Totul despre GRECIA
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175

aliki

[quote name='mateu' date='Jun 21 2007, 07:50' post='2995137']
Aliki....
Nu merita sa mergi in Insula Evia doar ca sa ajungi mai usor la Atena...daca te duci si cu masina pina acolo. Si nici la Skiathos nu poti ajunge mai usor....doar daca se organizeaza vreo excursie, atit. Stiu doar ca am mers in excursia la Skiathos si a fost 18 euro, fata de cea obisnuita, din Nei Pori...cu 35 sau 40 euro. Dar...din micul port Pefki, nu pleaca nici un vaporas, barca, etc...spre Skiathos; cel putin, in septembrie, cind am fost eu...nu stiu ce poate fi in plin sezon...nu vreau sa te influentez. daca tot vrei sa mergi la Skiathos, de ce nu ti-ai facut rezervare pe net, la o vila ...si sa mergi cu masina pina acolo, daca tot vrei sa mergi cu masina pina in Insula Evia...si aici treci cu ferry, ca si la Skiathos.
Sa ma intelegi: insula Evia nu este in genul insulelor Thassos si Corfu (nu am fost, dar am citit TOT ce s-a scris pe forum....in iulie merg in Corfu)...nu poti spune ca te urci in masina si faci inconjurul insulei si dai de plaje bestiale...nu. Poate...in partea sudica... nu stiu, pe acolo nu am fost.
Iar ca sa ajungi la Atena...nu e chiar floare la ureche: in sensul ca ai de mers vreo 3 ore bune pina acolo...drumul cel mai scurt este si cel mai obositor (aici mi se pare chiar potrivit Tico al tau; daca nu ai masina...mai poti sa mergi cu autobuzele alea locale...dar e mult mai complicat, nu poti sa te intorci in aceeasi zi inapoi....nu te sfatuiesc.)
Dar....subliniez...daca vrei doar foarte multa liniste, pe o plaja cu pietre, cu terase micute si extrem de linistite, cu 2 magazinase de amintiri....cu o posibila plimbare de o zi la Atena, cu inca o posibila excursie de o zi la Skiathos...unde, daca ai ghinion sa fii cu minim 2 familii cu gust de shopping accentuat (deci care nu servesc o plaja unde nu curge beerea), vei sta doar o ora la plaja si restul vei bate orasul Skiathos de la un cap la altul.
daca mai ai intrebari...sunt pe aici. Si...ce probleme sa aiba Tico, nu inteleg? cred ca e ok...

Iti multumesc. Dupa tot ce am citit, Evia nu mai este o optiune. Ne gandim sa mergem cu Tico smile.gif atunci in Halkidiki si poate Thassos ca sunt mai aproape. Oricum de Thassos nu ne-am saturat....
Wapiti
Salut! Anul asta ne-am hotarat sa plecam in Grecia... la Nei Pori... la hotelul Olympic Beach. Poate cineva care a fost acolo sa ne spuna cum sunt conditiile, e curat, exista magazine in apropiere, hotelul e aproape de mare? Cum e zona hotelului? Ce trebuie neaparat vizitat in Nei Pori? Multumim! tongue.gif

svarga15
QUOTE(georgebutuc @ Jun 18 2007, 16:59) [snapback]2983437[/snapback]
salut.
dupa cum am mai scris, eu am stat la Elea Village, e un complex de bungalow-uri in apropiere de Elia Beach, cam la 10 km de N Marmaras. De vizitat am mai vizitat Nikiti, in afara binenteles de Marmaras. Intre cele doua statiuni, as alege fara sa clipes Marmaras, dupa parerea mea, mai arata a statiune, in Nikiti nu prea mi-a placut, poate e chestie personala.
Daca ajungi in Marmaras, sa nu ratezi o terasa cu specific pescaresc, Fish Taverna "Christos", sau ceva de genu...este pe malul marii, imediat dupa port. In Marmaras gasesti un panou cu toate locurile de cazare, localizate pe o harta, cu tot cu numere de telefon, sunt in jur de 100 la numar, am si o poza daca te intereseaza.
Mai multe detalii daca doresti, pe privat.
Toate bune.

Si pe mine ma intereseaza un sejur pe bratul Sithonia al peninsulei , poti sa imi trimiti si mie poza ?

