QUOTE (schumiholic @ Aug 1 2008, 11:11)

Casa de piatra! Daca vrei doar sa stai la plaja, ai putea sa mergi in Nei Pori - plaja foarte lata, nisip fin, intrare lina in apa si te poti plimba prin statiune sau sa mergi si in Platamonas - se ajunge pe jos. Ai taverne, magazine pentru cumparaturi, ai avea ce sa faci, atat cat sa nu te plictisesti. Si te poti incadra si in pret. Ar mai fi si varianta Halkidiki-Sithonia - acolo statiunile sunt mai izolate, dar peisajul este foarte frumos si ai multiple posibilitati de cazare. In ceea ce priveste drumul, daca doar tu conduci, e posibil sa ajungi acolo foarte obosit, daca si sotia ta conduce, atunci puteti face cu randul. Noi am ales intotdeauna varianta autocar pentru ca stai fara griji, mai si dormi un pic, atat cat poti. In orice caz, in privinta banilor, in perioada aia cred ca gasesti si la hotel de 4 stele cu demipensiune pana in 400 euro.
Daca mai ai intrebari, iti raspund cu placere.
Merci. O sa caut. Cand iau o decizie o sa va anunt.
QUOTE (redsor @ Aug 1 2008, 16:08)

Asteapta daru' la nunta si apoi cu noul buget putem sa te sfatuim.
Casa de piatra.
Daca-ti vin 70% din invitati te-ai scos cu tacamurile si ai si bani de saptaluna de miere.
Casa de piatra si calc-o pe picior in biserica

)
Crezi ca e putin? Mai umblu la ciorap daca e nevoie. Eu zic ca suma e ok. Pot sa ma duc undeva si sa ma simpt ok.
Poate acolo sa cheltuim mai mult dar o sa fie de unde.
Care e ideea cu calcatul pe picior? Pe asta nu am mai auzit-o.