Totul despre GRECIA
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175

bogdan10

QUOTE(dias77 @ Jul 5 2007, 22:30) [snapback]3063699[/snapback]
banuiesc ca nu era atat de greu sa isi dea seama ca are de parcurs o distanta dubla de la athena la bucuresti, fata de bucuresti - neos marmaras.

Distanta nu este dubla. Ca sa ajungi la Neos Marmara, de pe centura Salonicului te indrepti catre Sithonia pe cand pt. Atena te indrepti in alta directie (socotind invers drumul de la Bucuresti la Atena). Nu aduna in plus distanta Salonic - Neos Marmaras ca de aceea ies mai multi kilometri!
mihai_tomaro
ma gandesc sa ma duc la Paralia Katerini la "Hotel Olympias" prin Europatravel. s-a cazat cineva la acel hotel? drumul cu autocarul prin agentia asta cum este? multumesc wink.gif

sorel_789
QUOTE(Vv3n0M @ Jul 5 2007, 00:03) [snapback]3058875[/snapback]
Va rog niste vile sau hoteluri din Paralia sau Nei pori de 2* nu imi puteti spune. Macar adresele de e mail. worthy.gif

Salut, depinde in ce perioada vrei sa mergi ... mie toti mi-au recomandat Nei Pori, in comparatie cu restul statiunilor din Pieira ( Paralia, Leptokaria, Platamonas,etc) ...

am vazut si poze, am inteles ca are plaja cea mai lata si fara pietre din toata regiunea aia ....

ca si vile de cazare, am tot incercat sa dau de adrese de e-mail ori telefoane... canci .. nimic, doar hotelurile, care au scoruri ridicate.

In schimb sunt f. multe vile... dar depinde de perioada in care mergi, de ex. eu merg de pe 1 sept. si ma costa 147E/pers/7 nopti... acceptabil zic eu .. si din ce s-a discutat (daca vrei sa iti dau un mail cu detalii legate de preturile de acolo sa ma contactezi) mancarea te ajunge ok, nu-s super scoruri.

ma repet: in ce perioada vrei sa mergi ?

cu bine,
Bogdan
sorel_789
QUOTE(elay @ Jul 5 2007, 12:09) [snapback]3060474[/snapback]
Salut,
Vv3n0M, acum incercam si noi sa luam legatura cu cei de la vila unde am stat anul trecut, pentru ca ne-am hotarat sa mergem acolo si anul asta. Din pacate adresa de email pe care ne-au scris-o ei are o mica eroare si nu putem trimite email. Am sunat acolo, am si vb. ceva cu ei si se pare ca nu ar mai avea locuri. I-am rugat sa caute prin vecini. Imediat ce am ceva care sa te ajute te anunt. Oricum ar fi, cu sau fara rezervare, noi mergem acolo, pt. ca, cazare gasesti la fata locului.
In ce perioada vrei sa mergi?
Noi am vrea in a doua jumatate a lunii august.
Cum aflu ceva, te anunt.

la ce statiune de referi ? Nei Pori ? daca da, cum se numeste vila la care-ai stat ? si ce scoruri au ?

merci
bogdan10
QUOTE(investman @ Jul 5 2007, 16:23) [snapback]3061995[/snapback]
se poate cu masina in creta?
la ce costuri?

Trebuie sa ajungi cu masina in port la Pireus. Feribotul "te indoaie" de la Pireus pana in Creta (cauta pe Google programul pt astfel de traversari - oricum pt. masina mica + 2 persoane "sare" de 200 euro). Daca mai pui si benzina din Romania pana in Pireus nu cred ca mai este rentabil! Mai bine te duci cu avioane charter in Creta, iar daca ai nevoie de masina acolo, inchiriezi pt. cateva zile o masina.
xavier_tm
QUOTE(Tzeposul @ Jul 3 2007, 12:45) [snapback]3049943[/snapback]
Pentru cei care vor poze recente din Thassos, respectiv Golden Beach, Paradise Beach va recomand sa va uitati aici:
http://alex.matco.ro/gallery2/main.php
Si va mai recomand sa cititi si postul despre insula Thassos, cred ca e mai relevant.