Merci.
lucix1080
a fost cineva la hotel estelle in halkidiki?cum e pe acolo?
lucix1080
[buna,si eu plec in halkidiki pe 1 sept.unde stai?eu in gerakini
wallkunst
Trebuie pasaport in bulgaria/grecia? huh.gif
leelloo
QUOTE(lucix1080 @ Jun 21 2007, 19:52) [snapback]2998774[/snapback]
[buna,si eu plec in halkidiki pe 1 sept.unde stai?eu in gerakini

ohmy.gif au intrat pe mail vreo 8 post-uri de-ale tale, ce facusi, bre? laugh.gif
Eu plec pe 1 sept la gerakini, stau la vila kalliopi.

Alin C
Saluta!
Pe 1 august cand termin cu examenele, vreau sa plec cu prietena , un var din Canada si prietena lui in Grecia.Ne-am propus un sejur de 2 sapt: 1 sapt in Atena si 1 sapt in Ins. Corfu. Rezervarile le face varumeo pe net.Am inteles ca Atena ar fi ceva mai scump avand in vedere ca e obiectiv turistic important.O sa calatorim cu trenul dus intors avand in vedere ca e ieftin 49 E , Balkan Flexi Pass de 5 zile. Cu documentele stim cu sta treaba. Nu folosim nicio agentie de turism, ne organizam noi singuri totul.Vreau sa imi spuneti daca aveti idee cam la cat credeti ca se ridica pentru 2 sapt costul total? Aveti idee ce preturi sunt in Atena si Ins. Corfu? Recomandati hotel/apartament/villa?
Orice alte informatii sunt binevenit.Daca recomandati altceva in afara de Atena in care putem sa vizitam ceva e binevenit.
Ciao!
amia
Alin C,n-am fost in Atena,dar in Corfu am fost anul trecut,si a fost ff.frumos.Noi am stat in Moraitika,si am inchiriat un apartament la 55 Euro/noapte-2camere.A fost f. convenabil si bine.Apartamentul l-am inchiriat prin(www.corfuholidaychoices.com;sper ca am scris corect).:Dimitris apartments.Vezi ca agentia mai are si multe alte oferte,inclusiv in alte statiuni.Agentia e in Moraitika-Messongi.Am platit un avans de 30% prin transfer bancar,iar restul la destinatie.Oricum,uita-te pe site si vezi.Daca te mai pot informa cu ceva,astept cu placere intrebari.
amia

N-am scris corect.E : www.corfu-holiday-choices.com.
T Irina
Pe 1 august cand termin cu examenele, vreau sa plec cu prietena , un var din Canada si prietena lui in Grecia.Ne-am propus un sejur de 2 sapt: 1 sapt in Atena si 1 sapt in Ins. Corfu.

In Corfu nu am fost dar in Atena da, si mai plecam 4 zile si noi la inceputul lui August.
Cred ca vom sta aici: http://hotels.greece-bookings.com/hotel/gr...lden-city-hotel
zilele astea fac rezervarea! Poti gasi si mai ieftin dar noua ne-a placut hotelul asta! Sa mergeti in croaziera pe insulele Aegina Poros si Hydra, cu un vapor mare din portul Pireu, cu pranzul inclus, cu program folcloric grecesc la intoarcere... e foarte frumoasa! La taverne se mananca cam cu 15-20 euro de persoana foarte bine! Sa nu ratati in Grecia iaurul cu miere! Super!
Alin C
QUOTE(T Irina @ Jun 22 2007, 16:38) [snapback]3002110[/snapback]
In Corfu nu am fost dar in Atena da, si mai plecam 4 zile si noi la inceputul lui August.
Cred ca vom sta aici: http://hotels.greece-bookings.com/hotel/gr...lden-city-hotel
zilele astea fac rezervarea! Poti gasi si mai ieftin dar noua ne-a placut hotelul asta! Sa mergeti in croaziera pe insulele Aegina Poros si Hydra, cu un vapor mare din portul Pireu, cu pranzul inclus, cu program folcloric grecesc la intoarcere... e foarte frumoasa! La taverne se mananca cam cu 15-20 euro de persoana foarte bine! Sa nu ratati in Grecia iaurul cu miere! Super!

