pvluci
Jul 11 2008, 06:06
QUOTE (petrupatrar @ Jul 10 2008, 08:27)

Salutare tuturor!
Tocmai ne-am intors dintr-un superb sejur de 10 zile in Thassos!
5 zile le-am petrecut in Golden beach si 5 zile in statiunea Potos.Cu cateva mici exceptii a fost de vis.
Este a 2-a oara cand ne petrecem concediul in Thassos,insa de data asta am fost pe pe cont propriu,experienta pe care dorim sa o repetam in fiecare an de acum inainte.
Pentru anul care vine ne dorim sa mergem in insula LEFKADA.
Poate cineva sa ne dea vreo informatie referitor la orice legat de insula(drum,cazare,plaje preturi etc.)?
Am vazut ca la un moment dat a existat un topic dedicat insulei Lefkada insa dupa doar cateva pagini a fost inchis.
Multumim anticipat!

noi am fost anul asta in lefkada...e super acolo... se ajunge printr-un tunel daca se vine dinspre Ioanina (Igumanitas) sau direct dinspre sud
cazare: Hotel Florena
...uitate si de pe google earth...noi asa am facut....
eventual mai vb....
bogu17
Jul 11 2008, 09:30
QUOTE (99TNT @ Jul 10 2008, 19:38)

Salutare ! De unde sunteti ?
Brasov shi plecam din Bv pe la 18, deci cred ca o sa fim in vama pe la 12-1 cu o oprire la bucuresti.
skippy2008
Jul 11 2008, 09:57
QUOTE (edbica2000 @ Jul 10 2008, 23:40)

Eroare. Preturile sunt cel mult egale cu ale noastre daca nu chiar mai mici la majoritatea produselor.
La asta ma asteptam si eu cand am ajuns acolo,dar am ramas interzisa...nu stiu de ce evita lumea sa vorbeasca despre preturi.;nu am fost intr-un singur supermarket,am fost in mai multe,din orasele diferite si dupa cum spuneam,chiar in Carrefour-ul din Salonic.
Sa dau cateva exemple:Iaurt 125g- 1,3E,;iaurt cutie de 800-1000g-2,5E,lamai-2,7E;fructe intre1,5-4;branza feta-9E,cutia de1 kg;9astea sunt din Carrefour,nu din statiuni);sunt doar cateva decare imi amintesc acum..
shpiridushul
Jul 11 2008, 11:18
Merge cineva in august, pe 8 in Paralia? Poate prin Christian Tours??
bogdan10
Jul 11 2008, 11:35
QUOTE (richelieu @ Jul 10 2008, 20:05)

Merci mult de raspuns. Dar...e necesar pasaportul la greci? Nu se poate intra cu CI?
Poti intra cu C.I. in Grecia fara probleme! Cartea verde o mai cer ei, prin sondaj, la granita!
petrupatrar
Jul 11 2008, 12:35
QUOTE (claudette03 @ Jul 10 2008, 19:16)

Buna!
Vrem si noi sa plecam in Thassos in august. Te rog spune-mi si mie, daca tot te-ai dus de doua ori, in ce parte a insulei, sau in ce oras e mai ok de stat? Noi suntem un grup de tineri, asa ca ne intereseaza s distractia, nu numai odihna...
Buna!
Anul trecut am stat in Limenaria dar am inchiriat o masina ptr.5 zile ptr.ca altfel poate deveni plictisitor.
Anul asta am stat 5 zile in Golden Beach si 5 zile in Potos pentru a ne fi mai facil sa vizitam o parte cat mai mare din insula.
Daca distractie e ceea ce cautati,atunci cred ca cel mai potrivit loc ar fi capitala insulei"Limenas"...e mult mai animata decat orice alta locatie de pe insula,mai ales seara,insa cred ca e obligatoriu sa inchiriati si o masina in cazul in care nu mergeti cu cele personale.
Potos ar fi cea de a 2 alegere sau Skala Potamia(nu Golden Beach).
Plaje bune sunt peste tot :langa Limenas aveti makriamos sau chiar cea din capatul portului langa Potos aveti pefkari san antonio chiar potos(cam mica si aglomerata),superba Psili Ammos ajungeti usor si la Aliki sau chiar Paradise Beach.
Daca va mai pot ajuta nu ezitati sa intrebati
Bafta si concediu placut!
QUOTE (pvluci @ Jul 11 2008, 07:06)

