Totul despre GRECIA
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175

anami

QUOTE(lupiibah @ Jul 26 2007, 17:39) *
cunosc numai oameni (inclusiv eu) care au avut probleme cu romantic travel..sau cu agentii care lucrau cu romantic travel..

in rest, multa bafta:)

Eu am avut o agentie de turism si am lucrat f bine cu Romantic. Vand excursii si sejururi ieftine, circuite bune, dar oamenii inteleg mai greu 3 lucruri:
-nu poti cere prea mult cand platesti 100-300 euro
-in grup si in autocar e ca la nunta: nu poate fi toata lumea multumita. Nu toata lumea vrea apa, papa si pipi in acelasi timp.
-un drum de 16-24 ore cu autocarul este imposibil sa fie confortabil; inevitabil dupa 8 ore nervii sunt intinsi, se umfla picioarele, disconforul este maxim.

Un drum cu autocarele acelea supetluxoase, imense, de 20 de locuri, pline de batrani nemti care bat Europa, este mult mai scump decat un zbor charter. So, la < 200 euro/sejur niciodata nu vom avea asemenea autocare.
bucurdi
Va rog, am nevoie de informatii despre Halkidiki? A mai fost careva acolo?
Cum am mai spus am cazare la Philoxenia Bungalow in Halkidiki.

Va multumesc pentru orice informatii care le puteti da: preturi, zona, etc..

Multumesc
D.

ANDOX
Am mai scris eu despre Philoxenia , aici si pe cel despre Halkidiki dar ca sa nu mai cauti am sa repet ce am zis .
Eu la Philoxenia anul trecut 25 aug-5sep.. Parerea mea ca se merita, raportul calitate-pret fiind bun.
Sa o iau punctual:
- plaja este cu nisip , destul de lata (nu ca la Mamaia ,dar e mare si nu sunt probleme cu inghesuiala).
- intrarea in apa este lina ,vreo 10 metri de la mal netrecand de ....buric ; in partea dreapta cum cobori de la Philoxenia e chiar mai mica dar acolo nu sunt sezlonguri.
- bolovani in apa nu sunt (dar sunt niste pestisori mici care ii incantau mult pe copii)
- eu am stat la parter dar acest lucru chiar m-a incantat fiind cu copil de 4 ani . Acum depinde si in ce bungalow pici
Ce sa spun, despre conditii e O.K adica cazare si masa sunt de la bine spre foarte bine. camerele sunt mari, curate, se schimba la 2 zile lenjeria, zona e linistita, personalul foarte dragut si binevoitor. Meniul cu demipensiune tip bufet suedez este bun. Meniul este foarte variat, toate preparatele sunt gustoase, . Poti sa te servesti cat vrei, singura conditie este sa nu scoti mancarea din restaurant. Majoritatea turistilor sunt romani si germani . Seara la masa trebuie sa platesti bauturile (apa, bere, suc , vin). Cam 3 eu berea , 1,5eu apa,8-15 eu vin.
Locatia e super, inconjurata de padure de pini cu multa verdeata, despre Psakoudia ce sa zic e un satuc sau mai bine zis o strada de vreo 500 metri cu magazinase si taverne dar daca mergeti cu masina e OK pt. ca in Sithonia aveti ce sa vizitati, dar sa nu luati excursile optionale de la agentie, ca acolo iesiti mai ieftin.
In Sithonia puteti vizita Porto Carras o statiune de super misto de bogatasi, NEOS Marmaras un orasel mai mare , croaziera la Muntele ATHOS , pestera Petralona , Salonic, sau puteti merge pe diferite plaje putin populate dar nemaipomenite si unele amenajate chiar cu sun-bed-uri si umbrele.Un tur al peninsulei eu zic ca este obligatoriu.
Pestera Petralona este cam la 20 km de la N. Moudania inspre Salonic dar pe un drum lateral, deci cam 35 km de la Philoxenia.
In croaziera la M. Athos se pleaca din Ormos Panagias.
Pretul biletului era anul trecut 20 sau 25 euro , copii jumate si se cumpara din port . (erau cateva agentii acolo).
Erau 2 vapoare : unu copia un vas de pirati (cu asta am fost eu) , altul avea o forma de vas de croaziera si plecau dimineata cam la o jumate de ora unul de altul. Pretul stiu ca era acelasi, cred ca diferea programul oferit pe vas la intoarcere din OURANOPOLIS.
Neos Marmaras ,un orasel incantator intr-o zona in care combini muntele cu marea cu peisaje nemaipomenite ,golfulete care te invita la scufundari.