Ceau Tzeposule.
Mersi de poze.
Poti sa ne spui cum a fost cazarea la Vila Emerald ? Camerele sunt curate ? Au dus, baie ? Au vedere la mare ?
Cum se poarta cei de acolo cu turistii ?
Mersi inca odata.

Din cate stiu eu se pot inchiria si scutere de apa. Aveti careva idee la ce preturi ? Pe langa pretul care il dai pentru inchirierea lor mai trebuie sa platesti separat combustibilul ? Cat costa combustibilul ?

ELVIS
cristina87
QUOTE(aeon @ Jul 5 2007, 14:52) [snapback]3061461[/snapback]
niste poze sugestive din Creta

hi!
am vazut ca ai tot fost prin grecia:)..asa ca am si eu o rugaminte...de dionisiou beach,langa nea moudania ai auzit?
dak sti ceva despre statiune sau oras:vile/conditii,preturi la restaurante/terase,obiective turistice din zona,calitatea apei biggrin.gif etc.
de fapt,oricine stie ceva,i-as multumi f mult daca m-ar informa si pe mine:)

elay

Salut,

Am o rugaminte la cei care au fost in olympic beach sau in paralia katerini si pot sa ma ajute, sa-mi recomande o vila sau un studio unde as putea sa ma cazez decent. Am si eu o " relatie "acolo , dar nu mai are locuri si ne-a gasit ceva " la mana a doua". Mi-ati fi de mare ajutor daca mi-ati da detalii despre orice m-ar putea ajuta sa ma cazez, direct acolo daca se poate ( nu prin agentii). Nu stiu, ceva care poate, m-ar ajuta sa iau legatura direct cu proprietarii vilelor. Prefer sa cheltuiesc banii acolo, decat sa-i dau la agentii care si asa, au niste preturi........... Merge chiar si o agentie, cu tarife rezonabile.

Va rog sa ma ajutati cat puteti de repede!
daniella22
Despre vilele Sun Palace sau Porto Queen,stie cineva ceva?Agentia Romantic Travel este serioasa?Multumesc.
anami

QUOTE(daniella22 @ Jul 8 2007, 00:07) [snapback]3071876[/snapback]
Despre vilele Sun Palace sau Porto Queen,stie cineva ceva?Agentia Romantic Travel este serioasa?Multumesc.

Sunt ok amandoua: noi, curate. E putin de mers pana la plaja; sa alegi plaja dinspre Olimpic Beach, in capatul statiunii, langa hotel Porto del Sol. Este o plaja lata, frumoasa.
Romantic este chiar o agentie buna; atat cat poate fi o agentie de turism din Romania.
elay
Salut, am si eu o intrebare : a fost cineva in grecia cu agentia AA Travel? Vreau sa stiu daca sunt seriosi. Va rog sa imi raspundeti cat puteti de repede.
edbica2000
QUOTE(elay @ Jul 7 2007, 21:33) [snapback]3071759[/snapback]
Salut,

Am o rugaminte la cei care au fost in olympic beach sau in paralia katerini si pot sa ma ajute, sa-mi recomande o vila sau un studio unde as putea sa ma cazez decent. Am si eu o " relatie "acolo , dar nu mai are locuri si ne-a gasit ceva " la mana a doua". Mi-ati fi de mare ajutor daca mi-ati da detalii despre orice m-ar putea ajuta sa ma cazez, direct acolo daca se poate ( nu prin agentii). Nu stiu, ceva care poate, m-ar ajuta sa iau legatura direct cu proprietarii vilelor. Prefer sa cheltuiesc banii acolo, decat sa-i dau la agentii care si asa, au niste preturi........... Merge chiar si o agentie, cu tarife rezonabile.

Va rog sa ma ajutati cat puteti de repede!

