Totul despre GRECIA
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174

andamada

QUOTE (schumiholic @ Jun 17 2008, 18:46) *
Multumesc tuturor celor care si-au dat cu parerea in privinta dilemei mele legate de sejurul in Grecia. Adevarul e ca pana la urma tine de noroc. In 2006 si eu am prins vreme excelenta in aceeasi perioada iar anul trecut au fost cateva zile urate. Ne-am hotarat pentru plecarea din 30 august si acum, cum ne-o fi norocul!

Noi avem prima zi de sejur 31 august in Halkidiki, probabil ca plecarea va fi pe 30 august. Mergem pentru prima oara si cautam tovarasi de drum, dar pana acum nimeni nu ne-a raspuns. De unde sunteti?
andamada
Si chiar n-a mai fost nimeni de pe forum la Athos Palace? Nu pot sa cred! Voiam ceva impresii.Poate se gandeste careva sa ne raspunda. Multumesc anticipat.

lilidy
QUOTE (andamada @ Jun 18 2008, 10:21) *
Noi avem prima zi de sejur 31 august in Halkidiki, probabil ca plecarea va fi pe 30 august. Mergem pentru prima oara si cautam tovarasi de drum, dar pana acum nimeni nu ne-a raspuns. De unde sunteti?

Buna! Noi plecam pe 31 august pe la 5-6 dimineata si ne-ar prinde bine companie pe drum, mai ales la traversarea Bulgariei, pentru ca noi mergem in Katerini. Ar fi bine sa formam o coloana pe traseu, desi anul trecut am mers singuri si n-am avut probleme, dar nu se stie niciodata....Si noi avem o fetita, mai mititica decat a voastra, are 5 ani, careia i-ar prinde bine putina joaca macar pe timpul opririlor. Poate reusim si mergem pe drum impreuna........
cristianm
Apropos de coloana. Nu este bine sa fie prea mare, max 3 masini. Cu cat sunt mai multe si ocupantii mai diversificati o sa fie probleme: unul vrea sa opreasca altul nu , se mai pierd , mai ales la traversarea Sofiei(inclusiv daca se ia pe centura, sunt destule intersectii).
Stabiliti dinainte cum o sa mergeti, stilul de condus(mai tare, mai incet ) ca daca unul merge incet si altul are un alt stil , de aci nu o sa rezulte dacat o situatie de stres.
Mai mult, daca sunteti coloana si Doamne fereste va opreste politia, stabiliti de la inceput cum platiti spaga, ca in proportie de 99% este oprita prima masina, chiar daca toate mergeau peste limita de viteza. Nu opriti si voi daca este oprit capul de coloana, asteptati putin mai departe, pt ca riscati sa se "ocupe" si de voi.

Nu este o tragedie sa mergeti singuri(mai ales ziua), dar este mai bine daca mai mergeti cu inca o masina, distantele intre sate sau orase in Bulgaria sunt destul de mari.

Am fost pana la Sofia saptamana trecuta si se pare ca traficul extraurban s-a mai marit si au inceput sa mai dispara din celebrele LADA, au fost inlocuite cu "nemtesti" de la mijlocul anilor 90'.
remyx
2 link-uri utile :

Preturile la benzina in grecia (si oriunde in lume) updatate in sistem "wikipedia" :

http://gasoline-germany.com/international.phtml?land=63

Info despre Halkidiki :

http://www.barefoot.info/mainland/Halkidiki.html#Ag%20Mamas
http://www.trekearth.com/gallery/Europe/Gr...photo883209.htm
http://www.travelinfo.gr/halkidiki/beaches.htm
iwantmorespam
Salutare!

