Totul despre GRECIA
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111

DorinuSs

a fost cineva in olympic beach la vila sdukos? as fi recunoscator pentru cateva informatii. smile.gif
end_rox
Salutare de la Cluj,

Am in plan vara aceasta (undeva in august) o scurta vizita la Atena (vreo 3-4 zile)
Vrem sa mergem cu masina si in drum spre insula Kefalonia...sa ne oprim in Atena... puteti sa imi recomandati eventual hoteluri/hosteluri/apartamente ? ... pt Italia am folosit site-ul homelidays.com si nu am dat gres pana acum smile.gif

Daca stiti si info despre restaurante okey....

Multumesc anticipat!

radu.traveller
QUOTE (marietameta @ May 28 2008, 10:22) *
mai nimeni nu vrea sa-mi raspunda si mie si sa ma ajute..sa-mi dea un sfat console.gif

Pai daca nu citesti ce scrie prin forumul asta imens... asa patesti. Ia uite aici ce ditamai topicul de Thassos:
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=75406
Lost Thassos
QUOTE (marietameta @ May 27 2008, 13:08) *
Eu mi-am dorit pt prima data sa plec anul asta in grecia..dar nu am vrut cu autocarul k sa pot avea libertate de miscare.Dupa ce am studiat un pic ofertele pe internet..si am mai citit si pe forumul asta..ma gandeam sa aleg halkidiki.Apoi avand un prieten in grecia pe care il cunosc de vreo 2 ani de pe internet..si care m-a ajutat mereu in diferite situatii m-am gandit sa-i cer si lui o parere.Scriu toate astea aici..poate k cineva in situatia mea..de nehotarare mai are nevoie de o parere sau un sfat.Eu i-am spus lui k as vrea in halkidiki...sa nu ma coste prea mult cazarea pt k mai vreau sa ma si distrez.M-ia spus k ar fi ok daca as merge in Halkidiki..insa sa studiez ofertele si mai bn sa plec o insula..pt k mi-ar placea mai mult.Am ales impreuna insula Thassos..pt ca e si mai aproape..si mai ieftin.Aveam in gand sa ajung la fata locului si sa rezerv acolo camera..insa mi-a spus sa nu fac asta in nici un caz pt k vor incerca sa scoata cat mai multi bani de la mn pe camera..pt k stiu k nu am nimic rezervat si nu am incotro.Asa k mi-a dat un site www.medhotels.com unde isi face el mereu rezervare cand pleaca undeva.Am intrat si am gasit in thaSSos niste oferte foarte bune..dar totusi vroiam sa se uite si el si sa-mi recomande ceva.asa k a intrat s-a uitat si mi-a ales el un hotel pe care l-am vazut si mi-a placut.rezervarile se fac online si st valabile 14 ore de la dsata si ora cand le-am rezervat.Hotelul se numeste Filia..am rezervat pt 7 zile o camera pt 2 persoane cu mic dejun inclus..la 50 m de plaja parca..cu piscina..ne-a ajuns 390 de euro camera.Noi plecam 2 cupluri pe 14 iulie, poate mai e cineva interesat.Am scris asta pt cei care nu pot sa se hotarasca...si au nevoie de o parere in plus..V-am pupat o zi buna..si poate daca a mai fost cineva pe acolo imi spune cate ceva despore thassos...apropo hotelul este in Limenas despre care prietenul meu mi-a spus k nu vreau sa stau departe de el..pt k acolo e cea mai multa distractie..si tot ce vreau..po ajunge de acolo sa vizitez orice. thumbup.gif

smile.gif Buna tuturor ....

Marieta vezi ca este un topic cu Insula Thassos....http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=75406

Gasesti ffff multe informatii despre insula .... hoteluri, drum, plaja,distractii, etc....Cu siguranta ca nu o sa iti para rau ca vei merge...este foarte frumoasa insula....nu are sens sa o descriu aici ....gasesti postate poze care vorbesc de la sine....

thumbsup.gif Numai bine si concedii placute tuturor....
miss_bianco
QUOTE (end_rox @ May 28 2008, 13:27) *
Salutare de la Cluj,

Am in plan vara aceasta (undeva in august) o scurta vizita la Atena (vreo 3-4 zile)
Vrem sa mergem cu masina si in drum spre insula Kefalonia...sa ne oprim in Atena... puteti sa imi recomandati eventual hoteluri/hosteluri/apartamente ? ... pt Italia am folosit site-ul homelidays.com si nu am dat gres pana acum smile.gif

Daca stiti si info despre restaurante okey....

Multumesc anticipat!

