Cum se numeste restaurantul unde ai mancat in Skyatos?Ce restaurante sau taverne imi recomanzi in Paralia Katerini??
Cum este vremea in sept???
Cum este vremea in sept???
Citeste si tu thread-ul numit 'Paralia Katerini', sunt niste posturi acolo care recomanda (cu nume si amanunte) citeva 'taverne'. oricum, statiunea e destul de mica - intr-o plimbare de 3 ore in prima seara poti sa le vezi pe toate, sa te uiti si la preturi, etc (unele au chiar afisat afara meniul si preturile, si vreo 2 si in romana - cam stricata lol).
Ai fost cu autocarul ????Sunt conditii bune sau este adevarat ca e un dezastru sa mergi cu autocarul cum am auzit de la cei care s-au intors????Am auzit ca cel mai greu test este mersul la toaleta...in autocar nu exista ???
Depinde de autocar - cel cu care am fost eu - Omnia (2 stele) era nou, cu scaune intregi si capitonate si aerul cond. a mers bine (nici prea frig, nici prea cald, in afara de juma' de ora dupa opriri - dureaza pina se raceste la loc); locul e mic. Altii au povestit ca autocarul a fost un jaf, banuiesc ca depinde de noroc, si poate putin de pretentii.
WC nu e decit in unele autocare (asta n-a avut), dar sincer in afara de o 'urgenta' mare, chiar ai vrea sa folosesti toaleta din autocar? E mai rau ca in tren, IMO; loc mic, nu te poti spala pe miini, etc - mult mai 'frumos' sa te duci la oprire, intr-o toaleta 'adevarata' - se opreste cam din 3 in 3 ore, te poti adapta fara probleme la acest ritm - pont: te duci la oprire chiar daca n-ai nevoie neaparat, ca sa nu ajungi in 2 ore sa ai o urgenta (daca n-ai cine stie ce probleme medicale 'speciale', caz in care probabil n-ar tb sa calatoresti decit cu avionul).