Daca poate cineva sa dea relatii despre SUN HOTEL ,POLICHRONO,Halkidiki,este bine venit,avem o oferta pt aceasta locatie si de pe net nu am reusit sa gasim prea multe informatii.Multumesc anticipat
PLEACA CINEVA IN GRECIA PE 19 IULIE DIN BUCURESTI?SUNTEM TREI PERSOANE,VREM SA PLECAM DIN BUCURESTI,CU UN MATIZ, P LA 3 DIMINEATA!MERGEM IN PARALIA SI CAUTAM PARTENERI DE DRUM MAI ALES PT BULGARIA!!!cu cat mai multi cu atat mai bine!!! ASTEPTAM UN SEMN LA raloo_81@yahoo.com
multumesc!!!
Merge in grecia fara rezervare din tara? ma refer la cazare
nehotarata
Jul 2 2008, 13:48
QUOTE (geocosma @ Jul 1 2008, 22:16)

Am trecut anul trecut prin Agios Nikolaos dar am stat foarte putin (vreo 1 ora). Este un satuc linistit cu strazi foarte inguste. Nu am ajuns la plaja satucului, nu stiu cum este. Despre preturi la alimente in zona, nu stiu sa-ti spun nimic. Preturi convenabile gasesti in Nikiti la LIDL sau Masoutis (cauta pe net masoutis.gr, ca sa vezi cum se scrie in greaca, ca au firma doar scrisa in limba lor; LIDL este genul magazinelor Plus iar pe Masoutis l-as incadra pe la Mega Image. Ca varietate este mai bun Masoutis, dar un pic mai scump. Si vezi ca nu au aceleasi produse, adica unele produse pot fi gasite doar la unul din aceste magazine). Avantajul lui Sf. Nicolae (Agios Nikolaos) este ca e foarte aproape de Ormos Panagias, de unde se poate pleca in croaziera din jurul muntelui Athos. Pretul excursiei luate din port este de 20 euro de persoana, iar copii sub 12 ani merg gratis. Au si ghid in limba romana.
Deci: Agiso Nikolaos este un sat, nu o statiune cum le stim noi pe cele de pe litoralul romanesc.
"Piticii" au pasapoarte sau carti de identitate? Daca nu, ori le faceti pasapoarte ori ii treceti pe pasaportele parintilor (e suficient pe un singur pasaport) ca la granita nu poti trece cu certificatul de nastere sau pe declaratia verbala de genul: "asta e fimiu' si il duc la plimbare prin Grecia". Cautati pe site-ul politiei de frontiera actele necesare pentru iesirea minorilor din tara si mai utilizati si Google Earth ca sa vedeti poze de prin zona (sunt imagini cu rezolutie buna la Agios Nikolaos)
Chiar acum am intrat pe Google Earth si vad ca plaja nu este foarte aproape, chiar as putea afirma ca Agios Nikolaos nu are plaja, asa ca trebuie sa faceti ceva deplasari, cu masina, pana la plaja.
Succes!
Am intrat aseara pe Google Earth insa drumul e marcat numai pana la iesirea din Salonic. In Sf. Nicolae am observat si eu plajele intinse si "nepopulate". Sotul meu tare si-a dorit un sejur in pustietate
. Mi-e frica de reactia baiatului de meu de 12 ani care sigur se va plictisi si ma va "toca" la cap pana plecam. Acuma o alta problema, am dori sa rupem drumul asta lung, deaorece fetita mea sufera teribil la drum lung. Ne gandeam aseara, vazand imaginile alea superbe din Bulgaria (de pe Google Earth), sa faem o oprire undeva pe la mijlocul drumului, poate dupa Sofia, undeva prin munti. Stiti vreo locatie unde s-ar putea poposi fara probleme? Stiu, vorbim de Bulgaria, dar poate se mai exagereaza. Multumesc!
Nei Pori vila Natali,a fost cineva?Sau recomandati alta vila din Nei Pori.
In cluj la agentii e singura vila care apare.
QUOTE (geocosma @ Jul 2 2008, 11:18)