Noi suntem 4 persoane. Ai spus ca pot gasi si mai ieftin? Ce preturi sunt la acest hotel?
big.brother
QUOTE(wallkunst @ Jun 21 2007, 21:57) [snapback]2998796[/snapback]
Trebuie pasaport in bulgaria/grecia? huh.gif

Nu. Cu buletinul.
T Irina
daca te uiti aici:
http://www.booking.com/searchresults.html?...r=price_for_two

ai sa vezi hotelurile disponibile la inceputul lui august (eu am dat cautarea pe 1-5 cand mergem noi). Hotelul de mai sus e 79 euro/noapte camera dubla. Dar acolo sunt de la 47-50 euro in sus! Ia arunca un ochi wink.gif !
big.brother
Apropo: Plec pe 29 iunie, la Paralia Katerini. 10 zile, 8 nopți, demipensiune, grup sanitar propriu + altele. Este 298 € de persoană, cu autocarul. Voi merge timp de 15 ore. deadtongue.gif
ionutzyankoo
Stie cineva o modalitate de transport intre Salonic si Kalithea/Siviri? Pe site-ul "cfr-ului" grec am vazut ca nu e cale ferata. Stiti cumva daca exista curse regulate de autobuze? Sau eventual stiti vreo firma romaneasca sa aiba curse spre Kalithea? Astept raspunsurile voastre..
aeon
Proaspat sosit din Creta (adica azi pe la pranz)

6 nopti (7zile, de fapt tot vreo 6 ca am ajuns acolo in jur de h 15 si am plecat la 8 dimineata...) la hotel Semiramis in Hersonissos, 4 stele teoretic zis de agentiile romanesti, 3 zis de cele din strainatate, de fapt o combinatie dubioasa/interesanta;

in ansamblu hotelul e ok, curat, macare buna, piscina maricica si curata, amabili, ceva verdeata, ceva spectacole seara

problema mea majora este ca la agentie (JinfoTours...) mi-au zis hotel de 4 stele, aer conditionat, frigider, 350m m de plaja, sezlong+umbrela gratuit, demipensiune (adica mic dejun si cina), posibilitate de excursii si croaziere organizate de Jinfo..

realitatea dura a fost cam asa:
-hotelul are un 3 stele de departe si poate 10% din a 4-a smile.gif
-aer conditionat contra cost! (6euro/zi)
-frigider contra cost (10eur/7zile)
-nu are lift decat pana la etajul 1 smile.gif; adevarul este ca se afla pe niste terase de pamant, grupate cate 2-2 etaje; doar prima terasa are lift 1 etaj, restul scari...bineinteles ca am avut camera la ultimul etaj, am urcat pe jos cele 6 etaje de 1000 de ori ..macar face bine la sanatate (nu mai pun ca se afla cocotat in varf de deal, vreo 200m urci sanatos de la sosea)
-demipensiunea..aici vine partea interesanta; este inclus micul dejun si cina, dar fara bauturi. Nici macar APA! nu minerala, apa de robinet ..nimic! e contra cost si nu ceva modic: 2 euro paharul de apa de la dozator sau 2 euro o sticla de 1 litru cu apa plata sad.gif
- televizor..o bombita de 37cm cu 15 canale din care 12 grecesti, BBC, rai-tre si inca unul ceva german
-nu exista geam la camera, doar usa de balcon cu geam; balcoane lipite de cele din camera vecina, daca esti curios poti vedea ce f... vecinul
- cei 350m pana la plaja de fapt sunt pana la mare, ca plaja nu exista; doar maracini si stanci; plaja e la ~1km, poate ceva mai mult
-sezlongurile gratuite sunt de fapt la piscina hotelului!
- berea costa 2.5 eur la 300ml si cred ca Schlossgoldul are mai mult alcool decat chestia aceea

din auzite insa, se pare ca prin Grecia cam asa e in multe locuri, una platesti in romania si la destinatie constati deformari (pe banii tai intotdeauna)
sunt extrem de nemultumit de minciunile agentiei si cred ca o sa ma prezint cu o reclamatie pe acolo (faptul ca excursiile alese inca din tara au fost anulate nu mai pun, am gasit acolo mai ieftin si mai bine ca si conditii)