Am o intrebare: ce inseamna practic minibar in camera in hotelurile din Grecia - mai precis pe langa Atena? E un frigider mic in care pun doar cei de la hotel bauturi si le pot consuma contra cost sau as putea sa imi pun si eu ceva mancare (iaurt, branza, mezeluri, etc)? Ar fi interzis sa il folosesc in interes sa zic asa personal? Eventual sa imi pun sucurile cumparate de mine? biggrin.gif

Tx!
cristisialex
Va rog , o sugestie, pentru olimpic Beach Grecia . Mergem si cu bb care are 2 ani si jumatate asa k nu vrem sa nu aiba si el o minipiscina pe acolo . ce hotel ar fi mai nimerit ?

i_and
n-am gasit topic deschis, dar daca nu stie nimeni poate ca umblu eu:)

manastirile din meteora: le-a vizitat cineva? cat costa? ce program de vizitare exista? le gasesc pe vreun site?

multumesc!!!
pete1
QUOTE (emese00 @ Jun 14 2008, 14:51) *
Cine mai pleaca cu masina in Grecia in 21.06?

Plecam in 20 iunie din cluj in halkidiki, prin serbia si macedonia! Oprim o noapte in serbia, ca nu-i raliu, undeva intre belgrad si nis! Suntem 6 masini si iesim prin Bors - Bekescsaba- Szeged- Novi Sad- Belgrad- Nis ...e mai ok , pt ca intram pe autostrada din szeged , iar intre bors si szeged nu-s asa multe tiruri...al doilea argument este ca mergem in concediu, nu ne grabim si vrem sa vedem cat mai multe locuri noi si faine! daca te intereseaza: sabau.p@gmail.com
edbica2000

QUOTE (cristisialex @ Jun 18 2008, 17:19) *
Va rog , o sugestie, pentru olimpic Beach Grecia . Mergem si cu bb care are 2 ani si jumatate asa k nu vrem sa nu aiba si el o minipiscina pe acolo . ce hotel ar fi mai nimerit ?

Nu exista hotel cu piscina sau minipiscina in Olympic beach.

QUOTE (i_and @ Jun 18 2008, 20:43) *

manastirile din meteora: le-a vizitat cineva? cat costa? ce program de vizitare exista? le gasesc pe vreun site?

multumesc!!!

Hai sa postam sa ne aflam in treaba. Numai deunazi sunt postate tarifele la excursiile optionale.
Pe site-urile agentiile romanesti le gasesti pe toate ca fiind optionale, cu descrieri si tarife. Iar netul este plin...numai lenea e mare.
orthodoxis
QUOTE (Q man @ Jun 9 2008, 08:49) *
Multumesc.
Au si locuri de parcare ptr masina?

Nu prea sunt locuri de parcare destinate.
Langa hotel pe strada sau in vecinatate.
Salonicul e mai linistit ca romanika noastra!
miss_bianco
QUOTE (iwantmorespam @ Jun 18 2008, 17:07) *
Salutare!

Am o intrebare: ce inseamna practic minibar in camera in hotelurile din Grecia - mai precis pe langa Atena? E un frigider mic in care pun doar cei de la hotel bauturi si le pot consuma contra cost sau as putea sa imi pun si eu ceva mancare (iaurt, branza, mezeluri, etc)? Ar fi interzis sa il folosesc in interes sa zic asa personal? Eventual sa imi pun sucurile cumparate de mine? biggrin.gif

Tx!

minibar e frigider micut,ce consumi platesti.
bineinteles ca il poti folosi in uz personal,scoti totul,le pui in sertar,pui alimentele tale,si cand pleci pui ce era inapoi.
da oare o sa innace daca cumperi tu alimente?ca e foarte mic...
geocosma
QUOTE (i_and @ Jun 18 2008, 21:43) *

multumesc!!!

Uite aici!
Nu este in topicul de Grecia, este cel pentru Halkidiki. Tot pe acolo poti sa gasesti si excursiile din statiuni. Spor la studiu.
schumiholic
QUOTE (andamada @ Jun 18 2008, 10:21) *

Noi plecam cu autocarul, nu cu masina.