Nu neg ce spui tu, dar nu prea cred ca au scumpit grecii de la un an la altul croaziera cu 50%. Eu anul trecut, in august, am fost cu Menia Maria 3 in croaziera, si pentru 2 adulti + 1 copil de 12 ani am platit 40 euro. Biletul l-am luat cu o zi inainte, de la o agentie din port. Probabil ca daca iei de pe chei in dimineata imbarcarii, pretul creste la 30 euro. Agentiile care veneau la hotel ofereau croaziera la 35 euro/pers fara transport si la 40 euro cu transport cu autocarul.
Ceea ce am spus este adevarat datorita faptului ca am fost eu personal in iunie. Din cate stiam dovada evidenta e mai puternica decat presupunerea. Doar nu crezi ca am marit eu preturile ca sa descurajez lumea?...astea sunt si e bine de stiut.
webweaver
Jul 2 2008, 20:02
Corfu e o insula extraordinara. O recomand tuturor celor ce se gandesc sa-si petreaca vacanta de vara in Grecia. Are o istorie fascinanta si pentru tineri, plaje de nisip intre faleze stancoase cum numai in filme vezi
, apa cristal si cluburile din Kavos sunt orgie
. Aici aflati informatii despre insula si statiunile de acolo: http://ro.wikipedia.org/wiki/Corfu si http://www.corfu-tourism.com/ro/ . Amandoua sursele in romaneste.
Vacanta placuta!!
sabinboghici
Jul 2 2008, 21:25
Salutare
A fost cine la Haus Chrisi in Dionisiou Beach?
Cum e? Cum e zona, plaja?
Pe data de 05.07 2008 plec spre Grecia ( Paralia Katerini ) din Călărași. Posibil ora 3 - 4,00 la Giurgiu . A-ti mai fost? Noi nu. Sper sa ma ajute GPS-ul.
Sioux-2
Jul 3 2008, 04:31
QUOTE (RAMURA @ Jul 2 2008, 23:14)

Pe data de 05.07 2008 plec spre Grecia ( Paralia Katerini ) din Călărași. Posibil ora 3 - 4,00 la Giurgiu . A-ti mai fost? Noi nu. Sper sa ma ajute GPS-ul.
Nici eu nu a-m m-ai fost si tot pe 5 plec, d-ar la o ora m-ai tarzie. Tot baza p-e GPS.
anonima1
Jul 3 2008, 04:48
O intrebare pt cine se pricepe:mi-am luat un sejur individual la vila Girnis,Olympic Beach cu intrare pe 12 iulie ,am platit integral,mi-au trimis voucherul prin email si desi am solicitat adresa vilei nu am primit-o nici pe voucher,nici altfel.
E scris doar atat despre vila:
Detallile rezervarii
COMANDA 30166
REZERVARE 30537
Arrival Date 12/07/2008
Data de plecare 19/07/2008
Pachet Girnis Vila-sejur individual 2008
Durata 8 zile
Camere 1
Adulti 2 ( total)
Children Á age 0-1,9 ( total)
Children  age 2-5,9 ( total)
Copil -categoria de varsta C 6-12 1 ( total)
Infanti ( total)
Ce sa fac?
Va multumesc pt raspuns
Sioux-2
Jul 3 2008, 05:08
QUOTE (anonima1 @ Jul 3 2008, 05:48)

O intrebare pt cine se pricepe:mi-am luat un sejur individual la vila Girnis,Olympic Beach cu intrare pe 12 iulie ,am platit integral,mi-au trimis voucherul prin email si desi am solicitat adresa vilei nu am primit-o nici pe voucher,nici altfel.
E scris doar atat despre vila:
Detallile rezervarii
COMANDA 30166
REZERVARE 30537
Arrival Date 12/07/2008
Data de plecare 19/07/2008
Pachet Girnis Vila-sejur individual 2008
Durata 8 zile
Camere 1
Adulti 2 ( total)
Children Á age 0-1,9 ( total)
Children  age 2-5,9 ( total)
Copil -categoria de varsta C 6-12 1 ( total)
Infanti ( total)
Ce sa fac?
Va multumesc pt raspuns
Nici la mine pe voucher nu scrie adresa hotelului. Cred ca fiecare agentie are propriul model de voucher, facut pe calculator, in care sunt introduse elementele agreate de hotel si/sau agentia colaboratoare din strainatate. La mine, de exemplu, scrie "De prezentat la:" si apoi urmeaza tara, provincia, localitatea, hotelul, agentia colaboratoare si nr. de telefon de acolo. Cred ca nu ai niciun motiv de ingrijorare. CONCEDIU PLACUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
denis radu
Jul 3 2008, 06:50
un voucher de la o agentie seriasa arata asa:
QUOTE (anonima1 @ Jul 3 2008, 05:48)

