Totul despre GRECIA
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175

djsave

Eu am fost anul trecut in Grecia, Paralia Katerin, excursie de 149e 6 nopti dar a fost naspa rau... cazarea proasta 5 in camera, mancarea de la restaurant numai zic... plaja naspa rau plina de pietre, exista si plaja particulara in zona... Nu mi-a placut deloc... Bine ca nu m-a costat mai mult...
agera
[quote name='pirannia' date='Apr 6 2005, 11:38' post='560540']
turcia e cu o clasa peste grecia, din experienta.

In general este bine sa fim mai deschisi la nouati si la varietatea culturala si sa ne ferim de asemenea comparatii. "Clasele" pe care le dam noi sunt pur subiective!
Daca mergem in vacanta trebuie in primul rand sa ne gandim ce vrem sa facem efectiv: doar ne relaxam sau vrem sa mai vedem cate ceva, sa ne imbogatim bagajul de cunostinte, sa ne clatim ochii cu altceva...
Eu am calatorit foarte mult si ca turist, si in interes de serviciu. De aceea v-as recomanda urmatoarele:
daca doriti doar sa leneviti, cautati lux si servicii excelente, la bani putini va recomand Turcia, Tunisia
Daca insa doriti sa mai vedeti ceva, nu va asteptati sa fiti tratati ca niste regi, decat daca platiti pretul.
Este cazul statelor UE si tarilor europene mediteraneene. Sa nu uitam totusi ca standardele sunt altele, iar cei care lucreaza acolo in servicii sunt platiti corespunzator.
In situatia in care optam pentru o tara/destinatie sau alta, trebuie sa fim gata sa-i "suportam" si elementele sale traditionale pentru ca in general fiecare stat civilizat incearca sa-si puna cat mai bine in valoare elementele care-i definesc identitatea. Spre exemplificare, stilul grecesc (taverne, bungalouri albe "varuite ca la bunica" si acoperite de flori) este o mandrie nationala dar nu poate fi inteles de oricine. Alt exemplu: persoane simandicoase care merg la hotel 5* in Peninsula Sinai (zona locuita de beduini) si sunt deranjate de covorul din camera tesut in stil beduin! In general hotelurile platesc mult mai mult pentru un mobilier/decoratiune traditionala decat pe una moderna si lipsita de personalitate!

In rest, consider ca viata e prea scurta pentru a vizita acelasi loc de doua ori!