In primul rand as dori sa fac o remarca: subliniezi in decursul celor scrise de 2 ori ca nu vrei agentii iar la sfarsit totusi..."merge chiar si o agentie". Rezulta faptul ca pt concediul tau nu te-ai documentat deloc. Daca ti-ai rapi putin timp sa vizualizezi site-urile catorva tour-operatori si ai vedea ce oferte au o sa ajungi la concluzia ca pe tine te costa mai mult transportul decat te-ar costa tot sejurul: avion, cazare, masa la un hotel de 3 stele in Paralia Katerini. Exista pe piata sute de oferte (motivele le stiu cei ce lucreaza in domeniu) care au scos oferte incredibile pentru luna iulie (exemplu: transport avion, cazare la hotel Z...3* cu mic dejun 7 nopti, transfer inclus, 129 euro!!!!; sau 99 euro cu masina proprie !!!).

In alta ordine de idei cazarea la o vila sau studio nu presupune neaparat un tarif mai bun decat la hotel. Ca sa nu vorbim de facilitati.Acum, in Paralia Katerini, daca nu vii printr-o agentie, sub 10-15 euro/pers/zi nu gasesti nici cea mai amarata camera (fara TV, A/C, fara masa, etc). Fa o socoteala cat costa printr-o agentie si cat te costa individual si trage singur concluzia.
edbica2000
QUOTE(anami @ Jul 8 2007, 07:42) [snapback]3072386[/snapback]
Sunt ok amandoua: noi, curate. E putin de mers pana la plaja; sa alegi plaja dinspre Olimpic Beach, in capatul statiunii, langa hotel Porto del Sol. Este o plaja lata, frumoasa.
Romantic este chiar o agentie buna; atat cat poate fi o agentie de turism din Romania.

Sunt 2 hoteluri OK. Plaja este la 50-80 m. Porto del Sol este in capatul opus al statiunii si ar fi aiurea sa mergi pana acolo 1 km cand aceeasi plaja o ai la 80 de m. La Porto Queen camerele sunt mari, mobilier nou ingrijit, A/C, frigider, balcon. La Sun Palace cam sunt mai mici decat la Porto Queen si au aceleasi facilitati. Micul dejun se serveste in sala de mese de la SUn palace. Hotelurile sunt fata in fata la 10 m unul de altul. La Sun Palace exista si camere-mansarda, adik, 2 camere pe acelasi etaj cu baie comuna - atentie la asta. Romanticul este pe podiumul tour-operatorilor pe Grecia, cu plusuri si minusuri ca orice agentie (nu numai din RO).
foryou
Suntem 4 masini care pleaca pe 24 august or 23.00 din Bucuresti in Halkidiki la Philoxenia Bungalows.
Daca mai vrea cineva sa ni se alature este binevenit.
shpiridushul
Mesaj de pentru cata_2007
"Salut

Sunt nou pe forum, dar am citit multe chestii care ma interesau
In 5 august plecam si noi spre Olimpic Beach, este penrtu prima data spre Grecia, si m-ar interesa Vila Athina
Daca a fost cineva va rog ceva amanunte, sau , in general cum este in studiouri?
Cum e Olimpic Beach? si daca stie cineva cat dureaza o excursie spre Atena cu autocarul? Merita?
Multumesc [/size][size="2"] "