Hotel Voucher
Confirmarea de la Hotel
Please present this voucher upon arrival.
Va rugam prezentati acest voucher la sosire.
crowne plaza linate
via c.adenauer 1
20097 san donato milanese
milan
italy
39-02-516001
39-02-510115
marco.masserini@crowneplaza.it
GTA Tour No: LLKF310128
Nr Tour GTA: LLKF310128
17 Oct 2007 - 1 night
17 Oct 2007 - 1 noapte Room and american breakfast
Camera si american mic dejun
1 Double room
1 MAtrimoniala
For supplier use only: This service is payable by GTA LONDON.
Only payment for extras to be collected from the client.
Numai pentru uzul furnizorului: Acest serviciu poate fi platit pana la GTA LONDON.
Numai plata pentru servicii extra va fi colectata de la client.
Booking ID: 016/353214 (MIL-CRO)
Numarul rezervarii: 016/353214 (MIL-CRO)
Issued: Friday, 12 October 2007
Emis: Vineri, 12 Octombrie 2007
Informatii
How to use the confirmation
If you have booked hotels or apartments, please present a copy of the Accommodation Voucher to reception on arrival. If you do not arrive on the first night the property will release the room and full charges will apply.
If you have booked services, please present a copy of the Service Voucher to each supplier at the start of each service. If you do not arrive at the meeting point on time the tour will depart and full cancellation charges will apply.
Failure to present a voucher may result in you being charged again or the service not being provided.
Please Note:
Any items not included in the price you have already paid such as minibar, porterage, laundry, telephone etc. will need to be paid by you locally to the service supplier.
Accommodation and Service Vouchers are non-transferable to a third party.
Delayed arrival
In case you cannot arrive on the date the property expects you, please notify us as soon as possible using the contact numbers below so that we can advise the property accordingly. We have also provided the contact number of our overseas office, where applicable, for your convenience. When calling us please quote the booking ID.
Tara Contact Apel International Apel National Apel Local Orarul la Birou Ore care nu fac parte din programul de lucru Limba
Italia Rome 39-06-49227357 06-49227357 06-49227357 09:00 - 18:00 348-4460305 Engleza
decenuela
Jul 3 2008, 07:51
QUOTE (ovidiu7020010 @ Jul 1 2008, 21:52)

Unde ai stat in Zante si la ce preturi? Am cautat si eu cazare, mi s/au parut scumpe ofertele pe Zante asa ca anul acesta ajung in KeFalonia vecina.Dar mi-a ramas dorinta de ajunge in Zante.Din ce am vazut pe net e superba insula.
Eu am fost anul trecut in zakyntos. A fost superb, ai ce vedea. Nu am stat intr-o statiune....de galagie, cum sunt cele din sudul insulei, am stat mai spre N_E, In AMOUDI in hotelul cu acelasi nume, http://www.amoudihotel.com/ de fapt erau deja prieteni. Mi-au dat o camera cu fata spre mare, de unde am apucat toate rasariturile. am dat in jur de 45 euro. Am facut excursie si in Kefalonia unde nu mi s-a arut grozav, se pare ca turismul e mai putin dezvoltat ca pe alte insule. Daca vrei amanunte sau orice informatii despre partea aceea a greciei intreaba-ma.....Anul asata merg in corfu....spre sud.
QUOTE (fdan17 @ Jul 2 2008, 14:00)

Merge in grecia fara rezervare din tara? ma refer la cazare
Nu e neaparat sa mergi preintr-o agentie, poti cauta ceva pe net si sa-ti faci rezervare online, in general sunt f amabili si-ti raspund la perioadele pe care le au libere si la preturi.
QUOTE (Sioux-2 @ Jul 3 2008, 06:08)

