ore. În cele 3 ore vă recomad să mergeți pe strada care merge în stânga clădirii Parlamentului (cum te uiți spre clădire) doarece se află un complex de 3 clădiri: Academia, Universitatea și Biblioteca care sunt frumoase și merită văzute (se ajunge în vreo 10-15 minute pe jos), dar dacă nu aveți timp o să treceți și cu autocarul pe lângă ele. La întoarcere se vizitează și locul bătăliei de la Thermpolie cu monumentul lui Leonidas. Se ajunge pe la 8-9 seara înapoi.
2. Excursie cu ATV-uri organizată de unu din cei care are o firmă de închiriat. Întrebați la Mita Travel și vă spune unde trebuie mers (dacă nu, sigur vă sare în ochi afișul ... e lângă supermarketurile de pe lângă Mita). Costă 50 de euro ATV-ul de două persoane (încercați totuși să luați un ATV negru care e ceva mai mare decât cele albastre) pentru această excursie. Plecare se face la ora 10 dimineața și se merge până pe Muntele Olimp (nu foarte sus oricum) până la o cascadă unde se va face baie. Tot acolo se face un grătar unde o să mâncați pe săturate, la noi rămânând mâncare. După se pleacă înapoi și se face o nouă oprire de baie pe o plajă ceva mai la sud de Olympic. Întoarcerea în stațiune e în jur de ora 18, și în total se merge cam 80 de km cu ATV-urile. Partea proastă: merg destul de încet și nu poți să depășești 35-36 km/h și se merge destul de mult pe drum asfaltat, și mai puțin pe macadam.
3. La Meteora e super și trebuie neapărat vizitat. E un lucru unic în lume și merită.
4. Skiathos: 3 ore cu autocarul și încă vreo două jumate cu vaporul. Urmează două ore de baie într-o apă curată ca lacrima și apoi plecarea cu vaporul (încă vreo jumătate de oră) până în orașul propriu-zis. Acolo chiar dacă tucumoaca spune că nu ai timp de nimic nu e chiar așa. După ce termini de urcat pe colină și apoi iei masa mai ai cel puțin o oră să te mai plimbi prin magazine și prin oraș. Mai mult oricum nu ai ce să faci că este un orășel micuț.

Dacă mai sunt nelămuriri aștept întrebări și poate reușeșc să vă ajut.
Sarmis111
Multumes lui Tucumoaca si lui Andrei 666 pentru impresii....astfel poate omul sa isi faca o idee si sa evite anumite lucruri....mai asteptam comentarii ale celor ce s-au intors de pe meleaguri grecesti...
bogdan10
QUOTE(antonela @ Aug 3 2007, 07:54) *
Urmeaza sa plecam pe 31 august, prin agentia Carpe Diem Travel in Hakidiki, bratul Kassandra, hotel Portes Palace. Imi poate spune cineva mai multe despre acest hotel, despre agentie, locuri de vizitat....etc ? biggrin.gif ...Va multumesc.

Este un hotel bun, are mai multe corpuri de cladire care formeaza un U iar in interior se afla o gradina frumos amenajata. Camerele sunt curate si spatioase dotate cu frigider, TV, balcon (camerele de la parter au balconul semiingropat in sol pana la nivelul parapetului), filtru cafea si plita electrica (unele camere au in dotare pat suplimentar pt. copil, care intra in pretul cazarii). La restaurant vei gasi foarte multe feluri de mancare la toate mesele. Hotelul dispune de piscina exterioara si interioara (sezlongurile sunt gratuite), iar plaja este la 50 m de piscina exterioara (se ajunge coborand o alee in panta). Sezlongurile pe plaja sunt contra cost).
Daca nu va duceti cu masina proprie sunteti legati de maini si picioare deoarece hotelul este plasat cam la 2-3 km de localitatea Nea Potidea. In acest caz, daca doriti sa vedeti si alte locuri va trebui sa inchiriati o masina.
Carino
QUOTE(bogdan10 @ Aug 6 2007, 14:18) *
Este un hotel bun, are mai multe corpuri de cladire care formeaza un U iar in interior se afla o gradina frumos amenajata. Camerele sunt curate si spatioase dotate cu frigider, TV, balcon (camerele de la parter au balconul semiingropat in sol pana la nivelul parapetului), filtru cafea si plita electrica (unele camere au in dotare pat suplimentar pt. copil, care intra in pretul cazarii). La restaurant vei gasi foarte multe feluri de mancare la toate mesele. Hotelul dispune de piscina exterioara si interioara (sezlongurile sunt gratuite), iar plaja este la 50 m de piscina exterioara (se ajunge coborand o alee in panta). Sezlongurile pe plaja sunt contra cost).
Daca nu va duceti cu masina proprie sunteti legati de maini si picioare deoarece hotelul este plasat cam la 2-3 km de localitatea Nea Potidea. In acest caz, daca doriti sa vedeti si alte locuri va trebui sa inchiriati o masina.

Noi plecam 2 familii cu o masina in 30 aug. ca sa fim in 31 la greci, halkidiki. Voi tot pe 30 plecati?
bogdan10
QUOTE(Carino @ Aug 6 2007, 11:36) *
Noi plecam 2 familii cu o masina in 30 aug. ca sa fim in 31 la greci, halkidiki. Voi tot pe 30 plecati?