QUOTE (remyx @ Jun 18 2008, 16:28) *

Foarte interesante linkurile! Daca mai ai si altele, mai pune! Chiar ma intereseaza cat mai multe informatii despre plajele din Halkidiki.
andamada
QUOTE (lilidy @ Jun 18 2008, 15:28) *
Buna! Noi plecam pe 31 august pe la 5-6 dimineata si ne-ar prinde bine companie pe drum, mai ales la traversarea Bulgariei, pentru ca noi mergem in Katerini. Ar fi bine sa formam o coloana pe traseu, desi anul trecut am mers singuri si n-am avut probleme, dar nu se stie niciodata....Si noi avem o fetita, mai mititica decat a voastra, are 5 ani, careia i-ar prinde bine putina joaca macar pe timpul opririlor. Poate reusim si mergem pe drum impreuna........

Sigur, de ce nu? Acum depinde de unde plecati la ora aia si traseul pe care vreti sa-l urmati. Pana atunci avem timp sa stabilim si detaliile astea, ne consultam ( noi avem cunostinte care au fost de vreo trei ori in vacante in Grecia si ne-au promis ca ne vor da solutiile cele mai bune cu privire la drum, ce e fain de vizitat si altele, ca , deh, in trei ani le mai inveti din experienta). biggrin.gif
Tinem legatura, ok?
Voi unde ati fost acum un an? In ce zona? La noi e prima iesire din tara in concediu si culegem informatii... naughty.gif
bogu17
QUOTE (nehotarata @ Jun 17 2008, 14:47) *
Buna ziua,

M-am trezit foarte tarziu si n-am mai gasit nimic liber, la nici o vila, in Sithonia, Vourvourou. Am scris o gramada de mail-uri insa toti grecii mi-au raspuns: "sorry, we don't have free apartment". Poate cineva sa-mi vanda un pont? Poate nu caut unde trebuie. Am luat adrese de pe www.halkidiki.com. As prefera un apartament sau un studio deoarece suntem 4 persoane, 2 adulti si 2 copii. Multumesc!

Incearca la Romadria,poate iti pot gasi ei ceva, mie mi-au gasit la vila Christina chiar ultimele 4 studiouri. Noi plecam pe 12.07
lilidy
QUOTE (andamada @ Jun 19 2008, 11:27) *
Sigur, de ce nu? Acum depinde de unde plecati la ora aia si traseul pe care vreti sa-l urmati. Pana atunci avem timp sa stabilim si detaliile astea, ne consultam ( noi avem cunostinte care au fost de vreo trei ori in vacante in Grecia si ne-au promis ca ne vor da solutiile cele mai bune cu privire la drum, ce e fain de vizitat si altele, ca , deh, in trei ani le mai inveti din experienta). biggrin.gif
Tinem legatura, ok?
Voi unde ati fost acum un an? In ce zona? La noi e prima iesire din tara in concediu si culegem informatii... naughty.gif

Noi plecam din Bucuresti, pe traseul Giurgiu-Sofia-Kulata-Salonic-Katerini. Am fost de 2 ori pana acum, dar fara pitic, tot in Paralia Katerini, iar de acolo am plecat in excursiile organizate de firma de turism, cu ghid roman. Ultima oara am mers anul trecut in septembrie cu masina, drumul e ok, noi am mers in medie cu 130-140km/h, am mers si cu 180 cand s-a putut, avand GPS si antiradar (pt Bulgaria, la greci nu e legal, si a avut grija vamesul sa ne reaminteasca pt ca ne-a vazut cu el). Acum mergem strict pt plaja cu pitica, pt ca e obositor de mers in excursii cu copiii. De vizitat: Meteora, Atena - Acropole, croaziera pe insula Skiatos, croaziera la Muntele Athos, Muntele Olimp....etc. Dar, repet, cu copiii e greu, de obicei se pleaca in excursii pe la 5,30-6,30 cel mai tarziu, si intoarcerea este seara, ora 19- 21. La Atena, sa mergi cu masina e obositor, pt ca sunt aprox 800 km dus-intors, noi am luat excursia organizata, si am plecat cu autocarul la 23,30 din Paralia Katerini, am ajuns in Atena la 5,30, iar intoarcerea a fost in jurul orei 21. E obositor, dar e frumos!

