Totul despre GRECIA
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175

fcrisu

Nu pleaca nimeni pe 9.08.spre platamonas?sau Slonic?
silvyuta29
Buna! Am citit cateva dintre postarile de pe acest topic si inca nu am gasit exact ce cautam. Noi vrem sa plecam pe 19-20 august in Grecia-Halkidiki de prefrinta bratul Sithonia sau Athos. Cine ma poate ajuta cu un sfta despre cazare. Am gasit destule poze si oferte de la agentii dar stiti cum e vorba "Afara-i vopsit gardul..." , asa ca as vrea informatii/recomandari de cazare de la cei care au fost in zona respectiva. Si daca mai pleaca cineva in perioada respectiva suntem bucurosi sa avem tovarasi de drum. Noi plecam din Ramnicu Valcea cu autoturismul personal.

recul
QUOTE (silvyuta29 @ Jul 20 2008, 15:03) *
Buna! Am citit cateva dintre postarile de pe acest topic si inca nu am gasit exact ce cautam. Noi vrem sa plecam pe 19-20 august in Grecia-Halkidiki de prefrinta bratul Sithonia sau Athos. Cine ma poate ajuta cu un sfta despre cazare. Am gasit destule poze si oferte de la agentii dar stiti cum e vorba "Afara-i vopsit gardul..." , asa ca as vrea informatii/recomandari de cazare de la cei care au fost in zona respectiva. Si daca mai pleaca cineva in perioada respectiva suntem bucurosi sa avem tovarasi de drum. Noi plecam din Ramnicu Valcea cu autoturismul personal.

de ce nu incerci sa faci rezervare direct pe internet? eu asa am facut si a fost ok. va trebui sa achiti 30% prin WU, dar iesi mai ieftin. incearca www.greeka.com
silvyuta29
Am gasit ceva care mi-a placut Hotel Theoxenia-Ouranopolis, are cineva idee daca e intr-adevar cum scire pe net?!
recul
[quote name='silvyuta29' date='Jul 20 2008, 15:35' post='4928841']
Am gasit ceva care mi-a placut Hotel Theoxenia-Ouranopolis, are cineva idee daca e intr-adevar cum scire pe net?!
[/quote

sa sti ca grecii sunt oameni seriosi, nu mint si nu incearca sa te pacaleasca. eu am avut surpriza (placuta, evident), sa imi fie returnati banii pe aerul conditionat pe care il platisem cand am facut rezervarea, in luna februarie, pe motivul ca nu este nevoie de ac, seara este destul de racoare. si a avut dreptate, seara trebuia sa ma imbrac , daca vroiam sa stau pe terasa! sunt oameni corecti si ospitalieri.
miss_bianco
QUOTE (alexica08 @ Jul 20 2008, 10:27) *
salut
pe 27 iulie plec in corfu cu autocarul insa, pe 4-5 sepembrie merg in atena, cu masina personala si as avea nevoie de un mic ajutor...am vorbit la agentie de cazare la hotel oscar, in atena...am mai stat acolo, e ok, foarte curat, totul in regula, insa pretul mi-a iesit cam mare...adica 600 euro/7 noti/camera dubla...hotelul nu e chiar in centru insa am statia de metrou larissa chiar la iesirea din hotel...acum, cei de la agentie mi-au mai trimis niste oferte, pentru alt hotel si as vrea sa stiu daca a mai stat cineva acolo, cam care e distanta pana in centru, daca am metrou aproape (masina va pleca din atena pe perioada sederii, catre salonic)...este vorba de hotel apollo...
si inca ceva...aveti idee cam cate ore se fac de la atena la salonic? as vrea sa fac o excursie de o zi acolo.
avand in vedere ca excursia o fac cadou mamei mele de ziua ei, vreau sa iasa totul perfect, asa ca va raman recunoscatoare pentru informatii.

tu vb serios?600 euro 7 nopti?E foarte scump,decat daca ai inchis la un hotel high class.Stiu un hotel foarte bun,foarte curat,Centrotel la 70 de euro pe zi(are in baie jacuzzi cu idromasaj).Am si poze mai multe(inafara de situl lor).Nu e chiar intro zona buna,da e ok.
ATENA-THESSALONIKI E c-am 560 km.Cu autocarul c-am 8 ore.In Salonic ai cunostinte?pt excurisii de o zi ti-as recomnda alte locuri mai aproape.
Intrebare:De ce vrei musai sa stai in centru?

