Totul despre GRECIA
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55

issis
QUOTE (MustGo @ Jul 20 2008, 10:23) *
ai merita o replica mai dura ... dar in fine . sunt in concediu si nu vreau sa ma enervez cu unul moralist .
stiu pt ca mergea in fata mea de cateva zeci de km . si daca ar fi facut ceva el acelasi lucru l-as fi facut si eu . pe mine de ce nu m-a oprit?
apropo de viteza... era vorba de centura Sofiei . unde nici daca vrei nu poti depasi 50 km pe ora

eu cred ca cele mai multe amenzi se dau din cauza nerespectarilor regulilor din trafic. nu cred ca te opreste politia asa de aiurea sa-ti ia bani, pt ca sunt destui aceia care au comis-o si acu tre sa plateasca. da noi sa fim sanatosi.....hai nu mai fi asa suparat ca doar esti in concediu. eu miine plec cu masina personala in corfu. am sa va povestesc despre drum. sa auzim numai de bine!
miss_bianco
QUOTE (MagicTouch @ Jul 21 2008, 00:58) *
@Miss_Bianco - nu stiu daca este neaparat similaritatea preturilor Grecia - Romania pe cat este diferenta de calitate a produselor similare, "alte tari" - Romania.
Hugo Boss cumparat in Grecia sau Anglia. Uneori am impresia ca si dupa ce spal hainele mirosul de parfum mai persista. Hugo Boss testat la Unirea in Bucuresti. Dupa 10 minute mirosul disparuse cu desavarsire.Tricou Adidas cumparat acum doi ani de la magazinul firmei din Bucuresti (20 euro) mai decolorat decat tricoul Adidas cumparat din Anglia (8 euro) acum 6 ani. Blugi Yves Saint Laurent cumparati in Anglia au tinut 5 ani la modul la care dupa 3 ani inca nu erau decolorati de la spalare, aceiasi marca luata din Romania dupa 2 ani i-am aruncat. Ceva similar si cu bocancii Timberland...exemple ar fii destule, din pacate. In Romania inca se plateste mai mult pentru nume si mai putin pentru calitate

Nu stiu,haine din romania nu mai cumpar de 7 ani.Eram prea mica cand eram in ro ca sa fac diferenta intre calitatea hainelor etc.
Sunt cateva diferente,totusi de preturi.Din cate vb cu fetele,majoritatea hainelor sunt mai ieftine aici,dar nu la toate.
In atena sunt reprezentantii de la adidas,nike etc(toate firmele),sunt in zona Nea Smirni.(cumparasem o bluza adidas la 10 euro de acolo,calitatea materialului f buna chiar daca era made in bulgaria)
In ro din cate vazusem tenesii sunt ieftini gen all stars aici sunt de la 50 de euro in sus perechea,in ro vazusem cu 20 de euro.
La capitolul haine sunt genul de cumparator(ieftin si bun,dupa o lunga cautare cativa ani am gasit magazine pe gustul meu si numai de acolo cumpar),cu exceptia rochiilor de seara si pantofilor care cheltuiesc sume enorme.
INFO pt shopping in atena(grecia).Haine-bershika,zara,pull and bear,skodra(magazinele mentionate se gasesc si in alte orase ale greciei),in Atena le gasiti pe toate in zona ermou.pantofi din ermou sau cateva stradute parele cu ermou,acolo sunt magazine f bune.(strada evangelistrias din ermou e plina cu magazine cu pantofi,un magazin f bun este Bouzikis).Tot ce tine de imbracaminte sport Nea Smirni pratiria(acolo acealeasi produse cu 10,20 euro mai ieftine ca in magazine)
Tot ce tine de cosmetica,creme,etc Hondos Center (are si in Ermou,si in diferite zone ale Atenei,Hondos Center are si in orasele mari sau insule:Rhodos,Thessaloniki,etc)
Parfumuri va sfatuiesc sa luati din Duty free(aeroport sau vama)-ex diferenta de pret gucci la 50ml la duty free 49 euro si la hondos sau la alte magazine 30 ml era 50 de euro.Eu cumpar intodeauna parfumuri din aeroport(cand am drum pe acolo)