Daca mai vrei detalii iti raspund cu cea mai mare placere!
i_and
QUOTE (geocosma @ Jun 19 2008, 09:09) *
Uite aici!
Nu este in topicul de Grecia, este cel pentru Halkidiki. Tot pe acolo poti sa gasesti si excursiile din statiuni. Spor la studiu.

link-ul nu functioneaza. adica merge, dar imi spune ca ... Sorry, some required files are missing, if you intended to view a topic, it's possible that it's been moved or deleted. Please go back and try again.

oricum, am incercat astazi sa-mi fac nitel timp sa ma uit peste diverse site-uri, inteleg ca am nevoie neaparat de o zi pt meteora, majoritatea manastirilor avand program de vizitare destul de limitat.
gogutan
Cer ajutor celor care cunosc sau au fost recent prin Sofia.
Am inteles ca portiuni din centura Sofia sunt in lucru, ma intereseaza segmentul cu intrare dinspre Vraca si iesire spre Plovdiv(autostrada)...
Plec din Craiova spre Turcia in iulie si n-as vrea sa ma incurc pe cine stie ce devieri
Multam frumos si vacante placute tuturor!
geocosma
QUOTE (i_and @ Jun 19 2008, 13:09) *
link-ul nu functioneaza. adica merge, dar imi spune ca ... Sorry, some required files are missing, if you intended to view a topic, it's possible that it's been moved or deleted. Please go back and try again.

oricum, am incercat astazi sa-mi fac nitel timp sa ma uit peste diverse site-uri, inteleg ca am nevoie neaparat de o zi pt meteora, majoritatea manastirilor avand program de vizitare destul de limitat.

Mda, am vazut si eu acum ca nu merge redirectionarea catre link. Cand am postat, linkul merge (este tot pe Softpedia, in topicul Halkidiki).
Mai jos ai ceea ce am scris acolo, cu mici corecturi. Sunt pareri cu privire la mai multe obiective din Halkidiki si de pe riviera Olimpului.

Meteorele:
Cele sase manastiri care pot fi vizitate sunt: Marea Meteora, Varlaam, Rousanou (singura manastire de maicute din ansamblu; celelalte sunt manastiri de calugari), Sf. Nicolae, Sfanta Treime si Sf. Stefan.
In general programul de vizitare, vara, este de la 9 la 18. Este posibil ca intre 13 si 15.30 sa fie inchise. In 2006 am gasit pe undeva (cred ca pe un site al ministerului culturii din Grecia - nu mai stiu exact) un program de vizitare. Conform acestuia avem perioadele de vizitare:
Marea Meteora: 9-13 si 15.20-18. Marti inchis toata ziua.
Varlaam: 9-13 si 15.20-18. Vineri inchis toata ziua.
Sfantul Stefan: 9-13 si 15.20-18. Luni inchis toata ziua.
Sfantul Nicolae: 9-15.30. Vineri inchis toata ziua (programul de la Sf. Nicolae este cel afisat la intrare, identic si in 2006 si in 2007 - am comparat poze si filmarile mele)
Sfanta Treime (St. Triada): 9-12.30 si 15.20-17. Joi inchis toata ziua. (in 2007, programul afisat la intrare era 9-17, indiferent de zi).
Rousanou: 9-17.45 (in fiecare zi) (in 2006, programul afisat la intrare era 9-18).
Dupa cele doua vizite (una in 2006, alta in 2007) consider, ca preferinte proprii, ca merita vizitate in special Marea Meteora, Varlaam (sunt vecine), Sf. Stefan. Este interesanta si Rousanou. Dupa ce vizitezi aceste patru manastiri, Sf. Treime si Sf. Nicolae ti se par foarte saracacioase.
Intrarea este 2 euro/pers, parcarea este gratis, langa intrarile manastirilor si pe drumul de acces la ele. Tinuta este obligatorie (la barbati merge cu pantaloni gen bermude, la femei neaparat cu fusta mai lunga, sub genunchi, nu cu pantaloni).
La magazinele de icoane o sa va intrebe din ce tara sunteti, recunoasteti cu mandrie ca sunteti romani si veti fi intampinati de ghizi care vorbesc limba. Preturile pentru romani sunt mai mici cu cca. 30% fata de cele afisate. Sunt icoane si alte obiecte de cult si la tarabe in parcari dar mai ales in magazinele din manastiri. Chiar si din manastiri am luat icoane la pret mai mic decat cel afisat (la Sf. Nicolae).
Din Halkidiki la Meteore am trecut prin trei puncte de plata a taxei de autostrada, si am platit la doua cate 2 euro (unul era gratis - am fost sambata-duminica).
Consider ca Meterorele trebuiesc vizitate cu masina proprie, nu cu autocarul. Cunostinte de-ale mele care au vizitat Meteorele cu autocarul, fiind cazate la Paralia Katerini (mai aproape de manastiri decat Halkidiki) mi-au spus ca plecarea este pe la miezul noptii iar intoarcerea spre seara, si vii foarte obosit. Pe langa asta se viziteaza doar vreo 2 manastiri. La aceste excursii ai avantajul ghidului, care-ti lipseste la excursia pe cont propriu. Anul trecut la Marea Meteora am prins un grup de romani cu autocarul, i-am "insotit" prin micul lor turneu, ascultand ce explica ghida. Pe fetele unor excursionisti se citea deja plictiseala si nici nu-i mai interesa obiectivul turistic.

