end_rox
29th May 2008, 15:48
salut,
nu de 4 stele
...ar fi okey undeva 20-30 euro / persoana pe noapte
Merci
remyx
29th May 2008, 16:04
QUOTE (giovi_buru @ May 29 2008, 16:30)

salut
ideea cu centru este buna numai daca este de mers cum ai mers tu sambata la amiaza sau duminica dacca nu in cursul saptamanii seara dupa 10-11! Am auzit ca in rest este exact ca in Bucuresti sau in marile orase la noi!
Sofia nu e ca Bucurestiul. Eu traversez doar prin oras de fiecare data. E destul de simplu si liber. Doar bulevardul ala lung (Boris I parca) cu piatra cubica gen Constantin Prezan de la noi ma enerveaza. Partea buna e ca piatra cubica de la ei e pusa calumea, nu ca la noi.
Prin oras, poti opri putin, mai vezi si tu niste oameni, mai te relaxezi. Parcari sunt destule si sunt libere. Pur si simplu comparatia cu Bucurestiul e in balarii rau de tot.
Tipariti-va sau cumparati o harta. Harta si creierashul fac cat 10 GPS-uri.
QUOTE (schumiholic @ May 29 2008, 16:44)

Poti sa imi dai mai multe detalii? Cum e hotelul, e aproape de plaja, cum e plaja, mancarea... Sunt bungalowuri sau e hotel? Ai vedere la mare? Statiunea e mai izolata, sau ai taverne, magazine?
Pentru Gerakina Beach intra pe Google Earth si vezi ceva poze de acolo. Unele sunt puse de mine
Hotelul e "pe plaja". eu iti recomand bungalow-urile si nu camerele din hotel. Sunt in mijlocul unei gradini superbe si pline de verdeata. Camerele sunt "rustice" dar au fost exact pe gustul meu. Ma enerveaza vaze, flori, ghivece si alte kkturi in camera de hotel.
O alta chestie care mi-a placut e ca in complex nu se intra cu masina. Exista parcare gratuita langa hotel. Asa ca daca te-ai saturat de trafic, poti sa faci o "dezintoxicare".
Hotelul este IN localitatea "Gerakini". Taverne cat cuprinde, in fiecare zi am luat pranzul la alta, doar ca sa vedem cum se mananca traditional grecesc in mai multe feluri.
Localitatea e cocheta, nu foarte mare, nu foarte agitata. Din fericire e ceea ce eu cautam.
Daca iti doresti discoteci noaptea, baruri, karaoke, karting, etc... mergi pe Kassandra, aici o sa te plictisesti.
Aici ai liniste, relaxare, pasarele si veverite
si piersici plini de fructe 
Mancarea a fost buna.
Drum bun si vreme frumoasa.
marietameta
29th May 2008, 21:28
QUOTE (giovi_buru @ May 28 2008, 16:21)

surioara draga, poti sa citesti nitel pe forum....poate descoperi cate ceva, la fel am facut si eu + exista gooogle

am citit forumul...si cate am gasit pe net..dar cu foarte multe diferente foarte mari..mai ales de preturi...si ma gandeam k poate imi recomanda cineva unde sa ma cazez..sau o agentie cu care a mers.
levi007
29th May 2008, 21:58
salutare! mergem si noi anul acesta din nou in grecia (SOTIA SI CU MINE) de data asta in Halkidiki (gerakina) plekam pe 18 -06 dis de dimineata din Brasov cu machinitza si nu vrem sa strabatem de unul singur Bulgaria , daca mai pleaca cineva in aceiasi perioada in Grecia contactati-ma .CE TRASEU IMI RECOMANDATI ? Bucuresti-Russe-Sofia-Tesaloniki?
emella78
29th May 2008, 22:03
[quote name='mondan' date='May 29 2008, 15:47' post='4651073']
alegere buna grecia...
eu m as duce in fiecare an acolo..pentru mare, relaxare, peisaje, drumetii.distractie...
cazare poti sa rezervi direct pe net, daca mergi cu auto propriu...
si noi am fost anul trecut in Thassos, si am facut rezervarea pe net...conditii excelente, exact ca in pozele de pe site.
Buna,
Sio eu am ales Grecia pentru anul acesta. Cu masina personala.
Spuneai ca ati facut rezervarea pe net..... Mai exact? As vrea sa fac la fel, dar nu ma prea pricep.....
Dacca m apoti ajuta, te rog.
Multzam frumos!
valicio
29th May 2008, 22:25
Cine știe ceva despre hotel Rubin din stațiunea Sf C.tin și Elena de lângă Varna. Mulțumesc!
mondan
29th May 2008, 22:29
noi anul trecut am fost in thassos...si ne ma cazat in Skala Potamia
am cautat pe google - accomodation thassos, sau mi bine Skala Potamia(sau unde vrei)
si ti apar mai multe vile, hoteluri....alegi, le scri sa ti faca oferta si apoi..,, culegi,,ce ti convine mai mult:)
la fel am facut si in Halkidiki acum 2 ani..in Sarti....
edbica2000
30th May 2008, 01:05
QUOTE (anabelle @ May 29 2008, 11:48)