noi am fost anul asta in lefkada...e super acolo... se ajunge printr-un tunel daca se vine dinspre Ioanina (Igumanitas) sau direct dinspre sud
cazare: Hotel Florena
...uitate si de pe google earth...noi asa am facut....
eventual mai vb....
Multumesc de raspuns!
Chiar ma gandeam daca a fost cineva in Lefkada pentru ca ceva informatii am gasit pe net,insa fata de cele despre Thassos de ex.,sunt insuficiente...
Cat despre google earth ..pai cam asta am facut pana acum..desi pana la anu'mai este totusi deja caut informatii
asa ca am descarcat o gramada de poze de pe www.panoramio.com
Sunt atatea chestii pe care vreau sa le aflu incat nu stiu ce sa intreb mai intai...
Drumul imi inchipiu ca l-ati facut prin Sofia-Kulata-Salonic-apoi pe autostrada pana la Grevena - Metsovo-Ioannina - Fillipiada-Lefkas.
Cel putin asta e traseul pe care la prima vedere l-as urma eu....
Poti sa ne dai cateva detalii despre traseu si nu in ultimul rand despre cazare,preturi etc?
De exemplu acolo ca si in alte insule imi inchipui ca e important unde te cazezi ptr a-ti facilita accesul la exceptionalele plaje de pe coasta de vest:Egremnoi,Katsiki etc.
Daca ati merge a 2 a oara in Lefkada ce locatie ati alege ptr cazare?Care sunt plajele care chiar merita?(desi pozele sunt destul de graitoare totusi realitatea imi inchipui ca poate sa fie cumva diferita)Culoarea apei e chiar de albastrul acela incredibil?
Scuze pentru multimea intrebarilor!
Multumesc mult pentru raspuns.
Apropo poza pe care ai uploadat-o e incredibila...ce plaja este?
pvluci
Jul 11 2008, 15:31
newtask
Jul 11 2008, 16:38
Unde se găsesc huse subacvatice? Caut de ceva timp, și nu am găsit.
bogdan1978
Jul 11 2008, 16:41
daca masina nu este proprietate personala, de ce acte am nevoie pt a tranzita bulgaria si a ajunge in grecia? va multumesc
radu90
Jul 11 2008, 18:58
QUOTE (newtask @ Jul 11 2008, 17:38)

eu de aici am luat: http://www.onestop.ro/produs-husa-subacvat...682-10731-10832
QUOTE (bogdan1978 @ Jul 11 2008, 17:41)

daca masina nu este proprietate personala, de ce acte am nevoie pt a tranzita bulgaria si a ajunge in grecia? va multumesc
Daca masina o ai in leasing ceri o imputernicire de la compania de leasing. se elibereaza pe loc. daca nu, iti trebuie o imputernicire din partea persoanei juridice pe numele careia e inmatriculata masina. daca e persoana fizica se face la notariat. pe langa hartia asta mai ai nevoie de cartea verde (o ai atasata la asigurarea obligatorie) si talonul masinii.
RossAdy
Jul 11 2008, 18:58
QUOTE (radu90 @ Jul 11 2008, 19:54)

cred ca se gasesc aparate de unica folosinta pentru asa ceva
bogdan1978
Jul 11 2008, 19:34
Daca masina o ai in leasing ceri o imputernicire de la compania de leasing. se elibereaza pe loc. daca nu, iti trebuie o imputernicire din partea persoanei juridice pe numele careia e inmatriculata masina. daca e persoana fizica se face la notariat. pe langa hartia asta mai ai nevoie de cartea verde (o ai atasata la asigurarea obligatorie) si talonul masinii.
[/quote]
este persoana fizica. trebuie si tradusa autorizat sau e suficienta imputernicirea de la notar in romana? multumesc
znecula
Jul 11 2008, 22:13
Cineva spunea intr-un alt topic ca e bine sa fie tradusa
Macar in engleza
Sau mai bine in limbile tarilor pe care le tranzitezi.
Stima.
radu90
Jul 12 2008, 07:08
QUOTE (znecula @ Jul 11 2008, 23:13)

