elay
7th July 2007, 22:33
Salut,
Am o rugaminte la cei care au fost in olympic beach sau in paralia katerini si pot sa ma ajute, sa-mi recomande o vila sau un studio unde as putea sa ma cazez decent. Am si eu o " relatie "acolo , dar nu mai are locuri si ne-a gasit ceva " la mana a doua". Mi-ati fi de mare ajutor daca mi-ati da detalii despre orice m-ar putea ajuta sa ma cazez, direct acolo daca se poate ( nu prin agentii). Nu stiu, ceva care poate, m-ar ajuta sa iau legatura direct cu proprietarii vilelor. Prefer sa cheltuiesc banii acolo, decat sa-i dau la agentii care si asa, au niste preturi........... Merge chiar si o agentie, cu tarife rezonabile.
Va rog sa ma ajutati cat puteti de repede!
daniella22
7th July 2007, 23:07
Despre vilele Sun Palace sau Porto Queen,stie cineva ceva?Agentia Romantic Travel este serioasa?Multumesc.
elay
8th July 2007, 08:49
Salut, am si eu o intrebare : a fost cineva in grecia cu agentia AA Travel? Vreau sa stiu daca sunt seriosi. Va rog sa imi raspundeti cat puteti de repede.
foryou
8th July 2007, 10:57
Suntem 4 masini care pleaca pe 24 august or 23.00 din Bucuresti in Halkidiki la Philoxenia Bungalows.
Daca mai vrea cineva sa ni se alature este binevenit.
tempplier
8th July 2007, 22:56
merg si eu in paralia anul asta in august ai idee care sunt preturile la mancare la restaurante/fast-food , la tigari , sucuri , etc?!?!?
charly11
9th July 2007, 15:39
Imi poate spune cineva care sunt costurile cu bacul din volos-skiathos pe masina si pe persoana?
Sau daca pot sa las masina in port in volos timp de 7 nopti?
Trebuie facuta rezervare pe net pt bac?
Multumec anticipat.
shpiridushul
10th July 2007, 00:21
mesaj pentru tempplier:
"merg si eu in paralia anul asta in august ai idee care sunt preturile la mancare la restaurante/fast-food , la tigari , sucuri , etc?!?!? "
Mai, acuma depinde de fiecare cat de mult consuma, gasesti preturi gen europa de vest in paralia si olimpic: ghiros cu extra tzatichi de la 2 euro (adica o shaorma mica la noi), apa 1,5l cam 1-2 euro la restaurante, dar la supermarket e cam 2 euro baxul de 6, langa katerinii, la cam 8 km de paralia, nu mergeti pe jos, e nashpa si mult aveti un supermarket Champion afiliat carrefour, e destul de avantajos, marge sa mergeti pe bicileta sau scuter si mai la urmatoarea intersectie pe undeva prin dreapta e si un Plus, intreaba de el ca stiu aia.
Restaurant cam 10-25 euro masa carea ar avea max 2 feluri si o slata, paine, 2 beri/suc, uzo la final si "service' = acsis deja calculat; ex la 16 euro consumati de mine si cineva am avut 1 euro bacsis.
tigari nu fumez , asa ca nashpa nu stiu.
sucurile sunt in genenral cam lungi mai putin concentrate ca la noi, mai bine beti apa, credema nu-ti mai trebuie ceva pe caldura aia si sucuri naturale mai merg, alea sunt mai bune; dar cola sau fanta de 1,5 liti(maximum de cantitate) 1,1-1,8 euro la micile supermarkete ale lor.
manaca ghiros si souflaki(hotdog, dar in loc de carnat ai frigarui), branza feta, tzatiki si salata aceea picanta si inghetata, e multtttt mai buna ca la noi, delta si algida recomand.
Sejur placut.