Salut.
Poate ma ajuta si pe mine cineva cu o info: e posibil sa gasesc o agentie de la care sa iau biletele ptr charter (Skyathos, Corfu sau Halkidiki) fara sa fie nevoie sa iau si cazarea de la ei?
Vreau sa merg in Gercia cu mama si are oaresce pb de sanatate (exclus autocar/masina).
Merci
Agentiile vor avea bilete la charter-avion in masura in care evident nu-si vor acoperi pe cursa din data .....xxx.....toate locurile. Asta din pacate, de obicei, nu vei stii decat ""last-minute"" adica cu max 2-3 zile inainte. Dar totusi incearca...
Pe Skiatos stiu ca este Aerotravel....pe celelalte nu stiu exact dar cu o cautare pe google vei afla cu siguranta.
relu17
30th May 2008, 09:03
Stie cineva informatii referitoare la hotel Argo din Paralia katerini? Plec pe 13 iunie si orice informatie ar fi binevenita, fiind prima ecursie in grecia.
schumiholic
30th May 2008, 11:11
Remyx, iti multumesc mult pentru informatii!
Mai am inca o intrebare - daca nu mergi cu masina acolo, exista vreo statie de autobuz ceva spre Salonic, Nikiti, Neos Marmaras...?
bogdan1978
30th May 2008, 13:17
niste recomandari pt obiective in peloponez, va rog, cu exceptia mycene, epidaurus, mycene.......
remyx
30th May 2008, 14:22
QUOTE (schumiholic @ May 30 2008, 12:11)

Remyx, iti multumesc mult pentru informatii!
Mai am inca o intrebare - daca nu mergi cu masina acolo, exista vreo statie de autobuz ceva spre Salonic, Nikiti, Neos Marmaras...?
Parca exista. Dar, sincer nu pot confirma 100% pentru ca nu m-a interesat. Pot sa iti zic ca vis-a-vis de Gerakina Beach (in Gerakini) se afla un centru de inchirieri moto (Scutere, motoare enduro si niste choppere aveau). Daca esti motociclist - si nu numai - poti sa iti inchiriezi ceva (un Virago de 250 era cam 25 E / zi).
ggaabbyy
30th May 2008, 14:40
Buna,
Va rog ajutati-ma sa ma ma hotarasc unde fac concediul anul acesta. Thassos(Limenas) sau Corfu(Kavos)?
bogdan10
30th May 2008, 15:35
QUOTE (bogdan1978 @ May 30 2008, 14:17)

niste recomandari pt obiective in peloponez, va rog, cu exceptia mycene, epidaurus, mycene.......
Nu departe de Peloponez ai Delphi (socotind de la canalul Corint)! Cam 150 km!
pvluci
31st May 2008, 06:42
QUOTE (relu17 @ May 30 2008, 08:03)

Stie cineva informatii referitoare la hotel Argo din Paralia katerini? Plec pe 13 iunie si orice informatie ar fi binevenita, fiind prima ecursie in grecia.
salut
si noi plecam pe 13 iunie seara din sibiu
voi de unde plecati? poate ne intalnim si normal poate mergem impreuna, ce zici?
nehotarata
31st May 2008, 07:41
Buna dimineata,
va rog frumos sa ma ajutati cu cateva informatii:
- stiti cam ce distanta este intre Olympic Beach si Nei Pori?
- am 2 oferte, una din Nei Pori si una din Olympic Beach, ambele la acelasi pret; merg cu 2 copilasi dupa mine; nu ne permitem sa "tocam" prea multi bani; de aceea va intreb pe voi, prietenii mei de pe forum, care stiti bine acele locuri, ce ar fi mai avantajos pentru noi? Olympic Beach si Nei Pori? multam fain! 
QUOTE (nehotarata @ May 31 2008, 08:36)

Buna dimineata,
- am 2 oferte, una din Nei Pori si una din Olympic Beach, ambele la acelasi pret; merg cu 2 copilasi dupa mine; nu ne permitem sa "tocam" prea multi bani; de aceea va intreb pe voi, prietenii mei de pe forum, care stiti bine acele locuri, ce ar fi mai avantajos pentru noi? Olympic Beach
sau Nei Pori? multam fain!

edbica2000
31st May 2008, 07:52
QUOTE (nehotarata @ May 31 2008, 06:41)

Buna dimineata,
- am 2 oferte, una din Nei Pori si una din Olympic Beach, ambele la acelasi pret; merg cu 2 copilasi dupa mine; nu ne permitem sa "tocam" prea multi bani; de aceea va intreb pe voi, prietenii mei de pe forum, care stiti bine acele locuri, ce ar fi mai avantajos pentru noi? Olympic Beach si Nei Pori? multam fain!