Halkidiki:
Pentru Hakidiki agentiile romanesti cumpara de obicei pachetele turistice de la Melitour - agentie greceasca, cu sedii in Salonic si Neos Marmaras. De romani se ocupa Lucian, care va veni cu oferta pentru excursie in golful Toroneos (golful dintre Kassandra si Sitonia). Pretul a fost de 30 euro/pers (in 2006). Noi am fost grup mai mare (cca. 30 pers) si am obtinut transportul gratis de la hotel la port (eram la cca. 9 km de Neos Marmaras - Philoxenia este la vreo 30-40 km de Neos Marmaras). Plecarea se face din portul din Neos Marmaras, cu vasul Sf. Nicolae. Sunt mai multe vaporase care fac excursia asta, deci este posibil sa gasesti si la alte preturi. La plimbarea in Toroneos este inclusa si o masa la pranz: un sandvis (hamburger) si un pahar cu suc. Croaziera consta in plecarea catre insula Kelifos (Testoasa), din apropierea orasului Neos Marmaras, unde se face o oprire de vreo 20 minute pentru balaceala. Apoi se merge catre Kassandra si se opreste intr-un mic portulet, cu plaja cu sezlonguri (gratis in 2006) si bar, de unde puteai lua bauturi racoritoare, bere etc. Pe plaja aveau si salupe care trageau banana sau colaci. Aici este o pauza de cca. 1 ora, iar la intorcere primesti hamburgerul si sucul. Se merge apoi pe langa Kassandra si se face o alta oprire in Pefkohori. Aici unii s-au dus la cumparaturi, noi am ramas pe plaja. Plaja aici este din pietris, cu intrare lina in apa - recomand oprire la taverne. Apoi plecare spre Sithonia, se mai face o oprire pentru o alta balaceala in apa foarte limpede si se merge spre Neos Marmaras (trecandu-se pe langa Porto Carras), unde se acosteaza pe la ora 5 pm.