QUOTE (yahoo07 @ Jul 18 2008, 19:52) *
Am fost in Atena si Salonic de paste iar peste o saptamana voi reveni in Grecia. Am fost oarecum surprins de preturile de la magazine, care sunt ca la noi sau chiar mai mari (deh, nivel de trai). Ma refer in special la acele stradute pline de magazine in Atena (cand coborati de la Acropole in zona mitropoliei) si in Salonic (acele bulevarde pline de magazine). Totodata mi-a spus cineva de un "mall" in afara Salonicului, daca cineva are mai multe detalii il rog sa posteze.

Mall are si in Atena.
Daca te intereseaza magazine bune sunt bershika,pull and bear,ceva de genul zara dar mai ieftine si mai bune.
in Atena te referi probabil la Ermou...Nu stiu care sunt preturile de la magazine in tara,dar aici stiu ca depinde de zona,acelasi lucru il poti gasi si la 20,30,sau 40 de euro in magazin.Si vb de acelasi lucru.
De Mall in afara thess nu am auzit o sa intreb
alexica08
[quote name='miss_bianco' date='Jul 20 2008, 15:56' post='4928887']
tu vb serios?600 euro 7 nopti?E foarte scump,decat daca ai inchis la un hotel high class.Stiu un hotel foarte bun,foarte curat,Centrotel la 70 de euro pe zi(are in baie jacuzzi cu idromasaj).Am si poze mai multe(inafara de situl lor).Nu e chiar intro zona buna,da e ok.
ATENA-THESSALONIKI E c-am 560 km.Cu autocarul c-am 8 ore.In Salonic ai cunostinte?pt excurisii de o zi ti-as recomnda alte locuri mai aproape.
Intrebare:De ce vrei musai sa stai in centru?

oscar nu e chiar un hotel high class..e de 3 stele...si nici nu se poate spune ca e in centru...din syntagma ai vreo 5-6 statii de metrou pana acolo iar pe jos faci vreo ora si ceva...nu vreau musai hotel in centru...ar fi ok si mai departe, cu conditia sa am statie de metrou foarte aproape...o sa ma uit pe site la hotelul recomandat de tine sa vad ce si cum.
in salonic vreau sa ajung ca am niste treaba si imi trebuie o zi full sa o rezolv...nu stiu daca reusesc sa fac totul intr-o zi si de aceea nu as vrea sa las asta la intoarcere...exista si varianta sa dorm o noapte acolo...mai ramane sa ma hotarasc.
ms de info

Aetos
Cineva care pleaca cu masina personala pentru 10,12 sau 14 zile spre Grecia (Corfu, Lefkada, Kefalonia, Zakynthos, Sithonia), are doua locuri libere si doreste sa imparta cheltuielile de drum? Este vorba doar de drum (dus-intors) nu trebuie neaparat sa si "socializam" odata ajunsi la destinatie. Suntem persoane sociabile dar unii doresc sa fie singuri in concediu, lucru inteles si respectat. Multumim anticipat
cristina74
salutare ! am fost in vacanta pe bratul Shitonia Elea Village , afost de vis coolspeak.gif nu ne asteptam am gasit pe internet oferta si am plecat cam cu inima indoita mancarea a fost f buna, se facea curatenie in fiecare zi ,aer conditionat ,camera incapatoare(dusul mititel),plaja am facut la Anthemus Sea , la cumparaturi am fost in Neo Marmaras.
daca doriti si alte informatii va pot oferi mai putin despre traseu pt mine a fost un cosmar ne-am ratacit ne-a prins radarul la greci data viitoare voi lua avionul
schumiholic

Ce mall-uri sunt in Salonic? Si cum sunt preturile?
mertyx
Salutari la toata lumea. A stat careva dintre voi la vreun camping prin halkidiky sau kasandra? Pe net am gasit mai multe, dar ma intereseaza conditiile reale. Ma refer la dusuri si grup sanitar mai ales. Multumesc.

