Totul despre GRECIA
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174

lori_2001

QUOTE (ASZ @ May 10 2008, 09:27) *
sa alimentez la iesirea din RO si apoi in Grecia (recomandari de benzinarii ?; pot parcurge cca 750-850 km cu un plin)

Am alimentat de multe ori in Bulgaria, si nu am avut nici o problema din punct de vedere al calitatii benzinei.
Se poate plati si cu card la benzinarii, daca nu sunt leva.
Preturile la mancare sunt mai mici ca la noi ( la restaurant).
Se poate face o pauza intr-o benzinarie mare pe autostrda, unde se poate si manca sau bea un nectar, mult mai bun decat la noi (Culmea , tot Cappy).
carmyna
QUOTE (ecriss @ Apr 26 2008, 11:34) *
Vreau si eu sa merg in Grecia si am nevoie de un sfat de la cei care au vazut mai multe zone din aceasta tara. Anul trecut am fost in Corfu, si am ramas impresionata de aceasta insula. As vrea sa mai vad si altceva, dar la acelasi buget nu am gasit decat Nei Pori sau Thassos. Cum sunt aceste locuri in comparatie cu insula Corfu ?
Ma intereseaza mai mult peisajele si excursiile pe care le pot face decat distractia sau statul la plaja.
Multumesc.

QUOTE (ecriss @ Apr 26 2008, 11:34) *
Vreau si eu sa merg in Grecia si am nevoie de un sfat de la cei care au vazut mai multe zone din aceasta tara. Anul trecut am fost in Corfu, si am ramas impresionata de aceasta insula. As vrea sa mai vad si altceva, dar la acelasi buget nu am gasit decat Nei Pori sau Thassos. Cum sunt aceste locuri in comparatie cu insula Corfu ?
Ma intereseaza mai mult peisajele si excursiile pe care le pot face decat distractia sau statul la plaja.
Multumesc.

Nu am fost in Corfu pentru a putea face o comparatie dar am fost la Nei Pori si iti pot spune cate ceva despre asta. Statiunea este linistita, aerisita si au o plaja cu nisip care e ok. Distractii nu sunt pre multe in Nei Pori dar poti face destule excursii. Eu am mers la Manastirile Meteore, Muntele Athos, Muntele Olimp, Insula Skiathos si Athena. Ultima excursie e cam obositoare, plecarea e pe la 12 noaptea si intoarcerea la 22 seara, iar in Athena nu se sta decat vreo 5 ore din care vreo 3 la Acropole, dar merita.
In general pot sa spun ca am fost incantata de concediu si anul asta as vrea sa merg tot in Grecia ( poate in Corfu)

mary72
QUOTE (karmenutza01 @ Apr 29 2008, 23:04) *
Mary 72, GPL este numai la Salonik. Mergi pe autostrada spre aeroprt la dreapta apoi la primul semafor stanga. Treci de Ikea. Pe dreapta la un moment dat este o benzinarie Aegean iar de acolo numeri 4 semafoare. La al 4-lea este benzinarie care are si gaz. Dar nu ai voie sa faci stanga. O iei la dreapta si intorci dupa scuar (ca la Bucuresti, ca nu ai voie). Sa nu te uiti dupa butelia mare ca nu este, au gazul direct la pompa. Apoi tii autostrada ca nu e de fapt nici un ocol. Mergi pe autostrada pana se bifurca drumul spre Sithonia. Si daca mai faceti plimbare spre Meteore, de exemplu, mai gasesti pe autostrada la un Shell dar mai departe de Salonik. Pe brate nu era anul trecut nicaieri. Cand plecati?

