edbica2000
18th September 2006, 10:25
QUOTE(stmarius @ Sep 18 2006, 08:41)

Nu ma astept la Hilton
Dar ma intereseaza sa fie curat si sa am apa sa fac dus fara probleme.
Daca stii cumva:
-Are si apartamente? Sau sint numai camere cu 2 si 3 paturi? Deoarece persoana de la agentie mi-a spus ca au si apartamente (asta vreau si eu sa inchiriez pentru ca sintem 3 pers).
-Se afla intr-o zona linistita sau pot sa ma astept la galagie?
-Camerele sint orientate spre mare sau alte zone?
Multumesc!

L-am vazut acu' vreo 2 ani. Nu mai retin daca are si apartamente. Atentie insa ca daca totusi are apartamentele pot fi de 2 feluri: 1. camere separate cu baie comuna pe hol sau 2. camere nedecomandate (se trece din una in alta) ;
- Olympic Beach este o statiune foarte linistita asa ca toate zonele sunt linistite
- vila este pe a 2-a sau a 3-a strada de la mare asa ca nici orba de vedere la mare
lori_2001
18th September 2006, 10:55
Exista o vila Katerina si in Paralia, chiar in centru.
La parter exista un fast food, iar la etajele 1,2,3 exista studiouri, cu max. 3 locuri.
stmarius
18th September 2006, 13:04
@edbica2000 Multumesc.
@lori_2001 Persoana de la agentie mi-a spus Olympic Beach.
Oricum miine ma duc la agentie sa iau biletul!
@edbica2000 Multumesc.
@lori_2001 Persoana de la agentie mi-a spus Olympic Beach.
Oricum miine ma duc la agentie sa iau biletul!
stoicaan
14th December 2006, 13:55
QUOTE(hercalin @ Jun 23 2006, 06:42)

Sunt in Grecia la un hotel dragut , ODYSSEAS, internet whireless free, stiam de acasa si am venit cu laptop-ul, daca intrati pe mail cu hotel-ul, raspunsuri rapide in 5 minute,patronul sta toata pe net...
http://odysseas.net/ nu este reclama , pentru alte detalii va stau la dispozitie...Atentie! preturile sunt per camera, nu per persoana, iar camera are un pat mare dublu si inca unul singur. au hidromasage si sauna, iar micul dejun e delicios , pacat ca nu ofera toate mesele...
Poti sa imi dai mai multe amanunte despre hotelul asta ? Ai fost multumit ? Cum e plaja ? Ma interseaza in special daca e nisip cat de cat fin si fara pietre in apa. Se pare ca in Halkidiki e cam greu de gasit fara bolovani. Piscina cum e , curata ? Sezlonguri pe plaja ?
Am vrea sa mergem anul viitor, avem copii , crezi ca e potrivit ?
Ai ce face in zona in afara de plaja ?
Cum e cu mancarea ? Ai de unde sa iti si cumperi una alta ?
Aqua park sau parc de distractii in zona ?
hercalin
17th December 2006, 11:21
este OK , mic dejun foarte bun si satios, plaja mediocra , dar daca se merge cu masina ,sunt niste golfulete de-a lungul drumului superbe de vis...in rest mancarea pe la taverne loterie, dar toti sunt super amabili..
ddumyy
20th December 2006, 21:43
Am fost in vara in Grecia si am stat la vila Katerina din Olympic Beach. Mi-au placut conditiile de acolo. Faci 5 min pana la plaja (nu ca ar fi cazul la tine) si e si liniste (in caz ca vrei sa te odihnesti). Insa nu mi se pare o idee prea buna sa-ti faci revelionul acolo pentru ca banuiesc ca e cam pustiu
razvanxxy30
5th February 2007, 22:55
Salut.
Ma pote ajuta cineva cu mai multe informatii despre Platamonas : Hotel Niko Paradise ***
Cazare,cum se ajunge,preturi etc
anami
3rd March 2007, 11:05
QUOTE(razvanxxy30 @ Feb 5 2007, 22:55)

