ciprian.marius
16th May 2008, 15:13
Buna ziua!
Va rog sa-mi dati ceva informatii pentru hotelurile urmatoare:
1. Orfeas Blue resort **** Korinos - demipensiune (conditii: camere, mancare, plaja, daca pe plaja sezlongurile si umbrelutzele sunt contracost, comportamentul personalului, curatenie, etc);
2. Porto del Sol *** Paralia Katerini (idem, ibidem)
noi plecăm din Bacau. care este drumul cel mai indicat (Giurgiu?). taxe? care mai este comportamentul vamesilor bulgari? dar al politistilor? tot asa multe radare au? se bazeaza tot pe spaga "cotidiana"? Sincer vorbind, nu cred ca li s-au "vindecat" metehnele!
sunt de folos detectoarele de radar la bulgari si la greci?
Va multumesc!
Tzeposul
16th May 2008, 19:11
Noi cand ne-am intors din Skiathos am dormit aici o noapte.
[http]
http://book.bestwestern.com/bestwestern/productInfo.do
[/http]
Am dat 55 Eur pe o camera tripla cu mic dejun, hotel 4 stele f curat si f dragut. Doar ca trebuie facut un mic ocol, dar pe autostrada nu o sa gasiti nimic de dormit, iar in Salonic am gasit ceva la 65 EUR/noapte un hotel de stateau usile de la intrare sa cada.
QUOTE (Gabryel @ May 16 2008, 09:23)

Sa va reamintesc ca sa nu (ma) uitati ...
Cine si unde a dormit pe la granita Greciei cu Bulgaria (mai precis la intrarea in Grecia) ?
As vrea ceva care sa nu ma abata prea mult din drum dar si sa fie retras atat cat sa fie ieftin.

Chiar si la "particulari" cum am spune pe la Mamaia.
Am vazut cele (doar) doua variante, cu baile termale, etc., dar daca mai sunt variante sunt bine venite.
Merci.
Gabryel
16th May 2008, 19:34
QUOTE (Tzeposul @ May 16 2008, 19:11)

Noi cand ne-am intors din Skiathos am dormit aici o noapte.
[http]
http://book.bestwestern.com/bestwestern/productInfo.do[/http]
Am dat 55 Eur pe o camera tripla cu mic dejun, hotel 4 stele f curat si f dragut. Doar ca trebuie facut un mic ocol, dar pe autostrada nu o sa gasiti nimic de dormit, iar in Salonic am gasit ceva la 65 EUR/noapte un hotel de stateau usile de la intrare sa cada.
Daca grecii nu au cazari in oraselele de pe langa autostrazi e chiar naspa.
E fain, dar pentru cateva ore, numai cat sa pui capul pe perna, 4 stele sunt destul de multe.
Nu spun ca nu sunt bune, dar o pensiune curata poate fi la fel de benefica dupa o zi de condus.
Apropo, adresa nu contine hotelul, pagina e de cautare si se salveaza fara nici un rezultat.
Nu neparat sa fie langa autostrada cum sunt benzinariile, eu cand mai plecam prin Europa, ieseam pe la 7-8 seara de pe autostrada si in acel orasel (la 5 - max 10 km.) era imposibil sa nu gasesti un motel sau o pensiune. Plus ca mai gaseai un magazin alimentar cu preturi normale, nu ca la benzinariile de pe autostrada si nu mai spun de pretul la carburant.
Dar stii cum e, cand vezi ca se face tarziu si tot nu gasesti un loc bun, ... te duci unde gasesti in final, mai ales ca daca tot nu e zona turistica, chiar daca are 4 stele e la un pret rezonabil o camera.
Merci mult.
Mai astept, poate facem o lista la final.
edbica2000
16th May 2008, 20:43
QUOTE (takis @ May 16 2008, 13:40)