Cineva spunea intr-un alt topic ca e bine sa fie tradusa
Macar in engleza
Sau mai bine in limbile tarilor pe care le tranzitezi.
Stima.
Imputernicirea pe care o primesc de la compania de leasing de ani de zile e scrisa pe doua coloane Una in romana si celalata in engleza si n-am avut niciodata probleme, au inteles-o pana si turcii...
levi007
Jul 12 2008, 12:17
QUOTE (bogdan1978 @ Jul 11 2008, 17:41)

nimeni nu te intreaba de masina doar te pun sa platesti 31 lei rominii cind treci podul de la giurgiu , 5 euro buigarii vignieta de drum, iarla intoarcere la fel numai ca da i8 euro pt. pod la bulgari.ai nostrii sunt atit de fraieri ca nu dau rovigniete, doar ar fi un cistig frumos pt ei.
QUOTE (newtask @ Jul 11 2008, 17:38)

gasesti la greci tot ce vrei.
QUOTE (levi007 @ Jul 12 2008, 12:36)

nimeni nu te intreaba de masina doar te pun sa platesti 31 lei rominii cind treci podul de la giurgiu , 5 euro buigarii vignieta de drum, iarla intoarcere la fel numai ca da i8 euro pt. pod la bulgari.ai nostrii sunt atit de fraieri ca nu dau rovigniete, doar ar fi un cistig frumos pt ei.
gasesti la greci tot ce vrei.
Mergeti fratilor la Gerakina Beach & Sithonia Village Hotel & Bumgallows Resort no sa va para rau. La Bumgallows camerele sunt cu vreo 4-5 mp mai mari ca la hotel iar interiorul si conditiile sunt aceleasi aer conditionat ,tv , frigider, terasa. Mincare cit sa pui pe tine kg.e, market bine aprovizionat in incinta complexului,in fiecare seara spectacole la restaurantul liber unde daca iei obere stai cit vrei,discoteca dupa oraa 23,cine merge cu copil mic exista Kids land unde se ocupa 5 fete de relaxarea copiilor ,seara dau copii diferite spectacole si dansuri ce le-ua invatat , la bazin program de gimnastica in apa zilnic , banane si fotolii pa apa trase de barci cu motor,10euro de pers. sezlonguri cu umbrela 7euro/zi.Click to view attachmentsub si in spatele acestui copa superb se afla un mareketClick to view attachmentdrumul de la Tesaloniki la Gerakina unde ai voiae sa mergi cu 90 si 110 km/oraClick to view attachmentacesta esta hotelulClick to view attachmentClick to view attachmentiar acestea bungalourileClick to view attachmentClick to view attachmentplaj
a in stina si in dreapta
QUOTE (levi007 @ Jul 10 2008, 23:06)

Deci am fost 10 zile in Helkidiki la Hotel Gerakina Beach & Sidonia Vilage- caci aceste doua locatii sunt in acelasi complex . Au fost 10 zile minunate cu plaja buna , mincare buna , camera buna , cu tv si aer conditionat mobila rustica ca la machedoneni ,ambiant placut si distractiv , drumul ce a fost mai greu caci ne-a lasat clima la masinuta la intoarcere si am condus 900 de km in soare de 32 de grade.
Apropo o bere Amstel la 0.5 sticla la market este 0,9 centi la bar este3,4 euro.apa minerala proaste si ea scumpa luativa de acasa si nu uitati de cigari acolo costa 3 euro pachetul , o saltea pneumatica 6 euro, 350gr. uzo 2.5 euro , ochelari de soare 10 euro , benzina 1.3 euro.