Salut.
Ma pote ajuta cineva cu mai multe informatii despre Platamonas : Hotel Niko Paradise ***
Eu am fost acum cativa ani acolo si a fost super; de atunci stiu ca s-au extins. Sa o iau sistematic:
-Platamaonas este putin mai la sud de Paralia si Leptokaria.Se ajunge pe drumul clasic spre Salonik apoi spre sud. Drumul este f bun iar acum ca nu mai sunt cozi la vami, va fi f bine.Eu am fost ultima oara in Grecia cu masina in sept 2006 si nu am avut nici o problema;drumurile la bulgari sunt din an in an mai bune, facute prin fonduri europene. Trebuie doar sa fii putin atent; oricum, in perioada rsptectiva e plin de turisti in directia aia.Intra pe viamichelin.com si ai toate detaliile legate de drum. Pe noi ne-a oprit o singura data in Bulgaria pt ca depasisem cu mult viteza(vreo 160)
e buna dreptate a trebuit sa-i dau 5 euro spaga decat 25 amenda; in rest fara probleme. Poti merge pana in Platamonas direct; in mod normal faci vreo 14 ore.
-statiunea este frumoasa; micuta dar cocheta, curata. Nu prea sunt romani pe acolo si nici apucaturile respective.Niko's nu e chiar in centru dar este mai bine asa ca e mai liniste.Grecii au o pasiune pt scutere si scartait de roti in statiuni, mai ales noaptea
-plaja este vis a vis de Niko.Singura problema este ca treci calea ferata ca sa ajungi mai repede, dar o poti lua si pe trotuar ca sa fii civilizat. Plaja este super:l ata, cu nisip fin, baruri la capatul plajei-vin si te servesc la sezlong. Ca peste tot in Grecia senzlogurile si umbrelele sunt gratis daca comanzi ceva. In apa este nisip, nu sunt probleme cu pietricelele ca in alte statiuni si sunt chiar si valuri uneori. Plaja de acolo face toti banii, crede-ma.
-hotelul era foarte curat, linistit, inconjurat de verdeata.Are o curte interioara cu leandri, sezlonguri si barulet. Acum stiu ca si-au construit o piscina cu bar deasupra-gasesti poze pe internet.
-in privinta mancarii, eu atunci am luat doar mic dejun ca asta e obiceiul, nu-mi place sa mananc seara in acelasi loc, mai ales ca sunt f multe taverne pe tarm, cu mancare buna si ieftina. In orice caz, micul dejun a fost indestulator si bun.
-poti face si ceva shopping pe acolo; sunt blanuri ieftine, ceva pielarie.Te ajuta Niko daca vrei sa cumperi ceva.
-de acolo poti merge sa vezi Meteora, se organizeaza mici croaziere- e un mic port acolo. Atena e cam departe pt o singura zi dus-intors iar in iulie va fi ingrozitor de cald si ff aglomerat; nu te sfatuiesc.
Una peste alta este o alegere buna.
foxbat