Buna! Am fost plecata si nu am mai intrat pe forum.Multumesc mult de raspuns. Nu stiu inca exact cand plecam. Oricum, in iunie.
lxndr007
QUOTE (edbica2000 @ May 10 2008, 08:31) *
Ciudat. Nu au nici o legatura locurile din autocar cu destinatia !! Daca nu se strangea nr minim de locuri in autocar puteau sa anuleze excursia, cum de obicei se scrie in orice contract, dar sa schimbe destinatia sub acest motiv, asa ceva nu exista.
Motivele sunt sigur altele.Ori au facut overbooking pe hotelul respectiv, ori acel hotel nu se deschide acum, ori l-au trecut in oferta fara sa-l aiba contractat (se mai practica) si acum schimba destinatia si hotelul, etc.

Nu e cazul sa te sperii. Orice s-ar zice despre Paralia, comparativ cu Nei Pori este peste.

ei bine, sa fiu sincera , eu sunt la liceu, deci ma voi duce cu niste colegi si cu doamna diriginta si deci asa se explica ca inca nu stiu foarte multe detalii despre excursie avand in vedere ca nu eu sunt cea care a facut contractul...ideea era ca din orasul meu trebuiau 40 de pers,,,,nu s-au ocupat locurile , si deci daca tot vroiam sa mergem trebuia aleasa alta destinatie...insa sunt cam dezamagita de alegere , din cate am vazut in poza si prin faptul ca in nei poi atmosfera este una mai de relaxare ma incanta mai mult decat paralia
dar ma voi duce oricum, nu voi rata aceasta excursie mai ales ca nu am mai avut ocazia de a merge la mare, tot pe la munte am fost, deci va fi prima data cand voi vedea marea si abia astept biggrin.gif
redlotus
QUOTE (lxndr007 @ May 9 2008, 22:47) *
pai...initial era vorba ca vom merge in Nei Pori si abia acum cateva zile am aflat ca neocupandu-se toate locurile din autocar s-a schimbat destinatia, am fost extraordinar de dezamagita! doar astazi am aflat care e noua destinatie, Paralia Katerini si hotelul probabil il voi afla saptamana viitoare, o sa-ti comunic apoi.... smile.gif
insa, dupa cate am tot citit aici si facand comparatie cu Nei Pori m-am speriat rau...ba chiar am fost putin frustrata ....dar nu prea am de obiectat avand in vedere ca ma duc cu mai multi colegi si deci....nu pot sa fac prea multe mofturi, ca asa ne-am duce toti de capu' nostru, fiecare in alta locatie rolleyes.gif ...

ei bine, sa fiu sincera , eu sunt la liceu, deci ma voi duce cu niste colegi si cu doamna diriginta si deci asa se explica ca inca nu stiu foarte multe detalii despre excursie avand in vedere ca nu eu sunt cea care a facut contractul...ideea era ca din orasul meu trebuiau 40 de pers,,,,nu s-au ocupat locurile , si deci daca tot vroiam sa mergem trebuia aleasa alta destinatie...insa sunt cam dezamagita de alegere , din cate am vazut in poza si prin faptul ca in nei poi atmosfera este una mai de relaxare ma incanta mai mult decat paralia
dar ma voi duce oricum, nu voi rata aceasta excursie mai ales ca nu am mai avut ocazia de a merge la mare, tot pe la munte am fost, deci va fi prima data cand voi vedea marea si abia astept

Cred ca Nei Pori ti-ar fi placut mai mult - este o statiune linistita, cu o promenada frumoasa presarata cu palmieri, cafenele, taverne, cofetarii, o plaja foarte mare cu nisip si apa super, si o priveliste minunata a muntelui care se intalneste cu marea. In Paralia e... hmmm... cam "ca la Mamaia" - se poate sa nu stii expresia daca esti in liceu, se folosea inainte de 1989. O statiune aglomerata, plina de zgomot, dar sigur, depinde de fiecare, ce-si doreste in vacanta. Daca vei avea ocazia, vreodata, incearca sa ajungi in Peloponez - vei gasi acolo mai mult din spiritul, din esenta Greciei smile.gif Iti doresc o vacanta placuta!