Cat mai este un bilet la waterland in salonic?
Se va deschide dupa 15 iunie...atunci o sa aflu si tarifele.
betty_boop
16th May 2008, 21:18
as vrea sa merg in august in halkidiki la philoxenia bungalows. stie cineva cum e acolo? e bun hotelul?nu am mai fost in halkidiki.ce se poate vizita?
karmenutza01
16th May 2008, 21:21
Gabryel, treaba este ca imediat la intrarea in Grecia, aproape de granita cu Bulgaria este doar satucul cu baile termale. Ar mai fii - la km buni distanta Sidirokastro sau Serres. Chiar inainte de Serres este un alt satuc, Promahonas. La cele 2 din urma am ajuns noaptea din greseala. Asa ca mare lucru nu am vazut. Ratasem drumul din cauza multor camioane oprite. Noi ne indreptam spre granita, spre satul cu bai termale.
Despre cel din urma pot spune ca e la vreo 7-8 km din soseaua pricipala, pe un drum care urca si tot urca. E plin de casute frumoase, cochete, multe dintre ele avand camere de inchiriat. (50, 60 euro/noapte, depinde de nr. de paturi) Mai sunt si vreo 2 hoteluri dragute dar acolo nu stiu preturile.
Ce pot sa spun este ca la intoarcere ne-a facut tare bine sa inoptam acolo si sa ne relaxam in piscinuta. Cand vom mai veni de departe spre Romania, vom repeta experienta.
Edbica 2000, poze nu am apucat sa fac, ca am ajuns acolo aproape la 12 noaptea. Dimineata am apucat sa filmam putin in fata hotelului cu hamam-ul dar nu stiu sa pun imaginile pe pc. Am o camera care merge cu casete din alea micute, nu cu dvd.
Kerp
16th May 2008, 22:15
Salutare,
As vrea sa ma duc cu sotia in Halkidiki si nu prea stim multe.Se renteaza mai mult decat Paralia?
Oricum ma interesau preturi la alimente si alte produse sau macar sa faca o comparatie cu ce e la noi asa ca sa ne formam si noi o idee din partea cuiva care a fost recent la ei.
Ceva de genu la noi painea este 1.2 Ron la ei este ??? Euro.
O bere e la noi la un bar 3.5 lei la ei ???? Euro.
Merci fain.
scaramouche
17th May 2008, 01:13
QUOTE (Gabryel @ May 16 2008, 09:23)

Sa va reamintesc ca sa nu (ma) uitati ...
Cine si unde a dormit pe la granita Greciei cu Bulgaria (mai precis la intrarea in Grecia) ?
As vrea ceva care sa nu ma abata prea mult din drum dar si sa fie retras atat cat sa fie ieftin.

Chiar si la "particulari" cum am spune pe la Mamaia.
La vreo 20 km de granita este un orasel dragut Sidirokastro, iar acolo Hotel Olympic(45-50 E fara mic dejun).Intr-un an, cand ma intorceam in tara, am numarat in dimineata plecarii 9 masini de Ro, parcate in fata hotelului.Tot in Sidirokastro este si un supermarket LIDL, in caz ca vrei sa mai iei una-alta.Anul trecut era in renovare( cred ca-i mai si adaugau un etaj) si am avut surpriza sa nu mai gasesc camere libere.Pe soseaua spre Salonic, inainte de intersectia cu drumul spre Serres, o sa mai vezi pe partea stanga, nu departe de Sidirokastro, pe o colina, Hotel Alexander.
Sioux-2
17th May 2008, 05:37
QUOTE (scaramouche @ May 17 2008, 01:13)

La vreo 20 km de granita este un orasel dragut Sidirokastro, iar acolo
Hotel Olympic(45-50 E fara mic dejun).Intr-un an, cand ma intorceam in tara, am numarat in dimineata plecarii 9 masini de Ro, parcate in fata hotelului.Tot in Sidirokastro este si un supermarket LIDL, in caz ca vrei sa mai iei una-alta.Anul trecut era in renovare( cred ca-i mai si adaugau un etaj) si am avut surpriza sa nu mai gasesc camere libere.Pe soseaua spre Salonic, inainte de intersectia cu drumul spre Serres, o sa mai vezi pe partea stanga, nu departe de Sidirokastro, pe o colina, Hotel Alexander.
Tot la "Olympic" Sidirokastro mi-am facut si eu acum o luna rezervare pentru noaptea de 05 - 06.07.08. Intradevar pretul este de 50 euro/camera dubla/noapte fara mic dejun (Am "tratat" prin e-mail cu Dimitris). Am mai postat anterior despre lucrul acesta atunci cand se intreba de cazare la intrarea in Grecia iar acum mi-e cam lehamite sa mai dau aceleasi referinte. SEARCH!!!!
bogdan10
17th May 2008, 07:51
QUOTE (Kerp @ May 16 2008, 22:15)