Ia te rog legatura cu antonela pt. plecare. Acela era raspunsul meu catre ea.
wallkunst
E adevarat ca de la 1 august nu mai trebuie carte verde in U E ? naughty.gif"Nu mai avem nevoie de Carte Verde in UE

Autovehiculele din Romania si Bulgaria nu mai au nevoie de miercuri, 1 august, de Carte Verde pentru a circula in tarile Uniunii Europene precum si in Elvetia, Norvegia, Islanda, Croatia si Andorra, a anuntat Comisia de Supraveghere a Asigurarilor."
sk0rpy0n
Tocmai ne-am intors din Paralia Katerini - Vila Pigasus 3* , eu cu prietena mea si avem si de povestit cateva aspecte...
Grupul nostru de turisti aveau cazare in mai multe locatii din paralia, si erau impartiti in 2 tabere ( dupa masa optionala ): Vila Pigasus, Hotel Vision si hotel Atlantis aveau masa optionala la Hotel Atlantis si restul vilelor la Hotel Helios despre care nu stiu detalii asa multe.
Tour Operator: Amad Touristik - autocare Amad: filmele puse in autocar se vedeau mai bine pe casetele VHS din 94; aerul conditionat prezent in cantitate prea mare( degeaba il opreai deasupra ta ca te zbura de pe mijloc ), noroc cu mp3 personal - 2 dintr'un foc: curentul continuu si muzica de proasta calitate; 2 ore asteptat degeaba in Giurgiu pentru un alt autocar; ghidul foarte bine informat care oferea cu fiecare ocazie detalii despre locatie dar in acelasi timp foarte stresant: mai avea un pic si tragea de tine sa mergi in excursiile optionale ( care sunt si foarte scumpe si foarte proaste explicatii mai jos ). In statiune nu aveti ghid de la Amad, acestia lucrand in parteneriat cu Smart Travel (acestia vor fi ghizii care vor avea grija de voi acolo cursing.gif )
Cazare: Vila Pigasus 3* sistem self catering: vila noua foarte frumoasa; 12 camere pe 3 nivele; camerele includ: o camera cu 1 pat mare 1 dulap 1 noptiera mica 1 tv o bucatarie intr'un separeu al camerei cu chicineta completa utilata ( frigider, plita, hota, vesela ) , 1 baie micuta cu dush wc si chiuveta si 1 balcon incapator in care se putea servi micul dejun ( masa cu scaune si umbreluta ); propietarii prietenosi; in camere nu se umbla ( am lasat semn la usa naughty.gif )
Statiunea: incepe din ce in ce mai mult sa semene a litoral romanesc cu exceptia curateniei; cred ca sunt in jur de 40% romani ( atat turisti cat si lucratori );
multa agitatie, multa lume,multa distractie, multe cluburi fitzoase cu multi greci cu masini tunate; plaja de nisip foarte lunga curatata in fiecare dimineata, cu apa curata si destul de limpede; dushuri pe plaja, cabine de schimb; daca vreti plaja mai libera si mai mare mergeti intre statiuni( acolo aveti soare si dupa ora 5 cand in paralia dupa ora 5 lumea e pe diguri sa mai prinda ceva plaja); pe plaja daca faceai consumatie la diferite terase aveai sezlong plus umbrela ( 3E fresh de fructe, 2E berea ... ); Terasele foarte proaste si scumpe, nu am gasit decat in Golden Beach o terasa cu mancare foarte buna si destul de bogata la un pret acceptabil ( ex: in paralia katerini o portie de kalamari 8-9E care includea numa calamari 5-6 rondele plus o lamaie si o foaie de salata ca decor, pe cand in golden beach o portie de kalamari includea 5-6 rondele plus cartofi prajiti plus salata de verdeturi plus lamaie plus un sos mai special cu maioneza era 4E) nu stiu sincer numele terasei din golden beach dar stiu ca lucreaza un roman pe nume Dani, e acolo de 3 ani si va serveste ireprosabil plus o mica atentie din partea casei ( la noi a fost inghetata coolspeak.gif ).