dareweb
Am fost anul acesta in Grecia. In a doua parte a lunii septembrie. Am mers in Leptokaria, o statiune linistita la 40-50 de Km de Paralia spre Atena. Am fost cazati la hotel Balkan Hellas de trei stele. E un hotel patronat de polonezi. Am platit 174 de euroi pe 9 zile, cu demipensiune.
Recomand statiunea asta pentru oricine vrea sa se desparta de manele, muzica la maxim, trafic nebun, etc.
E o statiune linistita, cu o plaja super-curata, magazine de tot felul de unde iti poti cumpara absolut orice.
Am facut trei excursii: la Tesalonik, Atena si Meteora. La Atena si Tesalonik am fost cu trenul. Se merita. Ieftin si ai ce vedea. La meteora am fost cu Autocarul unei firme grecesti. Am platit mult mai putin decat daca am fi mers cu grupul organizat de romani. Am avut ghid in limba engleza si a fost ok.
Daca aveti itrebari referitoare la alte detalii sunt dispus sa va raspund.
Am fost un concediu reusit!!!!
Evica
Buna! Am gasit un site http://evia.homestead.com cu multe posibilitati de cazare pe insula Evia. Nu e tot site-ul inca gata pe romana, dar puteti sa vedeti in celelalte limbi, sunt f. multe case. Eu am fost acolo si a fost super!
tonio
Oameni buni, regula e simpla: daca te duci intr-o excursie si n-ai platit decat pentru cazare in apartament de 5/6 pers atunci...asa vei sta! Daca mergi intr-o excursie de doar 50 euro si nici macar la plecare nu te interesezi pe net despre ce hotel ai ales atunci...firesc ca vei avea tot felul de neplaceri...si tot asa. Daca esti o fire mai artagoasa si critica bineanteles ca vei vedea din sejurul tau numai parti negative. Eu am fost in septembrie tot la paralia katerini, drumul a fost greu (dar ma asteptam . daca l-as fi vrut lin luam avionul!) dar nu insuportabil.. Dealtfel toate drumurile cu autocarul inspre grecia am observat ca...se fac noaptea! Asta e si motivul pt. care mutora l-i se pare dificil... M-am cazat cu sotia intr-un hotel de 3 stele ales de noi, Zephiros.A fost tot ce ne-am dorit..asta nu inseamna ca ar fi satisfacut pe orisicine. Mic dejun, ietin, camera bine aranjata, curata si cu tot ce-i era necesar si luand in considerare ca hotelul se afla pe plaja, privelistea din balcon era o minunatie...la 10m de mare...Statiunea e faina, e totusi zgomotoasa, plina de magazine, noaptea freamata de turisti! De aici se poate pleca in multe excursii, sunt cel putin vreo 6/7 agentii romanesti ori cu ghid roman care asigura astfel de excursii; pretul : aprox. 20euro -salonic, olimp ori dion. Insa daca cauti mai bine gasesti si mai ieftin; noi am gasit olimp cu 15 euro, excursie la platamonas (fortareata), panteleimon si cada (dusul) lui zeus de pe langa litochoro...la salonic am luat autobuzul pana-n katerini si autocarul pana in oras, mai ieftin cam cu 7 euro de pers. Noi am picat intr-o zi a biciclistilor,motiv pt care era extraaglomerat orasul (asta nu inseamna ca asa e mereu) si toata ziua am tocit strazile pe un traseu aleatoriu hotarat dupa o harta cumparata din oras...Multe cafenele extrem de faine, multi tineri, soare, multe biserici paleocrestine una mai interesanta ca alta, forumul roman, palatul lui galeriu si mausoleul sau piese de rezistenta ale orasului..bineanteles turnul alb si din pacate n-am mai avut timp sa urcam si sus la cetate (unde mai interesante sunt stradutele inguste si colorate decat cetatea in sine)...
Despre skiathos numai zic o incantare: http://www.iturism.ro/vezifoto.php?album=s...0greciei&id=369 ...isi merita banii, insa excursia la atena nu; dealtfel am preferat sa o sarim. 13 ore de drum cu autocar ori tren, plecare in noapte pentru doar 4 ore in atena nu cred ca merita. E de preferat un week-end macar dedicat atenei...
ODISEAS
QUOTE(Al1 @ Sep 1 2005, 23:01) *
Am fost si eu acum 2 ani in Grecia. 3 zile in Atena si inca 11 in Mykonos.
Pot sa spun ca merita vazuta tara asta. Mi-a lasat o impresie excelenta, atat ei, ca oameni, cat si peisajele de acolo

Era in 2003 inainte de jocurile olimpice asa ca preturile erau nasoale rau de tot. Cat despre conditii de cazare ce sa zic : EXCELENT.

Oricum toti cei care vreti sa petreceti o vacanta in grecia chiar va recomand.

P.S.: Mai frumos a fost Egiptul insa.... smile.gif

atena e cam veche...sunt multe strazi inguste... dar partenonul, licavitos-ul , petropoli , astea merita vazute .
cat priveste mykonos, pai asta e insula distractiei si a homosexualilor . preferabil sa mergi fara partener acolo.... w00t.gif

cat priveste atitudinea oamenilor, poate ca turist esti privit ceva mai bine. eu am stat acolo 10 luni, perioada in care am fost si pe cateva insule amorgos, mykonos,creta, paros, rodos. nu am mai apucat sa vad Santorini... dar rasismul lor uneori depaseste cota de alarma (rasismul oamenilor din grecia continentala) nono.gif
anducoj
QUOTE(cosx @ Apr 5 2005, 15:26) *
Parerile sunt impartite in ceea ce priveste Grecia. Eu iti spun ca un punct de vedere al unui agent de turism.
Au fost turisti foarte multumiti pe Grecia ... in general cei care nu sunt pretentiosi. Ce auziti voi , e poveste cu preturi super mici conditii super bune.
Luam ca exemplu Paralia Katerini. O granada de hoteluri (max 2-3 etaje) .. multe dintre ele arata bine dar cand ajungi au neajunsuri (am avut turista anul trecut care nu avea bec in baie la hotel de 2*+ si nu s-a interesat nimeni din personalul hotelului o saptamana de asta)..mancare daca vrei e recomandat sa mergi la super-market. Grecia este una dintre cele mai scumpe tari la capitolul alimente.
Imi povesteau turisti ca au fost cazuri in care romani au incercat sa inchirieze un scuter si scria la locul respectiv "Nu inchiriem la Romani , Bulgari , sarbi" .... etc
Exista si unele parti bune dar eu nu as recomanda Grecia decat daca aveti un buget mai redus si cunoasteti toate aceste aspecte in avans.
In schimba Turcia este super. Daca mergi la 5* .. iti garantez ca nu mai mergi alta parte pe urma... personalul acestor hotleuri , atmosfera .. turcii in general sunt super.
Eu am fost in '99 si am ramas impresionat de modul lor de a fi. Ex: daca mergi cu masina si te bagi , te lasa imediat (nu ca la noi sa treaca in fata si sa zica de mama si de sfinti) , ni s-a stricat masina ... imediat au sarit 2 turci sa se uite sa vada ce are... au mers cu noi in service... de pe strada efectiv..Mancare tip bufet suedez (la greci nu o sa vezi asa ceva) , foarte multe excursii optionale care se pot face (mai ales in Kusadasi) .. tot acolo exista si al 3 aqua-land ca marime din Europa... care e imens
Sunt foarte multe lucruri bune de spus. Concluzia e ca turcii sunt mult mai primitori si ofera mult mai multe....asta pentru cine vrea sa aiba o vacanta placuta... ca-s destui aia care dau 100 Euro si se duc la greci .. stau cine stie unde si pe urma vin si spun ca au petrecut concediul in strainatate.
Daca vrei cat de cat ceva bun de la concediul tau , atunci analizeaza bine problema asta.