Salutare,
As vrea sa ma duc cu sotia in Halkidiki si nu prea stim multe.Se renteaza mai mult decat Paralia?
Oricum ma interesau preturi la alimente si alte produse sau macar sa faca o comparatie cu ce e la noi asa ca sa ne formam si noi o idee din partea cuiva care a fost recent la ei.
Merci fain.
Daca stai sa faci astfel de comparatii, s-ar putea sa nu mai pleci nicaieri! Nu mi-o lua in nume de rau, dar preturile sunt ceva mai mari decat la noi (la terase, restaurante etc.)!
In Paralia Katerini este genul "de tiganie" de pe litoralul nostru! Daca vrei sa strabati 900 km si sa ai parte de aceeasi atmosfera ca in Romania, este problema ta! Poate acolo sa ai preturi ca pe la noi.
Daca vrei sa ai parte de o atmosfera diferita (in bine nu in rau), parearea mea este sa mergi in Halkidiki sau statiunile din sudul Atenei (sunt ceva mai scumpe decat Halkidiki).
edbica2000
17th May 2008, 09:37
QUOTE (karmenutza01 @ May 16 2008, 20:21)

Gabryel, treaba este ca imediat la intrarea in Grecia, aproape de granita cu Bulgaria este doar satucul cu baile termale. Ar mai fii - la km buni distanta Sidirokastro sau Serres. Chiar inainte de Serres este un alt satuc, Promahonas. La cele 2 din urma am ajuns noaptea din greseala. Asa ca mare lucru nu am vazut. Ratasem drumul din cauza multor camioane oprite. Noi ne indreptam spre granita, spre satul cu bai termale.
Despre cel din urma pot spune ca e la vreo 7-8 km din soseaua pricipala, pe un drum care urca si tot urca. E plin de casute frumoase, cochete, multe dintre ele avand camere de inchiriat. (50, 60 euro/noapte, depinde de nr. de paturi) Mai sunt si vreo 2 hoteluri dragute dar acolo nu stiu preturile.
Ce pot sa spun este ca la intoarcere ne-a facut tare bine sa inoptam acolo si sa ne relaxam in piscinuta. Cand vom mai veni de departe spre Romania, vom repeta experienta.
Edbica 2000, poze nu am apucat sa fac, ca am ajuns acolo aproape la 12 noaptea. Dimineata am apucat sa filmam putin in fata hotelului cu hamam-ul dar nu stiu sa pun imaginile pe pc. Am o camera care merge cu casete din alea micute, nu cu dvd.
OFFTOPIC
Programele Windows Movie Maker, Windows DVD Maker, Roxio si altele iti dau posibilitatea sa descarci filemele din camera (de pe minicaseta) pe calculator. Acelasi tip de cam il am si eu si cu caburile incluse descarc pe PC si pot sa editez tot ce am filmat, ba mai mult sa le tranfer pe DVD cu prezentare, subtitrare, fundal sonor si tot felul de chestii din astea.
relu1970
17th May 2008, 18:11
QUOTE (Kerp @ May 16 2008, 23:15)

Salutare,
Merci fain.
Eu anul trecut am fost in Halkidiki (Philoxenia Bungalows-Psakoudia), iar anul acesta in Kamena Vourla (la 150km de Atena) iar la intoarcere am stat doua zile in Paralia Katerini. Diferentele sunt foarte mari intre cele doua locatii: preturile sunt ceva mai mari in Halkidiki decat in Paralia (la mancare si bautura), dar si portiile de mancare sunt mai mari. In Paralia am impresia ca totul este facut anume pentru romani (inclusiv meniul in lb. romana). Apoi este altceva Halkidiki, fata de Paralia: multi turisti straini (nemti, maghiari, francezi, rusi), plaje mari si neaglomerate, fara zarva, fara agitatie, fara muzica din toate partile, etc. In Paralia se vorbea romaneste si bulgareste. Eu zic ca Halkidiki este cu mult peste Paralia. In Paralia am vazut foarte multi tineri (16-22 ani) veniti in excursie din Romania si Bulgaria. Ei se distrau foarte bine, dar cred ca s-ar fi distrat la fel de bine oriunde, pentru ei fiind bucuria plecarii de acasa, singuri fara parinti.
betty_boop
17th May 2008, 18:19
QUOTE (relu1970 @ May 17 2008, 19:11)