Va timit citeva poze si filmulete.
Click to view attachmentClick to view attachment[attac
hment=424114:DSCN0237.JPG]
Click to view attachmentJPG]SC
Click to view attachmentN0166.JPG]
Click to view attachment[attachment=42411
Click to view attachment3:DSCN0409.JPG]
Click to view attachmentClick to view attachment
Click to view attachment
radu90
Jul 12 2008, 17:43
S-a apropiat in sfarsit plecarea. Bagaje, impachetari...aparatura, alimentatoare, etc...
Duminica noaptea (14.07) la ora 1 sper sa fiu la Giurgiu iar apoi pe urmatorul traseu: sofia - salonic - grevena - kalampaka (meteora) unde si poposim peste noapte. A doua zi plecam lejer in cursul diminetii spre Igoumenitsa cu destinatie finala Corfu (Agios Gordios). Zece zile mai tarziu ne imbarcam din nou pe feribot in Kerkira de data asta cu destinatia Brindisi. De acolo mers non stop pana la Venetia unde ramanem 2 zile. Urmatoarea destinatie va fi Viena (1 noapte) si retur pe meleaguri mioritice. Toate rezervarile le-am facut exclusiv prin internet (si asta fac in fiecare an incepand din 2004) si niciodata n-a iesit altfel decat mi-am propus. M-am jurat ca nu mai apelez la agentii, evident dupa o mare teapa (tot in Grecia).
furceag
Jul 12 2008, 23:12
In citeva zile plec si eu spre Halkidiki - Neos Marmaras. Geocosma posta mai devreme ca drumul din Serres spre Sithonia l-a facut pe la Salonic. Mie GPS-ul (harti Igo) si Michelin mi-au facut traseul ideal pe partea opusa (adica prin Nea Zihni - primul orasel mai important dupa Serres si apoi la vale catre peninsula). Din indicatiile GPS-ului, drumul ar fi mai scurt cu 50km prin est decit pe centura Salonic-ului si mai rapid cu cca. 20 min.
Geocosma, spune-mi te rog, drumul este gen autostrada inca de la Serres sau numai de la Salonic (inteleg ca tine pina la Nea Moudania). Drumul trece prin localitati?
Stie cineva cum este drumul pe partea estica (traseu aproximativ: Nea Zihni - Asprovalta - Nea Maditos - Poligiros - Neos Marmaras) si daca trece prin localitati?
Multumesc.
pvluci
Jul 13 2008, 09:21
QUOTE (petrupatrar @ Jul 11 2008, 16:20)

Superbe pozele!
...
Cum e drumul pana la Porto Katsiki?e practicabil?Adica e asfalt pana acolo?
Multumim pentru raspunsuri!

da intradevar sunt foarte frumoasa pozele
cred ca se cere o mica corectie noi am fost asa: sibiu-leptokaria 1050km 7nopti, leptokaria-lefkada 450km 2 nopti, lefkada-papanero 550 3 nopti, papanero-sibiu 1300 km
pentru cazare la fata locului hotelul florena a fost super, iar in ceea ce priveste drumul este ok, asfaltat-doar in nidri sa bagat canalizare si e cam naspa
in doar 2 zile am fost doar pe 2 plaji si pe ambele nisipul lipsea... la porto katsiki e cam aglomerat si am preferat sa il evitam, dar acolo se poate ajunge si cu masina si cu vaporasul
carcasa pentru camera se numeste sony spk-sa si este speciala pentru sony s60-achizitionata din usa cu 70 de dolari pentur ca in europa e pe la 120 euro
levi007
Jul 13 2008, 12:31
fcrisu
Jul 13 2008, 23:18
plecare pe 09.08.2008 ora 2,30-3,00 din vama Giurgiu spre Paralia-Platamonas masina-logan diesel.
Mai merge cineva? astept mesaj. fcrisu@yahoo.com mess
schumiholic
Jul 13 2008, 23:57
QUOTE (levi007 @ Jul 12 2008, 13:17)

