QUOTE(oxidoni @ Jun 28 2007, 15:42) [snapback]3028989[/snapback]
Buna
Noi tocmai suntem pe cale sa rezervam 2 camere la hotel Lomeniz din Rodos, pentru 21.08
Daca tot zici ca ai fost acolo, spune-mi te rog daca e frumos, cam cum e plaja, cum e orasul (am inteles ca hotelul e in oras).
Sau...recomanzi mai degraba Creta?
Multumesc mult!
Noi tocmai suntem pe cale sa rezervam 2 camere la hotel Lomeniz din Rodos, pentru 21.08
Daca tot zici ca ai fost acolo, spune-mi te rog daca e frumos, cam cum e plaja, cum e orasul (am inteles ca hotelul e in oras).
Sau...recomanzi mai degraba Creta?
Multumesc mult!
Si eu am vazut tot Rhodosul dar nu mai imi amintesc de acel hotel din pacate, insa iti pot spune ca singura plaja fara pietroaie este cea din Faliraki(sper sa scriu corect denumirile
Foarte multe locuri de vizitat nu sunt, eu am luat toate excursiile care mi s-au prezentat la agentie si in plus am facut si tot turul insulei cu masina ghidului care a fost un dragut!
Cea mai tare excursie mi s-a parut cea de pe insula Simi , unde este o manastire superba( se merge cu un vapor urias pana acolo) dupa care ai program de voie pe insula, pe mine m-a impresionat stilul in care sunt construite casele acolo..este un satuc numai de pescari - fff frumos!
Alta excursie care mi-a placut a fost cea de la Marmaris (la turci) tot cu un vapor urias, aici se viziteaza prima data bazarul, si pimul magazin din bazar este unul de covoare lucrate manual care are si "fabrica in spate" plus fabricuta lor de lucraturi de bijuterii din aur - ce sa iti spun erau niste covorase ca in desenele Aladin care costau si 10.000 euro...o frumusete; dupa care program liber vreo 3 ore prin bazar de nebun, urmatoarea oprire este la fabrica de dulciuri din centrul Marmarisului. Aici este un turc nebun care iti povesteste cum se fac preparatele principal si in acelasi timp iti si da sa le degusti (strategie...sunt atat de bune incat sigur vei cumpara cate o cutie din fiecare asa ca poti sa degusti cat vrei ca nu este paguba).
O alta excursie este cea din Lindhoss care este f obositoare, la modul ca se merge pe jos f mult,dar ai si varianta cu magarusul pentru cei un pik mai lenesi..
aici poti vedea niste peisaje de vis efectiv..te indragostesti de acel loc..este splendid, dupa care va va duce la o fabrica de vinuri,de unde poti achizitiona tot soiul de vinuri (cel mai ieftin era 8 euro sticla).
Alta excursie a fost in Valea Fluturilor, insa trebuie sa fii acolo exact in perioada in care se inmultesc acestia pentru a vedea multimea. ci nu doar cateva zeci..eu am nimerit spre sfarsitul perioadei..dar tot a fost ceva de vis sa vezi zeci de mii de fluturi zburand in jurul tau te face sa te simti intr-un alt taram.
ULtima excursie a fost turul orasului vechi care merita vazut pentru ca te duce la Cetatea cavalerilor construita de italieni care este o splendoare si ma rog la alte obiective cheie.
Eu ma imprietenisem fff bine cu ghidul si asa reuseam in fiecare noapte sa vad centru vechi care este cu totul si cu totul diferit noaptea, ziua iti lasa impresie de asezare medievala, iar noaptea de un castel de " printesa"
Eu am mai fost in rest la Acvariu si mi-a placut ..este vreo 3 euro intrarea si merita, si facand turul insulei am fost in locul unde se intalneste marea mediterana cu marea egee,imi scapa numele...aici intr-adevar este ceva de vis.
Merita facut turul insulei cu o masina inchiriata pentru ca sunt in jur de 300 de km cu totul!!
Pentru alte detalii sunt aici si sper ca ti-am fost de ajutor! Daca vrei si poze iti dau ..dar din pacate nu stiu sa le fac mai mici , deci nu le pot posta ca ocupa f mult, asa ca o adresa de mail sau mess ar fi ideala!