hmmmmm,nu stiu ce sa mai cred si am sa ma explic de ce:
in primul rand este prima iesire din tara si am hotarat sa mergem in Grecia cu masina personala,traseul propus fiind Giurgiu-Ruse,Sofia,Kulata si......................... de aici chiar ca nu mai stiu unde sa ma duc.
initial imi propusesem sa mergem la Katerini deoarece e mai aproape si mult mai ieftin(cazare~30euro/camera,iar mancarea am inteles ca e f ieftina),iar de aici(fiind cu masina proprie) sa facem cateva excursii si prin alte locatii,insa vad ca din ce in ce mai multi spun pe acest topic ca statiunea Katerini a devenit o tiganie si tocmai asa ceva vreau sa evit.
mentionez ca nu am nimic aranjat si nici macar data plecarii n-am stabilit-o(probabil ca in a doua jumatate a lunii august,mai spre sfarsit) si de aceea apelez la sfaturile si ajutorul vostru in configurarea unei vacante placute si destul de accesibila ca pret.
ca si orientare doresc ca in aceasta vacanta sa stau la pensiuni(pretul cazarii primeaza in aceasta alegere),sa fie curat si nu foarte aglomerat,sa fie intr-o locatie f.f. frumoasa,sa putem face plaja si baie in mare,(eventual sa si pot pescui

),si sa avem acces facil catre alte locatii frumoase si bune de vizitat,eventual si o croaziera pe mare cu vaporul(am inteles ca este de vis asa ceva).
suntem trei persoane adulte,iar timpul alocat vacantei este de minim 5zile si maxim 12zile(de stat acolo

)
va provoc pe toti cei care a-ti fost in grecia si aveti experienta unei vacante acolo sa va transformati pt cateva minute in agentie turistica

si sa imi recomandati ceva tinand cont de doleantele mele.
va rog

luati rugamintea mea in serios si promit sa ma revansez cand ma voi intoarce cu poze si pareri despre vacanta

(cam putin pt serviciul solicitat,dar.......)
p.s. poate puteti sa imi dati si un pret aproximativ pt propunerile voastre nu de alta dar fiecare are o alta "notiune" de ieftin si scump