QUOTE (lxndr007 @ May 10 2008, 22:09) *
dar ma voi duce oricum, nu voi rata aceasta excursie mai ales ca nu am mai avut ocazia de a merge la mare, tot pe la munte am fost, deci va fi prima data cand voi vedea marea si abia astept biggrin.gif

Sunt convinsa ca superba mare a Greciei va compensa pe deplin supararea produsa de agentie smile.gif Altadata cand vei mai pleca, incearca sa afli dinainte toate detaliile sejurului - sunt destul de putine agentiile care-si respecta clientii cu adevarat... Pentru aceasta excursie, mai ales dupa ce s-a intamplat recent cu grupurile de elevi abandonati de agentii prin Germania ori Franta, vorbeste cu diriginta ta sa contacteze ANPC, sa afle care sunt prevederile legii care protejeaza consumatorii (ce clauze trebuie sa contina un contract, ce clauze nu trebuie sa contina - clauze abuzive), si sa solicite ANPC sa va dea un numar de telefon direct la care sa puteti suna daca ati avea nevoie. Sper sa nu fie cazul, si sa aveti o vacanta frumoasa! smile.gif
ANDOX

Daca esti in liceu sunt convins ca iti va placea oriunde te vei duce cu gasca.......asa ca "no problem".....ba chiar e mai bine pentru voi Paralia Katerini decat Nei Pori, pentru ca sunt sigur ca sunteti genul "tanar si nelinistit" biggrin.gif
La 16-18 ani cat banuiesc ca ai ,sigur nu cautai liniste si relaxare laugh.gif . Oricum atentie la manele, incercati si voi sa ascultati muzica grecesca band.gif au si muzica disco desi va recomand si pe cea traditionala thumbsup.gif
So....... nu-ti fa probleme , o sa va distrati la greu ...sunt convins thumbup.gif (ahhhhhhh ce as fi vrut si eu sa am excursii in Grecia acu 20 ani cand avem varsta voastra cheers.gif )
lxndr007
QUOTE (redlotus @ May 10 2008, 22:45) *
Cred ca Nei Pori ti-ar fi placut mai mult - este o statiune linistita, cu o promenada frumoasa presarata cu palmieri, cafenele, taverne, cofetarii, o plaja foarte mare cu nisip si apa super, si o priveliste minunata a muntelui care se intalneste cu marea. In Paralia e... hmmm... cam "ca la Mamaia" - se poate sa nu stii expresia daca esti in liceu, se folosea inainte de 1989. O statiune aglomerata, plina de zgomot, dar sigur, depinde de fiecare, ce-si doreste in vacanta. Daca vei avea ocazia, vreodata, incearca sa ajungi in Peloponez - vei gasi acolo mai mult din spiritul, din esenta Greciei smile.gif Iti doresc o vacanta placuta!

Sunt convinsa ca superba mare a Greciei va compensa pe deplin supararea produsa de agentie smile.gif Altadata cand vei mai pleca, incearca sa afli dinainte toate detaliile sejurului - sunt destul de putine agentiile care-si respecta clientii cu adevarat... Pentru aceasta excursie, mai ales dupa ce s-a intamplat recent cu grupurile de elevi abandonati de agentii prin Germania ori Franta, vorbeste cu diriginta ta sa contacteze ANPC, sa afle care sunt prevederile legii care protejeaza consumatorii (ce clauze trebuie sa contina un contract, ce clauze nu trebuie sa contina - clauze abuzive), si sa solicite ANPC sa va dea un numar de telefon direct la care sa puteti suna daca ati avea nevoie. Sper sa nu fie cazul, si sa aveti o vacanta frumoasa! smile.gif