Am fost intre 25 iunie si 2 iulie achiar unde vei merge tu, prin Chtistian Tours, stai linistit este totul bine.
Am stat la camera 18.
vila e super draguta, detaliere camera: poti sa ai o camera cu 2 paturi de un loc sau unul matrimonial si mai exista camere cu 2 paturi unul matrimonial si unul de un loc, asa cum am avut noi, ai un sifonier si cu sertare destul de incapator, o noptiera, o oglinda cu masuta si tamburel, tv, aerconditionat (dar pt a-l folosi platesti vreo 5 euro parca-pt telecomanda, daca ai una universala merita incercat), balcon cu marchiza(traversa pt a te feri de soare, f intalnite in grecia), uscator de haine, o masa ci 2/3 scaune de plastic pe balcon, jaluzea exterioara pt una de la balcon; cichineta: are o plita electrica cu 2 ochiuri,hota, mic frigider; ghiuveta, pahare, cani, vesela, tacamuri, ustensile si chiar oale; baia: dush, wc si chiuveta, toate in stare buna de functionare...per total e foarte buna la bani pe care ii dai (depinde acuma si de agentie), este o vila ce este in folosul agentiei Mita Travel, agentia parterena din Olympic Beach a mai multor agentii din Romania, dar au propietari greci, f f draguti; atentie luati cu voi un parat fie cu lichid fie cu pastile pentru tantari!!!! si mai ales nu ar strica un sprei de corp pt seara, noi am folosit Autanul lor grecesc, tine ceva 4 ore, dar costa cand noi l-am luat 4,7 euro, cam mult...folotiti cu incredere mai ales daca vreti sa mergeti pe faleza seara intre Olympic si Paralia. Apropo am poze, dar sunt cam mari de uploardat, da un mail daca vrei (shpiridushul@yahoo.com)
Acuma Statiunea e marfa intre viata din paralia si cea din nei pori, adica mai putin romani si mai putina nebunie dar nici chiar singuratate, nu prea re cluburi doar terase-club cu "ring de dans" si pe plaja; mai bine mergeti in paralia pt viata de noapte, e plina statiunea de sarbi, polonezi, slovaci, romani, greci(turisti); si alte natii mai calatoare; aveti meniuri in mai multe limbi: romana sarba maghiara poloneza....depinde de perioada de sezon cand o parte de turisti sunt mai multi.
Acuma excursiile noi am putut avea urmatoarele: Skiatos, Athos, Olimp, Atena, Meteore, Seara greceasca, Waterlamd, Saloni-schoping, Corabia piratilor-scufundari-parca avea.; am ales Skiatos , Atena si Meteore, sincer daca ai segur normal 7 nopti nu alege mai mult de 3 nu ai timp de plaja.
Athena merita, am plecat la 0:00 joi si ne-am intors la 20:15 vineri, noi, acuma a costat 45 euro, dar sigur gasesti si mai ieftin in Paralia sau daca vrei si poti incearca in Katerini-oras la 8 km de Olympic, unde merita sa ajungi sa-l vizitzi si daca ai curiozitatea gasesti si oferte de excursii sunt mult mai ieftine, gasisem una la 25 euro pt atena, dar nu mai stiu unde, exista oricum autobuz pana la Katerini din Olimpic direct, linia rosie-biletul, parca numarul 2; de la paratul de bilete e 1,15 euro persoana si de la sofer 1,4 euro; de la 9:30 pana la 23:00; asa ca ramane sa vedeti, singurul lucru nashpa la excursii e ca sunt autocare de 2 stele si e un pic pe fuga, vezi cum reusesti cu locurile vorbeste cu cel ce iti da biletele de la agentia parterena, poate ca o bere ceva va intelege si va baga primi si va legeti locurile buna, daca ai autocar cuetaj, alege locurile din fata, sunt cele mai bune, insa ai la tine un prosop si ar fi bine si un cearceaf sa te acoperi de soare, crede-ma e nevoie.
Meteorele au costat 30 de persoana si merita toti euroii, iar skiatos a fost 40, pacat ca am mers cu vaporul apolo care e cam mic si eram cam 4 autocare maxim, ingramadeala, mai bine se merge cu Elisabeta, cauta sa gasesti cu acest vapor calatoriile.
Per total a fost marfa, chiar si cu defectele care oricum apar, inca ceva ai grija cu banii de drum in excursii ai la tine minim 15 euro, ca daca ti-e foame mananci unde opresc ei la restaurante pe autostrada in gen era 7-9 euro meniul: un fel de mancare-carne, garnitura si o salata+paine si daca vrei si apa mai pune un euro, daca ai pachet utilizeaza-l, intreaba de cala pt mancare si folosesti-o ca tine mai rece mancarea, inca ceva vezi ca nu prea se manca in autocar.
Bafta cu ghidul in excursii si inca ceva bafta cu apa de la Olympic, pe noi ne-a dezamagit, am avut cred ca furtuna in larg pana sa venim si la mal 2-3 metri era cu iarba de mare, iar 5 metri de la tarm ziceai ca esti pe la marea neagra, dar dupa ce mai mergeai in larg si inaintai, apropo au plaja tipic ca la mamaia, mergi te afungi si apoi creste din nou malul, se micsoreaza adancimea apei.e cam:~~, daca intelegi.
In paralia plajele sunt multe in forma de U intre ele dig si in rest plaja de 3-5 metri latime si 10 metri lungime; dar in Nei pori e cea mai buna apa si nisip, dar daca vrei clasa mergi in skiatos e divin......first.gif
Altceva daca e cazul trimite un mail.
Numai bine si segur placut
PS: nu regret plecarea (drumul dintre romania si grecia+retur a fost cu atucar de 3 stele-super, durata de la 20 la 10-tur si de la 16:15 la 5:30 retur-unde 1:30 la granita in bulgaria intarziere si o oprire de patrula de politie)
tempplier
merg si eu in paralia anul asta in august ai idee care sunt preturile la mancare la restaurante/fast-food , la tigari , sucuri , etc?!?!?
daniella22
QUOTE(daniella22 @ Jul 8 2007, 00:07) [snapback]3071876[/snapback]