Injur de cat sa fie hotelul pe zi?
inuta10
Pe 20 iunie voi pleca in creta(plecarea de pe otopeni).
Vom sta in Heraklion la hotel HOTEL KING MINOS 4*.
Mai pleca careva in aceasta zona?
Eventual mai sta cineva la acest hotel? cool.gif
danahd
QUOTE (inuta10 @ May 28 2008, 14:43) *
Pe 20 iunie voi pleca in creta(plecarea de pe otopeni).
Vom sta in Heraklion la hotel HOTEL KING MINOS 4*.
Mai pleca careva in aceasta zona?
Eventual mai sta cineva la acest hotel? cool.gif

Uita-te inainte sa postezi!
De ce nu intri la Totul despre Grecia]?
Acolo aai sa gasesti sigur un raspuns!

andrei1980
Salutare,

vin si eu cu o intrebare, poate sa imi zica cineva cate ceva despre hotel Belvedere din insula Corfu ?

Multumesc anticipat
marietameta
QUOTE (Lost Thassos @ May 28 2008, 12:03) *
smile.gif Buna tuturor ....

Marieta vezi ca este un topic cu Insula Thassos....http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=75406

Gasesti ffff multe informatii despre insula .... hoteluri, drum, plaja,distractii, etc....Cu siguranta ca nu o sa iti para rau ca vei merge...este foarte frumoasa insula....nu are sens sa o descriu aici ....gasesti postate poze care vorbesc de la sine....

thumbsup.gif Numai bine si concedii placute tuturor....

mersi mult kisstogether.gif
giovi_buru

QUOTE (marietameta @ May 28 2008, 10:22) *
mai nimeni nu vrea sa-mi raspunda si mie si sa ma ajute..sa-mi dea un sfat console.gif

surioara draga, poti sa citesti nitel pe forum....poate descoperi cate ceva, la fel am facut si eu + exista gooogle smile.gif
VPaul
QUOTE (VPaul @ May 27 2008, 22:35) *
Hey !

Gata, in sfarsit ne-am hotarat si am platit vacanta. De pe 2.08 in Metamorfossis, Vila Christina. A mai fost cineva, stiti ceva despre statiune, plaja etc? Cam ce se poate vizita avand in vedere ca merge cu masina proprie...?

Nu stiti nimic despre?

Inca o intrebare, aveti ideie de ceva hotel/motel dupa sau inainte de sofia unde sa ma opresc o noapte?
dt1986
QUOTE (VPaul @ May 28 2008, 19:03) *
Nu stiti nimic despre?

Inca o intrebare, aveti ideie de ceva hotel/motel dupa sau inainte de sofia unde sa ma opresc o noapte?

eu am rezervat la hotel time out in sandasnki este aproape de granita cu grecia.
schumiholic
A fost cineva la Blue Dolphin sau la Gerakina Beach, ambele in Halkidiki? Nu stiu pe care sa il aleg...
Care e mai frumos?
florinluc
QUOTE (xxgeoxx @ May 27 2008, 18:54) *
da, eu sunt interesat...

Salut ,

Un nr de telefon sa discutam?? Se poate?

QUOTE (xxgeoxx @ May 27 2008, 18:54) *
da, eu sunt interesat...

Sau adresa de mes..
VPaul
QUOTE (dt1986 @ May 28 2008, 20:48) *
eu am rezervat la hotel time out in sandasnki este aproape de granita cu grecia.

Am rezervat si eu la Hotel Fenix in Blagoevgrad , la recomandarea cuiva.
bibi8
a fost cineva la hotel Marina 4* din Creta? impresii?
multumesc mult.
xxgeoxx
QUOTE (florinluc @ May 28 2008, 22:07) *
Salut ,

Un nr de telefon sa discutam?? Se poate?

Sau adresa de mes..

Tel 0745119151
ID Mess xxcodrut
mihaifest
salut! Pentru cei care vor sa plece pt prima data in Grecia, m-am intors de 1 sapt. din Grecia-> Sithonia->Psakoudia:despre drum numai cuvinte de lauda pt bulgari si mai ales pt greci,am plecat sambata pe la 5 am din Buc si la 3 pm eram la hotel(800km) in conditiile in care am optat pentru centura Sofiei unde am pierdut 1 ora (fiind aglomerata cam tot timpul recomand daca aveti gps sa o luati prin centru am facut cam 19 min sambata la amiaza la īntoarcere)drumurila 90% foarte bune 100 -150 km pe ora linistit,spre Salonic 30km de drum in lucru in rest liber sa-i dai cat vrei.Noroc sau nu n-am fost oprit de niciun politist bulgar,am īntalnit cam 8 echipaje majoritatea fiind sub copaci pe campuri sau boscheti,atentie la flashurile masinilor si nu numai.Era sa rad o lada care vroia sa intoarca pe interzis, mergeti in general dupa masini bulgaresti,indicatoarele sunt suficiente.Īn Grecia drumuri f.bune,politia la intersectii,maslini,plaje si albastru cat vezi cu ochii.Despre preturi sunt cam de 2 x mai mari decat la noi(8-17 euro o crema de soare facuta in Romania),bere la restaurant la halba de la 2- la 3,2 euro,benzina 1-1,2 euro si Salonicul fantastic nu trebuie ratat.Pt.informații astept intrebari! rolleyes.gif
anabelle
Salut.
Poate ma ajuta si pe mine cineva cu o info: e posibil sa gasesc o agentie de la care sa iau biletele ptr charter (Skyathos, Corfu sau Halkidiki) fara sa fie nevoie sa iau si cazarea de la ei?
Vreau sa merg in Gercia cu mama si are oaresce pb de sanatate (exclus autocar/masina).
Merci
angelicadraghiceanu
photo.gif Salut!
Plecam in Grecia pe 16.06.08 dimineata, orele 3 sau 4 din Bucuresti spre Corfu, cu oprire seara in Kalampaka pentru odihna si pentru a vedea Meteora a doua zi. Mai pleaca cineva ? Poate parcurgem impreuna chiar si o portiune de drum!
Daca ne poate sfatui cineva in legatura cu o cazarea in Kalampaka, hotel, pensiune curatica si un pret convenabil pentru 2 nopti, am inteles de pe forum ca nu ar fi probleme, dar orice sfat este mai mult decat binevenit.
worthy.gif Cu multe multumiri, astept raspuns.
Vacanta placuta tuturor!
remyx
QUOTE (schumiholic @ May 28 2008, 21:55) *
A fost cineva la Blue Dolphin sau la Gerakina Beach, ambele in Halkidiki? Nu stiu pe care sa il aleg...
Care e mai frumos?