In paralia in afara de terase, se mai poate manca la fast food dar si aici destul de prost si scump ( era plin de romani la McDonalds deadtongue.gif ). In rest 1.5E gyros, pizza 5E, 1-1.5E pepsi, 4E tzatzichi, 3-4E salatele, 6-7E fripturile cu cartofi, 7-10 see foods.
Cele mai ieftine excursii optionale se gaseau la TrampTravel (incercau sa recastige terenul pierdut in anii anteriori, cand au fraierit o gramada de lume), dar tot nu le recomand. Au existat si vor exista mereu ghizi care vor trage pe pielea lor tot ce vor putea.
Noi ne'am inchiriat in primele zile un scuter(10E/zi) cu care am strabatut aproape toata regiunea Pieira si am avut ce vizita. Am fost in toate statiunile si am vazut mai toate plajele, am fost in Keterini super oras care merita vizitat, am stat 1 zi intreaga in el ( parcul principal este mirific, nu am vazut in europa un parculet asa de frumos cu zeci de podulete peste un rausor cu circuit inchis plus multe fantani care rasareau din stanci inalte; cu centrul Katerini foarte curat si frumos, cu multe magazine cu Reduceri substantiale: 5E tricou dama f.bun ca material si model nu ca cele din statiune, 10E micro card SD1GB...). Spre sfarsitul vacantei am inchiriat ATV ( 20E/zi) cu care ne deplasam intre statiuni. Drumul Paralia Katerini - Golden Beach poate fi facut si cu un trenulet cu 3 vagoane, 2E/persoana.
Multe supermaketuri la tot pasul ( mici magazine cu terase acoperite ) cu preturi oarecum moderate (sa va luati de acasa spreyuri sau cremele de soare care sunt foarte foarte importante: in tara 200 de mii un sprey aici sub 10E nu gasesti cele bune gen nivea,garnier sau altele fiind peste 15E) , cu fructe proaspete si bune, cu apa plata si minerala ...
Dar cel mai supermaket gen Bila exista la iesire din statiune spre Salonik ( langa parcarea autocarelor).
Multe magazine cu souveniruri in statiune: multa arta traditionala foarte scumpa, multe chinezerii ... Apropo de aurul la metru (numa prostii de romani cumparau, care se credeau mai destepti erau imbroboditi repede cu textul "gold mixed with titan" death.gif . Multe magazine de blanuri si piele ( sincer foarte demodate), multe magazine de haine (textile prost cusute), multe magazine de papuci ( 99% inlocuitor de piele sau mai grav CARTON presat ).
Mai importat de stiut: la plecare camera se elibereaza dimineata la 9 plecarea cu autocarul fiind la ora 19 seara. Am asteptat 30 de minute dupa ghidul local de la Smart Travel care sa ne explice de ce din tot grupul nostru 1 autocar pleaca la ora 12 si altul ( cel in care trebuie sa fim si noi) pleaca la ora 19. Nu ne lamureste deloc dar ne da o veste buna ca autocarul nostru a venit in parcare si sa mergem acolo sa punem bagajele si sa fim liberi pana la ora 19. Bun si atat zicem, si mergem in parcarea autocarelor si stam aproape juma de ceas sa constatam ca nu e venit nici 1 autocar. Ma duc frumusel la agentie si ma iau de ghida care zicea ca l'a vazut cu ochii ei, in fine pune mana pe telefon si afla ca autocarul era in alta locatie si'l cheama la parcare sa imbarce bagajele. In cateva minute am si suit bagajele si am avut timpul liber pana la 19 ( ne'am dus pe plaja si am mai profitat de o zi de soare ). In autocar pe drum spre casa incepe distractia, lumea agitata vorbea intrea ea. Subiectul roll2.gif excursiile optionale. Ghidul de la Amad intra in discutie cu ei si afla mai toate detaliile. Toti au inceput sa se planga de ghida locala de la Smart Travel cu care impreuna au facut excursiile optionale. Cea mai tare teapa la Meteora: la recomandarea ghidei au oprit in mijlocul pustiului unde era o taverna si unde au mancat orez cu ardei si sos de 33E/2persoane si unde nu erau meniuri, la meteora recomandari de unde sa cumperi si de unde sa nu cumperi plus multe altele. Alta teapa excursia la Salonik la fel cu opriri la magazine recomandate de ghida cu preturi "reduse"
nu mai zic de timpul mic petrecut la obiectivele turistice, de toate acestea se plangeau saracii oameni. Cam atatea auzite de cei patiti dar sunt sigur ca sunt mai multe. Cam atat din Paralia sper sa ajunga
PS: soarele rasare pe la 6 si ceva ( din cauza peninsulei Halkidiki ). Acum o sa pun si niste poze:
Paralia kalamari 8E Click pentru a vizualiza atașamentul
Camera Vila Pigasus: Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul
Plaja Paralia Katerini: Click pentru a vizualiza atașamentul Rasarit 06:21 Click pentru a vizualiza atașamentul
Orasul Katerini: Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul
Plaja Golden beach: Click pentru a vizualiza atașamentul
Golden Beach kalamari 4E Click pentru a vizualiza atașamentul
antonela
QUOTE(bogdan10 @ Aug 6 2007, 10:48) *

Multumesc pentru informatii. Noi plecam cu autocarul, pentru ca e prima data cand mergem in grecia si am preferat asa, stiind totusi ca aceste 3 hoteluri (Potidea Palace, Potidea Beach si Portes Palace), sunt oarecum izolate. Poate la anul vom merge cu masina. Vom vedea. Dar despre sporturi nautice poti sa-mi spui ceva? Ce exista si cat costa? Si ar mai fi si excursiile acelea optionale....sa vedem. Nu avem cum sa ne plictisim....chiar si fara masina. Si cred ca la unul din aceste 3 hoteluri se pot inchiria masini, nu stim cat costa. Mersi mult inca o data. biggrin.gif
Reclama
Daca mai stai mult p-aici, o sa ratezi concertul Gorrilaz Sound System. Castiga invitatii aici.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.