QUOTE (11_dye @ Jul 21 2008, 17:25) *
In afara Salonicului, daca vii dinspre Atena, inainte de intrare, gasesti un mare centru comercial, care include si un mall - Mediteranean, unde gasesti, ca si la noi, tot felul de magazine de firma.
In centru recomand bulevardul Tzimiski, un fel de Magheru al lor, unde gasesti numai magazine de firma. Mai este si Egnatia, care este paralel cu acesta, cu magazine mai slabute, si unde poti chiar sa negociezi pretul ( e f curios, caci ti se da si bon de casa!)
Pretul este la fel si pe Tzimiski si la mall, la aceleasi magazine. Comparativ cu ce este la noi, sunt preturi mai mici cu 10-15% (am facut comparatia la aceleasi produse de la noi si de la ei la Marks&Spencer si la Zarra), dar daca prinzi reducerile, e si mai bine!
Daca te mana curiozitatea, au si Carrefour (unde este aceeasi tiganie ca la noi), si Ikea, si Brico, poti sa dai o tura si pe la tarabele de langa piata Aristotelos - mai mult pentru culoare locala decat pentru cumparaturi.
Pentru amatoarele de blanuri naughty.gif recomand cu toata increderea Paralia Katerini, aveti ce sa cumparati (negociabil, dar plata cash, nu cu card - dar aveti bancomate la dispozitie)
Enjoy!

Am ceva de adaugat despre bulevardul Tzimiski-l-am auzit(nu stiu cand o sa ma duc in Thessaloniki,dar vreau sa ma duc la magazinele de pe bulervadul acela din 2 motive)
1.Thessaloniki este orasul cu renume pe primul loc cu cele mai bine imbracate femei.
2.Pe bulevarul Tzimiskis,sunt cateva magazine care aduc incaltaminte din Italia,niste modele superbe si greu de gasit altundeva.
mihail1986
27 iulie, duminica ora 21:30. plecare spre sithonia. 3 persoane, o singura masina. cine mai pleaca in perioada asta este binevenit
mihail1986
din pacate..eu plec pe 27. mellow.gif tot seara pe la 21 - 22 din bucuresti. daca poti pleca cu o zi mai tarziu rolleyes.gif putem sa ne tinem de urat pe drum. eu am rezervarea pe 28 trebuie sa fiu acolo.
adi206fly
QUOTE (aeon @ Jul 10 2003, 14:38) *
eu unul imi fac curaj inca o data si ma duc in august la mamaia.......la anul direct in grecia, din ce am vazut si auzit, la acelasi pret ai conditii de cel putin 10 ori mai bune .......... poate ne auzim pe atunci biggrin.gif...vara asta am liber abia tarziu, la sf lui august, ca m-as fi dus fara sa ma uit la ro

NU FACE GRESEALA am venit duminica din Grecia si nu se compara si apropo sezonul la greci este in august -septembrie mi-au spus chiar ei
bodorrr
salut lumeee...

e cineva care a fost in circuit in grecia cu autocarul???

noi mergem pe 11 septembrie!

10 zile... 350 euro cu mic dejun... insa la 2 stele... cum sunt hotelurile de 2 stele in grecia... sper sa nu avem surprize!
razviku
QUOTE (razviku @ Jul 17 2008, 22:22) *
a fost cineva in olimpic beach?ceva sfaturi, impresii?eu o sa plec in 5 septembrie.

nimeni, nimic?chiar nu a fost nimeni?as vrea si eu niste sfaturi/impresii despre restaurante, cazare, oameni etc?
cipri75an
QUOTE (angelicadraghiceanu @ Jul 9 2008, 11:19) *
Dar de ce te-ai complicat asa? Cred ca doar avionul iti poate asigura legatura Salonic-Corfu. nu cred ca are rost sa mai strabati cu autocarul 1000Km (daca nu mai mult) pana in Athena. E adevarat vizitezi orasul, dar distanta Athena-Corfu pare sa fie mai mare... De ce nu ai luat sejurul cu transportul inclus, daca nu ai auto personal?

