1. Ce stii de hotelul "EVILION" ? Aspect, amplasare, plaja in dreptul lui, etc. Atat cat iti aduci aminte. Conteaza.
Am facut rezervarea direct la ei si ne-a ajuns 700E / 7 nopti si asta cu o reducere de 20E pe zi. Doar micul dejun e in pret dar nici nu am vrut sa ne legam la cap cu masa lor. Putem sa luam pana la AI la cazare. E scump, este ? Arata fain .. din poze, sper sa nu fie tzeapa. Pe NET hotelul circula cu 3 si 4 stele. Ei ne-au confirmat ca e de 4. Pe un forum strain, nemtii si olandezii il coteaza bine, dar eu as vrea parerea unui roman.
2. Ii rog pe cei care se intorc din Grecia, sa ne spuna care sunt preturile la carburant in BG si GR.
1,20 - 1,40 EURO/L BENZINA/MOTORINA IN GRECIA (DEPINDE DE STATIA LA CARE ALIMENTEZI).Daca e diferenta mare de pret poate fac un plin cu cardul in BG. De fapt ma gandesc sa-mi bag de acasa si o juma' de portbagaj cu bere si apa

, ca astea sigur
EROARE !!! SUNT MAI IEFTINE CA LA NOI. APA PLATA: 1,15-1,70 EURO/BAX DE 6 ST DE 1,5 L; BEREA: 0,39 - 1,00 EURO/CUTIE DE 500 ML (in functie de marca).sunt mai scumpe ca la noi. Doar si pentru faptul ca e statiune. La cata bere avem de gand sa turnam in noi ... diferenta de 2-3 E/ sticla se aduna usor.
3. Daca plec sambata (12/07/2008) si ajung pe la pranz la Sofia, sa trec de ea prin centru sau pe centura ? Am GPS cu ultimile harti asa ca nu ma sperii de traseu dar nici de trafic.
4. Stie cineva un motel ieftin si curat in Atena unde sa luam o camera 2 nopti ? Sa putem ajunge de acolo cat de cat usor in centrul istoric.
HOTEL CANDIA; HOTEL BALASKAS 3* AMANDOUA; APROAPE DE METROU; 10 15 MIN PANA IN P-TA SINTAGMA CU METROUL SAU 30 MIN PE JOSAvand in vedere ca venim de la 350 de km de Giurgiu, ne propunem sa trecem granita la bulgari pana in ora 8 a.m. iar la intrare in GR sa cautam cazare deoarece a doua zi o luam catinel spre Atena si avem tot timpul din lume.
Asadar, aviz amatorilor care pleaca sambata (12 Iulie) spre GRECIA. Suntem cu doua masini si o sa fim la Giurgiu pe la 7-8 a.m.