Mergeti fratilor la Gerakina Beach & Sithonia Village Hotel & Bumgallows Resort no sa va para rau. La Bumgallows camerele sunt cu vreo 4-5 mp mai mari ca la hotel iar interiorul si conditiile sunt aceleasi aer conditionat ,tv , frigider, terasa.
Uite chiar eram foarte curioasa de diferenta dintre o camera de hotel si una de bungalow la Gerakina Beach. Tu ai fost in amandoua ca sa vezi comparatia?
Ma bate gandul (nevasta) sa mergem In Halkidiki, Metamorfossis, Hotel Simeon. Este cineva in cunostinta de cauza - si amabil sa-mi dea detalii despre hotel si localitate Regiune): carciumi, plaje, ce e interesant de vazut, unde se fac cumparaturi mai avantajos
etc. Orice informatie imi este utila. Multumesc anticipat.
bogdan81
Jul 14 2008, 15:33
Salut . Cine a mai trecut de curand pe la Bechet ? Mai exista taxa de port de la romani si cat mai e bacul ? Pe centura Sofiei cum se mai circula?Va multumesc anticipat si va doresc concedii cat mai frumoase si cat mai lungi.
tincu68
Jul 14 2008, 20:01
Am un coleg care a fost la hotel Simeon imediat dupa Paste. Ne-a povestit ca a fost foarte multumit, foarte curat si foarte ospitalieri. Ei au inchiriar ATv-uri si au hoinarit.
petrupatrar
Jul 15 2008, 08:12
QUOTE (pvluci @ Jul 13 2008, 10:21)

da intradevar sunt foarte frumoasa pozele
cred ca se cere o mica corectie noi am fost asa: sibiu-leptokaria 1050km 7nopti, leptokaria-lefkada 450km 2 nopti, lefkada-papanero 550 3 nopti, papanero-sibiu 1300 km
pentru cazare la fata locului hotelul florena a fost super, iar in ceea ce priveste drumul este ok, asfaltat-doar in nidri sa bagat canalizare si e cam naspa
in doar 2 zile am fost doar pe 2 plaji si pe ambele nisipul lipsea... la porto katsiki e cam aglomerat si am preferat sa il evitam, dar acolo se poate ajunge si cu masina si cu vaporasul
carcasa pentru camera se numeste sony spk-sa si este speciala pentru sony s60-achizitionata din usa cu 70 de dolari pentur ca in europa e pe la 120 euro
Partea cu aglomeratia e singura parte care ne displace insa din fericire mai sunt si alte plaje care cel putin din poze par ca arata chiar mai bine decat Porto Katsiki .Plaja Poros unde e situata?E mai aproape de Lefkas town?
Dintre cele 3 locatii mentionate unde v-a placut cel mai mult?
Titus 1904
Jul 15 2008, 11:26
QUOTE (furceag @ Jul 13 2008, 00:12)