Iti multumesc mult de informati dar se pare ca ma ajutat soferul de pe autocar. Am loat autocarul din Bucuresti pana in Salonic si de acolo trebuie sa ajungi in autogara KTEL Makedonia care se deschide la ora 05 AM si puteti loa un autocar in ce directie doriti
cipri75an
Salutare All ... Duminica m-am intors din Corfu. A fost super ,am vizitat cateva plaje si obiective turistice de pe insula Corfu. Nu ai cum sa te plictisesti acolo ,dar trebuie sa ai masina sa te deplasezi . Stradutele sunt ff inguste iar gipiesul are tendinta sa te indrume pe drumul cel mai scurt , adica pe tot felu de stradute care dabia ai loc doua masini. Acualendul este super 25 euro \ pers. Mancarea in statiunea Moraitika pentru doua pers este in jur de 23 - 25 euro Berea este intre 2.50 si 4 euro , tigarile 3.10 euro .
Dar sa nu uit sa va spun cum am ajuns in Corfu : - Autocar Ortadogu Buc--> Salonic 60 euro
- Taxi Salonic --> K.T.E.L.Makedonia 5 euro 2 pers(Autogara se deschide la ora 05.00AM)
- Autocar Salonic KTEL --> Igumenita 37 euro (dar puteti sa luati autocar in orce directie doriti ,eu
nu am mai prins bilet ca se facuse rezervare la autocar cu o saptamana inainte
- Igumenita Ferrybot --> Corfu 7 euro (1.30 h )
- Taxi Corfu --> Hotel Moraitika 30 euro 2 pers.
Cristina L
QUOTE (razviku @ Jul 21 2008, 22:04) *
nimeni, nimic?chiar nu a fost nimeni?as vrea si eu niste sfaturi/impresii despre restaurante, cazare, oameni etc?

Eu am fost anul trecut si mi-a placut foarte mult. Statiune mica,foarte linistita, plaja lata si curata ( cu 3 euro inchiriai un sezlong pt toata ziua si aveai si o bautura inclusa). De cazare nu stiu ce sa-ti spun,depinde unde stai ( eu am stat la Vila Vaso si a fost ok). Restaurantele sunt toate cam le fel,meniuri in limba romana,chelneri cu care te intelegi foarte usor in romana chiar daca sunt greci,macarea buna, portii foarte mari in comparatie cu ele de la noi. Daca te plictisesti in statiune poti sa faci o plimbare pana in Paralia care este mult mai animata decat Olympic sau sa iei autobuzul pana in Katerini.
ionitoaia
QUOTE (alexica08 @ Jul 21 2008, 15:13) *
salut
noi plecam in mod sigur pe 5, din iasi

nu putem pleca impreuna,asta e.noi pe 4 avem rezervare si trebuie sa fim acolo....drum bun oricum si distractie multa...
ionitoaia
chiar nu pleaca nimeni in grecia pe 3 septembrie noaptea????cautam parteneri de drum.zic si eu ca e mai bine sa fim mai multe masini la tranzitarea bulgariei. huh.gif
oriana82
salut smile.gif
voi ajunge si eu in atena in vara aceasta si ma gandeam ca ma puteti ajuta cu info despre cazare...nu as vrea ceva prea scump..ma gandeam la ceva apartament de inchiriat sau hotel dar mai ieftin. voi sta cam 3 nopti...
Cristina L
QUOTE (Cristina L @ Jul 22 2008, 10:10) *
Eu am fost anul trecut si mi-a placut foarte mult. Statiune mica,foarte linistita, plaja lata si curata ( cu 3 euro inchiriai un sezlong pt toata ziua si aveai si o bautura inclusa). De cazare nu stiu ce sa-ti spun,depinde unde stai ( eu am stat la Vila Vaso si a fost ok). Restaurantele sunt toate cam la fel,meniuri in limba romana,chelneri cu care te intelegi foarte usor in romana chiar daca sunt greci,macarea buna, portii foarte mari in comparatie cu cele de la noi. Daca te plictisesti in statiune poti sa faci o plimbare pana in Paralia care este mult mai animata decat Olympic sau sa iei autobuzul pana in Katerini.