18th April 2007, 07:58
Multumesc celor care au postat informatii pentru Grecia.
Asa cum vedeti in titlu.am decis 
Pleacarea este Vineri, pe 25 mai, cat mai devreme ( din Bucuresti )si intoarcerea pe 10 iunie ) ( duminica )
Cine doreste sa ni se alature..este mai mult decat binevenit/binevenita .
foxbat
19th April 2007, 23:03
nimeni ?!:!
ovidiu2007
21st April 2007, 11:15
QUOTE(foxbat @ Apr 20 2007, 00:03) [snapback]2723360[/snapback]
nimeni ?!:!
s-ar putea sa fie cineva. discutam pe mess?
ovdu2004@yahoo.com
dungatu
21st April 2007, 11:43
Si eu vreau sa fac aceeasi excursie dar incepand cu 17 iunie. As fi bucuros sa imi impartasiti la sosire cele necesare despre calatoria aceasta referitor la taxe, costuri cazare, vreme, etc. Eu unul vreau sa merg cu auto pe cont propriu si sa ma hotarasc la fata locului la cazare, mancare, etc. Voi cum procedati?
adriana09
21st April 2007, 23:52
Buna! Sunt nou-venita pe acest forum. Am citit cu interes cele scrise de voi si am decis sa vizitez Grecia. Am cautat prin oferte ... si am gasit ceva convenabil (nu vreau lux, nu merg in Grecia sa dorm, ci sa o vizitez). Am gasit o oferta buna la o agentie de turism din Timisoara (As Tour). Pretul e de 155 de euro/ 7 nopti cazare in Paralia Katerini.
As dori sa-mi spune-ti daca stiti ceva de Vila Domna (am cautat pe net-am gasit ceva si pe site-urile straine- deci, exista). De asemenea, as dori mai multe informatii despre excursiile care le-ati facut, preturi (chiar si la mancare). De 3 zile tot caut preturi la excursii si am gasit o solutie mai ieftina de a vizita Atena: trenul. Costa in jur la 22 euro/dus-intors, fata de 40-45 euro la excursiile cu autocarul.
Sunt foarte curioasa sa aflu experientele voastre pozitive / negative.
foxbat
22nd April 2007, 08:58
QUOTE(dungatu @ Apr 21 2007, 12:43) [snapback]2730567[/snapback]
Si eu vreau sa fac aceeasi excursie dar incepand cu 17 iunie. As fi bucuros sa imi impartasiti la sosire cele necesare despre calatoria aceasta referitor la taxe, costuri cazare, vreme, etc. Eu unul vreau sa merg cu auto pe cont propriu si sa ma hotarasc la fata locului la cazare, mancare, etc. Voi cum procedati?
noi am ales sa mergem ca si tine, cu auto ( si cu remorca in care ne luam motoreta
) sac, sac sa ne laudam
)
avem rezervare ( pe mail, fara avans ) la 2 locatii care ne au placut
cam atat
ovidiu2007
22nd April 2007, 10:26
QUOTE(foxbat @ Apr 22 2007, 09:58) [snapback]2734212[/snapback]
noi am ales sa mergem ca si tine, cu auto ( si cu remorca in care ne luam motoreta