probabil ca ai vazut Grecia doar in pliante si esti un vizionar fara har/haz de tragi asa concluzii aiurea...

Piovani
QUOTE(Traveler28 @ Oct 25 2005, 04:25) *
Daca in sept ti-a placut la Nei Poroi......inseamna, ca in Paralia o sa vrei sa te muti definitiv

si in grecia exista statiuni sau zone de top si altele mai populare in care preturile sunt mult mai mici
depinde ce cauti si in ce buget te aflii
astfel poti sa stai in aceleasi conditii cu 10 E camera in paralia iar in santorini sa dai 50 E camera pt conditii identice
ca locatii de top pt cei interesati as aminti in special: Santorini, Corfu, Myconos, Creta, Naflion (nu stiu daca am ascris corect) si inca cateva din pelopones
ca locatii ieftine: paralia katerinis, halkidiki, thasos
de ex in paralia 80% din statiune este ocupata de rusi si romani ( atrasi logic de preturile mici )
pe canda in santorini vezi nemti, americani,japonezi etc

deci pt domnul care prefera turcia sa vada intai toata grecia si dupa aia sa faca comparatii;
grecia ramane totusi mult peste turcia
zoloft
Bai fratilor..eu nu stiu ce sa mai zic....pareri si pareri.
Anul asta sezonul in Grecia incepe din Mai...asta am aflat acuma smile.gif
Am gasit niste oferte adevarate atat in Paralia (hotel-apartments Alexander) cat si in Halkidiki...undeva intre 35-65 euro + 200 RON/pers/sejur .
Sejurul e de 10 zile adica 7 nopti (pt ca plecarea e 1 zi dupa amiaza si intoarcerea in a 10 zi dimineata smile.gif
In sfarsit...7 nopti pline la banii astia.
In vile sau hoteluri probabil de 2*. Au camera cu baie si bucatarioara cu plita/frigider/vesela; televizor; balcon. Fara mancare.. naughty.gif
Eu m-am cam hotarat pt Paralia mai ales ca mai exista o varianta de cazare si in Olympic Beach (vila Girnis), unde toata lumea e de acord ca e plaja frumoasa.
Nu o sa fie CONCEDIUL de anul asta ci doar o recreere la sfarsit de luna mai tongue.gif
Daca o sa-mi placa poate in iulie-august sa fac un tur mai bine informat.
Pentru inceput ma duc sa vad despre ce e vorba mai ales ca e prima iesire din tara coolspeak.gif

Daca stiti ceva despre cazarile scrise mai sus, va rog dati o parere.
Daca nu, promit sa va spun dupa ce ma intorc... notangel.gif
mitzy

QUOTE(Evica @ Feb 24 2006, 16:35) *
Buna! Am gasit un site http://evia.homestead.com cu multe posibilitati de cazare pe insula Evia. Nu e tot site-ul inca gata pe romana, dar puteti sa vedeti in celelalte limbi, sunt f. multe case. Eu am fost acolo si a fost super!