Eu anul trecut am fost in Halkidiki (Philoxenia Bungalows-Psakoudia), iar anul acesta in Kamena Vourla (la 150km de Atena) iar la intoarcere am stat doua zile in Paralia Katerini. Diferentele sunt foarte mari intre cele doua locatii: preturile sunt ceva mai mari in Halkidiki decat in Paralia (la mancare si bautura), dar si portiile de mancare sunt mai mari. In Paralia am impresia ca totul este facut anume pentru romani (inclusiv meniul in lb. romana). Apoi este altceva Halkidiki, fata de Paralia: multi turisti straini (nemti, maghiari, francezi, rusi), plaje mari si neaglomerate, fara zarva, fara agitatie, fara muzica din toate partile, etc. In Paralia se vorbea romaneste si bulgareste. Eu zic ca Halkidiki este cu mult peste Paralia. In Paralia am vazut foarte multi tineri (16-22 ani) veniti in excursie din Romania si Bulgaria. Ei se distrau foarte bine, dar cred ca s-ar fi distrat la fel de bine oriunde, pentru ei fiind bucuria plecarii de acasa, singuri fara parinti.
Cum a fost hotelul? tot acolo am vrea sa mergem si noi. au fost si copii cu voi? cam ce se poate vizita in halkidiki? nu am mai fost acolo.
anonima1
17th May 2008, 18:41
QUOTE (relu1970 @ May 17 2008, 18:11)

eu nu inteleg alergia asta la romani
de fiecare data cand merg in strainatate si vad masina de Ro sau aud romaneste ma bucur
daca imi ziceai ca plaja din Paralia e inferioara celei din Halkidiki mai avea ceva valoare mesajul,dar asa romanofobia asta ma enerveaza
ANDOX
18th May 2008, 01:46
Iti spun eu sigur ca plaja din Halkidiki e net superioara celei din Paralia Katerini.....
......numai pentru singurul motiv ca in Halkidiki gasesti zeci de Km. de plaja pe toate gusturile (DA , ai citit bine.........zeci de km.)........ce dracu, tu vrei sa facem comparatie intre o peninsula si o statiune facuta in anii '90
csmkr18
18th May 2008, 09:06
Stiti cumva cat e pretul unui bilet de tren Nei Pori-Solonic? As dori sa merg la waterland ,iar excursia organizata e 30 euro,biletul de intrare fiind doar 13,5 euro.
QUOTE (edbica2000 @ May 16 2008, 21:43)

Se va deschide dupa 15 iunie...atunci o sa aflu si tarifele.
pe site-ul lor scrie k se deschide din mai,de pe 26! De unde ai info k se deschide aibia pe 15 iunie??
edbica2000
18th May 2008, 09:26
QUOTE (csmkr18 @ May 18 2008, 08:06)

Stiti cumva cat e pretul unui bilet de tren Nei Pori-Solonic? As dori sa merg la waterland ,iar excursia organizata e 30 euro,biletul de intrare fiind doar 13,5 euro.
Daca din Katerini e 5 euro, din Nei Pori poate fi cel mult 6. Excursia organizata o fi ea 30 (asta era anul trecut) dar cum am mai scris, anul acesta tarifele la excursii aici s-au intors cu 5 ani in urma. Este posibil sa gasesti mai ieftin anul asta. Chiar daca ar ramane la fel, ia fa un calcul: 13, 5 euro/intrare + 10-12 euro/tren + minim 2 euro/autobuz (waterland este pe centura) = minim 25 euro/pers. So...daca mai pui si trambalatul prin tren si autobuz, crezi ca merita? Asta in cazul in care nu iei taxiul din Salonic...ca atunci te duce mai mult.
pe site-ul lor scrie k se deschide din mai,de pe 26! De unde ai info k se deschide aibia pe 15 iunie??
In fiecare an s-a deschis in iunie chiar daca scria ca se deschide in mai. Totdeauna au mai gasit ceva de facut (curatenie, constructie, dezinfectie, etc).
csmkr18
18th May 2008, 13:46
QUOTE (edbica2000 @ May 18 2008, 10:26)

In fiecare an s-a deschis in iunie chiar daca scria ca se deschide in mai. Totdeauna au mai gasit ceva de facut (curatenie, constructie, dezinfectie, etc).
sti cumva dak in statiune e activitate acum in mai?(de pe 23 ma intereseaza,atunci merg),de exemplu terase,parc distractii... Apa cum e?
edbica2000
18th May 2008, 16:29
QUOTE (csmkr18 @ May 18 2008, 12:46)