) sac, sac sa ne laudam

)
avem rezervare ( pe mail, fara avans ) la 2 locatii care ne au placut
cam atat

salut
cum atzi reushit rezervare fara avams..ca ma interseaza si pe mine.
multzam anticipat.
foxbat
22nd April 2007, 10:31
QUOTE(ovidiu2007 @ Apr 22 2007, 11:26) [snapback]2734430[/snapback]
salut
cum atzi reushit rezervare fara avams..ca ma interseaza si pe mine.
multzam anticipat.
pai e simplu, i am bombardatcu mailuri si dupa aia am dat 2 - 3 tel
nu i o probelema asta, daca esti serios..se poate si fara avans.
a..si sa nu uit, am inceput din ferbruari..lobby ul
ca si detalii, noi suntem o pereche ( s ar putea sa ne mai vina niste prieteni ) , mergem cu o masina , plecam pe 25 dimineata,
prima saptamana stam la Neos Marmaras( pana pe 1 - 2) apoi ultima saptamana mergem in Thassos
rezervarile sunt facute flexibil,( + - 1 - 2 zile ) , cu rugamintea de a le confirma telefonic cand stim exact
daca avem chef plecam mai repede in Thasos, sau mai tarziu 
cam asta e, preturile sunt 20 - 25 e /camera, fara papa
sa nu uit, scandalagii, pustanii, MANELISTII, si alte categorii zbantuite , nu sunt invitati
daca dau de unul care face "manelisme" langa mine pe plaja iese urat, si nu glumesc.
btw, imi iau si motocicleta cu mine asa ca legal am casca si manusi cu protectii
deci sunt in legitima aparare
nu am postat pentur a genera o polemica, cei din categoriile de mai sus sa ignore postul
mirwoona
22nd April 2007, 15:54
QUOTE(adriana09 @ Apr 22 2007, 00:52) [snapback]2733703[/snapback]
Buna! Sunt nou-venita pe acest forum. Am citit cu interes cele scrise de voi si am decis sa vizitez Grecia. Am cautat prin oferte ... si am gasit ceva convenabil (nu vreau lux, nu merg in Grecia sa dorm, ci sa o vizitez). Am gasit o oferta buna la o agentie de turism din Timisoara (As Tour). Pretul e de 155 de euro/ 7 nopti cazare in Paralia Katerini.
As dori sa-mi spune-ti daca stiti ceva de Vila Domna (am cautat pe net-am gasit ceva si pe site-urile straine- deci, exista). De asemenea, as dori mai multe informatii despre excursiile care le-ati facut, preturi (chiar si la mancare). De 3 zile tot caut preturi la excursii si am gasit o solutie mai ieftina de a vizita Atena: trenul. Costa in jur la 22 euro/dus-intors, fata de 40-45 euro la excursiile cu autocarul.
Sunt foarte curioasa sa aflu experientele voastre pozitive / negative.
mai bine renunti la agentie daca vrei sa vezi grecia! in paralia katerini o sa te simti ca in romania...peste tot romani, meniuri in romaneste, vanzaori care stiu romana sau sunt chiar de pe meleaguri mioritice.
daca vrei sa cunosti grecia, ia-ti balkan flexipassul si poti s calatoresti cu trenul la preturi foarte mici pe teritoriul greciei, incluzand si tariful din tara si pana in tara inapoi, pentru tineri este 50 de euro ptr 5 zile (consecutive sau nu) dintr-o luna. excursia la atena, oferita de agentiile din paralia katerini este foarte obositoare si scurta..nu-ti ajunge s vezi atena intr-o jumatate de zi, caci mai mult faci pe drum.
alexgts
22nd April 2007, 18:44
QUOTE(razvanxxy30 @ Feb 5 2007, 23:55) [snapback]2408084[/snapback]
Salut.
Poti ncerca sa iei legatura cu Platamon Travel (au sediu in Bucuresti), este agentia deschisa chiar de patronul Hoteluilui Niko Paradise ***. Am aflat si eu asta la Targul de turism, unde l-am si cunoscut pe Niko care mi-a explicat in stilul caracteristic grecesc de ce sa aleg hotelul lui.
dungatu
23rd April 2007, 07:45
Spune-ne si noua unde ce si cum ai facut...nu fii secretos.
Vreau si eu detalii, eu o sa merg cu ala micu care are 8 ani dar e cumintel, nu face prostii prea mari....
Hai pa!
foxbat
23rd April 2007, 08:43
QUOTE(dungatu @ Apr 23 2007, 08:45) [snapback]2738750[/snapback]
Spune-ne si noua unde ce si cum ai facut...nu fii secretos.
Vreau si eu detalii, eu o sa merg cu ala micu care are 8 ani dar e cumintel, nu face prostii prea mari....
Hai pa!
pai ce sa spun, am spus tot 
am dat tel , mail uri, scandal
) ( ca vroiam bani de rezevare ) etc
pai daca vrei sa mergi si vrei sa ne "lipim" hai sa strangem gasca ca mai e putin
eu oricum plec si ar fi fain sa fim mai multi ( cel putin pe drum ) daca nu si acolo
daca cineva vrea rezervari ( evident, tot unde mergem noi ) DAR SA FIE SERIOS, sa spuna
annacska
23rd April 2007, 14:28
Hello 
O sa mergem in 25 mai in Paralia Katerini la hotelul Akti Musson cu agentia Tramp Travel. Am vazut niste posturi rele referitoare la Tramp Travel... Sa-mi spuneti va rog care ati fost recent cu ei ce probleme ati avut, sau eventual ce v-a placut. Referitor la hotelul Akti Musson am vazut ca am ami intrebat lumea, dar nu s-a prea raspuns la el. Va rog daca ati fost la Akti Musson sa-mi spuneti cum sunt camerele, hotelul si mancarea
dungatu
23rd April 2007, 15:46
QUOTE(foxbat @ Apr 23 2007, 09:43) [snapback]2738905[/snapback]
pai ce sa spun, am spus tot