La Gerakina Beach anul trecut a fost super. Anul asta eu nu am mai gasit bilete pentru iunie sad.gif. Zona Gerakini e foarte bine plasata, pentru ca te poti misca usor cu masina fara sa faci zeci de km sa iesi dintr-unul din brate.

mondan
QUOTE (dan2 @ Apr 9 2005, 07:59) *
ma risc si eu anul acesta la o excursie in Grecia , dar vreau sa o fac cu masina. cum sta treaba cu cazarea in general , care sunt preturile la un hotel dragut daca vii pe cont propriu si nu prin agentie de turism ?

alegere buna grecia...
eu m as duce in fiecare an acolo..pentru mare, relaxare, peisaje, drumetii.distractie...
cazare poti sa rezervi direct pe net, daca mergi cu auto propriu...
si noi am fost anul trecut in Thassos, si am facut rezervarea pe net...conditii excelente, exact ca in pozele de pe site.

QUOTE (VPaul @ May 28 2008, 07:03) *
Nu stiti nimic despre?

am fost acum vreo 2 ani acolo...
e o statiune foarte mica, dar foarte curata, sunt ceva taverne, ceva mag de suveniruri...si cam atat.
e foarte linistita statiunea...
eu cand am fost..am mers in fiecare zi in alta statiune..Neo Marmaras, Nikiti..am fost si in Porto Caras (cred ca am scris bine)smile.gif
stiu ca am ajuns pana in Sarti...unde e e superb:)
viluta era ok....ce sa zic..camera maricica..curata, o chicineta acolo...
personalul era ok...daca aveai nevoie de ceva te ajuta....
cam atat imi amintesc...
noi ne am distrat foarte bine..am fost un grup mai mare...

Stie cineva cum este in Liapades?
Hotel Elly Beach?smile.gif
Vreau sa merg vara aceasta in Corfu si am gasit o oferta buna la acest hotel...
andrey_kewl
Daca tot iubiti atat de mult grecii puteti sa ascultati si o melodie nemaipomenita de-a lor,asta ca sa va obisnuiti cu admosfera daca aveti de gand sa va duceti p'acolo lisen
giovi_buru
QUOTE (mihaifest @ May 29 2008, 12:08) *
am pierdut 1 ora (fiind aglomerata cam tot timpul recomand daca aveti gps sa o luati prin centru am facut cam 19 min sambata la amiaza la īntoarcere)

salut
ideea cu centru este buna numai daca este de mers cum ai mers tu sambata la amiaza sau duminica dacca nu in cursul saptamanii seara dupa 10-11! Am auzit ca in rest este exact ca in Bucuresti sau in marile orase la noi!
schumiholic
QUOTE (remyx @ May 29 2008, 15:09) *
La Gerakina Beach anul trecut a fost super. Anul asta eu nu am mai gasit bilete pentru iunie sad.gif. Zona Gerakini e foarte bine plasata, pentru ca te poti misca usor cu masina fara sa faci zeci de km sa iesi dintr-unul din brate.

Poti sa imi dai mai multe detalii? Cum e hotelul, e aproape de plaja, cum e plaja, mancarea... Sunt bungalowuri sau e hotel? Ai vedere la mare? Statiunea e mai izolata, sau ai taverne, magazine?
Reclama
Toamna se numara... ofertele. Noi ti-o oferim pe cea mai buna !

In perioada 22 septembrie - 22 noiembrie orice sistem sau notebook Maguay, echipat cu Microsoft Windows Vista si Office 2007 are un pret special, prin partenerii Maguay.

Afla detalii acum!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.