rugaminte mare ! am gasit o oferta in insula evia si n-am auzit nimic despre ea pina acum. tu zici ca ai fost... cum e? ai fost pe cont propriu sau printr-o agentie? noi vrem sa plecam prin big travel; n-am mai fost cu ei pina acum. oferta este la vile 3*.
smile.gif
azertiti
Stie careva unde pot gasi o oferta de circuit + sejur combinat ? Singura agentie unde am vazut asta e Omnia Turism si se pare ca nu e dintre cele mai recomandate. Pacat, aveau o oferta cu 6 zile in Creta + 7 plimbare fiind exact ce vreau...reputatia lor ma face sa caut insa altceva. Nu vreau ceva de care sa imi pare rau insa nici 4-5* nu imi trebuie, timpul petrecut in hotel urmand sa fie minim. Si 2 stele consider ok daca este curat si au baie la camera cu apa calda preferabil non stop.
azertiti
Double post, rog un moderator sa il stearga.
lexi
QUOTE(azertiti @ Apr 25 2006, 12:11) *
Stie careva unde pot gasi o oferta de circuit + sejur combinat ? Singura agentie unde am vazut asta e Omnia Turism si se pare ca nu e dintre cele mai recomandate. Pacat, aveau o oferta cu 6 zile in Creta + 7 plimbare fiind exact ce vreau...reputatia lor ma face sa caut insa altceva. Nu vreau ceva de care sa imi pare rau insa nici 4-5* nu imi trebuie, timpul petrecut in hotel urmand sa fie minim. Si 2 stele consider ok daca este curat si au baie la camera cu apa calda preferabil non stop.

Incearca la Grafos sau la Romadria, sigur au. Ofertele nu apar pe site-urile lor, dar sunt in cataloagele pe care le-au avut la Targul de Turism.
azertiti
Mersi. In catalogul de la Romadria vad ca au cate ceva dar cu Paralia Katerini care nu intra in calcul. O sa le fac saptamana viitoare o vizita si la sediu.
La Grafos nu l-am gasit, probabil nu i-am vazut acolo, pe site apare un singur circuit + sejur, merita si ei o vizita.
masterofpuppets
Salutare!
Am primit o oferta de la o agentie cu niste hoteluri.
NU prea stiu ce sa aleg acum.
HOTEL KOCHILI***
HOTEL DENIS**
HOTEL EUROPA**
HOTEL PARTHENON***
HOTEL KORALI***
HOTEL CHRISTIAN***
HOTEL STELLA***
HOTEL PHILIPPOS***
HOTEL PIERIA MARE***
HOTEL EUROPE***
HOTEL POSEIDON***

As vrea niste pareri si recomandari.
Multumesc!
mianna
QUOTE(azertiti @ Apr 25 2006, 12:11) *

QUOTE(azertiti @ Apr 25 2006, 20:27) *
La Grafos nu l-am gasit, probabil nu i-am vazut acolo, pe site apare un singur circuit + sejur, merita si ei o vizita.

parerea mea proprie si personala: cu Omnia am fost in Italia si a fost super ok; cu Grafos am fost la Praga - Viena - Budapesta - o dezamagire totala, n-o mai recomand nimanui, nimic din ce-au promis nu s-a realizat.
cainelerosu69
Salut
Vrem sa plecam 6 pers cu o masina de teren de 7 locuri in Thassos Grecia
Ce taxe trebui sa platim pana acolo??????
zarzuela76
QUOTE(mianna @ May 3 2006, 13:58) *
parerea mea proprie si personala: cu Omnia am fost in Italia si a fost super ok; cu Grafos am fost la Praga - Viena - Budapesta - o dezamagire totala, n-o mai recomand nimanui, nimic din ce-au promis nu s-a realizat.

Daca ai fost in Italia cu Omnia poti sa imi dai mai multe amanunte despre cum a fost? Eu vreau sa plec in iunie in circuit worthy.gif
galapagos
O super oferta circuit+sejur de 14 zile, transport cu avionul in Grecia.

http://www.tramptravel.ro/offer_93_2199.html

Noi mergem din 29 iunie.