yahoo07
QUOTE (schumiholic @ Jul 20 2008, 21:48) *

Mall-uri din cate am aflat nu prea exista. Mai bine, ca oricum sunt bulevarde intregi cu magazine. In primavara cand a fost, am plecat de la Turnul alb in sus pe bulevarde, nu ne-au ajuns 4 ore la cate magazine erau. Sincer sa fiu e mult mai placut sa te plimbi pe strazi decat sa stai intr-un spatiu inchis cum sunt mallurile.
Preturile variaza in functie de marca. In Zara aveau tricouri foarte frumoase la 15E iar in Lacoste preturile erau ca in Romania (70E-150E). In general sunt multe magazine unde o sa gasesti imbracaminte de calitate la preturi bune dar si firme precum Levis, Adidas, Nike, care au preturi asemanatoare cu cele din Romania.
ancutza69
QUOTE (skippy2008 @ Jul 18 2008, 23:52) *
Cum vii dinspre Halkidiki spre Salonic,pe dreapta sunt niste indicatoare spre ceva centru comercial,Mediteranean sau Cosmomediteranean- cam asa ceva;nu am reusit sa ajung,am vazut indicatoarele....

este un complex urias acolo. se numeste COSMO MEDITERANEAN si are tot ce vrei: locuri de joaca pt. copii, restaurante, magazine de fite si un hyper, hyper market...
MagicTouch
QUOTE (recul @ Jul 20 2008, 08:37) *
te-ai orientat foarte bine! Thassos e o alegere exceptionala pentru o vacanta in doi de neuitat! daca vrei liniste, alegi Skala Potamia, Skala Panagia, Skala Prinos... Daca vrei si ceva distractie alegi Potos sau Limenaria, in sudul insulei. Parerea mea este sa alegi din prima categorie, pentru ca drumul pana in Potos este de aproximativ 30 km , ii faci cam in 40 minute. In plus cele mai bune plaje sunt tot in Skala Potamia si Skala Panagia, vestita Golden Beach, plaja de nisip. Iar daca vreti plaje mai intime sunt cateva zeci de jur imprejurul insulei. daca te hotarasti sa mergi in Skala Potamia, unde am fost eu, iti pot da cateva ponturi. La cazare si taverne unde vei vrea sa te intorci oricand! vei fi surprins sa vezi ca toata lumea isi lasa lucrurile pe plaja cand fac baie, ca lasa masinile in parcare cu geamurile coborate si alte treburi de genul asta , neromanesti! e locul unde imi voi petrece toate concediile de acum inainte!

Multumesc de info, Recul. Din pacate nu am sansa sa mai vad Thassosul anul asta. Nu mai speram la un raspuns pe aici asa ca am facut marea imprudenta sa intreb prietenii greci. Si la ce ma asteptam in mare masura asta sa si intamplat. De la "what's wrong with my place" si "you don't like here anymore" si pana la "ohire malaka, the place is shit" sau categoricul "muspa starchidia" (stiu ce insemna, l-am auzit de sute de ori, nu sunt sigur daca l-am scris corect totusi). Asa ca, Heralkion o saptamana (as planned), doua in Kythira (in loc de una cum era planificat) si 3-4 zile in Atena. Plus o prietena suparata care nu prea va avea parte de odihna si iar va vedea rasaritul de soare singura...eu urmand sa ma scol mahmur pe la 10 (cel mai devreme). Asa ca nu-mi ramane decat sa fac ce am facut anul trecut....sa mint prietenii ca nu ma pot duce si sa ma "furisez" pe undeva pe la Thassos sau alte insule mai pustii.

@Alexica08 - subscriu la ce a spus miss_bianco. Poti gasi si mai ieftin iar calitatea serviciilor sa fie similara. Asta in cazul in care te intereseaza calitatea vacantei si nu esti genul care vine din vacanta si nu vorbeste decat despre faptul ca a stat la hotel de 100 euro/noapte.