parti bune la hotel (depinde): la 1km de localitate, liniste, vedere la mare cam toate camerele (si a mea smile.gif, ura! ), mancare buna (dar nu foarte deiversificata), personal zambaret smile.gif

despre Creta: gramada de turisti englezi, germani si rusi; magazine muulte, atmosferz ok, au viata statiunile, preturi cam piperate (2-3 eur berea, 5-8 eur un cocteil, 6-8 eur pizza sau alt "fast-food", 0.8-1.2 eur apa minerala la 1.5l, excursii de la 15 eur la 95 in conditii bune si foarte bune de cele mai multe ori, aglomeratie si nistre strazi extrem de inguste (2 autobuze de obicei nu au loc unul pe langa altul, cand se intalnesc unul da inapoi sau se baga in dreapta undeva smile.gif, nu prea exista trotuare, scutere gramada, masini de inchiriat peste tot (90eur /3 zile cu asig full)...

mariofree35
QUOTE(iuliana0025 @ Jun 21 2007, 00:06) [snapback]2994684[/snapback]
Buna !

Vreau sa stiu daca merge cineva in paralia ( GRecia ) pe 7 iulie. la vila Maria ( 7- 15 iulie )

astept mesaje
Iuliana

In primul rind vreau sa multumesc tuturor care au postat pe acest site. Mi-au fost de mare ajutor in peripetia de anu trecut la olimpic beach.Noi am mers pe cont propriu desi toti ne-au spus ca nu suntem normali ca trecem prin bulgaria singuri.Intradevar prin bulgaria atentie mare la radare , cel putin 15-20 de la calafat pina la intrarea in grecia, mergi cu 100 la ora si dintr=o data apare limitare la 40-50 ,acolo stau curcanii,oricum bulgarii iti fac cu farurile , nu sunt chiar asa naspa cum ii credeam. La vama greaca m-au intrebat unde e numarul masinii, nici nu mi-am dat seama ca l-am lasta amintire in bulgaria:)))). noi am mers prin colibri timisoara, 100 euro 7 nopti cazare la un motel absolut nou, merita , egal cu un hotel 3 stele de mamaia, altii au venit cu autocarul erau negri de nervi, obositi, terminati psihic, soferi naspa, nui lasau nici la pipi cind trebuia, belea mare. noi am dormit o noapte la drobeta turnu severin si am ajuns seara la 8 in olompic beach. Paralia e buna sa te plimbi prin ea seara, o tura doua dar daca vrei sa te si odihnesti un pic mai bine olimpic de 100 de ori. La plaja nu ne-am dus imediat in apropierea hotelurilor ci intre paralia si olimpic, diferenta mare de tot, nu era ingramadeala , 2 euro un frapeee adevaratr pe plaja + 1 sticla apa minerala din partea casei, sezlong gratuit, servicii profi. Linga olimpic 10 km e orasul Katerini, merita sa vezi, centru plin de magazine de firma, reduceri ,preturi profi, terase adevarate, de vis mai laes ca era un biet orasel, nici la mamaia cu toate fitele ei nu am vazut asa terase ferchezuite!!!! Alimentare cu bere, suc , alimente papa ieftina gasiti in paralia la un market nou gen billa sau profi, se numeste afroditas si e in partea se iesire spre salonic, mai e u n supermarket mare la intrarea in orasul Katerini.Nu mergeti cu autocarul, excursiile la meteore sunt scumpe 30-40 euro de caciula , cu masina 15 euro maxim benzina, plus te opresti unde vrei, vezi ce vrei, am vazut muntele olimp, platamonas, plaja naspa cu pietre, nei pori, nimic deosebit, salonic de 3 ori, misto oras , am vrut sa ma mut acolo definitiv , nu glumesc, bate timisoara brasovu si bucurestiu la un loc , magazine de magazine, toale de toale, daca cauti bine gasesti ceva de vis, terase se teraqse, mori cind vezi strada cu turnu din salonic plina da terase care mai de care, bate si terasele vazulte in italia, venezia, verona etc. Insist cu Katerini din nou , toale supertari la preturi bune de tot, pizzza de pizza. Incercati sa mergeti acolo uinde merg si grecii, alea sunt cle mai bune locuri de cumparaturi si papa. IN Paralia este o nebuna , la Ana Amsterdam, acolo se maninca bine ,mult si ieftin in apropier biserica centrala sin paralia o iei in jos 200-300 de metri si ajungi la ea. E o terasa mica dar merita, papa bun si ieftin, portii mari, grecii sunt zgirciti la papa asa ca... cauta bine inainte. BAftaaaaaaaaaaaaaa!
cosx
QUOTE(aeon @ Jun 23 2007, 00:41) [snapback]3004157[/snapback]