razviku
QUOTE (Cristina L @ Jul 22 2008, 10:10) *
Eu am fost anul trecut si mi-a placut foarte mult. Statiune mica,foarte linistita, plaja lata si curata ( cu 3 euro inchiriai un sezlong pt toata ziua si aveai si o bautura inclusa). De cazare nu stiu ce sa-ti spun,depinde unde stai ( eu am stat la Vila Vaso si a fost ok). Restaurantele sunt toate cam le fel,meniuri in limba romana,chelneri cu care te intelegi foarte usor in romana chiar daca sunt greci,macarea buna, portii foarte mari in comparatie cu ele de la noi. Daca te plictisesti in statiune poti sa faci o plimbare pana in Paralia care este mult mai animata decat Olympic sau sa iei autobuzul pana in Katerini.

mersi de informatii wink.gif
andr3uza
[b]

hello hello
luna viitoare plec si eu in grecia, mai exact corfu cu agentia christian tour. La intrebarea adresata agentului de turism in legatura cu voucherul de calatorie acesta mi-a spus ca nu exista nici un voucher si ca vom fi trecuti pe o lista care ne va ajuta atat la imbarcarea in autocar cat si la cazare. Mi s-a parut ceva suspect...sa fie oare asa? sa nu existe un voucher si totul sa se faca pe baza unei liste (unde este trecut numele turistului) scrise de ei si trimisa si agentiei partenere? sunt putin nelamurita...poate ma ajutati voi cu o explicatie mai buna. multumiri anticipate
[b]
dias77
QUOTE (andr3uza @ Jul 22 2008, 16:52) *
[b]

hello hello
luna viitoare plec si eu in grecia, mai exact corfu cu agentia christian tour. La intrebarea adresata agentului de turism in legatura cu voucherul de calatorie acesta mi-a spus ca nu exista nici un voucher si ca vom fi trecuti pe o lista care ne va ajuta atat la imbarcarea in autocar cat si la cazare. Mi s-a parut ceva suspect...sa fie oare asa? sa nu existe un voucher si totul sa se faca pe baza unei liste (unde este trecut numele turistului) scrise de ei si trimisa si agentiei partenere? sunt putin nelamurita...poate ma ajutati voi cu o explicatie mai buna. multumiri anticipate
[b]

si eu tot asa am fost de fiecare data pt ca am facut rezervarea prin telefon de la Brasov direct la agentia din Bucuresti. si nu am primit decat factura prin fax. cu aia m-am prezentata la autocar si nu am avut nicio problema. dar am fost cu romadria, nu cu christian tour.
andr3uza
cei de la agentie mi-au spus ca pot sa vin doar cu buletinul. totul e pe baza de nume... pot sa si uit contractul acasa:))))

QUOTE (dias77 @ Jul 22 2008, 17:05) *
si eu tot asa am fost de fiecare data pt ca am facut rezervarea prin telefon de la Brasov direct la agentia din Bucuresti. si nu am primit decat factura prin fax. cu aia m-am prezentata la autocar si nu am avut nicio problema. dar am fost cu romadria, nu cu christian tour.

Mersi de informatii
As mai avea o intrebare: banii sunt in siguranta in camera de hotel?sau ar fi mai bine sa ii "pastrez" in seiful de la receptie, desi e contra cost sper sa nu fie prea scump.
picpoc23
Pe 24 august 2008 ora 3:00 spre Grecia Halkidiki o masina cu 4 oameni. Mai merge cineva tot atunci spre Grecia? As fi bucuros de insotitori. Astept semne de la voi. Merci
Tanyla
QUOTE (yahoo07 @ Jul 18 2008, 19:52) *
Totodata mi-a spus cineva de un "mall" in afara Salonicului, daca cineva are mai multe detalii il rog sa posteze.