Croaziera din jurul Muntelui Athos oferita de ghid costa, anul trecut, 35 euro/pers fara transport, respectiv 40 euro/pers cu transport. Plecarea se face din portul Ormos Panagias, cu vasul Menia Maria III (un vas negru, cu trei catarge, genul pirati). Am luat bilet de la o agentie din port pe acest vapor si m-a costat doar 20 euro/pers. Copilul de 12 ani a mers gratis. Biletele le-am luat cu o zi inainte de plecare. Plecarea este la ora 9 si daca te duci cu masina personala este bine sa ajungi cel tarziu la 8.30, ca sa nu alergi dupa loc de parcare. Intrebi cand au ghid si in limba romana si iti iei pentru ziua aceea.
La plimbarea spre Athos, pe vapor gasesti contra cost sandvisuri, bauturi racoritoare, bere, iar la pranz se acosteaza la Ouranopolis, unde poti sa mananci la tavernele din apropierea portului. Dupa plecarea de la Ouranopolis, pana la Ormos Panagias, in cca. 2 ore este un program pentru copii si apoi un program folcloric, similar serii grecesti. Dimineata, la plecarea spre Athos, apare un tip imbracat in costum de pirat care acosteaza pasagerii, cu care face poze. Pana la coborarea la Ouranopolis pozele sunt facute, si costa 4 euro bucata.
La Petralona iti poti rezerva o jumatate de zi din timp. O sa vezi indicatoare pe drumul dintre Salonic si Halkidiki. Eu am ramas cam dezamagit dupa vizitarea pesterii. Este intr-adevar o pestera cu stalactite si stalacmite iar pentru mine a fost o premiera sa vad asa ceva. Insa acolo nu ai voie sa filmezi sau sa faci fotografii. In pestera se intra doar cu ghid, in grupuri, restranse, astfel incat toti turistii sa fie sub supraveghere. Tariful este de 6 euro si mi s-a parut exagerat pentru ceea ce poti vedea acolo. Dupa parerea mea este mult mai valoroasa vizitarea celorlaltor trei manastiri de la Meteore decat Petralona (este doar o parere personala). Parcarea este gratis. Dupa aceea, in acelasi pret, poti vizita un muzeu din apropiere cu replici ale craniului omului de Petralona si alte oase si oscioare de animale gasite in pestera. Pestera este in continuare in studiu de catre arheologi, de aceea spatiul deschis vizitarii pare extrem de redus. Petralona este la nord de Kassandra, intre Salonic si cele 3 brate ale lui Halkidiki.

Acestea sunt doar parerile mele personale; fiecare isi poate face vacanta dupa cum vrea. Mai poti vizita pasul Prionia, in Olimp, o plimbare prin Litohoro, la poalele muntelui sau chiar la Dion. Se pot face intr-o singura zi, dar sunt in drumul catre Meteore.

titobandito666
sal, ultima strigare catre grecia, plecare vineri noaptea biggrin.gif
da-ti un mesaj pe private!
Concediu placut tuturor!
ASZ
QUOTE (edbica2000 @ Jun 19 2008, 00:18) *

Am fost recent la Hotel Edem (este intre Paralia Katerini si Olympic Beach), unde cazarea+masa a fost OK (este de 3 stele, insa eu zic ca 2 sunt destule) si are piscina cu sectiune pt. copii.
In plus cazarea este in bungalow-uri, adica ai si terasa si iesire direct pe spatiul verde, plaja este la maxim 50 de metrii de bungalow-uri (este foarte comod cand ai copil mic), plaja este cu nisip fin si libera, cu sezlonguri gratuite. Inclusiv masa a fost ok.
http://www.mareea.ro/mareea-info-n-Hotel_H..._-pId-1140.html
paurelian
Salutare!

Duminica noaptea(22.06) pleaca cineva spre Grecia? dati un semn pe privat daca da.

Concediu placut tuturor!

A.
nehotarata
QUOTE (bogu17 @ Jun 19 2008, 11:57) *
Incearca la Romadria,poate iti pot gasi ei ceva, mie mi-au gasit la vila Christina chiar ultimele 4 studiouri. Noi plecam pe 12.07

Am primit un raspuns afirmativ de la greci azi dimineata. Am facut rezervarea aici: http://www.halkidiki.com/evangelia/index.htm. 60 euro/apartament/noapte. Mi se pare un pret bun. Cine a mai fost aici poate sa-mi ofere ceva informatii? Multumesc frumos! Numai bine tuturor!!
cristisialex
[quote name='edbica2000' date='Jun 19 2008, 00:18' post='4765188']

multumesc, totusi un hotel care sa fie aproape de plaja , curat si dragut care ar fi ?
Reclama
Cum vrei sa-ti apara numele in Cartea Recordurilor daca nu intri aici?!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.