Am intrebat mai multe persoane care au fost in Grecia si au zis ca atat traseul cat si pretul sunt excelente.
amar20
QUOTE(cainelerosu69 @ May 3 2006, 15:13) *
Salut
Vrem sa plecam 6 pers cu o masina de teren de 7 locuri in Thassos Grecia
Ce taxe trebui sa platim pana acolo??????

pai ai 150 ron taxele de pod si tranzit la giurgiu.si mai apoi ai de platit rovinieta si taxa de dezinfenctie de la russe.cam 8 euro.iar de acolo mult succes.

ar trebui sa mai ai pregatitit si 5 euro pentru vamesii bulgari.

asta pentru orice eventualitate.dar sa stii ca sint destul de nesimtiti sa-ti ceara pe fata.

cam asta ar fi.

in plus,cartea verde(e bine sa o iei de la aceeasi firma de la care ai si casco.asta pentru a avea extensie de casco si in afara romaniei,).

vacanta placuta.
RoVal1972
Da, ia-ti lei multi la tine. La intoarcere platesti iar taxe de dezinfectie, tranzit si inca una.
La intoarcere vei plati la bulgari taxa de pod.
As zice sa ai vreo 2-2,5 milioane si euro vreo 30 pt. bulgari.
Plus marunti de 5 sau 10 pentru radare.
Succes !!!
MediaWiz
Ar mai fi si pretul benzinei... ?
kill bill
QUOTE(ck1206 @ Jul 14 2005, 17:15) *
Deci Grecia Paralia Katerini hotel MUses.Omnia
Hotel slabutz.Baie mica faianta cum era in anii 80 prim romania , apa la ore de maxima audienta la etaj 3 ioc. NU s-a deranjat nimeni.Becul unei veioze ars ..nimeni.
Chiuveta aproape infundata...nimeni.La dus nu prea puteai sa reglezi apa era ori calda fierbinte ori rece....nimeni.Dupa dus
se facea o balta in mijlocul camerei de baie care nu a disparut cat am stat noi in hotel.La orele de maxima"audienta" la etajul 3 nu mai aveam nici apa calda nici rece.
Ca sa aprinzi lumina in camera nu puteai de la intrare doar de la capul patului.Aer conditionat (25 eur/7 zile)am stiut asta
se putea si fara, doar cu usa deschisa dar iti trebuia un Kalashnikov pentru omorat tantzari sau armament chimic biologic
de inalta eficacitate(ce-am avut noi din ro nu a avut nici un efect) .Camera de hotel mica ca sa deschizi valiza trebiua s-o
pui pe pat .Cand am vazut camera mi-am adus aminte de submarinul dezafectat pe care l-am vizitat acu 2 ani la Paris.CA sa circule
prin camera unul din noi celalalt trebuia sa stea cocotat in pat sau balcon.FOile pe care le-am primit in BUc au fost
upgradate in autocar cu altele in care TV in camera era inlocuit cu " sala TVcolor "(magarie pe fata) de parca noi romanii n-am mai fi vazut
in viata noastra tv color.Si bineinteles ca tv ul "COLOR" de la barul hotelului nu avea nici un program romanesc ca si cum
60 de euro pentru o antena de satelit ar fi fost mult prea mult pentru patronii hotelului.Altele aveau Protv international
si TVRi.
Mancarea: dimineata "bufet suedez" pentru prostii de noi era:1 lighean cu parizer, un lighean cu cas feliat,un castron
cu gem, casolete mici cu margarina (nu unt), un fel de fulgi , cafea , lapte cam pe terminate, si suc de portocale care
in unele cazuri a fost cam diluat.
seara: supa din aceea facuta la plic, si fel 2 in care trebuia sa pui in aceeasi farfurie si salata si mancarea
(ca la puscarie).La salate, salata greceasca nu a continut masline si nici branza de nici un fel, tzatziki am avut
o singura data.
Se putea manca prin statiune cam 4 euro felul de mancare , destul de zgarciti cu portiile grecii. Ca raport
( calitate+cantitate)/pret Micul Amsterdam era preferat. Altfel Gyros pita +tzatziki+COla la fastfood 2 euroi,destul de bun
un fel de schaorma la noi, grecii foarte serviabili foarte corecti pina la ultimul cent . La rest de plata rotunjirea o fac
in defavoarea lor fara sa comenteze, adica daca n-au marunt e vina lor.
Excursii:prima croaziera( a piratilor) a fost un fiasco pentru marea majoritate, ghida ne-a zis din autocar ca nu mai se face, sunt inchiriate toate ambarcatiunile.
Am aflat in statiune ca era o minciuna se puteau lua oricate locuri , oricand, cu acelasi pret(18 euro), inclusiv in dimineata
plecarii in croaziera.La insistentele unora ghida a dat telefoane si a rezolvat.
Ambarcatiunea a fost vasul Katerina , care, cand l-am vazut am avut o strangere de inima, era un fel de vaporas de Herastrau
nicidecum Egee.OK , am plecat am stat la acea plaja , a urmat masa , niste coji de peste si salata greceasca fara o firimitura
de branza, si UZO .La plecare deja se starnise vant de forta 3 (pentru cunoscatori).Vasul nu avea (sau nu am vazut eu)statie
de emisie receptie si barci de salvare.Celelalte din port aveau.La cam o ora dupa plecare pe mare tangaj de 40 de grade(pe bune)
s-a oprit motorul si am esuat pe nisip. Pentru cei tineri care stiau sa inoate n-a fost mare lucru sa sara din vapor in apa
dar, niste doamne in varsta mai plinute(120kg) au trait drama vietii lor(au fost impinse de la spate de cativa mai puternici
ca sa sara).Ulterior vasul Katerina am auzit ca a fost distrus de valuri.
Dupa acest mic incident urma croaziera Skiatos unde au mai fost doar 3 din grup ceilalti fiind puternic marcati.
Imi pare rau pentru ei , au pierdut.Ghida nu le-a explicat ca de fapt Skiatos nu este in marea EGEE este in golful
Pagasitikos, deci nu vant, nu valuri.Senzationalul excursiei a fost 30% peisaj, 30% Kukunaries beach, 40 % atmosfera
creata de greci pe nava( pe care ghida a caracterizat-o "depravare" desi nu a fost vorba nici o secunda de asa ceva)
in special dansuri grecesti dar nu numai.Sa avetipaine la voi , pescarusii planeaza si mananca din zbor din palma si pungi
de plastic pentru bataie intre vapoare.La Kukunaries beach vizibilitatea sub apa cam 15 metri.De la 1,5 metri adancime
se vad pesti inclusiv de 40 cm lungime.Cu o pereche de ochelari+snorkel(6 euro in paralia) uitandu-ma pe sub apa vedeam
2...3 bancuri de pesti , mai in larg unde incep algele chiar fauna mai bogata.E bine sa aveti si labe de inotator(7..12 euroi).
In Paralia plaja buna apa de mare calda puteai sa stai oricat, mai spre capatul statiunii kilometri de plaja libera.
E bine sa aveti o umbrela din cele de vascoza (3.5 euro)nu nailon, soare f puternic.
Excursia la ATENA frumoasa desi cam obositoare( in atena 38 grade) Acropole superb , la intoarcere Termopile.
Ghida grecoaica care ne-a dus prin Atena Skiatos si Meteore nota 10, orice o intrebai raspundea prompt si la obiect.
In statiune am mai vb si cu alti romani si erau supermultumiti si de cazare si de masa numai noi eram "negri",dar
am avut totusi cea mai ieftina excursie si celelalte statiuni prin care am trecut (platamonas de ex) aratau mult
mai bine.