am dat tel , mail uri, scandal

) ( ca vroiam bani de rezevare ) etc
pai daca vrei sa mergi si vrei sa ne "lipim" hai sa strangem gasca ca mai e putin
eu oricum plec si ar fi fain sa fim mai multi ( cel putin pe drum ) daca nu si acolo
daca cineva vrea rezervari ( evident, tot unde mergem noi ) DAR SA FIE SERIOS, sa spuna
EU Eu vreau sa merg si de seriozitate ce sa zic, nu s-a plans nimeni pana acum, dar ar fi bine sa stiu detalii cat mai exacte daca nu te ingreunez sa zic asa...cum ar fi: locatia cat mai exacta fata de centrul statiunii, ce plaja, dotari la camera si pret nu mai stiu daca le-ai enumerat,etc.
Iti multumesc frumos!
P.S. Daca e mai problematic PM please!
foxbat
23rd April 2007, 16:36
QUOTE(dungatu @ Apr 23 2007, 16:46) [snapback]2740737[/snapback]
EU Eu vreau sa merg si de seriozitate ce sa zic, nu s-a plans nimeni pana acum, dar ar fi bine sa stiu detalii cat mai exacte daca nu te ingreunez sa zic asa...cum ar fi: locatia cat mai exacta fata de centrul statiunii, ce plaja, dotari la camera si pret nu mai stiu daca le-ai enumerat,etc.
Iti multumesc frumos!
P.S. Daca e mai problematic PM please!
pai am pus mai sus..
orirum rezervarea am facut pt mine si inca o pereche, dat fiind ca am vauzt multe intrebari pe aici am "rupt" matza si am scris.
ideea este ca in masura in care sunt doritori sa ne bucuram de partea comuna ( care o fi aia - de ex drum ) , si nu sa cautam motive de a nu merge impreauna
noi oricum plecam , daca mai vrea cineva sa vina cu noi ( nu neaparat in acceasi locatie ci poate doar drumul spre grecia, ., ok , ) daca nu , nu
noi asa cum am spus stam in neos marmaras, 25 e camera / nooapte fara papa, prima saptamana
apoi ne mutam in Thassos pt inca o saptamana, unde stam cu 20 e camera pe noapte
camerele sunt de 2 persoane, baie,chicineta
nu ne place, cautam alta, nu i bai , nu i batut in cuie nimic , doar sa ne simitim bine
cei care vor sa mi se alature ca si drum , perfect, noi plecam prin Giurgiu, daca unii vor sa stea in acceasi locatie, ok , oricum grecia este plina de ofertea de cazare.Rezervarea am facut o pentur ca am mai stat in zona, nu pentru ca ne am teme ca n am gasi acolo.
spor
mellyssima
23rd April 2007, 17:49
Dar la Santorini a fost cineva?imi doresc f mult sa merg in toamna asta si vreau sa stiu daca a fost cineva....cum i s-a parut locul?cazarea ?mancarea? ^_^Astept cat mai multe informatii!Multumesc
cheetah
23rd April 2007, 23:12
QUOTE(foxbat @ Apr 18 2007, 11:58) [snapback]2714054[/snapback]
Multumesc celor care au postat informatii pentru Grecia.
Asa cum vedeti in titlu.am decis

Pleacarea este Vineri, pe 25 mai, cat mai devreme ( din Bucuresti )si intoarcerea pe 10 iunie ) ( duminica )
Cine doreste sa ni se alature..este mai mult decat binevenit/binevenita .
daca te duci in thassos poti sa imi spui si mie ce ruta ai ales dupa ce iesi din vama de la greci? am inteles ca ferry-ul este pana la ora 14 si ma apuca groaza ca tb sa plec la 12 noaptea din bucuresti ca sa ajung la 12 la kavala!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.