Aaaa, piscina are cam 20/10 m . si una de 3/3 pt copii , este si un bar cam 3 eu berea , 2-4 eu cafea, frappe etc, 5 eu metaxa,whisky.
La taverne mananci super bine cu 15-20 eu 2 pers. cu bere sau suc cu tot ,dar poti sa iei si un gyros cu 2 eu si te saturi(iti recomand mix fish sau mix grill cam 15 eu portia imensa pt 2 pers +salata si cartofi pai). Este si un LIDL la vreo 20-30 km spre NIKITI de unde poti sa-ti faci aprovizionarea cu cele necesare(apa, suc ,bere, vin, etc ) . ex 0,6 eu cutia de 0,5l bere nemteasca Veltins parca .
Acum sper ca nu s-au schimbat prea multe de anul trecut , dar daca citesti toate pag . despre Grecia si Halkidiki o sa gasesti pe catva care au fost chiar anul acesta la Philoxenia si ar putea sa-ti dea informatii proaspete.
Vacanta placuta !!
kikki
Buna seara,
Tocmai ne-am intors din Paralia Katerini, eu sotul si copiii. Hai sa povestim si negativele in aceasta statiune, unde parca ai fi la 2 Mai dar un pic mai rasarit. Noi am insotit o echipa de fotbal-juniori ( fiul nostru este portar ) ...organizatorul ne-a facut capul mare cu un magazin de echipament sportiv : " SAMARA " situat pe strada principala....in fine copiii si-au luat ce si-au dorit ..cica au beneficiat de o reducere de 10 %, fiul meu si-a luat adidas ( firma ) pantofi, erau 60 euro redusi de la 80, cind i-a zis aluia de reducere i-a raspuns ca sint deja redusi..ma rog, erau prea frumosi sa renunte, nu stiu ce reducere a facut intregii echipe....problema urita este alta....dupa ce au plecat copiii, eu ma intorc cu sotul si dam de un vinzator , blond, inalt si....roman...de undeva din zona Ardealului dupa accent......intram in discutii, sotul ii spune ca vrea reducere , la care el zice ""_ A mai fost mai devreme un grup ( cu grupul fusesem si eu , si ma si stia,mai ca n-a zis de milogi ) , va stiu eu pe VOI ROMANII (de parca el era alta natie ), sinteti pusi numai pe afaceri si veniti aici si va dati mari ..OOOOO-DAAAAAA....mi-a venit sa-i zic una de dulce.....si m-am inversunat, am gasit alt magazin in Katerini ( Play-Out, un super-magazin outlet cu de toate , unde am primit si cadou din partea firmei tricouri ) .L-a mincare, orice comanzi la terasA, iti pune 1 euro in plus pt ca ''te serveste'', de parca ai putea sa te servesti singur, asta la terasa ;;FARA STRES", cu mese la malul marii. Un gyros pita( un fel de shaorma, desi nu se compara cu ce e la noi, adica la noi e super mare= 1,5 euro . Altfel, gratar salata si suc =6-7 euro ( numai salata e 3 euro).L anoi s-au laudat cu bufet suedez...vrajeala...cantina in toata regula, e teapa cu asa ceva.Mic-dejunul in 7 zile a fost acelasi.Sa nu mai vad oua de-acum inainte...smile.gif)) .Cel mai bine e cazare fara masa, cu diferenta ca la asa zisul bufet suedez, maninci cite portii poti.Liftul n-a functionat decit prima zi pina am urcat bagajele, apa calda....probleme, PLUUUUS...atentie la bauturile alcoolice din camera , puneti semn la sticle, fura cameristele de sting. La noi s-a intimplat la 3 familii, basca ne-au furat si o halba de bere. Normal ca nimeni nu a recunoscut, dar cu bauturile cica au pont la bar..le amesteca,,nu stiu, dar unii stiau de faza asta.Atentie deci la romanii ce lucreaza pe acolo.Nu fura bani...dar bauturi da...sa nu fie vizibil semnul...
In materie de piele..mi se pare o abrambureala...n-am vazut nimic de calitate, te mai si contrazici cu ei, te iau de prosti , numai modele 900-toamna, prost lucrate...poate blanuri, dar la ce ierni sint....nu ne trebuie.
Pe drum cu autocarul, te opreste la popasurile stabilite d ei, 20 centi intrarea la w.c....noi aveam numai hirtii mari..normal ca bulgaru' n-are rest, si sa moara el daca te lasa sa intri gratis..tongue.gif..asa ca ..mama -natura sa traiasca.
Plaja ingusta, unul linga altul dar ai dusuri si cabina sa te schimbi, daca vrei plaja mai mare mergi spre capetele statunii. Sezlongurile se platesc pe zi.De mers in nordul statiunii la locatia de 5 stele...e super.
Apropo s de excursii extra si pachetele promise...3 sandvich-uri amarite si 200 gr suc, un cozonac de 2 lei.4 euro transferul de poze de pe card pe cd, 2 euro ora de internet. 1-1,39 Pepsi, 1,39-1,95 Lipton ice-thea.
Nu merita sa plecati cu apa, bere de acasa.Si apa plata si apa minerala sint mai ieftine decit la noi. Umbrele de plaja intre 4 -5 euro, daca mergeti cu autocarul nu o carati de acasa. Hainele sint de proasta calitate, gen bazar ca si comert. Aurul nu este aur....atentie! Tigari luati de acasa,,,scump domle..scump...3 euro Marlboro rosu scurt ( acelasi pret si in free-shop ). Este curat pe strazi de ti-e jena sa arunci mucul de tigara, pe plajele amenajate vine unul si le stringe( noi am luat scrumiera de la restaurant sa arunc mucul ).Cred ca primaria are un mare rol...dimineata la 7 se taseaza nisipul , se string gunoaiele...ca de..romanul nu e invatat cu cosul maaaare de gunoi de pe plaja.Eeee..mai sint si bulgari rusi si multi greci.In zonele nepermise...te amendeaza imediat daca parchezi masina.Cam asa sta treaba cu Katerini.
Urmatorul drum v-a fi cu auto personala. tongue.gif
Mai bine decit la noi...apa marii buna de baie la orice ora din zi si noapte, destul de limpede..ceva alge dar nu deranjante.
Ca ne mai ducem o data..inseamna ca ne-a placut...dar acum stim ce sa facem sa nu ne stricam concediul . ducem.....si este mult personal roman....pacat...