Nici la mine pe voucher nu scrie adresa hotelului. Cred ca fiecare agentie are propriul model de voucher, facut pe calculator, in care sunt introduse elementele agreate de hotel si/sau agentia colaboratoare din strainatate. La mine, de exemplu, scrie "De prezentat la:" si apoi urmeaza tara, provincia, localitatea, hotelul, agentia colaboratoare si nr. de telefon de acolo. Cred ca nu ai niciun motiv de ingrijorare. CONCEDIU PLACUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si voucherul meu arata la fel. Sper sa nu fie nici o problema. Concediiii Placute!
giovi_buru
Jul 3 2008, 18:06
QUOTE (bogu17 @ Jul 3 2008, 11:41)

Si voucherul meu arata la fel. Sper sa nu fie nici o problema. Concediiii Placute!
uite, eu am acum 2 bilete unul de la o agentie pt Grecia si altul de la alta agentie pt Turcia si nu se aseamana unul cu altul sub nici o forma. Anul trecut am primit un alt bilet tot de la o alta agentie, a treia, care era cu totul altfel decat cele 2 de anul asta, dar au in linii mari aceleasi coordonate, insa nu neaparat ADRESA HOTELULUI UNDE MERGI...spune nume, data biletului, numele hotelului, forma de masa, de cazare daca e camera superioara sau nu...
in alta ordine de idei am si eu o problema pt cei care stiu: se pot cumpara cartele preplatite pt Grecia de la Vodafone GR cu numar si sa le folosesti acolo, oare iesi mai ieftin pt comunicarea in GR vorrbind cu cineva care este in Grecia, dar are nr de abonat in RO, deci se afla in roaming. Anul trecut am platit ceva mobilele dupa ce am revenit in tara, ma asteptam dar se putea si mai bine, din punct de vedere al costurilor
Gabryel
Jul 3 2008, 18:08
QUOTE (gogre @ Jun 29 2008, 14:09)

Eu am trecut Bulgaria de 4 ori pana acum ...
Asa ca fara frica mergeti linistiti. Drumurile sunt mai bune ca ale noastre (mai putin centura Sofiei), s-au imbunatatit si semnele de circulatie
Daca ajung la Sofia sambata pe la orele pranzului, ce ma sfatuiesti sa fac ?
Sa trec pe centura sau prin oras ?
Te intreb asta deoarece unii zic ca e mai bine de trecut prin Sofia la ore (zile) fara aglomeratie.
laurianusu
Jul 3 2008, 21:37
Legat de remarca negativa care am facut-o.... noi venisem din turcia de la 5 stele ultra all inlcusive unde chiar era diversitate... dar cum am precizat... pentru banii care i-am dat acolo a fost super
QUOTE (Sioux-2 @ Jun 30 2008, 07:02)

Informatiile interesante si felicitari celor care, intorcandu-se din concedii, nu ne uita si ne impartasesc impresiile!
O singura remarca "negativa" as avea de facut si nu ma refer in special la cel caruia i-am citat postul, ci in general: am gasit foarte multe posturi in care se spunea ca se repeta felurile de mancare... Doamne, dar unde, prin concediile voastre nu s-au repetat felurile de mancare? Daca stai mai mult de 3-4 zile mi se pare normal sa se intample acest lucru. Din comoditatea gazdelor, din experienta bucatarului, etc. Si la urma urmei sunt convins ca si acasa se repeta felurile de mancare. Sper ca nu am suparat pe nimeni dar nu inteleg sa se faca o tragedie dintr-un asa lucru minor. In rest, tot respectul si multumiri pentru celelalte informatii!!!!!!
danutwilly
Jul 3 2008, 21:40
cat costa benzina fara plumb in grecia? dar in bulgaria?
laurianusu
Jul 3 2008, 21:52
Biletele le-am luat prin luna martie... cred ca mai gaseai si pe la inceputul lui mai... din greseala am luat o oferta de la o agentie am vazut pretul am ramas cam masca si ni se parea ca e teapa hotelul sau altele.... noi mai aveam oferte de la mai multe agentii si pretul era in medie 35-50 euro/persoana la hoteluri de 3* cu demipensiune(surpriza a fost ca am gasit in celelalte oferte si acesta la care am stat cu 240-300 euro pe 7 zile deci mai mult decat dublu)... am riscat si am castigat.... am fost serviti la fel toti... singurul inconvenient a fost ca erau sejururi fixe de 7 zile... deci daca vroiai a stai 10 trebuie sa iti iei 2 sejururi de 7 nopti.... dar oricum ieseai mai ieftin... la noi difera mult perioada.... noi am fost in iunie tu o luna mai tarziu.... chiar acum am primit pe mail oferta in grecia la macedonian sun si alte 10 hoteluri prin zona de 3* si demipensiune cu 299 euro/7 nopti deci e tot pe acolo...
in grecia intr-adevar nu se merita sa mergi in iunie ca a cam plouat si nu a fost f cald... dar puteti merge in turcia in mai iunie si o sa vedeti ca e ca la noi in luna august
QUOTE (denis radu @ Jun 30 2008, 07:18)

