Buna,
As vrea sa mergem in Creta in sept (atunci avem concediu) ,dar cu masina.Stie cineva cum se procedeaza cu ferry?A trecut cineva?Costuri,ceva....Am mai fost in Grecia,dar pana in Atena doar.
As vrea sa mergem in Creta in sept (atunci avem concediu) ,dar cu masina.Stie cineva cum se procedeaza cu ferry?A trecut cineva?Costuri,ceva....Am mai fost in Grecia,dar pana in Atena doar.
In opinia mea nu se merita. Piraeus - Heraklion si intors cu masina (doua persoane) 315 Euro cu ANEK Lines. Asta daca vrei sa treci cu masina in Creta (ceea ce banuiesc ca vrei sa faci). Fara masina tot doua persoane aceiasi companie 134 Euro.
Si eu intentionam sa fac acelasi lucru anul asta - sa merg cu masina persoanala mai ales ca am de stat mai mult si am de vizitat mai multe locuri si mai multi prieteni. Dar preturile m-au facut sa ma las pagubas mai ales ca am de mers cu ferry de mai multe ori; Piareus - Heraklion, Kissamos - Kythira si Kythira - Gytheion. Totul ma ducea la aproape 1000 de euro doar pentru luxul de a avea masina cu mine. Si pentru ca tot "salvez" 1000 de euro am o intrebare. Dupa ce termin cu "obligatiile" (botez in Heraklion dupa care vreau, nu vreau trebuie sa merg si in Kythira pentru a vizita un prieten) as dori de merg pentru cateva zile (7-10) undeva linistit doar eu si prietena. As putea intreba prietenii greci dar stiu deja raspunsul -"vii la mine" (s-ar simti "offended" daca stau la hotel) asa ca prefer sa intreb aici. Am fost deja in peninsula Kassandra, Kefalonia, Skiathos iar anul asta ma bate gandul la insula Thassos . A fost cineva acolo? Am inteles ca in mare parte insula e "neprihanita" de turisti, linistita, peisaje frumoase, plaja la fel si apa cristal. Conditiile de cazare par a fi foarte bune. Toate aceastea sunt "din auzite". Daca are cineva mai multe detalii din propria experienta si doreste sa le imparta, multumesc anticipat.