http://img183.imageshack.us/img183/2831/gr...lover107ge0.jpg
http://img509.imageshack.us/img509/8343/gr...lover122bx5.jpg
http://img502.imageshack.us/img502/2087/dsc0149pz6.jpg
nico_70
QUOTE(loganulalb26 @ Jul 29 2007, 10:26) *
Vreau sa plecam intr-un circuit+sejur in paralia cu "voiajuri.ro". Cazarea este la vile (nu specifica numele) si demipensiune la hotel Mouses. Este cineva care a folosit serviciile acestei agentii si-mi poate da ceva sfaturi? Sau cineva care a fost in locatiile respective sa-si dea cu parerea!
Multumesc all

Intreaba-i cine organizeaza aceasta excursie, eu cred ca ei nu sunt tour-operatori. Verifica la agentia Omnia daca regasesti programul excursiei.
Petroiu
Buna Ziua ar urma sa fac rezervare de 2 bilete fie la Philoxenia Bungalows 3*, Halkidiki, Sithonia, Psakoudia, demipensiune, fie pe insula Tassos la Limenaria - Vila Anna Studio. As dori daca ma puteti ajuta sa stiu cum sunt conditiile intr-un loc si in celalalt...cum este plaja si foarte important de unde as putea sa inchiriez o masina pentru Halkidiki...o adresa de e-mail...o firma care ati folosit-o si sunteti multumiti de serviciile ei.