multumesc foarte,foarte mult pt sfaturi ... biggrin.gif

QUOTE (ANDOX @ May 11 2008, 00:19) *
Daca esti in liceu sunt convins ca iti va placea oriunde te vei duce cu gasca.......asa ca "no problem".....ba chiar e mai bine pentru voi Paralia Katerini decat Nei Pori, pentru ca sunt sigur ca sunteti genul "tanar si nelinistit"
La 16-18 ani cat banuiesc ca ai ,sigur nu cautai liniste si relaxare laugh.gif . Oricum atentie la manele, incercati si voi sa ascultati muzica grecesca au si muzica disco desi va recomand si pe cea traditionala
So....... nu-ti fa probleme , o sa va distrati la greu ...sunt convins (ahhhhhhh ce as fi vrut si eu sa am excursii in Grecia acu 20 ani cand avem varsta voastra )

aveti dreptate, eventual daca as fi fost doar singura sau doar cu inca o persoana as fi preferat o zona foarte linistita, dar avand in vedere ca vom fi foarte multi cu siguranta va fi si foarte multa distractie biggrin.gif
in privinta manelelor , cu siguranta nu le vom asculta pt ca niciunul dintre noi nu suporta manelele
m-am mai linistit dupa ce am primit mesajele astea ...
multumesc mult!

anonima1
lxndr007 cand plecati stiti?sau totul e o necunoscuta!?
vidum27
Ce parere aveti despre ofertele "plateste o persoana si merg doua" pt lunile mai-iunie? au preturi de 60-80Euro pt 2 persoane(pt 7 nopti cazare) + transport(200-300Ron cu autocarul lor). Pe mine m-ar tenta un sejur la inceputul lui iunie, dar as vrea sa stiu ce costuri ascunse presupune. A fost cineva?
lxndr007

QUOTE (anonima1 @ May 11 2008, 10:22) *
lxndr007 cand plecati stiti?sau totul e o necunoscuta!?

smile.gif) plecam in data de 14 iunie biggrin.gif , abia astept! rolleyes.gif

QUOTE (vidum27 @ May 11 2008, 11:37) *
Ce parere aveti despre ofertele "plateste o persoana si merg doua" pt lunile mai-iunie? au preturi de 60-80Euro pt 2 persoane(pt 7 nopti cazare) + transport(200-300Ron cu autocarul lor). Pe mine m-ar tenta un sejur la inceputul lui iunie, dar as vrea sa stiu ce costuri ascunse presupune. A fost cineva?

pt 2 persoane????? 80 de E + 300 RON?? huh.gif avand in vedere ca e acum in mai sau chiar la inceputul lui iunie cand e cald....eu zic ca merita 100%!! nici in romania nu stiu daca gasesti la pretul asta, totusi , sigur nu e o pacaleala sau nimic dubios la mijloc?
eu la jumatatea lui iunie ma duc tot cu 7 nopti cazare si dau 200 E dry.gif
oricum, daca mergi , ma gandesc ca acum nu va fi prea aglomerat si nici o caldura molesitoare smile.gif
edbica2000

Nu ai scris destinatia...dar cunoscand..pot presupune ca se refera la Riviera Olimpului (Paralia, Nei Pori, etc).
Pai...daca stai sa faci un calcul ai sa vezi ca nu e nimic dubios ci doar...spus cu alte cuvinte..aceeasi Marie cu alta palarie. wink.gif

Hai sa despartim putin oferta. 60-80 e/2 pax = 30-40 euro/pax/7 nopti.
Nu am inteles exact daca la transport pretul este tot pt 2 pers, dar sa zicem ca este. Deci 200-300 RON = 55-80 e/2 pax = aprox 25-40 e/pers.

Adunand cele doua, cazare+transport = 55-80 euro/pers. Merg pe varianta maxima si zic ca sejurul va fi 80 euro/pers.
Nimic neobisnuit. Daca vei cauta pe net in ofertele agentiilor vei gasi cu siguranta aproximativ aceleasi preturi (80-90 euro/pers) cazare+transport.
Cazarea va fi cu siguranta la studiouri (vile), fara nici un fel de masa, fara aer conditionat (rece/cald) si tot ce este posibil sa fie cazare in camere de 3-4 pers.
Iti vei achita masa din buzunar, aer conditionat extra, daca vrei cazare in camera de 2 pax vei plati supliment, s.a.m.d.