In citeva zile plec si eu spre Halkidiki - Neos Marmaras. Geocosma posta mai devreme ca drumul din Serres spre Sithonia l-a facut pe la Salonic. Mie GPS-ul (harti Igo) si Michelin mi-au facut traseul ideal pe partea opusa (adica prin Nea Zihni - primul orasel mai important dupa Serres si apoi la vale catre peninsula). Din indicatiile GPS-ului, drumul ar fi mai scurt cu 50km prin est decit pe centura Salonic-ului si mai rapid cu cca. 20 min.
Geocosma, spune-mi te rog, drumul este gen autostrada inca de la Serres sau numai de la Salonic (inteleg ca tine pina la Nea Moudania). Drumul trece prin localitati?
Stie cineva cum este drumul pe partea estica (traseu aproximativ: Nea Zihni - Asprovalta - Nea Maditos - Poligiros - Neos Marmaras) si daca trece prin localitati?
Multumesc.
iti raspund eu
din Salonic la Nea Moudania este autostrada , fara localitati eu am mers cu 150 -160 tinandu-ma aproape de diversi greci care merg tare (la fel am procedat si prin alte tari) si am scapat de furia radarelor
mai departe drumul e o bagatela pana la destinatia ta
am vizitat toata Sithonia anul acesta , drumurile sunt extrem de bune , libere , peisaje deosebite
peste tot am parcat masina langa plaja , la maximum 50 m de mare (Vourvourou , Sarti , Kalamitsi , Nikitas , Neos Marmaras, Porto Koufo - aici poti face plaja la umbra masinii
) asa ca sfatul meu e sa mergeti cu masina si sa vizitati cat mai multe locuri
aha , inca ceva : iGo 8 e varza pt Grecia , sfatul meu e sa te orientezi dupa el doar daca ai epuizat restul posibilitatilor ; pe mine m-ar fi dus in zeci de prapastii , drtumuri infundate
e un program slabut care nu face diferenta intre drumuri principale si secundare ,nu-l poti seta (cel putin pe Grecia) sa nu-ti mai dea atatea erori
daca poti sa-ti iei harta e mai bine , eu mi-am luat una misto din Corfu dar cu 10,5 euro
ionitoaia
Jul 15 2008, 11:37
Buna,
As vrea sa mergem in Creta in sept (atunci avem concediu) ,dar cu masina.Stie cineva cum se procedeaza cu ferry?A trecut cineva?Costuri,ceva....Am mai fost in Grecia,dar pana in Atena doar.
teopaul
Jul 15 2008, 11:44
Am revenit din Grecia dupa 2100 km facuti in 5 zile: 760 km dus, 777 intors (deh, m-a mancat undeva sa ma intorc pe centura Bucurestiului), restul au fost de naveta Paralia - Nei Pori si Paralia - Halkidiki.
N-am mers in viata mea de conducator auto (adica 11 ani vechime) atat de tare ca in ultimele 5 zile...
Rezumat:
- 10 ore dus - 04:15 plecat din casa, 14:15 parcat in Paralia - viteza medie citita in parcarea Paraliei 77km/h. Mers prin Bulgaria intre 100 si 150km/h (m-am tinut dupa un Bora de Bacau ce se pare ca stia drumul - la mine era prima oara spre Grecia cu masina) si intre 120-180 km/h in Grecia (180 doar intr-o depasire - dar tin sa o mentionez - top speed pana acum). Media e data de ratacirea prin Sofia, GPS-ul care m-a trimis pe camp la o intersectie in Grecia si de orbecait la iesirea de pe autostrada in Katerini spre Paralia.
- mers prin Grecia intre Paralia si Nei Pori timp de 3 zile pe autostrada 160km/h pe pilot automat, intre Halkidiki si Paralia pe autostrazi si drumuri cu 2 benzi pe sens - 120 - 150km/h.
- 10 ore intors - 11:00 plecat din Paralia, 21:00 ajuns acasa - viteza media citita in parcare acasa 79km/h. Mers cam la fel de tare (poate putin mai repede prin Grecia), cu oprire 30-40 minute in duty free. Din nou ratacire prin Sofia, am crezut ca pun gps-ul sub roata si trec peste el...
Politie....zero in Grecia, in Bulgaria 2 la dus, 2 la intors, de fiecare data semnalizate de cei de pe celalalt sens.
Raspund cu placere la intrebari.
florin1200
Jul 15 2008, 12:34
salut , cine ma poate ajuta cu niste informatii despre statiunea ipsos(corfu) si Appartments Eleni Hotel . Multumesc !
florin1200
Jul 15 2008, 12:41
salut , cine ma poate ajuta cu niste informatii despre statiunea ipsos (corfu ) si Appartments Eleni Hotel . Multumesc !
szeptemberszept
Jul 15 2008, 16:13
Eu sunt din Timisoara si plec in luna august la Olympic Beach cu autocarul. Cazarea la Vila Vaso. (Fantasy Travel). Ar putea sa-mi dati niste detalii despre drum? Mai bine-zis despre autocar. (Am luat ultimele 3 locuri libere). Am citit pe forum ca cineva a primit acele locuri din spate care nu se rabateaza si ca drumul a fost un cosmar. Va multumesc!
Maverick99
Jul 15 2008, 17:48
Salutare!!....Plec pe 1 august in Zakynthos in regiunea Tsilivi. Am gasit o oferta misto la hotel Jupiter.....daca a fost cineva acolo....orice informatii in plus fata de cele pe care le-am luat de pe net si de la agentie sunt binevenite!!!
Toate cele bune!
mcornea
Jul 15 2008, 18:52
Afost cineva la vila vaso in olimpic beach?Multumesc
antonia05
Jul 15 2008, 23:40
Buna.
Am nevoie de ajutor! As dori sa rezerv un bilet la hotel PARADISE BAY din Hanioti-Halkidiki, bratul Kassandra.Am primit ceva oferte de la 2 agentii: ATU TRAVEL si IDEEA TOUR, ambele din Bucuresti>Daca stiti ceva despre aceste 2 agentii ar fi minunat sa imi spune ti si mie.Este vreuna din ele de incredere?Tin sa mentionez ca as dori sa merg cu autocar. Si as mai dori sa stiu dfaca am facut o alegere buna cu hotelul.Este ok?? Multumesc anticipat!
cristinam81
Jul 16 2008, 06:59
La vila(hotel) Olga in Olympic Beach a fost cineva? Noi plecam pe 25.07.2008 spre Grecia cu autocarul.
antonia05
Jul 16 2008, 08:54
buna dimineatza!
despre agentiile : TURIST CLUB , INFINITY TRAVEL ,SUNRISE TURISM,IDEEA TOUR, ATU TRAVEL stiti ceva?E careva de incredere?
Multumesc!Astept raspuns cat mai repede posibil, ca sa stiu unde rezerv. MULTUMESC!
Cristina L
Jul 16 2008, 12:38
QUOTE (mcornea @ Jul 15 2008, 19:52)