Va multumesc Anticipat

lupiibah
QUOTE(colourgrl @ Jul 29 2007, 16:48) *
..probleme?in ce sens?

in sensul ca, dupa un drum de 23h cu autocarul, (zicea cineva ca la 200 de eur sau nu avem pretentii - ma rog, am platit peste 200:) ) am ajuns la hotel. tocmai plecau alti romani si ne`au avertizat ca vom primi camere naspa, ca asa au primit si ei (bineinteles, cu ajutorul aceleiasi agentzii)

camera era plina de mucegai, fara tv (cum zicea pliantu') cu un frigider ruginit vai mama lui...etc.. oribil. gasesti pe alt topic poze. s`a discutat cu agentul din grecia, s`a discutat cu agentia din romania si dupa lungi insistente ni s`a promis o camera mai buna. cu greu..pt ca ni se tot zicea ca astea`s camerele pt agentia noastra, astea le dau mereu..etc...
nu ceream 5 stele, ceream exact ce am platit. bineinteles ca a trebui sa facem multa galagie ca dupa 3 zile sa fim mutati in alta camera.. din lac in putz.. noua camera avea beneficiul de a avea ferestrele fix in aerisirea restaurantului... era un fum sa`l tai cu cutzitul

vacanta era deja platita si nu prea ne permiteam sa plecam de la acel hotel la altul, pe banii nostri..

in schimb, anul acesta plecam la o vila, gasita pe net. am platit un avans direct proprietarului. daca, doamne fereste', nu`mi convine .. fac scandal, imi cer banii de avans, si caut altceva. dar e altceva. nu mai depind de o agentzie de rahat. scuzati cuvantul agentie...

si nu era prima data cand auzeam d`astea de romantic.. am amici care au fost in turcia..au platit 3 stele ..au ajuns acolo si au constatat ca nu mai erau locuri la hotelul respectiv!!! ca hotelieru s`a gandit ca nu stie sigur daca vin romanii, si nu stiu ce... si a dat camerele.. respectivii turisti au fost transferati la hotel de 2* (!!!cata nesimtire!!) iar cand au ajuns inapoi in tara au facut scandal si si`au mai recuperat din bani..

cam atat despre romatic...

