[quote name='mateu' date='Jun 21 2007, 07:50' post='2995137']
Aliki....
Nu merita sa mergi in Insula Evia doar ca sa ajungi mai usor la Atena...daca te duci si cu masina pina acolo. Si nici la Skiathos nu poti ajunge mai usor....doar daca se organizeaza vreo excursie, atit. Stiu doar ca am mers in excursia la Skiathos si a fost 18 euro, fata de cea obisnuita, din Nei Pori...cu 35 sau 40 euro. Dar...din micul port Pefki, nu pleaca nici un vaporas, barca, etc...spre Skiathos; cel putin, in septembrie, cind am fost eu...nu stiu ce poate fi in plin sezon...nu vreau sa te influentez. daca tot vrei sa mergi la Skiathos, de ce nu ti-ai facut rezervare pe net, la o vila ...si sa mergi cu masina pina acolo, daca tot vrei sa mergi cu masina pina in Insula Evia...si aici treci cu ferry, ca si la Skiathos.
Sa ma intelegi: insula Evia nu este in genul insulelor Thassos si Corfu (nu am fost, dar am citit TOT ce s-a scris pe forum....in iulie merg in Corfu)...nu poti spune ca te urci in masina si faci inconjurul insulei si dai de plaje bestiale...nu. Poate...in partea sudica... nu stiu, pe acolo nu am fost.
Iar ca sa ajungi la Atena...nu e chiar floare la ureche: in sensul ca ai de mers vreo 3 ore bune pina acolo...drumul cel mai scurt este si cel mai obositor (aici mi se pare chiar potrivit Tico al tau; daca nu ai masina...mai poti sa mergi cu autobuzele alea locale...dar e mult mai complicat, nu poti sa te intorci in aceeasi zi inapoi....nu te sfatuiesc.)
Dar....subliniez...daca vrei doar foarte multa liniste, pe o plaja cu pietre, cu terase micute si extrem de linistite, cu 2 magazinase de amintiri....cu o posibila plimbare de o zi la Atena, cu inca o posibila excursie de o zi la Skiathos...unde, daca ai ghinion sa fii cu minim 2 familii cu gust de shopping accentuat (deci care nu servesc o plaja unde nu curge beerea), vei sta doar o ora la plaja si restul vei bate orasul Skiathos de la un cap la altul.
daca mai ai intrebari...sunt pe aici. Si...ce probleme sa aiba Tico, nu inteleg? cred ca e ok...
Iti multumesc. Dupa tot ce am citit, Evia nu mai este o optiune. Ne gandim sa mergem cu Tico