Sunt putin nelamurita:de ce nu gasesc pe niciun site international aceste doua vile?Doar sunt de 3 stele.Nu gasesc ca exista nici Vila Porto Queen ,nici vila Sun Palace,gasesc in schimb,vile cu alte denumiri.Stiti voi cumva un site unde sa le gasesc descrierea si cateva imagini?
edbica2000
QUOTE(daniella22 @ Jul 9 2007, 06:20) [snapback]3075746[/snapback]
Sunt putin nelamurita:de ce nu gasesc pe niciun site international aceste doua vile?Doar sunt de 3 stele.Nu gasesc ca exista nici Vila Porto Queen ,nici vila Sun Palace,gasesc in schimb,vile cu alte denumiri.Stiti voi cumva un site unde sa le gasesc descrierea si cateva imagini?

Nu ai sa gasesti aceste 2 vile decat pe site-ul agentiei care le vinde, deoarece aceste vile sunt sub contract cu agentia respectiva de multi ani si lucreaza numai cu aceasta.
coxxxen
Pentru Mihai_Tomaro:

Am fost eu anul trecut la hotelul Olympias si am fost foarte multumit. Hotelul este administrat de un roman super OK. E foarte aproape de plaja. Camerele sunt destul de mari, cu aer conditionat, frigider, televizor, plita, vesela etc. Sper sa-ti dai seama din poze despre ce evorba, desi au iesit cam intunecate...
Click pentru a vizualiza atașamentul
gorki
QUOTE(tempplier @ Jul 8 2007, 23:56) [snapback]3075227[/snapback]
merg si eu in paralia anul asta in august ai idee care sunt preturile la mancare la restaurante/fast-food , la tigari , sucuri , etc?!?!?

De ce intrebi?vrei sa-ti cumperi de acasa mancare , apa minerala si sucuri? wink.gif
In paralia sunt peste 20 de magazine si cel putin 2 supermarketuri de marimea MegaImage
apa,suc,tigari- TOTUL este mai ieftin decat la noi-I-ati prosopul pe umar ,slapii si portofelul
poti manca la unul din zecile de Fastfood-urile din oras cu 2euro-un fel de saorma-gyros pita
si seara poti sa mananci pe plaja la unul din zecile de restaurante cu maxim-maxim10-15 euro/persoana o masa copioasa si sa bei o carafa de vin rosu si rece.

iti recomand sa nu te intorci din Grecia inainte de a mananca la Goody's dribble.gif -un fel de McD-asta daca-ti plac fast food-urile. Il gasesti in orasul Katerini
si prin multe alte parti-dupa cate am citit ,Grecia e singura tara europeana in care un fast food local bate lejer la funduletz un mamut american de talia McD.
charly11
Imi poate spune cineva care sunt costurile cu bacul din volos-skiathos pe masina si pe persoana?

