cristianm
18th June 2008, 15:23
Apropos de coloana. Nu este bine sa fie prea mare, max 3 masini. Cu cat sunt mai multe si ocupantii mai diversificati o sa fie probleme: unul vrea sa opreasca altul nu , se mai pierd , mai ales la traversarea Sofiei(inclusiv daca se ia pe centura, sunt destule intersectii).
Stabiliti dinainte cum o sa mergeti, stilul de condus(mai tare, mai incet ) ca daca unul merge incet si altul are un alt stil , de aci nu o sa rezulte dacat o situatie de stres.
Mai mult, daca sunteti coloana si Doamne fereste va opreste politia, stabiliti de la inceput cum platiti spaga, ca in proportie de 99% este oprita prima masina, chiar daca toate mergeau peste limita de viteza. Nu opriti si voi daca este oprit capul de coloana, asteptati putin mai departe, pt ca riscati sa se "ocupe" si de voi.
Nu este o tragedie sa mergeti singuri(mai ales ziua), dar este mai bine daca mai mergeti cu inca o masina, distantele intre sate sau orase in Bulgaria sunt destul de mari.
Am fost pana la Sofia saptamana trecuta si se pare ca traficul extraurban s-a mai marit si au inceput sa mai dispara din celebrele LADA, au fost inlocuite cu "nemtesti" de la mijlocul anilor 90'.
i_and
18th June 2008, 20:43
n-am gasit topic deschis, dar daca nu stie nimeni poate ca umblu eu:)
manastirile din meteora: le-a vizitat cineva? cat costa? ce program de vizitare exista? le gasesc pe vreun site?
multumesc!!!
gogutan
19th June 2008, 14:13
Cer ajutor celor care cunosc sau au fost recent prin Sofia.
Am inteles ca portiuni din centura Sofia sunt in lucru, ma intereseaza segmentul cu intrare dinspre Vraca si iesire spre Plovdiv(autostrada)...
Plec din Craiova spre Turcia in iulie si n-as vrea sa ma incurc pe cine stie ce devieri
Multam frumos si vacante placute tuturor!
paurelian
19th June 2008, 21:33
Salutare!
Duminica noaptea(22.06) pleaca cineva spre Grecia? dati un semn pe privat daca da.
Concediu placut tuturor!
A.
cristisialex
20th June 2008, 10:13
[quote name='edbica2000' date='Jun 19 2008, 00:18' post='4765188']
Nu exista hotel cu piscina sau minipiscina in Olympic beach.
multumesc, totusi un hotel care sa fie aproape de plaja , curat si dragut care ar fi ?