Mai dar tu ai avut aventura vietzii se pare....., sa stii ca am fost shi eu pe unde zici tu, la mine o fost fain, dar ce sa zic....., ghinion! wallbash.gif
bacretz
QUOTE(wizzo3k @ Apr 6 2005, 20:22) *
Anul trecut am fost in grecia , in Platamonas , cu 190 euro , am stat la un hote super dragut , cu palmieri , piscina , si culmea (ca sa te contrazic) , bufet suedez , si chiar unul cu foarte multe feluri de mancare , in regim de demipensiune.
O bere ( numita sugestiv Prost) costa 0,4euro
O cola la 1,5 L , la magazin , era 1,1euro

Am auzit ca in Paralia e cam nasol , ca e plin de romani , puteti incerca ca destinatie alternativa Platamonas , e super !

Pentru anul asta am gasit in grecia o oferta 7 nopti cazare , transport , pensiune completa , 140 euro in luna August.

wizzo3k unde ai gasit oferta ta de anu asta la ce agentzie ..??? si sti cumva dak se poate iesi cu DACIE (veche) din tara ,sau cu o masina din nemtzia neinmatriculata ??
felyx
QUOTE(bacretz @ May 28 2006, 20:59) *
wizzo3k unde ai gasit oferta ta de anu asta la ce agentzie ..??? si sti cumva dak se poate iesi cu DACIE (veche) din tara ,sau cu o masina din nemtzia neinmatriculata ??

Banuiesc ca neinmatriculata in RO. Daca e inmatriculata in Germania, ori are carte verde emisa acolo, ori ii faci asigurare obligatorie in Ro, dar e cam scumpa. Deci poti sa iesi cu ea din tara linistit.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.