Deci...nimic nou sub soare.

Deci intr-un fel am avut dreptate. V-au lipit la alt grup, pe alta statiune, din moment ce nu ati facut voi singuri un autocar si probabil le-au ramas locuri la cazare in Paralia.

Oricum ar fi, nu conteaza. Te vei distra cu siguranta ! tongue.gif Chiar mai bine in Paralia pt ca veti avea cele 2 discoteci pt varsta voastra (Omilos si Cocus) mai multa agitatie si distractie. Ca doar nu esti pensionara cool.gif

Distractie placuta !
bdaniel68
QUOTE (corneliap33 @ May 9 2008, 20:13) *
Noi suntem pe pozitii, adica interesati smile.gif , sunt de acord cu ora de plecare si cu traseul, condus legal (fara ghilimele)- caci doar suntem in concediu si ne relaxam smile.gif . Cred ca deocamdata e cam devreme sa mai gasim persoane interesate, dar poate dupa 1 iunie vor aparea mai multi. Putem vorbi pe messenger . Id -ul meu este ca si numele de utilizator de aici...

Corect. OK.
bogdan1978
cam cate ore se fac de la bucuresti la delphi, in medie? michelin imi da 1100 km in aproape 13 ore fara opriri. multumesc
lxndr007
QUOTE (edbica2000 @ May 11 2008, 15:50) *
Deci intr-un fel am avut dreptate. V-au lipit la alt grup, pe alta statiune, din moment ce nu ati facut voi singuri un autocar si probabil le-au ramas locuri la cazare in Paralia.

Oricum ar fi, nu conteaza. Te vei distra cu siguranta ! tongue.gif Chiar mai bine in Paralia pt ca veti avea cele 2 discoteci pt varsta voastra (Omilos si Cocus) mai multa agitatie si distractie. Ca doar nu esti pensionara cool.gif

Distractie placuta !

mersi mult biggrin.gif
bogdan10

La pretul acesta, tinand cont ca include si comisionul agentiei, nu cred ca vei avea prea mult confort si nici prea multe lucruri asigurate! Studiaza site-rile grecesti pt. hoteluri, ca sa faci o comparatie!

QUOTE (bogdan1978 @ May 11 2008, 19:45) *
cam cate ore se fac de la bucuresti la delphi, in medie? michelin imi da 1100 km in aproape 13 ore fara opriri. multumesc

Banuiesc ca ai ales acest traseu:

http://www.viamichelin.com/viamichelin/int...ture=11/05/2008

Tine cont ca vei pierde mult timp cu traversarea Bulgariei (8-9 ore mergand cat de cat la limita legii)! eu apreciez durata la 18 - 20 ore de mers! Este prea obositor sa faci drumul "dintr-o bucata"!
dj joy
QUOTE (ASZ @ May 10 2008, 09:27) *
Din pacate se pare ca pt. traseul dorit si de mine (Cluj-Serbia-Macedonia-Grecia), am nevoie de pasaport; un mic amanunt aflat dupa ce stransesem aproape toate datele legate de traseu, taxe etc sad.gif (si eram si decis sa optez pt. acel traseu sad.gif )
Se pare ca va trebui s-o iau de la inceput, cu stabilirea detaliilor legate de traseul prin Bulgaria.
V-as ruga sa ma corectati daca aveti date/daca gresesc la descrierea a datelor stranse/legate de drumul Cluj->Katerini: Cluj (plecare ~ ora 22)->Craiova->Bechet(traversare Dunare cu bac = 20 EUR + 3 eur/pers; primul bac = ora 7:30; taxa drum Bulgaria = 5 EUR)->Sofia->Blagoevgrad->Kulata (~ ora 14-15)->Lefcon->Salonic->Katerini (sosire ~ ora 17-18).
Traseul mi l-a furnizat Sony Route Map, are ~ 980 km (cel mai scurt, se pare) si durata indicata este de ~17 ore, fara opriri (ori stiu ca macar la granite ar fi cazul sa opresc, sau cel putin sa incetinesc smile.gif ) => drum de minim 20-22 ore (bac, granite, pauze de condus/mancat etc).
In afara de eventualele spagi la politistii bulgari (5-20 EUR), mi-a scapat ceva ? Am minimalizat/gresit ceva ? Astept corectii/completari/sfaturi, pentru ca se apropie momentul plecarii (30 mai)
Alte date importante: se poate utiliza detectorul de radar in Romania+Bulgaria si ar fi bine sa nu mi-l gaseasca nici macar in bagaje in Grecia; pot merge linistit cu CI; sa alimentez la iesirea din RO si apoi in Grecia (recomandari de benzinarii ?; pot parcurge cca 750-850 km cu un plin)
Promit sa descriu experienta cat mai detaliat, la intoarcere, ca sa le fie cat mai usor celora care vor merge mai incolo.