de unde ai luat 7 nopti cu 119 euro ? noi dam 440euro/persoana 10 zile , demipensiune la acelasi hotel . e drept ca perioada este 15.07-24.07.... cand ai facut rezervarile ?
Fara sa ii spunem nimic a spus ca nu are camera cu balcon.... am rugat-o sa se mai uite si am scos 10 euro ... i-am pus pe tejghea... ea s-a facut ca mai cauta si ca incer\arca./... a mai calculat diverse chestii si dupa aia surpriza... uite ca am gasit o camera cu balcon... si noi..."ce bine"... si cam asta a fost....
QUOTE (schumiholic @ Jun 30 2008, 12:55)

Merge si la greci cu bacsisuri pentru o camera mai buna? Si cum ai facut? Ai dat banu' si i-ai cerut camera?

rider78
Jul 4 2008, 18:23
QUOTE (Mr.Cod @ Jul 2 2008, 17:00)

Ceea ce am spus este adevarat datorita faptului ca am fost eu personal in iunie. Din cate stiam dovada evidenta e mai puternica decat presupunerea. Doar nu crezi ca am marit eu preturile ca sa descurajez lumea?...astea sunt si e bine de stiut.
ajutatima si pe mine va rog. stie cineva despre AEOLOS MAREBLUE HOTEL SI REGENT DIN CORFU?
sweety_magdutza
Jul 4 2008, 22:13
cine pleaca pe 08.08 in Grecia-Leptokaria cu agentia Tramp Travel?
Salut
Peaca cineva in Grecia luni noaptea sa traversam impreuna Bulgaria .
Multumesc anticipat .
QUOTE (BGHITA @ Jul 5 2008, 09:49)

Salut
Peaca cineva in Grecia luni noaptea sa traversam impreuna Bulgaria .
Multumesc anticipat .
banuiesc ca pleci luni noaptea pe 7-8.07.2008 . noi plecam lunea viitoare, noptea, adica pe 14-15.07.2008. daca mai sunteti cu iesire din romania prin bechet la ora 03:30 noaptea , va asteptam . suntem cu o masina 4 persoane. condus vioi ( in forta pe unde se poate ) . gps si detector de radar . experiente anterioare placute prin bulgaria si grecia .
costyx21
Jul 5 2008, 09:56
cine pleaca in grecia pe 11.07.2008, as vrea sa plec noaptea la 5-6 sa fiu la giurgiu!~
QUOTE (costyx21 @ Jul 5 2008, 10:56)

cine pleaca in grecia pe 11.07.2008, as vrea sa plec noaptea la 5-6 sa fiu la giurgiu!~
shi eu plec tot pe 11, dar vreau sa fiu la giurgiu pe la 1-2
cipri75an
Jul 5 2008, 11:54
Salutare all ....Plec pe data de 13 iulie cu autocaru in Corfu la un hotel de 3 stele Nasos & Daisy Moraitika.Problema mea este ca autocarul ma duce pana in Atena si de acolo nu prea stiu ce sa iau, exista autobuz sau ferrybout ca sa pot ajunge in corfu. A mai fost cineva la acest hotel ? Sau merge cineva in perioada aceasta?
newtask
Jul 5 2008, 14:30
Eu plec cu autocarul, pe 11-iulie după-amiază, pe la ora 18, 19 .. E cineva care dorește să se țină după noi?
Buna!Mai pleaca cineva in data de 11.07.2008 spre Halkidiki...noi suntem din Hunedoara si vrem sa iesim din tara prin Bechet sau Calafat....ni se alatura cineva?.....
QUOTE (MustGo @ Jul 5 2008, 10:21)

banuiesc ca pleci luni noaptea pe 7-8.07.2008 . noi plecam lunea viitoare, noptea, adica pe 14-15.07.2008. daca mai sunteti cu iesire din romania prin bechet la ora 03:30 noaptea , va asteptam . suntem cu o masina 4 persoane. condus vioi ( in forta pe unde se poate ) . gps si detector de radar . experiente anterioare placute prin bulgaria si grecia .
Multumesc mult dar plec pe 7-8.07.2008
QUOTE (laurianusu @ Jul 3 2008, 21:52)