@Miss_Bianco - nu stiu daca este neaparat similaritatea preturilor Grecia - Romania pe cat este diferenta de calitate a produselor similare, "alte tari" - Romania.
Hugo Boss cumparat in Grecia sau Anglia. Uneori am impresia ca si dupa ce spal hainele mirosul de parfum mai persista. Hugo Boss testat la Unirea in Bucuresti. Dupa 10 minute mirosul disparuse cu desavarsire.Tricou Adidas cumparat acum doi ani de la magazinul firmei din Bucuresti (20 euro) mai decolorat decat tricoul Adidas cumparat din Anglia (8 euro) acum 6 ani. Blugi Yves Saint Laurent cumparati in Anglia au tinut 5 ani la modul la care dupa 3 ani inca nu erau decolorati de la spalare, aceiasi marca luata din Romania dupa 2 ani i-am aruncat. Ceva similar si cu bocancii Timberland...exemple ar fii destule, din pacate. In Romania inca se plateste mai mult pentru nume si mai putin pentru calitate
ionitoaia
QUOTE (alexica08 @ Jul 20 2008, 10:27) *
salut
pe 27 iulie plec in corfu cu autocarul insa, pe 4-5 sepembrie merg in atena, cu masina personala si as avea nevoie de un mic ajutor...am vorbit la agentie de cazare la hotel oscar, in atena...am mai stat acolo, e ok, foarte curat, totul in regula, insa pretul mi-a iesit cam mare...adica 600 euro/7 noti/camera dubla...hotelul nu e chiar in centru insa am statia de metrou larissa chiar la iesirea din hotel...acum, cei de la agentie mi-au mai trimis niste oferte, pentru alt hotel si as vrea sa stiu daca a mai stat cineva acolo, cam care e distanta pana in centru, daca am metrou aproape (masina va pleca din atena pe perioada sederii, catre salonic)...este vorba de hotel apollo...
si inca ceva...aveti idee cam cate ore se fac de la atena la salonic? as vrea sa fac o excursie de o zi acolo.
avand in vedere ca excursia o fac cadou mamei mele de ziua ei, vreau sa iasa totul perfect, asa ca va raman recunoscatoare pentru informatii.

Buna,
De la Salonic faci cam 4-5 ore pana in Aten.,Plecam si noi,pe 3 septembrie noaptea?De unde plecati,poate ne strangem mai multe masini.Ma gandesc ca e mai bine prin Bulgaria sa tranzitam mai multi.Tot cu masina personala plecam,2 persoane,in Halkidiki mergem.
edbica2000
QUOTE (alexica08 @ Jul 20 2008, 09:27) *
salut

Intr-adevar scump. Iti recomand hotel CANDIA sau BALASKAS 3*, ambele situate la 100 m de statia de metrou METAXURGHIO ( 3 statii distanta de SYNTAGMA, 15 min adik). Pe jos, in pas de plimbare 30 min.(se afla in piata Karaiskaki). Tarif acceptabil. daca te intereseaza intra pe privat si-ti comunic un nr de tel unde poti sa faci rezervare la 28 euro/pers/zi cam dubla cu mic dejun inclus.
johnny bravo
QUOTE (fcrisu @ Jul 20 2008, 13:58) *
Nu pleaca nimeni pe 9.08.spre platamonas?sau Slonic?

Pleaca un coleg de la mine de la birou. Cred ca va fi in Giurgiu pe la 4 dimineata, trece vama si va sta imediat dupa vama bulgareasca pana incepe sa se crape de ziua. Are o Skoda Scout si cred ca va mai fi cu inca cineva cu masina. Are GPS si detector de radar. Merge destul de tare.
21_wic
Buna

Cine vrea sa se alature traseului pana in Grecia in dimineata zilei de 26 iulie (ora 2 la vama Giurgiu) astept un mesaj
iridium
QUOTE (Aetos @ Jul 20 2008, 18:34) *
Cineva care pleaca cu masina personala pentru 10,12 sau 14 zile spre Grecia (Corfu, Lefkada, Kefalonia, Zakynthos, Sithonia), are doua locuri libere si doreste sa imparta cheltuielile de drum? Este vorba doar de drum (dus-intors) nu trebuie neaparat sa si "socializam" odata ajunsi la destinatie. Suntem persoane sociabile dar unii doresc sa fie singuri in concediu, lucru inteles si respectat. Multumim anticipat

salut, noi plecam in grecia pe 22 august (vineri noapte). da-mi te rog un mesaj privat sau un id de messenger.
Aetos
QUOTE (Aetos @ Jul 20 2008, 18:34) *

Am uitat sa mentionam unul dintre cele mai importante aspecte: Concediul nostru incepe pe 01 August si cel tarziu pe 01 Septembrie trebuie sa fim in Romania.