Sau daca pot sa las masina in port in volos timp de 7 nopti?

Trebuie facuta rezervare pe net pt bac?

Multumec anticipat.
Tzeposul
QUOTE(charly11 @ Jul 9 2007, 16:39) [snapback]3077892[/snapback]
Imi poate spune cineva care sunt costurile cu bacul din volos-skiathos pe masina si pe persoana?

Sau daca pot sa las masina in port in volos timp de 7 nopti?

Trebuie facuta rezervare pe net pt bac?
Multumec anticipat.

Doi adulti+2 copii+ masina cam 170 EUR dus-intors
Este o parcare cu plata si pazita si in port, nu stiu cat ar costa sa lasi masina acolo. Dar cred ca e de preferat sa mergi cu masina acolo, sunt f multe plaje si e pacat sa stai intr-un singur loc. Iar de mancat cel mai bine se mananca in port totusi, oferta e mai bogata. E pacat sa nu mergi la Koukounaries, la Banana Beach sau la Agistros Beach. Dar sunt peste 60 de plaje pe insula asa ca decat sa inchiriezi cred ca mai bine mergi cu masina. Dar e decizia ta.
sorel_789
cat costa vaporasul skiatos - platamonas sau skiatos - nei pori ? sau skiatos - care-i mai aproape smile.gif
mateuca
Nu exista vaporas skiathos-platamonas sau skiathoa - nei pori (sau, cel putin, pina anul trecut nu existau). Am mai scris un mesaj despre vaporasele astea...sunt doar cele care deservesc excursiile organizate de agentiile din statiunile enumerate de tine (care pleaca din Ahilio). Pe cont propriu, doar daca mergi in Volos...uite harta explicita: http://www.greeklandscapes.com/images/maps...ap/gr_tb_02.jpg
shpiridushul
mesaj pentru tempplier:

"merg si eu in paralia anul asta in august ai idee care sunt preturile la mancare la restaurante/fast-food , la tigari , sucuri , etc?!?!? "

Mai, acuma depinde de fiecare cat de mult consuma, gasesti preturi gen europa de vest in paralia si olimpic: ghiros cu extra tzatichi de la 2 euro (adica o shaorma mica la noi), apa 1,5l cam 1-2 euro la restaurante, dar la supermarket e cam 2 euro baxul de 6, langa katerinii, la cam 8 km de paralia, nu mergeti pe jos, e nashpa si mult aveti un supermarket Champion afiliat carrefour, e destul de avantajos, marge sa mergeti pe bicileta sau scuter si mai la urmatoarea intersectie pe undeva prin dreapta e si un Plus, intreaba de el ca stiu aia.
Restaurant cam 10-25 euro masa carea ar avea max 2 feluri si o slata, paine, 2 beri/suc, uzo la final si "service' = acsis deja calculat; ex la 16 euro consumati de mine si cineva am avut 1 euro bacsis.
tigari nu fumez , asa ca nashpa nu stiu.
sucurile sunt in genenral cam lungi mai putin concentrate ca la noi, mai bine beti apa, credema nu-ti mai trebuie ceva pe caldura aia si sucuri naturale mai merg, alea sunt mai bune; dar cola sau fanta de 1,5 liti(maximum de cantitate) 1,1-1,8 euro la micile supermarkete ale lor.
manaca ghiros si souflaki(hotdog, dar in loc de carnat ai frigarui), branza feta, tzatiki si salata aceea picanta si inghetata, e multtttt mai buna ca la noi, delta si algida recomand.
Sejur placut.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.