..
in grecia intr-adevar nu se merita sa mergi in iunie ca a cam plouat si nu a fost f cald... dar puteti merge in turcia in mai iunie si o sa vedeti ca e ca la noi in luna august
....
dami voie sa te contrazic...
in ultimi 2 ani am fost in iunie in leptokaria (si nu numai...) si pot spune ca a fost cald...chiar foarte cald... mai ales in cea de a doua jumatate din iunie...
am avut seara temperaturi de 30 de grade... si in timpul zilei aproape de 40...deci a fost cald...foarte cald....
xistenz
Jul 6 2008, 15:00
QUOTE (costyx21 @ Jul 5 2008, 10:56)

QUOTE (bogu17 @ Jul 5 2008, 11:31)

shi eu plec tot pe 11, dar vreau sa fiu la giurgiu pe la 1-2
salut,
ce inseamna pe 11? 11 noaptea sa fiti pe 12 dimineata in vama sau pe 11 dimineata ?
noi plecam pe 12 dimineata la 3-4 din bucuresti, la 6 sa fim in giurgiu.
skippy2008
Jul 6 2008, 18:56
QUOTE (pvluci @ Jul 6 2008, 15:12)

dami voie sa te contrazic...
in ultimi 2 ani am fost in iunie in leptokaria (si nu numai...) si pot spune ca a fost cald...chiar foarte cald... mai ales in cea de a doua jumatate din iunie...
am avut seara temperaturi de 30 de grade... si in timpul zilei aproape de 40...deci a fost cald...foarte cald....
subscriu!
pleaca cineva pe 9.08. dimineata2.5-3,00 spre Paralia?
adrianadrghc
Jul 7 2008, 00:18
bunaaaaaaaaaaa
am si eu o intrebre si v-as fi f, f recunoscatoare daca m-ati ajuta cu un raspun. Imi poate spune cineva ceva despre Hotel Pelli, din Grecia, halkidiki de pe bratul Kassandra. E un hotel de 3 stele si din ceea ce am vazut pe net pare OK calitate-pret. Dar ceva concret???.... Multumesc mult, mult
giovi_buru
Jul 7 2008, 06:53
QUOTE (xistenz @ Jul 6 2008, 16:00)

salut,
ce inseamna pe 11? 11 noaptea sa fiti pe 12 dimineata in vama sau pe 11 dimineata ?
eu sunt vineri pe 11 iulie orele 22.00 la Giurgiu ca sa ajung dimineata pana in 10.00 la hotel. Cine doreste sa ne intalnim cu mare placere!
sanspitie
Jul 7 2008, 12:02
Bine v-am gasit!
Tocmai ce am revenit in tara din Sithonia/Gerakini/ Gerakina Beach resort. Am facut o groaza de poze special pentru softpedia, numai ca sunt destul de multe si nu stiu daca am voie sa le pun pe toate (44 de poze).
Pe scurt: Locatie superba, dar in afara complexului daca nu ai masina nu ai nimic de facut....'da nimic. Mancare fff buna si multa. Organizare foarte buna si servicii de asemenea. Mentiune pentru cei ce vor pleca, daca mergeti in cuplu si vreti pat dublu, asigurati-va la agentie ca au inteles pat dublu altfel patiti ca si noi de ne-au dat o camera cu 2 paturi. Desigur va ganditi ca paturile pot fi apropriate, dar e un pic mai greu cand sunt din caramida si zidite
. Oricum au fost super de treaba ca am cerut alta camera, ei si-au cerut scuze pentru neintelegere si ne-au asigurat ca ne vor trimite mesaj in 2 zile deoarece momentan e plin, dar cauta 2 camere alaturate. Spre surprinderea noastra in 2 zile aveam bilet in usa sa ne prezentam la receptie sa ne mutam.
Partea superba este ca poti pleca din camera si sa lasi AC deschis.
Plaja cu nisip, ingrijita. Sezlongul 7 eu, la piscina era gratis daca faceai consumatie la bar. Tip: daca esti suficient de zgarcit poti sa nu cumperi nimic ca nu te intreaba nimic.
Au o echipa de agrement care se ocupa cu distractia pe plaja. Fain. De asemenea seara este program si pentru copii (discoteca si diverse programe).
Drumul: Am plecat vineri 27.06 din ro si din gr am plecat tot vineri pe 04.06 seara pe o vijelie ingrozitoare. Ne-am umplut de draci la bulgari care ne-au usurat de 100 de euro (20 la dus si 85 la intors). Sunt absurzi in semne. Limitare pe autostrada pentru ca intri in tunel de....20 la ora....deci se poate!
In rest, pentru orice fel de detalii si daca e cineva interesat si pot posta asa de multe poze, va rog nu ezitati.
nostradamus_2008
Jul 7 2008, 13:05
QUOTE (gnd @ Jul 2 2008, 15:46)