Am fost eu anul trecut...ce anume te intereseaza?
QUOTE (florin1200 @ Jul 15 2008, 13:41)

salut , cine ma poate ajuta cu niste informatii despre statiunea ipsos (corfu ) si Appartments Eleni Hotel . Multumesc !
Informatii gasesti pe forumul pt Corfu..sunt vreo 2 persoane care s-au intors de acolo si inca cateva care ne vom duce.
szeptemberszept
Jul 16 2008, 13:15
QUOTE (mcornea @ Jul 15 2008, 19:52)

Eu plec in 8 august pe olympic beach la vila vaso. Am citit pe forum ca vila e noua
mihail1986
Jul 16 2008, 17:52
am auzit la stiri ca sunt incendii in grecia si in aproprierea atenei si in nordul greciei.. sa fie inventii ale presei? poate ne vor spune cei care se intorc zilele acestea care este adevarul
!!!!!!!!!
Cristina L
Jul 16 2008, 18:16
QUOTE (szeptemberszept @ Jul 16 2008, 14:15)

Eu plec in 8 august pe olympic beach la vila vaso. Am citit pe forum ca vila e noua
Intr-adevar vila este noua, camerele destul de spatioase- 2 paturi,2 noptiere, un dulap,tv suspendat,chicineta,pe balcon masa cu 2 scaune,uscator de rufe,curatenie numai daca o mentii,adica nu vine nimeni sa-ti faca curat in camera sau sa iti schimbe asternuturile cat stai acolo.Proprietarii sunt greci si nu intelegeau deloc nici romana,nici engleza,deci nu puteai sa discuti cu ei daca aveai vreo problema. Singurul lucru care nu mi-a placut au fost balcoanele prin care se trece cu usurinta dintr-o camera in alta (noi am avut ghinionul sa ne trezim cu persoane care ne tranzitau balconul sa ajunga la prietenii lor si nu o sg data), dar asa sunt cam pe la toate vilele de acolo
Uite si niste poze poate iti sunt de folos
Click to view attachment
Click to view attachment Click to view attachment
Click to view attachment Click to view attachment
pvluci
Jul 16 2008, 19:53
QUOTE (petrupatrar @ Jul 15 2008, 08:12)