6 nopti (7zile, de fapt tot vreo 6 ca am ajuns acolo in jur de h 15 si am plecat la 8 dimineata...) la hotel Semiramis in Hersonissos, 4 stele teoretic zis de agentiile romanesti, 3 zis de cele din strainatate, de fapt o combinatie dubioasa/interesanta;

in ansamblu hotelul e ok, curat, macare buna, piscina maricica si curata, amabili, ceva verdeata, ceva spectacole seara

problema mea majora este ca la agentie (JinfoTours...) mi-au zis hotel de 4 stele, aer conditionat, frigider, 350m m de plaja, sezlong+umbrela gratuit, demipensiune (adica mic dejun si cina), posibilitate de excursii si croaziere organizate de Jinfo..

-nu are lift decat pana la etajul 1 smile.gif; adevarul este ca se afla pe niste terase de pamant, grupate cate 2-2 etaje; doar prima terasa are lift 1 etaj, restul scari...bineinteles ca am avut camera la ultimul etaj, am urcat pe jos cele 6 etaje de 1000 de ori ..macar face bine la sanatate (nu mai pun ca se afla cocotat in varf de deal, vreo 200m urci sanatos de la sosea)
-demipensiunea..aici vine partea interesanta; este inclus micul dejun si cina, dar fara bauturi. Nici macar APA! nu minerala, apa de robinet ..nimic! e contra cost si nu ceva modic: 2 euro paharul de apa de la dozator sau 2 euro o sticla de 1 litru cu apa plata sad.gif
- televizor..o bombita de 37cm cu 15 canale din care 12 grecesti, BBC, rai-tre si inca unul ceva german
-nu exista geam la camera, doar usa de balcon cu geam; balcoane lipite de cele din camera vecina, daca esti curios poti vedea ce f... vecinul
- cei 350m pana la plaja de fapt sunt pana la mare, ca plaja nu exista; doar maracini si stanci; plaja e la ~1km, poate ceva mai mult
- berea costa 2.5 eur la 300ml si cred ca Schlossgoldul are mai mult alcool decat chestia aceea

din auzite insa, se pare ca prin Grecia cam asa e in multe locuri, una platesti in romania si la destinatie constati deformari (pe banii tai intotdeauna)
sunt extrem de nemultumit de minciunile agentiei si cred ca o sa ma prezint cu o reclamatie pe acolo (faptul ca excursiile alese inca din tara au fost anulate nu mai pun, am gasit acolo mai ieftin si mai bine ca si conditii)

parti bune la hotel (depinde): la 1km de localitate, liniste, vedere la mare cam toate camerele (si a mea smile.gif, ura! ), mancare buna (dar nu foarte deiversificata), personal zambaret smile.gif

despre Creta: gramada de turisti englezi, germani si rusi; magazine muulte, atmosferz ok, au viata statiunile, preturi cam piperate (2-3 eur berea, 5-8 eur un cocteil, 6-8 eur pizza sau alt "fast-food", 0.8-1.2 eur apa minerala la 1.5l, excursii de la 15 eur la 95 in conditii bune si foarte bune de cele mai multe ori, aglomeratie si nistre strazi extrem de inguste (2 autobuze de obicei nu au loc unul pe langa altul, cand se intalnesc unul da inapoi sau se baga in dreapta undeva smile.gif, nu prea exista trotuare, scutere gramada, masini de inchiriat peste tot (90eur /3 zile cu asig full)...