Pt anami: tu ai avut o agentie de turism.. noi nu

bucurdi
QUOTE(ANDOX @ Jul 29 2007, 22:06) *
Am mai scris eu despre Philoxenia , aici si pe cel despre Halkidiki dar ca sa nu mai cauti am sa repet ce am zis .
Eu la Philoxenia anul trecut 25 aug-5sep.. Parerea mea ca se merita, raportul calitate-pret fiind bun.
Sa o iau punctual:
- plaja este cu nisip , destul de lata (nu ca la Mamaia ,dar e mare si nu sunt probleme cu inghesuiala).
- intrarea in apa este lina ,vreo 10 metri de la mal netrecand de ....buric ; in partea dreapta cum cobori de la Philoxenia e chiar mai mica dar acolo nu sunt sezlonguri.
- bolovani in apa nu sunt (dar sunt niste pestisori mici care ii incantau mult pe copii)
- eu am stat la parter dar acest lucru chiar m-a incantat fiind cu copil de 4 ani . Acum depinde si in ce bungalow pici
Ce sa spun, despre conditii e O.K adica cazare si masa sunt de la bine spre foarte bine. camerele sunt mari, curate, se schimba la 2 zile lenjeria, zona e linistita, personalul foarte dragut si binevoitor. Meniul cu demipensiune tip bufet suedez este bun. Meniul este foarte variat, toate preparatele sunt gustoase, . Poti sa te servesti cat vrei, singura conditie este sa nu scoti mancarea din restaurant. Majoritatea turistilor sunt romani si germani . Seara la masa trebuie sa platesti bauturile (apa, bere, suc , vin). Cam 3 eu berea , 1,5eu apa,8-15 eu vin.
Locatia e super, inconjurata de padure de pini cu multa verdeata, despre Psakoudia ce sa zic e un satuc sau mai bine zis o strada de vreo 500 metri cu magazinase si taverne dar daca mergeti cu masina e OK pt. ca in Sithonia aveti ce sa vizitati, dar sa nu luati excursile optionale de la agentie, ca acolo iesiti mai ieftin.
In Sithonia puteti vizita Porto Carras o statiune de super misto de bogatasi, NEOS Marmaras un orasel mai mare , croaziera la Muntele ATHOS , pestera Petralona , Salonic, sau puteti merge pe diferite plaje putin populate dar nemaipomenite si unele amenajate chiar cu sun-bed-uri si umbrele.Un tur al peninsulei eu zic ca este obligatoriu.
Pestera Petralona este cam la 20 km de la N. Moudania inspre Salonic dar pe un drum lateral, deci cam 35 km de la Philoxenia.
In croaziera la M. Athos se pleaca din Ormos Panagias.
Pretul biletului era anul trecut 20 sau 25 euro , copii jumate si se cumpara din port . (erau cateva agentii acolo).
Erau 2 vapoare : unu copia un vas de pirati (cu asta am fost eu) , altul avea o forma de vas de croaziera si plecau dimineata cam la o jumate de ora unul de altul. Pretul stiu ca era acelasi, cred ca diferea programul oferit pe vas la intoarcere din OURANOPOLIS.
Neos Marmaras ,un orasel incantator intr-o zona in care combini muntele cu marea cu peisaje nemaipomenite ,golfulete care te invita la scufundari.

Aaaa, piscina are cam 20/10 m . si una de 3/3 pt copii , este si un bar cam 3 eu berea , 2-4 eu cafea, frappe etc, 5 eu metaxa,whisky.
La taverne mananci super bine cu 15-20 eu 2 pers. cu bere sau suc cu tot ,dar poti sa iei si un gyros cu 2 eu si te saturi(iti recomand mix fish sau mix grill cam 15 eu portia imensa pt 2 pers +salata si cartofi pai). Este si un LIDL la vreo 20-30 km spre NIKITI de unde poti sa-ti faci aprovizionarea cu cele necesare(apa, suc ,bere, vin, etc ) . ex 0,6 eu cutia de 0,5l bere nemteasca Veltins parca .
Acum sper ca nu s-au schimbat prea multe de anul trecut , dar daca citesti toate pag . despre Grecia si Halkidiki o sa gasesti pe catva care au fost chiar anul acesta la Philoxenia si ar putea sa-ti dea informatii proaspete.
Vacanta placuta !!

Iti multumesc foarte mult pentru detalii dar daca ma mai poti ajuta cu o intrebare:
La micul dejun in sistem demipensiune (bufet suedez) sunt incluse sucurile si cafeaua?
Daca nu te deranjeaza sa-mi raspunzi: aproximativ cam cat ai cheltuit in sejurul tau? sa stim cam cat luam la noi. Noi suntem trei persoane si plecam cu autoturismul propriu.

Multumesc anticipat

D
ANDOX
Da, sunt incluse.
Sunt 2 feluri de suc fara acid la un dozator nu prea bune , iar cafeaua este execrabila(un filtru luuuuuung mad.gif ). Dar este si ness pe care il prepari singur si daca iti place ness-ul te-ai scos. Eu care nu prea beau ness nu am avut ce face si acolo am baut . Eu am cheltuit cam 1300 euro cu tot cu drumul 2 pers + kinder dar am stat 10 zile si crede-ma ca nu m-am abtinut de la nimic .Acum depinde daca vrei sa-ti si cumperi ceva sau sa cheltui doar pe distractie.
Cu sucurile si cafeaua vezi pe Halkidiki ca tocmai s-a intors cineva de la Philoxenia si poate s-a schimbat ceva .
zgab