sti cumva dak in statiune e activitate acum in mai?(de pe 23 ma intereseaza,atunci merg),de exemplu terase,parc distractii... Apa cum e?
Apa, personal, n-am incercat-o, dar din ce spun turistii...e cam rece.Oricum...la plaja este deja lume.
De deschis, s-au deschis toate....taverne, hoteluri, magazine, disco, club, inchirieri scutere si atv, etc.
takis
18th May 2008, 17:03
Ma gandeam anul acesta, dupa ce am renuntat la Turcia din cauza atentatelor, sa mergem tot in Grecia la Neos Marmaras, unde am mai fost de 2 ori si unde ne-am simtit foarte bine. Vom sta 7 nopti acolo, dupa care as mai zabovi inca 3 nopti undeva in jurul Paraliei Katerini. Spun "in jurul" si nu "in" Paralia, fiindca am vizitat-o anul trecut si, sincer, nu mi-a placut deloc statiunea. Pentru Meteore vreau sa merg in zona aceea, fiindca e foarte greu de facut o excursie de 700km intr-o zi de la Neos Marmaras-Meteore si retur.
Daca puteti sa-mi spuneti, e mai frumos si mai linistit la Platamonas-Nei Pori decat la Paralia? Unde se afla exact Meteorele si cum ajung de la Platamonas? Banuiesc ca se merge spre Larissa, mai departe nu stiu cum se numeste localitatea unde se afla Meteorele... Multumesc!
geocosma
18th May 2008, 18:37
Daca vrei sa vizitezi toate cele 6 manastiri de la Meteore, iti recomand sa te cazezi o noapte la Kalambaka (localitatea de la poalele meteorelor). Daca pleci din Neos Marmaras pe la ora 9 dimineata, ajungi la Kalambaka intre orele 13-14, exact in timpul pauzei de pranz. In aceasta pauza cauti cazare, iar dupa amiaza vizitezi 2-3 manastiri. A doua zi incepi vizita la ora 9 si pe la 12-13 esti gata de intoarcere spre riviera Olimpului (Platamonas - Nei Pori).
Pentru drumul de la Neos Marmaras la Kalambaka, exista doua variante de traseu: Neos Marmaras - Salonic (centura sau Ring) - Larisa - Kavala - Kalambaka, sau Neos Marmaras - Salonic - apoi pe autostrada egnatia spre Kozani - Grevena - Kalambaka.
Primul traseu trece prin Platamonas, apoi prin Valea Tembi, unde se afla manastirea Sf. Paraschiva. La Larisa se iese de pe autostrada si se ia catre Kavala (spre vest) apoi spre Kalambaka. Pe autostrada se intalnesc 3 posturi de plata (cate 2 euro, acum 2 ani si anul trecut) si am platit la 2 posturi (unul era free).
Al doilea traseu presupune sa mergi pe o autostrada noua, aflata inca in constructie pe unele portiuni (Egnatia). Este autostrada care merge spre Korfu. Anul trecut era deschisa pana la Grevena, dupa care am mers pe un drum national (15) pana la E92, unde am luat-o la stanga spre Kalambaka. Am platit doar la un post de taxare, care de altfel este in zona comuna cu celalalt traseu. Am trecut pe langa un alt post de taxare, dar nu era functional, probabil pentru ca inca nu terminasera autostrada. Autostrada este foarte bine facuta, este mult mai plana decat cea din jurul Salonicului si cea spre Atena. Se trece si prin cateva tunele.
Despre Nei Pori nu stiu sa-ti spun nimic, nu am fost acolo.
Daca doresti informatii suplimentare despre traseu, intreaba-ma si, in limita a ceea ce-mi mai aduc aminte, iti voi raspunde.
bogdan10
18th May 2008, 18:42
QUOTE (takis @ May 18 2008, 18:03)