Din pacate Jinfo are un istoric nu chiar curat cand vine vorba de chestiile astea. Daca nu ar exista sfanta pila si relatie..la cate reclamatii au primit cred ca erau falimentari de mult. Cu toate astea rezista in continuare,,,si culmea..au o groaza de turisti.
dias77
QUOTE(lucix1080 @ Jun 21 2007, 21:43) [snapback]2998742[/snapback]
a fost cineva la hotel estelle in halkidiki?cum e pe acolo?

am fost eu anul trecut la estell. E foarte fain. un hotel mic si cochet, la 30 m de plaja. are cam 15 camere, cele din fata cu vedere spre mare, iar cele din spate spre vedere la o gradina. e super ok hotelul. anul trecut abia il dadusera in folosinta si era totul absolut nou. ai in camera tv, frigider, filtru de cafea si A/C gratis (cel putin anul trecut nu am platit nimic sa le folosim) . daca imi aduc bine aminte, cred ca la baie era si uscator de par. foarte curat si linistit, mie mi-a placut tare mult. balconul e destul de mare si ai masa cu 2 scaune, plus uscator de rufe. iar gazdele sunt super!!! statiunea gerakini e foarte mica si linistita, nimic deosebit pe acolo. dar plaja este mult mai faina decat in alte locuri de pe sithonia. sfatul meu este sa inchiriezi masina si sa te plimbi pe unde poti pt ca ai ce vedea in orice directie o apuci. iar distantele nu sunt foarte mari, asa ca poti sa pleci dimineata si sa te inrtorci seara. vacanta placuta!
leelloo
Dias, in plimbarile tale prin Gerakini, ti-a sarit cumva in ochi Vila Kalliopi?
Nimeni nu stie nimic despre ea p-aici... huh.gif
dias77
QUOTE(leelloo @ Jun 23 2007, 10:39) [snapback]3004788[/snapback]
Dias, in plimbarile tale prin Gerakini, ti-a sarit cumva in ochi Vila Kalliopi?
Nimeni nu stie nimic despre ea p-aici... huh.gif

simcer, nu imi aduc aminte de locatia asta. adevarul este ca eu am fost in luna mai si multe nu erau inca deschise rolleyes.gif
leelloo
ok, poate pana in septembrie cand merg eu, ajunge cineva in zona si imi spune cate ceva smile.gif
mirceat
QUOTE(ionutzyankoo @ Jun 23 2007, 00:09) [snapback]3004031[/snapback]
Stie cineva o modalitate de transport intre Salonic si Kalithea/Siviri? Pe site-ul "cfr-ului" grec am vazut ca nu e cale ferata. Stiti cumva daca exista curse regulate de autobuze? Sau eventual stiti vreo firma romaneasca sa aiba curse spre Kalithea? Astept raspunsurile voastre..

Din Salonic poti ajunge in Halkidiki cu autobuzele firmei KTEL, cu taxi-ul sau cu o masina inchiriata.
Daca ajungi cu trenul la Salonic si vrei sa continui cu autobuzul, ceri informatii in limba engleza la biroul de informatii din gara. Ai sanse mari sa-ti raspunda tot in engleza. Iti vor spune ce autobuz local sa iei pina la autogara pt Halkidiki si la ce statie trebuie sa cobori. Anul trecut mergeai cu autobuzul nr 3 de la gara la autogara. In autobuz mai intrebi despre statia unde vrei sa cobori. Am atasat si o poza a autogarii de anul trecut, cred ca a ramas aceeasi.
La autogara gasesti si taximetristii specializati pe Halkidiki, poti incerca o negociere cu ei, macar de curiozitate. Autobuzele sint confortabile, au aer conditionat, exista doar riscul sa nu ocupi loc pe scaun daca e aglomeratie.
Vezi ca exista topic specializat pentru Halkidiki.
anami
QUOTE(aeon @ Jun 23 2007, 00:41) [snapback]3004157[/snapback]

Buna, AEON!
La o prima cautare pe google a hotelului, vei vedea imediat ca ce ai scris tu este foarte adevarat; au scris acelasi lucru multi altii inaintea ta . Sunt o gramada de review-uri despre acest hotel. Stiu pt ca si eu il luasem in calcul dar l-am scos in 5 min dupa ce am gasit pe net ce spui tu acum; asta era acum o luna. Acum , ca zici si tu, chiar n-am nici un regret.
Invatatura de minte pt data viitoare; ca de-aia de dam pe net toata ziua,-sa aflam una-alta wink.gif !
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.