QUOTE(pedia33 @ Jul 25 2007, 18:45) *
Spune-mi si mie o locatie draguta in afara Athenei unde se poate petrece un concediu.Multumesc

Am vazut ca cineva ti-a mai recomandat Tolo, dar nu pot sa ma abtin s-o fac si eu...mi s-a parut extraordinar de placut, am fost acolo de 3 ori...e linistit, ai locuri frumoase de vizitat in zona (Epidavros, Nafplio), se fac croaziere de o zi in insulele apropiate (Hydra, Spetses)...Ti-as recomanda Hotel Tolo de 3* care e exact pe plaja. In septembrie e cam 60 Euro/noapte/dubla cu demipensiune. Cel putin asa e la agentia cu care am fost pana acum, ca m-am interesat si eu...
charly11
Plec in Grecia in 3 August noaptea din Oradea.Plec bechet-sofia-kalambaka- athena - volos- skiathos.

Daca poate cineva sa-mi dea niste sfaturi despre drum , cat costa bacul la bechet , la volos?

Daca a mai fost cineva pe skiathos , sau chiar la vila albanis , langa plaja kolios , sa-mi spuna cum este , care sunt preturile pe insula ? , la inchirieri atv-uri? , mancare, bauturi ?

Multumesc Anticipat !
anidor
Am trecut scurt prin Skiatos anul trecut.Este o insula superba.Am fost pe plaja de la Kukunaries care m- a lasat cu gura cascata.Nisip auriu , apa curata ca lacrima , plaja cam ingusta e adevarat si cu tepi de la pinii care erau in spatele ei , dar SUPERBA.Preturi putin mai mari ca pe continent , dar nu exagerate.Nu stiu cat era cazarea pt ca noi nu am stat pe insula decat o zi.As pune si niste poze , dar nu stiu sa le reduc blush.gif si nu vreau sa iau bataie de la moderator

Sarmis111
Salutare!

Pe 29 august plecam in Olympic Beach cu masina. Avem cazare la Hotel-apartments PANORAMA, prin agentia Romadria. A mai fost cineva cazat aici. va rog ceva amanunte.
Tzeposul
QUOTE(charly11 @ Jul 31 2007, 08:34) *
Plec in Grecia in 3 August noaptea din Oradea.Plec bechet-sofia-kalambaka- athena - volos- skiathos.

Daca poate cineva sa-mi dea niste sfaturi despre drum , cat costa bacul la bechet , la volos?

Daca a mai fost cineva pe skiathos , sau chiar la vila albanis , langa plaja kolios , sa-mi spuna cum este , care sunt preturile pe insula ? , la inchirieri atv-uri? , mancare, bauturi ?
Multumesc Anticipat !

Am stat anul trecut 2 sapt in Skiathos, preturile sunt un pic mai mari decat in Thassos, dar nu extraordinar de mari. O portie de mancare care in Thassos e 6 EUR aici e cam 8 EUR, ambele imense. Berea era 2 EUR la Koukounaries pe plaja, la restaurante era cam 2-2,5 EUR (vorbim de Mythos) iar la supermarket era cam 1EUR/doza.
Ferry de la Volos in Skiathos ne-a costat cam 180 EUR dus-intors 2 adulti si 2 copii si o masina, nu mai stiu cat era de fiecare, parca 12 eur de adult si 6 de copii, ceva de genul asta. Mare grija ca sunt doar 2 Ferry, unul la 7 sau 8 de dim si unul pe la 12-13 din Volos, dar martea parca este o singura trecere. Cautati pe net programul, asa e cel mai sigur.
Nu stiu de plaja Kolios, am stat la Koukounaries si am mai fost la Agistros beach, Agia Eleni Beach si Banana Beach care sunt superbe. Si neaparat croaziera in jurul insulei, noi am luat direct din port cu 10 EUR/adult si copiii gratis.
Masinile erau 35-45 EUR/zi si aici vorbesc de suzuki samurai, scuter era cam 10 EUR/zi. La atv nu am intrebat in Skiathos, dar am luat anul asta 3 ATV pt 4 zile in Thassos si am dat 250EUR pt toate cu extra insurance (full casco).