Partea cu aglomeratia e singura parte care ne displace insa din fericire mai sunt si alte plaje care cel putin din poze par ca arata chiar mai bine decat Porto Katsiki .Plaja Poros unde e situata?E mai aproape de Lefkas town?
Dintre cele 3 locatii mentionate unde v-a placut cel mai mult?

alegerea e pentru Lefkada
plaja orasului Poros N38.6396412, E20.6953742 ->Mikros Gialos
plaja Agiofili N38.6059455,E20.6124874
aici a fost cel mai frumos
si din pacate am stat cel mai putin...
ar mai fi si Egremni (aproape de Porto Katsiki) ca si plaja foarte bine cotata, dar asta o vom vedea la anul... sper
florin1200
Jul 16 2008, 20:22
QUOTE (Cristina L @ Jul 16 2008, 12:38)

Informatii gasesti pe forumul pt Corfu..sunt vreo 2 persoane care s-au intors de acolo si inca cateva care ne vom duce.
merci frumos ptr. intentie dar nu gasesc informatiile persoanelor respective
florin1200
Jul 16 2008, 20:58
QUOTE (florin1200 @ Jul 16 2008, 20:22)

merci frumos ptr. intentie dar nu gasesc informatiile persoanelor respective

, m ar interesa inf. despre hotel appartment s eleni din ipsos , si despre statiune . merci !
mcornea
Jul 16 2008, 22:17
QUOTE (Cristina L @ Jul 16 2008, 13:38)

Ma intereseaza daca vila are parcare,restaurant,cum sunt conditiile de cazare, ceva poze cu vila vaso,si cum o pot gasi pe un gps.MULTUMESC FRUMOS
Ma intereseaza daca vila are parcare(se plateste parcarea) restaurant,cum sunt conditiile de cazare,ceva poze cu vila vaso,si cum o pot gasi pe gps.MULTUMESC FRUMOS
bogdana_v22
Jul 16 2008, 23:36
Buna,
Mai pleaca cineva spre Grecia in 24/25 iulie 2008? Suntem din Cj si mergem (cu masina) in Olympic Beach.
Cum e traficul in zona Sofiei dupa exploziile care au avut loc luna aceasta?
mihail1986
Jul 17 2008, 11:01
vreo bomba ceva?
sau explozia de romani care tranziteaza spre grecia.!!
amma_lirio
Jul 17 2008, 11:10
QUOTE (Maverick99 @ Jul 15 2008, 18:48)

Salutare!!....Plec pe 1 august in Zakynthos in regiunea Tsilivi. Am gasit o oferta misto la hotel Jupiter.....daca a fost cineva acolo....orice informatii in plus fata de cele pe care le-am luat de pe net si de la agentie sunt binevenite!!!
Toate cele bune!
Buna, eu am stat la Jupiter, hotelul e ok, curat, camera e mare, personalul amabil. Piscina e cam mica, dar noi am fost la piscina si la bar la hotelul de alaturi, Mediteranee, care e de 4* (am impresia ca sunt din acelasi lant). In rest... statiunea e micuta, comparativ cu Laganas, de exemplu, dar ai destule taverne si magazinase, toata lumea vorbeste engleza si multi turisti englezi pe insula. Sa vad daca gasesc si poze de la hotel..
richelieu
Jul 17 2008, 11:10
Incep prin a-mi cere scuze ca nu am tim sa stau sa citesc topicul in amanunt desi sunt sigur ca as gasi informatiile necesare. Va rog sa-mi spuneti, cam care ar fi preturile pentru mancare si bauturi pe la locandele/restaurantele din Grecia, in special in Halkidiki. Voi pleca in august la un hotel la care avem doar mic dejun inclus...nu am vrut sa merg pe all inclusive, pentru ca, bucataria greceasca este ceva...care trebuie neaparat aprofundata
. Dar vreau sa-mi fac un buget si de aceea ma intereseaza sa stiu aproximativ costurile....
Multumesc anticipat.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.