In Cluj mai este o oferta foarte buna.Vila Andonia in Nei Pori.Este oferta de la Blue Travel de pe strada Napoca.Agentia are doua vile..una de lux in Paralia si asta din Nei Pori, care a o pozitie foarte buna....in fata marii..de care este desapartita dor de un spatiu verde
Nu stiu Natali cum este..dar Andonia este foarte buna
QUOTE (gnd @ Jul 2 2008, 15:46)

In cluj mai este o oferta pentru Nei Pori.Este agentia Blue Travel de pe str Napoca 5.Agentia are doua vile..una in paralia katerini (vila de lux) si una in Nei Pori, vila Andonia situata chiar linga plaja de care este despartita doar de un spatiu verde.Nu stiu cum este vila natali dar Andonia este o vila foarte buna
mrarinca
Jul 7 2008, 14:14
Ieri m-am intors din Kallithea - Macedonian Sun Hotel 3* (demipensiune).
Deoarece agentiile prezinta totul in roz, va scriu niste impresii "la cald".
Hotelul se afla la 500m de plaja si la 2km de Kallithea.
Ca sa ajungi la plaja traversezi strada principala si treci prin parcarea hotelului Pallini. Dureaza cam 10min.
Plaja este cu nisip, curata si plina de romani (dornici sa-si etaleze lanturile de aur) si rusi.
Hotelul are o gradina superba, piscina arata foarte bine, serviciul este de 3*, deci isi respecta categoria.
Mancarea este ok, nu prea variata, daca nu ajungi in prima ora ratezi pepenele rosu si prajiturile (care sunt f. bune).
(din pacate am ramas cu imaginea amara a romanilor infometati care "curata" rapid tavile cu bunatati)
Se poate manca bine in Kallithea (la 2 km) cu 10-12 euro. Fara masina este greu de ajuns, mai ales din cauza caldurii.
Este un supermarket Lidl la 6 km de hotel, spre Salonic. Benzinarii in apropriere (1.4eur/l diesel)
Pentru cei cu un buget de vacanta mai mare recomand hotelul Pallini, f. aproape de plaja si cu toate camerele spre mare.
Din Bucuresti se fac in jur de 12-14 ore (cu opriri cu tot), atentie la politisti bulgari si la zona din jurul Sofiei (iesirea din Sofia spre Kulata).
Recomand benzinariile OMV din bulgaria (accepta plata cu card si au cafea ok)
Drumurile din Bulgaria sunt mai bune ca la noi si nu sunt aglomerate) exceptie centura Sofiei, in lucru.
Va stau la dispozitie cu alte detalii!
QUOTE (xistenz @ Jul 6 2008, 16:00)

salut,
12 dimineata
alina_frumi
Jul 7 2008, 14:27
QUOTE (danutwilly @ Jul 3 2008, 22:40)