@Iridium, am trimis un PM. Multumim de amabilitate si un concediu placut
alexica08
QUOTE (ionitoaia @ Jul 21 2008, 10:14) *
Buna,
De la Salonic faci cam 4-5 ore pana in Aten.,Plecam si noi,pe 3 septembrie noaptea?De unde plecati,poate ne strangem mai multe masini.Ma gandesc ca e mai bine prin Bulgaria sa tranzitam mai multi.Tot cu masina personala plecam,2 persoane,in Halkidiki mergem.

salut
noi plecam in mod sigur pe 5, din iasi
11_dye
QUOTE (schumiholic @ Jul 20 2008, 21:48) *

In afara Salonicului, daca vii dinspre Atena, inainte de intrare, gasesti un mare centru comercial, care include si un mall - Mediteranean, unde gasesti, ca si la noi, tot felul de magazine de firma.
In centru recomand bulevardul Tzimiski, un fel de Magheru al lor, unde gasesti numai magazine de firma. Mai este si Egnatia, care este paralel cu acesta, cu magazine mai slabute, si unde poti chiar sa negociezi pretul ( e f curios, caci ti se da si bon de casa!)
Pretul este la fel si pe Tzimiski si la mall, la aceleasi magazine. Comparativ cu ce este la noi, sunt preturi mai mici cu 10-15% (am facut comparatia la aceleasi produse de la noi si de la ei la Marks&Spencer si la Zarra), dar daca prinzi reducerile, e si mai bine!
Daca te mana curiozitatea, au si Carrefour (unde este aceeasi tiganie ca la noi), si Ikea, si Brico, poti sa dai o tura si pe la tarabele de langa piata Aristotelos - mai mult pentru culoare locala decat pentru cumparaturi.
Pentru amatoarele de blanuri naughty.gif recomand cu toata increderea Paralia Katerini, aveti ce sa cumparati (negociabil, dar plata cash, nu cu card - dar aveti bancomate la dispozitie)
Enjoy!
issis
QUOTE (MustGo @ Jul 20 2008, 10:23) *
ai merita o replica mai dura ... dar in fine . sunt in concediu si nu vreau sa ma enervez cu unul moralist .
stiu pt ca mergea in fata mea de cateva zeci de km . si daca ar fi facut ceva el acelasi lucru l-as fi facut si eu . pe mine de ce nu m-a oprit?
apropo de viteza... era vorba de centura Sofiei . unde nici daca vrei nu poti depasi 50 km pe ora

eu cred ca cele mai multe amenzi se dau din cauza nerespectarilor regulilor din trafic. nu cred ca te opreste politia asa de aiurea sa-ti ia bani, pt ca sunt destui aceia care au comis-o si acu tre sa plateasca. da noi sa fim sanatosi.....hai nu mai fi asa suparat ca doar esti in concediu. eu miine plec cu masina personala in corfu. am sa va povestesc despre drum. sa auzim numai de bine!
miss_bianco
QUOTE (MagicTouch @ Jul 21 2008, 00:58) *
@Miss_Bianco - nu stiu daca este neaparat similaritatea preturilor Grecia - Romania pe cat este diferenta de calitate a produselor similare, "alte tari" - Romania.
Hugo Boss cumparat in Grecia sau Anglia. Uneori am impresia ca si dupa ce spal hainele mirosul de parfum mai persista. Hugo Boss testat la Unirea in Bucuresti. Dupa 10 minute mirosul disparuse cu desavarsire.Tricou Adidas cumparat acum doi ani de la magazinul firmei din Bucuresti (20 euro) mai decolorat decat tricoul Adidas cumparat din Anglia (8 euro) acum 6 ani. Blugi Yves Saint Laurent cumparati in Anglia au tinut 5 ani la modul la care dupa 3 ani inca nu erau decolorati de la spalare, aceiasi marca luata din Romania dupa 2 ani i-am aruncat. Ceva similar si cu bocancii Timberland...exemple ar fii destule, din pacate. In Romania inca se plateste mai mult pentru nume si mai putin pentru calitate