Carino
Servus,
Suntem din Cluj si vrem sa mergem cu masina personala in Grecia, Halkidiki, Psakoudia. Cine ne poate informa cu privire la drum, iesirea recomandata la bulgari (Giurgiu, Calafat sau Bechet), detectoarele de radar sunt legale la bulgari? Noi plecam in 30 august din Cluj, daca are careva drum inspre Grecia, ne putem intalni sa traversam Bulgaria in coloana.
crimoro
QUOTE(colourgrl @ Jul 25 2007, 22:35) *
plec pe 10 in paralia katerini cu agentia romantic la hotel venus si as vrea sa stiu dak stie cineva ceva de hotel sau de agentie..thx biggrin.gif
ah..si un taxi din paralia katerini pana in katerini cam cat ajunge.?si de unde as putea lua un taxi..iar in katerini este mall sau ceva?k as vrea sa ma duc la cumparaturi acolo si sai zic taximetristului unde s ma lase:)

Taxi-ul din Paralia il poti lua de linga biserica , costa in jur de 6-7 E, Katerini nu are mall, dar ii poti spune soferului sa te lase in centru ( Platia) acolo o sa gasesti magazinele( BSB ,Gramma, Pink, Nine West,Migato....etc)daca ai chef de supermarket gen Carrefour ai chiar la intrare in Katerini linga gara Champion Marinopolous, sau la iesire din oras inspre Svoron/Elathohori Paskalidis si Lidle( ajungi cu autobuzul nr 1, pe care il poti lua chiar din Paralia
crimoro
QUOTE(santieco @ Jul 26 2007, 00:58) *
As vrea sa plec in Grecia pe 1 august, intrebare pentru cei care au mai fost: credeti ca o sa am probleme la vama daca nu am pasaport? ma duc doar cu buletinul (am fost la bulgari si nu am avut probleme)

Nu ai nicio problema, iti spun sigur
lady Di
salut, noi vrem sa plecam pe 13 august in halkidiki; trecem pe la bechet. mai merge cineva atunci in directia aceea sa ne intalnim eventual? in grecia o sa stam la green paradise aproape de nea moudania. a mai fost cineva acolo si ne poate da ceva amanunte? vom calatori cu autoturismul. multumesc.
Sarmis111
Cam rara lumea pe forum...eee...e vacanta? Stie cineva ceva de Hotel-apartments Panorama din Olympic Beach? Multam mult.
marcopolo80
Salut.Am si eu o intrebare:cum vi se pare acest traseu(am ales Nikiti pt ca Vourvourou nu aparea). http://maps.live.com/?v=2&rtp=pos.rd4n...e&encType=1
Sau este de preferat alt traseu,acesta avind cam 700 km pare cel mai scurt.M-ar interesa parerea celor care au mers mult in Grecia.Thanks...
elena1970
QUOTE(bucurdi @ Jul 29 2007, 12:40) *
Pleaca cineva spre Grecia cu autoturismul in dimineata de 17.08.2007? Poate traversam mai multi Bulgaria.

Are cineva ceva de spus despre Hotel Philoxenia Bungalow din Halkidiki?

Daca puteti va rog informati-ma deoarece plec in Grecia pentru prima data.

Multumesc

D.

noi o să plecăm pe 17 august seara pentru că avem intrarea pe data de 18.
plecăm din ploiești
elena1970
cine pleacă pe 17 august în Halkidiki cu mașina?
punem de o caravană?
nu cunoaștem drumul și ar fi mai bine dacă am fi mai mulți.
adrian_sibiu
Plecarea 21 aug din Sibiu prin Buc-Giurgiu pana in Paralia. Plecare seara pe la 20 din Sibiu (Buc pe la 11.30). Daca mai pleaca cineva in aceasta data pls PM.
Aurelian2
Pentru bucurdi si elena1970, plecam din Buc pe 17.08. Asteptam PM.
loganulalb26
Cu ICAR TORS a fost cineva in Grecia (sau in alta parte)? Caut pareri-opinii despre aceasta agentie.
Multam all!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.