cat costa benzina fara plumb in grecia? dar in bulgaria?
sal!!!
tocmai m-am intors din grecia si benzina e intre 1.20-1.30 eur, difera de la o benzinarie la alta pt ca astia au franciza, nu e ca la noi( la toate...petrom-de ex, acelasi pret), in bulgaria ...nu stiu...
szeptemberszept
Jul 7 2008, 15:10
De VILA AHTYRA a auzit cineva? Nu am gasit niciunde relatii despre ea. E in Olimpic Beach.
claudette03
Jul 7 2008, 15:38
Buna tuturor!
Spuneti-mi si mie va rog, unde as putea merge in Grecia daca vreau sa ma si distrez noaptea....Eu am gasit o oferta foarte buna la Gerakina Beach, dar acolo am inteles ca nu ai ce face noaptea...Voi ce idee imi dati?
QUOTE (sanspitie @ Jul 7 2008, 13:02)

Bine v-am gasit!
Drumul: Am plecat vineri 27.06 din ro si din gr am plecat tot vineri pe 04.06 seara pe o vijelie ingrozitoare. Ne-am umplut de draci la bulgari care ne-au usurat de 100 de euro (20 la dus si 85 la intors). Sunt absurzi in semne. Limitare pe autostrada pentru ca intri in tunel de....20 la ora....deci se poate!
Hai man, termina cu prostiile. Am facut de 2 ori drumul in ultimele 2 saptamani si nici urma de limitari de 20 km/h. La tunelurile in lucru ai limitare de 50 km/h in conditiile in care traficul e directionat pe aceeasi "gura", cate o banda pe sens si sensurile delimitate de pioni.
Tot drumul am vazut doar papagali de romania luati de radar. O sa observati ca cei care merg cu faza lunga, iti dau flash-uri din spate care te depasesc in curba sau pe linie dubla sunt tot smekerasi romani. In plus, urcati in maslini in Grecia cu tot cu masina tot romani am vazut.
Pe mine in 3 ani de cand tot bat tara vecinilor cu ceafa lata nu m-au oprit decat odata cu 90 si ceva in localitate = Am fos vinovat, am platit - 10 E spaga.
Eu zic ca romanasii nostrii cu radarul din Calugareni care mi-au mancat cateva punctisoare sunt mult mai nesimtiti, tinand cont ca acolo ai 2 benzi pe sens si gard delimitator de sensuri, deci riscurile sunt foarte mici.
adrianadrghc
Jul 7 2008, 17:00
salutare, tuturor! Chiar n-a fost nimeni la Hotel Pelli sa poata sa-mi dea si mie cateva informatii. Sau macar sa fi trecut pe langa el, sa fi auzit de la prieteni.........Plssssssssssss
bfgoaica
Jul 7 2008, 18:12
Vreau si eu sa stau 10 nopti in paralia, dar nu stiu cu ce sa ma intorc? k daca plek vineri din bucuresti o sa am cazare pana marti, deci unde gasesc eu ceva sper bucuresti martea ?

QUOTE (mrarinca @ Jul 7 2008, 15:14)

Pentru cei cu un buget de vacanta mai mare recomand hotelul Pallini, f. aproape de plaja si cu toate camerele spre mare.
cum dracu poate sa fie cu toate camerele spre mare ?
cipri75an
Jul 7 2008, 20:27
Salutare all ....Plec pe data de 13 iulie cu autocaru in Corfu la un hotel de 3 stele Nasos & Daisy Moraitika.Problema mea este ca autocarul ma duce pana in Atena si de acolo nu prea stiu ce sa iau, exista autobuz sau ferrybout ca sa pot ajunge in corfu. A mai fost cineva la acest hotel ? Sau merge cineva in perioada aceasta? ewpu.gif helpsmilie.gif
Scuzati de repetare dar as dori sa stiu cum pot ajuge mai usor pana in Corfu, daca autocarul merge pana in Atena,unde pot cobora in Salonic sau in Atena
Gabryel
Jul 7 2008, 20:28
QUOTE (remyx @ Jul 7 2008, 17:54)

O sa observati ca cei care merg cu faza lunga, iti dau flash-uri din spate care te depasesc in curba sau pe linie dubla sunt tot smekerasi romani.
Nu, nu cred "stau" pe faza lunga, ci doar sunt cu masinile incarcate si le e lene sa-si regleze pozitia farurilor, asta in cazul in care ar sti. Stii, cum e, pentru 1500 de km, sa mai umble si pe la butoanele alea, ... pe unde or fi ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.