1. 25-30 km
2. Ambele sunt la fel. Nu as putea sa le diferentiez major. Opinia mea este sa mergi in Olympic Beach. Singurul argument pe care as putea sa-l aduc pt asta ar fi ca esti foarte aproape de Paralia si pt. cei 2 copilasi ai un Luna Park chiar la intrarea dinspre Olympic Beach. Asa le mai oferi o distractie in plus.
relu17
31st May 2008, 14:45
QUOTE (pvluci @ May 31 2008, 06:42)

salut
si noi plecam pe 13 iunie seara din sibiu
voi de unde plecati? poate ne intalnim si normal poate mergem impreuna, ce zici?

Noi plecam din Bucuresti, dar cu autocarul
Cu masina am zis ca nu merita stresul de a strabate Bulgaria.
BGHITA
31st May 2008, 18:42
Buna ziua
as dori sa ma ajutati cu cateva informatii :
Hotel Flegra Palace ****+ A .I. Localitatea Pefkohori -Kassandra : cum este plaja , localitatea,taverne
preturi ,obiective turistice de vizitat ,ect.
Plec pentru prima data in Grecia cu auto propriu in data de 11.07.08 si as dori sa mai plec cu cineva pentru a traversa Bulgaria si a merge impreuna .
Va multumesc .
nehotarata
31st May 2008, 21:21
QUOTE (edbica2000 @ May 31 2008, 08:52)

1. 25-30 km
2. Ambele sunt la fel. Nu as putea sa le diferentiez major. Opinia mea este sa mergi in Olympic Beach. Singurul argument pe care as putea sa-l aduc pt asta ar fi ca esti foarte aproape de Paralia si pt. cei 2 copilasi ai un Luna Park chiar la intrarea dinspre Olympic Beach. Asa le mai oferi o distractie in plus.
Multumesc! Atata doar ca acest Luna Park atrage dupa sine muuulte alte cheltuieli..
Dar ma voi gandi bine zilele astea si ma voi duce la agentie sa-mi fac rezervarea odata ca tare am mai "mosit" vacanta asta. O seara buna tuturor!
schumiholic
31st May 2008, 22:19
Vad ca multi dintre voi isi anunta plecarea in Grecia in scopul de a gasi alte persoane cu care sa mearga impreuna. Asta o faceti pentru a avea siguranta calatoriei in cazul in care se intampla ceva pe drum, sau de ce?
A facut cineva drumul pana in Grecia cu un Matiz? Si cati km sunt din Bucuresti pana in Salonic?
gabidi
31st May 2008, 23:36
Hello, tuturor! Poate cineva sa imi spuna cum e in Platamonas? A fost careva pe acolo? Ma bate un gand de mers pe acolo si nu stiu daca merita sau nu! Ms anticipat!
pvluci
1st June 2008, 09:26
QUOTE (gabidi @ May 31 2008, 23:36)

Hello, tuturor! Poate cineva sa imi spuna cum e in Platamonas? A fost careva pe acolo? Ma bate un gand de mers pe acolo si nu stiu daca merita sau nu! Ms anticipat!
Platamonas e un orasel micut...e situat intre Leptokara si Neipori...e frumusel...dar recomand Nei Pori; plaja e nisipoasa, larga si frumoasa.
noi mergem in Leptokaria de obicei dar nu ezitam sa mergem la plaja in Nei Pori si Platamonas...
gabidi
1st June 2008, 10:00
Multumesc pvluci! Daca mai stii ceva amanunte si ai timp, poate mi le "soptesti" si mie
! Oricum astept parerea oricui e dispus sa "piarda" cateva minute, pentru un asemenea raspuns. Raman in stand-by!
pvluci
1st June 2008, 11:32
QUOTE (gabidi @ Jun 1 2008, 09:00)

Multumesc pvluci! Daca mai stii ceva amanunte si ai timp, poate mi le "soptesti" si mie

! Oricum astept parerea oricui e dispus sa "piarda" cateva minute, pentru un asemenea raspuns. Raman in stand-by!
atasez niste poze din Platamonas...sigur vei observa si castelul in prima poza... 
in a doua e o strada centrala din Patamonas cu diverse magazine
in a treia poza e vederea de pe o terasa unde am mancat o data noi
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.