Mall-ul se cheama Mediteranean Cosmos si este pe partea dreapta a drumului cum mergi spre Halkidiki.Pentru a ajunge acolo ( noi veneam de pe Sithonia) am urmarit ibdicatorul de'' Mega outlet ''.De la Mediteranean Cosmos poti urmari indicatorul de Ikea si vei gasi si acolo un mare mall Hondos Center vis a vis de Ikea.Pentru a ajunge la Mega Outlet trebuie sa mergi pe soseaua care merge spre Salonic de la Ikea

De la Hondos Center am cumparat Jeans Lee cu 60 E perechea (pret redus), si ceva bluze si tricouri de la Esprit cu preturi intre 10-24 E (tot reduse),tricouri si pantaloni sport am luat de la Intersport si din Salonic sandale cu 20 e si incaltaminte sport Adidas cu 68 E , hanorace , pantaloni si tricouri de la Berska ( toate astea de la magazinele din centrul Salonicului )...Preturile noi am zis ca sunt mult mai bune decit la noi in tara .In mega outlet nu am ajuns dar au fost cei care mai erau cu noi si ei si-au cumparat incaltaminte sport ...
september1st
A mai fost cineva la Adriatic View Apartments 3*** in Agios Gordis, Corfu? Sau vine cineva (plecare prin agentie, seria din 18 august)?
Orice mica informatie legata de AVA este utila - zona, conditii, etc
Dincolo de asta, ce are statiunea (sau imprejurimile) de oferit unor oameni care nu au permis de conducere, dar sunt obisnuiti cu drumetiile happy.gif.
Am inteles totusi ca exista autobuze catre Corfu Town, de acolo catre Aqualand, etc...
annys
Salutare, noi plecam la Kalamitsi, Sithonia. A mai fost cineva? Puteti da detalii? Si....cine mai pleaca pe 29 dimineata pe la 3 de la Giurgiu?
schumiholic
Eu nu am fost la Kalamitsi dar intentionez sa trec pe acolo. Am vazut niste poze cu o taverna, Panorama, cu o vedere superba spre mare si munte. Ti-o recomand, macar pentru priveliste.
agnesa
buna. si noi suntem din iasi si plecam in noaptea de fapt dimineata lui 3 august din ruse inspre alexandropolis.inca nu am definitivat ruta de tranzit prin Bulgaria dar am prefera vama dinspre turci si traseula r fi ruse-razgrad-targivishte-kotel-elhovo-svilengrad-cap.andreevo parca se numeste vama .daca mai sunt doritori pe aceasta ruta , depinde cind si pe unde mergeti.oricum m am consultat cu mai multa lume care a fost si stiu ca drumul prin nova zagora este in lucru si mai tot timpul inchis iar cel prin stara zagora este destul de prost , la inaltime si cu multe serpentine . o zi frumoasa ....
Andreeutzzaa
Vreau sa merg in Paralia Katerini. Ce hotel imi recomandati la 3 ***? Am gasit o oferta acceptabila pt hotel Phillipos, dar nu stiu daca e ok sau nu...
Astept cu interes raspunsurile voastre,
Multumesc!
alexica08
QUOTE (andr3uza @ Jul 22 2008, 16:52) *
[b]

hello hello
[b]

si eu plec tot prin christian tour, in corfu, cu bilet rezervat de la o agentie partenera..chiar azi mi-am luat voucher-ul...si de cate ori am mai plecat, de fiecare data mi s-a dat voucher-ul din iasi..insa e adevarat ca nimeni nu m-a controlat daca il am sau nu...s-au uitat doar la buletin
ionitoaia
QUOTE (Andreeutzzaa @ Jul 23 2008, 15:21) *
Vreau sa merg in Paralia Katerini. Ce hotel imi recomandati la 3 ***? Am gasit o oferta acceptabila pt hotel Phillipos, dar nu stiu daca e ok sau nu...
Multumesc!

