QUOTE(geocosma @ Jul 26 2007, 11:21)

Elea Village este situate pe Sitonia, cam la jumatatea distantei dintre Nikiti si Neos Marmaris. Este intr-adevar un loc linistit, pentru odihna, avand printre clienti in general romani, sarbi (de fapt ex-iugoslavi), polonezi, cehi. E inconjurat de o livada de maslini, are si in curte maslini, dar si palmieri si alta vegetatie specifica zonei. Este si piscina suficient de mare, in care se poate face baie si noaptea, fara restrictii.
Zona este curata, camerele sunt relativ mari, au AC, TV (cu 5 posturi grecesti), frigider. Prosoapele se schimba zilnic, lenjeria la 2 zile. Cazarea se face in casute cu parter si etaj, cu 6 camere / vila (3 la parter 3 la etaj – asa am fost cazat eu, la camera dubla. E posibil sa fie alta arajare la apartamente).
Masa este demipensiune, bufet suedez, sortimente destul de multe, dar variatii mici de la o zi la alta.
Exista o taverna in imediata apropiere, pe faleza, unde poti servi la preturi rezonabile fructe de mare, salata greceasca – din astea nu gasesti la masa de la Elea.
Exista si un bar in apropierea piscinei, cu preturi cam mari. La piscina sunt sezlonguri, masute si scaune, free.
Elea Village este construita pe un teren in panta, iar in dreptul acesteia nu exista plaja, solul fiind la cca. 10m deasupra nivelului marii. Insa intre Elea si taverna de care ti-am spus mai sus trece un drum de pamant. Daca o iei la stanga pe acest drum (la stanga, cand te afli cu fata spre mare), dupa ce mergi cca. 100-150m, drumul ajunge la nivelul marii si acolo ai si plaja, lata de vreo 2-3m, cu nisip. Intrarea in mare in aceasta zona este lina, dupa vreo 10m este o zona de cca. 2m cu pietre pe fundul marii, dupa care etse din nou nisip. Daca esti cu masina personala, merita facuta plaja prin alte locuri, Sitonia fiind plina de plaje. Si tot daca ai masina, este bine sa te aprovizionezi cu sucuri, bere, vin, apa de la LIDL sau un supermarket grecesc din Nikiti. In zona nu sunt magazine, doar in orasele Nikiti si Neos Marmaris, care sunt la 9-11 km departare. E adevarat ca trec si microbuze pe acolo, dar nu stiu care le este mersul, eu am fost cu auto personal.
Multumesc mult de tot pentru informatii si poze. Hotelul arata asa cum era si in celelalte poze de pe net. Suntem cu masina, asa ca putem sa ne plimbam asa cum spui tu.
Inca o data multumesc mult.