Nu stiu,haine din romania nu mai cumpar de 7 ani.Eram prea mica cand eram in ro ca sa fac diferenta intre calitatea hainelor etc.
Sunt cateva diferente,totusi de preturi.Din cate vb cu fetele,majoritatea hainelor sunt mai ieftine aici,dar nu la toate.
In atena sunt reprezentantii de la adidas,nike etc(toate firmele),sunt in zona Nea Smirni.(cumparasem o bluza adidas la 10 euro de acolo,calitatea materialului f buna chiar daca era made in bulgaria)
In ro din cate vazusem tenesii sunt ieftini gen all stars aici sunt de la 50 de euro in sus perechea,in ro vazusem cu 20 de euro.
La capitolul haine sunt genul de cumparator(ieftin si bun,dupa o lunga cautare cativa ani am gasit magazine pe gustul meu si numai de acolo cumpar),cu exceptia rochiilor de seara si pantofilor care cheltuiesc sume enorme.
INFO pt shopping in atena(grecia).Haine-bershika,zara,pull and bear,skodra(magazinele mentionate se gasesc si in alte orase ale greciei),in Atena le gasiti pe toate in zona ermou.pantofi din ermou sau cateva stradute parele cu ermou,acolo sunt magazine f bune.(strada evangelistrias din ermou e plina cu magazine cu pantofi,un magazin f bun este Bouzikis).Tot ce tine de imbracaminte sport Nea Smirni pratiria(acolo acealeasi produse cu 10,20 euro mai ieftine ca in magazine)
Tot ce tine de cosmetica,creme,etc Hondos Center (are si in Ermou,si in diferite zone ale Atenei,Hondos Center are si in orasele mari sau insule:Rhodos,Thessaloniki,etc)
Parfumuri va sfatuiesc sa luati din Duty free(aeroport sau vama)-ex diferenta de pret gucci la 50ml la duty free 49 euro si la hondos sau la alte magazine 30 ml era 50 de euro.Eu cumpar intodeauna parfumuri din aeroport(cand am drum pe acolo)

QUOTE (11_dye @ Jul 21 2008, 17:25) *
In afara Salonicului, daca vii dinspre Atena, inainte de intrare, gasesti un mare centru comercial, care include si un mall - Mediteranean, unde gasesti, ca si la noi, tot felul de magazine de firma.
In centru recomand bulevardul Tzimiski, un fel de Magheru al lor, unde gasesti numai magazine de firma. Mai este si Egnatia, care este paralel cu acesta, cu magazine mai slabute, si unde poti chiar sa negociezi pretul ( e f curios, caci ti se da si bon de casa!)
Pretul este la fel si pe Tzimiski si la mall, la aceleasi magazine. Comparativ cu ce este la noi, sunt preturi mai mici cu 10-15% (am facut comparatia la aceleasi produse de la noi si de la ei la Marks&Spencer si la Zarra), dar daca prinzi reducerile, e si mai bine!
Daca te mana curiozitatea, au si Carrefour (unde este aceeasi tiganie ca la noi), si Ikea, si Brico, poti sa dai o tura si pe la tarabele de langa piata Aristotelos - mai mult pentru culoare locala decat pentru cumparaturi.
Pentru amatoarele de blanuri naughty.gif recomand cu toata increderea Paralia Katerini, aveti ce sa cumparati (negociabil, dar plata cash, nu cu card - dar aveti bancomate la dispozitie)
Enjoy!

Am ceva de adaugat despre bulevardul Tzimiski-l-am auzit(nu stiu cand o sa ma duc in Thessaloniki,dar vreau sa ma duc la magazinele de pe bulervadul acela din 2 motive)
1.Thessaloniki este orasul cu renume pe primul loc cu cele mai bine imbracate femei.
2.Pe bulevarul Tzimiskis,sunt cateva magazine care aduc incaltaminte din Italia,niste modele superbe si greu de gasit altundeva.
mihail1986
27 iulie, duminica ora 21:30. plecare spre sithonia. 3 persoane, o singura masina. cine mai pleaca in perioada asta este binevenit
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.