Cand vrei sa pleci?Un coleg al meu merge la acelasi hotel la sf lunii august.Numai dupa intoarcerea lui ti-as putea spune ceva impresii.
eu_jimmy
care mai merge in 01.08.08 cu tramp travel...in leptokaria...studiouri dafne???si cine poate sa-mi zica cate ceva despre studiourile dafne(daca sunt conditii bune)si daca ati fost in leptokaria si ce se poate vizita(sa nu fie f departe sa pierd o zi intreaga:D)Vacanta placuta tuturor!:D
annys
Chiar nu a fost nimeni in Kalamitsi? happy.gif Noi speram sa fie ok, plus ca am facut rezervare la un nene grec caruia i-am trimis avans prin Western Union fara sa vad cum arata camera, doar din ce mi-a spus el ca are. Apropo, cam la ce ora e bine sa pleci din Bucuresti ? Plecam pe 29 (dimineata sper rolleyes.gif ) mai merge careva?????
Andreeutzzaa
QUOTE (ionitoaia @ Jul 23 2008, 16:34) *
Cand vrei sa pleci?Un coleg al meu merge la acelasi hotel la sf lunii august.Numai dupa intoarcerea lui ti-as putea spune ceva impresii.

Pai, eu as vrea sa plec ori de la 15 august, ori de pe 5 septembrie. Depinde cum imi aranjez concediul....biggrin.gif
edbica2000
QUOTE (Andreeutzzaa @ Jul 23 2008, 13:21) *
Multumesc!

No way 3* la Phillipos.
Daca vrei ceva aproape de 3* atunci incearca: IONI, CENTRAL, REGINA, EUROPE, KYMATA, ZEFYROS.
alex63
Sintem un grup de prieteni care avem rezervare in Polichrono (parca asa se scrie),hotel Sun (e o plesneala de hotel din cite am inteles,insa ce sa-i faci,gasca-i gasca),si intrebarea-i urmatoare:a mai fost cineva spre Grecia pe traseul Burgas-Cpt.Andreev?Cineva imi recomanda cu caldura traseul asta,care te duce direct in Kassandra,un pic mai lung,insa cica mult mai linistit,nu se merge la bara(comparativ cu Sofia),iar in Grecia numai autostrada.Salutari,astept opinii.
PS-sintem din est si iesirea din Romania ar fi pe la Vama Veche.
mcornea
Salutare stie cineva daca se poate ajunge pe skiatos cu masina si care este pretul atat la masina cat si la persoane
[/quote]Mentionez ca nu merg prin agentie
marius_cristian
salut. merge cineva in olympic pe 29 aug. noaptea, prin bechet?

QUOTE (mcornea @ Jul 24 2008, 15:22) *
Salutare stie cineva daca se poate ajunge pe skiatos cu masina si care este pretul atat la masina cat si la persoane
Mentionez ca nu merg prin agentie

a incercat cineva sa mearga de la olympic. a mers cu masina la volos dar cand a auzit ca costa 100 E fara masina s-a lasat pagubas. mai bine mergi cu o excursie. e mai ieftin si sigur.
dias77
QUOTE (picpoc23 @ Jul 22 2008, 18:10) *
Pe 24 august 2008 ora 3:00 spre Grecia Halkidiki o masina cu 4 oameni. Mai merge cineva tot atunci spre Grecia? As fi bucuros de insotitori. Astept semne de la voi. Merci

Ma bag si eu! Suntem tot o masina cu 4 oameni. Plecam din Brasov, spre Sithonia. Poate ne vedem la Giurgiu.

QUOTE (andr3uza @ Jul 22 2008, 17:19) *
cei de la agentie mi-au spus ca pot sa vin doar cu buletinul. totul e pe baza de nume... pot sa si uit contractul acasa:))))

Mersi de informatii
As mai avea o intrebare: banii sunt in siguranta in camera de hotel?sau ar fi mai bine sa ii "pastrez" in seiful de la receptie, desi e contra cost sper sa nu fie prea scump.

Eu am lasat lucruri de valoare in camera si nu am avut niciodata probleme. Acum depinde si de hotel, cat de expus este... nu stiu ce sa zic. Oricum, pana acum nu am auzit pe nimeni sa se planga ca i-au disparut lucruri sau bani din camera.
icriss79
Oameni buni,

Stie cineva vreo vilutza prin zona de nord a Greciei (Halkidiki > Kavala) care ar mai putea avea 2 camere duble libere pentru perioada 12-17 august?
Stiu, m-am trezit tarziu, nu-mi faceti morala. Am dat o groaza de mailuri catre tot ce mi s-a parut ok in zona aia, insa raspunsurile au fost aceleasi: ne pare rau, nu avem.