Unde se afla exact Meteorele si cum ajung de la Platamonas? Banuiesc ca se merge spre Larissa, mai departe nu stiu cum se numeste localitatea unde se afla Meteorele... Multumesc!
Localitatea de la "baza" Meteorelor se numeste Kalampaka. Mai bine stai 2 nopti in Kalampaka si in felul acesta reusesti sa vizitezi toate cele 6 manastiri (verifica pe net zilele cand sunt deschise manastirile ca sa fi acolo in ziua cand sunt toate deschise). Pe autostrada catre Atena vei urmari iesirea de pe autostrada catre Trikala. Drumul te va duce in final in Kalampaka.
Uita-te aici:
http://www.viamichelin.co.uk/viamichelin/g...mp;x=68&y=5
takis
18th May 2008, 19:24
Va multumesc pentru promptitudine, dar va rog, spuneti-mi unde pot sa aflu programul de vizitare al Meteorelor, nu mi-e lene sa caut, dar am tot incercat cu Google si n-am aflat nimic. Poate trebuie sa caut in engleza, stie cineva?
geocosma
18th May 2008, 19:48
Uite ce am scris aici, in topicul cu Halkidiki:
Meteorele:
Cele sase manastiri care pot fi vizitate sunt: Marea Meteora, Varlaam, Rousanou (singura manastire de maicute din ansamblu; celelalte sunt manastiri de calugari), Sf. Nicolae, Sfanta Treime si Sf. Stefan.
In general programul de vizitare, vara, este de la 9 la 18. Este posibil ca intre 13 si 15.30 sa fie iarasi inchise. In 2006 am gasit pe undeva (cred ca pe un site al ministerului culturii din Grecia - nu mai stiu exact) un program de vizitare. Conform acestuia avem perioadele de vizitare:
Marea Meteora: 9-13 si 15.20-18. Marti inchis toata ziua.
Varlaam: 9-13 si 15.20-18. Vineri inchis toata ziua.
Sfantul Stefan: 9-13 si 15.20-18. Luni inchis toata ziua.
Sfantul Nicolae: 9-15.30. Vineri inchis toata ziua (programul de la Sf. Nicolae este cel afisat la intrare, identic si in 2006 si in 2007 - am comparat poze si filmarile mele)
Sfanta Treime (St. Triada): 9-12.30 si 15.20-17. Joi inchis toata ziua. (in 2007, programul afisat la intrare era 9-17, indiferent de zi).
Rousanou: 9-17.45 (in fiecare zi) (in 2006, programul afisat la intrare era 9-18).
Dupa cele doua vizite (una in 2006, alta in 2007) consider, ca preferinte proprii, ca merita vizitate in special Marea Meteora, Varlaam (sunt vecine), Sf. Stefan. Este interesanta si Rousanou. Dupa ce vizitezi aceste patru manastiri, Sf. Treime si Sf. Nicolae ti se par foarte saracacioase.
Da, intrarea este 2 euro/pers, parcarea este gratis, langa intrarile manastirilor si pe drumul de acces la ele, tinuta este obligatorie (la barbati merge cu pantaloni gen bermude, la femei neaparat cu fusta mai lunga, sub genunchi, nu cu pantaloni).
La magazinele de icoane o sa va intrebe din ce tara sunteti, recunoasteti cu mandrie ca sunteti romani si veti fi intampinati de ghizi care vorbesc limba. Preturile pentru romani sunt mai mici cu cca. 30% fata de cele afisate. Sunt icoane si alte obiecte de cult si la tarabe in parcari dar mai ales in magazinele din manastiri. Chiar si din manastiri am luat icoane la pret mai mic decat cel afisat (la Sf. Nicolae).
Am trecut prin trei puncte de plata a taxei de autostrada, s-a platit la doua cate 2 euro (unul era gratis ? am fost sambata-duminica).
Consider ca Meterorele trebuiesc vizitate cu masina proprie, nu cu autocarul. Cunostinte de-ale mele care au vizitat Meteorele cu autocarul, fiind cazate la Paralia Katerini (mai aproape de manastiri decat Halkidiki) mi-au spus ca plecarea este pe la orele 3-4 dimineata iar intoarcerea spre seara, si vii foarte obosit. Pe langa asta se viziteaza doar vreo 2 manastiri. La aceste excursii ai avantajul ghidului, care-ti lipseste la excursia pe cont propriu. Anul trecut la Marea Meteora am prins un grup de romani cu autocarul, i-am "insotit" prin micul lor turneu, ascultand ce explica ghida. Pe fetele unor excursionisti se citea deja plictiseala si nici nu-i mai interesa obiectivul turistic.
In principiu sambata si duminica sunt deschise toate manastirile. Acum 2 ani am avut insa surpriza ca Marea Meteora sa fie inchisa intr-o zi de duminica (a fost o exceptie totusi).
cataluna
18th May 2008, 19:51
Buna. Pe 27 iulie o sa plec din Bucuresti, cu destinatia Paleokastritsa. Mai pleaca cineva in acea zi ? Nu vreau sa fac tot drumul intr-o zi, vreau sa innoptez la greci. Imi puteti recomanda un loc ?
Cei care au fost in Paleokastritsa... Stiti taverne/restaurante bune ? Cum e statiunea ? Am citit ca ar fi unul dintre cele mai frumoase locuri din Corfu. Inconvenientul ar fi apa marii, care e mai rece. Ce stiti de temperatura apei acolo ?
Multumesc.
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.