Filips
21st August 2006, 14:29
Salutare, ceva impresii din statiunea Nei Pori aveti ? ca in septembrie plec si eu intr-un sejur acolo si vroiam sa stiu cum se prezinta zona. Multumesc
mateu
22nd August 2006, 07:28
Nei Pori este o statiune linistita, cu o plaja frumoasa, apa curata si limpede, terase cite vrei ...chiar dragute. Preturi - absolut rezonabile, o groaza de supermarket-uri. Am fost anul trecut intr-o excursie , am stat 7 zile si am fost multumita, m-am odihnit si am si vizitat cite ceva.
Iti recomand terasa hotelului Platon (e mult spus "hotel"), in apropierea bisericii, acolo am mincat foarte bine si ieftin, plus ca am fost serviti prompt. As fi mers si anul asta, dar nu am mai gasit locuri cind m-am trezit ca vreau iar in Grecia, asa ca am ales Insula Evia.
Daca vrei mai multe detalii, ...revin.
ancaC
22nd August 2006, 19:11
Pleaca cineva spre Grecia vineri dimineata pe 25 aug? Ma cam sperie traversatul Bulgariei.
dannek
23rd August 2006, 08:07
Eu plec pe 1 septembrie dimineata spre sitonia!!
dannek
23rd August 2006, 08:19
Eu plec pe 1 septembrie pe laGiurgiu
xaxa
25th August 2006, 12:02
ca staiune paralia nu are nimic spectaculos, iar in sezon e cam aglomerata. Nei Pori e frumos dar foarte retras/linistit. Paralia este insa recomandabila pt romani din 3 puncte de vedere
- ajungi acolo intr-un timp relativ scurt
- e mai bine pozitionata daca vrei sa faci excursii (meteora, etc)
- e si loc de distractii dar si o zona mai linistatita - spre capatul orasului.
evident ca zona insulelor e mai spectaculoasa, da de pe insule se pleaca mai greu si mai costisitor in excursii, pus ca sejurul e mai scump.
acino
25th August 2006, 15:44
Pe 3 sept plec cu masina in Halkidiki Kalithea la hotelul Macedonian Sun.Daca mai pleaca cineva in zona in aceeasi zi...putem discuta.
scoty
29th August 2006, 00:00
AM VENIT DIN GRECIA - OLYMPIC BEACH: plus /minus
S-a terminat aventura mea cu Grecia ieri, va voi spune impresiile mele dupa prima mea vizita in Grecia, asa cum le-am perceput eu cu plus si minus.
Am plecta din Romania cu un sejur platit la agentia ROMADRIA CONFORT din Bucuresti - minus, mare teapa ( veti vedea de ce ) transportul fiind efectuat de un autocar de la firma FILARET - minus, la fel mare teapa.
Transportul a fost groaznic, cu autocarul cca 24 ore, cu o ghida care ne-a oprit in Bulgaria in cele mai proaste locuri, pt nevoile fizioligice si pt. masa, birturi ordinare de unde probabil lua spaga ca sa duca prostii de romani, in autocar stateai cu picioarele la gura daca erai ceva mai mare de 1.50 m, noapte se dadea aer conditionat cu taraita si la protestele noastre in loc de aer conditionat ne-au dat caldura, ganditiva un autocar cu 49 de persoane in august si sa-ti de caldura, la fel a fost si la intors- minus.
Am avut cazarea la hotel Parthenon 2 *+, hotelul este in Olympic Beach, aproape de plaja - plus, dotare obisnuita de 2*, nu mai mult, cu mic dejun inclus ( mare teapa, micul dejun era inposibil de mancat, nu va descriu ce porcarii, ne-au dat in prima zi, caci dupa aia nu m-am mai dus ) - minus, camerele sunt foarte mici - minus. Statiunea nu este deosebita, intalnesti tot tratatul de la Varsovia acolo, are o plaja intinsa - plus, apa foarte linistita - plus, plaja in schimb nu era curata - minus, era plina de resturile lasate de turisti ( gen mucuri de tigara, etc. ) in apa la mal ereu alge - minus, dar la cca 50 m de mal apa era foarte curata si limpede si puteai inota excelent - plus.
Costurile consumatiei de pe plaja, obligatorii daca te asezai pe sezlonguri, cca 7 euro ( 2 cafea frapee si un suc ) cam scump - minus.
Excursiile optionale pe care le poti face de aici sunt interesante, scumpe pt ce ofera, dar sunt facute pe fuga cu ghizi romani, care habar nu au ce fac si te duc la fel in mod tendentios la anumite locuri pt. cumparaturi si pt luat masa - minus.
Masa servita la taverne este deosebita, servire ireprosabila si la niste costuri mai mici ca in Romania ( de ex. 3 fripturi cu cartofi pai si un pic de salata, doua sucuri si o bere la halba = 20 euro - plus, nu faceti greseala sa comandati ciorba de burta sau pita nu se pricep la asa ceva - minus.
Grecii sunt foarte ospitalieri, stiu toti lb. engleza si te indruma corect atunci cand cauti ajutor pt. orientare, am ajuns in Katerini sa-mi faca unul o harta la o terasa pe un servetel, ca sa-mi gasesc ce cautam - plus.
In concluzie: Grecia e o tara frumoasa care merita vizitata cu masina personala si fara cazarii prin agentii ( am facut un test si am intrebat la cateva vile in statiune, daca au camere libere si peste tot erau ) cu mancare de la taverne si cu un program de excursii dupa cheful fiecaruia. Atena este un oras deosebit dar iti trebuie cel putin 7 zile sa- vezi nu 3 ore cat te lasa agentia in cadrul excursiei pt care platesti 40 euro.
Pazitiva de agentia ROMADRIA CONFORT pentru a nu pati ca mine, sunt dupa pererea mea niste nesimtiti care iau banii oamenilor si care cel putin sub aspectul logisticii sejurului ( transport, informatii, ghid, servicii oferite pana ajungi la greci ) ofera servicii de cea mai proasta calitate.
Daca faceti suma intre plus si minus veti trage singuri concluziile si binenteles puteti sa nu fiti de acord cu mine, eu relatand la modul cum a perceput eu prima mea iesire in Grecia