Am zis sa incerc si aici, poate am noroc.
Multam!
mrazvan
Am o rugaminte la voi, a fost cineva la Nei Pori ????Ce impresie v-a lasat?? Cum este cazarea la vile, cum sunt serviciile oferite, care sunt preturile, ce mai poti face acolo in afara de baie si plaja, zone de vizitat?????
schumiholic
Eu am fost in Nei Pori in ultimii 2 ani, insa nu am fost cazata la vile, deci nu iti pot spune nimic despre serviciile lor. Iti pot spune insa ca statiunea e linistita, nu prea ai parte de distractie - daca vrei liniste, e destinatia potrivita, daca vrei distractie, e mai bine sa te reorientezi. Plaja din Nei Pori este punctul forte, este foarte lata, cu nisip fin si intrare lina in mare. Daca vrei sa vezi alta statiune, ai Platamonas langa Nei Pori. Daca vrei locuri de vizitat, sunt excursiile optionale - Meteorele, croaziera la Skiathos, muntele Olimp, excursie la Salonic. La Salonic poti insa ajunge si cu trenul, ai gara in Nei Pori, ajungi cam intr-o ora si biletul e vreo 3 euro, daca imi aduc bine aminte.
VODAFONUL
Plecam din Tm in 05 august seara.
Mergem in Hanioti - Hotel Dionysos - a fost cineva ??? impresii?? bune/rele ???
andamada
Apropos, cine a venit din Grecia zilele astea- ce se aude cu incendiile?
dharry
QUOTE (recul @ Jul 20 2008, 11:37) *
te-ai orientat foarte bine! Thassos e o alegere exceptionala pentru o vacanta in doi de neuitat! daca vrei liniste, alegi Skala Potamia, Skala Panagia, Skala Prinos... Daca vrei si ceva distractie alegi Potos sau Limenaria, in sudul insulei. Parerea mea este sa alegi din prima categorie, pentru ca drumul pana in Potos este de aproximativ 30 km , ii faci cam in 40 minute. In plus cele mai bune plaje sunt tot in Skala Potamia si Skala Panagia, vestita Golden Beach, plaja de nisip. Iar daca vreti plaje mai intime sunt cateva zeci de jur imprejurul insulei. daca te hotarasti sa mergi in Skala Potamia, unde am fost eu, iti pot da cateva ponturi. La cazare si taverne unde vei vrea sa te intorci oricand! vei fi surprins sa vezi ca toata lumea isi lasa lucrurile pe plaja cand fac baie, ca lasa masinile in parcare cu geamurile coborate si alte treburi de genul asta , neromanesti! e locul unde imi voi petrece toate concediile de acum inainte!

As vrea niste ponturi, daca se poate. Plec fara rezervare si ar fi binevenite.
geocosma
QUOTE (andamada @ Jul 27 2008, 16:38) *
Apropos, cine a venit din Grecia zilele astea- ce se aude cu incendiile?

De obicei in Grecia posturile de TV sunt in limba lor, asa ca daca vezi la TV vreun incendiu, nu stii pe unde este si ce amploare are. Asa ca informatii cu privire la incedii, de la turistii romani, nu o sa prea afli, decat daca au trecut prin ele.
Ca exemplu, pe 15 iulie a fost cutremur in Rodos iar eu eram in Halkidiki. Am fost sunat din tara fiind intrebat cum a fost cu cutremurul iar eu nu stiam nimic de el. M-am uitat la TV la greci si nu dadeau nici o imagine cu cladiri daramate, ca sa stiu ca e vorba despre cutremur.
Pe 30 august, cand pleci in Halkidiki, sezonul incediilor in zona se cam incheie...
andamada
QUOTE (geocosma @ Jul 27 2008, 22:25) *
De obicei in Grecia posturile de TV sunt in limba lor, asa ca daca vezi la TV vreun incendiu, nu stii pe unde este si ce amploare are. Asa ca informatii cu privire la incedii, de la turistii romani, nu o sa prea afli, decat daca au trecut prin ele.
Ca exemplu, pe 15 iulie a fost cutremur in Rodos iar eu eram in Halkidiki. Am fost sunat din tara fiind intrebat cum a fost cu cutremurul iar eu nu stiam nimic de el. M-am uitat la TV la greci si nu dadeau nici o imagine cu cladiri daramate, ca sa stiu ca e vorba despre cutremur.
Pe 30 august, cand pleci in Halkidiki, sezonul incediilor in zona se cam incheie...

Merci mult pentru raspuns, uite ca tu ti-ai amintit si de cutremur, evident, daca erai acolo!!! Eu l-am si dat uitarii cumva din subconstient, nu vreau sa cred ca se poate intampla ceva rau in primul concediu petrecut afara. de cativa ani tot oscilam si anul asta ne-am hotarat. Speram ca totul sa fie OK.
VPaul
Salut, vineri plecam cu masina spre Grecia si as avea o intrebare. Trebuie sa mergem sa ne facem asigurare medicala? E obligatorie?
andamada
QUOTE (andamada @ Jul 27 2008, 16:08) *
Pe 30 august avem prima zi de sejur in Halkidiki. Probabil vom pleca pe 29 din Roman, innoptam in Bucuresti si pe 30 dimineatza la druuum!Familie cu 3 persone, autoturism propriu. Asteptam oferte pt companie la drum.

Scuze, tocmai am intrat in posesia biletului si prima zi de sejur este 31 august, deci ar fi vorba de cei care pleaca in ultima zi din luna august spre Grecia (Halkidiki). Multumesc anticipat si concediu placut celor ce pleaca inaintea noastra!
Pcojo
QUOTE (VPaul @ Jul 28 2008, 09:54) *
Salut, vineri plecam cu masina spre Grecia si as avea o intrebare. Trebuie sa mergem sa ne facem asigurare medicala? E obligatorie?

Salut!

Nu este nevoie de asigurare. Depinde de fiecare.
edbica2000
QUOTE (VPaul @ Jul 28 2008, 08:54) *

Nu este obligatorie. Dar pentru 20-30 de lei nu cred ca este un capat de tara. Este bine sa o ai ca niciodata nu se stie, Doamne fereste.
petrupatrar
QUOTE (jopp @ Jul 27 2008, 21:59) *
Fratilor in ultima saptamina a lunii august trece careva prin bulgaria? Am de gind sa plec din giurgiu dimineata pe 23 sau 24 functie de cite masini la ora 06.00. destinatia e LEFKADA dar as vrea sa ramin pt odihna in salonic o noapte. Vreau niste sfaturi daca sunteti amabili.MULTUMESC.

Salutare!

Si eu imi propun ca la anu'sa fac exact aceeasi chestie....Lefkada cu popas in Salonic.Diferenta ar fi ca in ziua 2 as vrea sa fac un mic ocol pana la Meteore care sunt oarecum in drum...
Sfaturi din pacate nu am cum sa iti dau... rolleyes.gif
In schimb sper ca la intoarcere vei posta impresiile culese...

Drum bun si Concediu placut! smile.gif
JustMe2007
QUOTE (annys @ Jul 23 2008, 17:30) *
Chiar nu a fost nimeni in Kalamitsi? happy.gif Noi speram sa fie ok, plus ca am facut rezervare la un nene grec caruia i-am trimis avans prin Western Union fara sa vad cum arata camera, doar din ce mi-a spus el ca are. Apropo, cam la ce ora e bine sa pleci din Bucuresti ? Plecam pe 29 (dimineata sper rolleyes.gif ) mai merge careva?????

Am vazut tarziu intrebarea ta, dar daca iti mai sunt de folos informatiile poti sa cauti la topicul despre Halkidiki, am postat acolo impresii si poze.
Am fost in iunie in Kalamitsi si este o plaja superba cu nisip fin si peisaj de vis, statiune foarte mica dar daca ai masina nu e o problema.
Tot cu rezervare direct la greci, care au fost oameni seriosi si foarte ospitalieri. Mergi cu incredere.
cleopatra09
Salutare, vreau sa merg la Nei Pori in Grecia ,spuneti-mi si mie cum este acolo ? cum sunt preturile , zona , cum este plaja, serviciile la vila ?
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.