vezi harta asta: http://safe-office.net/ro/maps/map_bg8.gif. Traseul pe care il recomand este Oreahovo- Borovan- Vraca- Mezdra- Botevgrad- Sofia. Evita indicatoarele care vor sa te duca la Montana - drumul este muntos si mai desfundat. Pana acolo insa ai grija si la drumul Craiova- Bechet, sunt multe carute nesemnalizate (am vazut ca ai intentia sa ajungi la primul bac la Bechet) Deasemenea, acest prim bac are o ora de plecare nesigura, depinde cum se aduna clientii, cateodata pleaca si la 6 -6.30 desi eu nu l-am prins niciodata.
dt1986
Buna!

Vrem sa plecam in Thassos asta-vara, prin iulie, dar inca nu stim ce hotel sa alegem. Ce ziceti de Hotel George? A fost cineva? Plecam cu masina personala, oare are hotelul parcare? In caz ca nu are, unde putem lasa masina, ca sa nu avem probleme? Am pleca din Cluj pentru prima oara, ce ruta ne recomandati? Mersi
candyruxycat
a fost cineva in grecia in insula Corfu cu Simbol Travel?as fi interesata sa merg,dar nu am inteles in ce statiune e Vila River Studios 3* rolleyes.gif am vazut eu imagini..cv cv..da nu s lamurita....cica pe undeva aproape de Ahilio unde se afla palatul construit de imparateasa Elisabeta a Austriei, astazi cazino, Paleokastritsa biggrin.gif
dadi
QUOTE (vandalul @ May 7 2008, 10:32) *
Oameni buni ajutati un amarat de calator prin Grecia.
Vreau sa plec la inceputul lui septembrie in Hanioti la hotel Paradise Bay cu demipensiune.
M-ar interesa f tare cum este hotelul, cum este masa, camera shi plaja.
Nu sunt pretentios din fire, dar as vrea sa gasesc apa limpede shi nisipul fin.....hotelul sa fie bun shi mancarea la fel.
Va rog sa imi dati un reply ca sa stiu ce prostie sau reusita am facut in alegerea hotelului.
Dak a fost cineva la acest hotel, rog din tot sufletul sa vina cu cat mai multe informatii sa imi fac o parere mai ampla asupra deciziei.
Nici poze nu strica.
Dak ma ajutati fac matanii shi matanii pana plec shi promit ca atunci cand vin o sa vedeti cea mai ampla prezentare a regiunii, hotelului shi poze cat sa va tina o zi ocupati
Va multumesc anticipat pt ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

am fost anul trecut acolo si e ok. camerele sunt faine si plaja e la 10 min. Mincare e multa, dar nu de prima calitate. in zona de restaurante din hanioti gsesti homar, dorada si calamaar de calitate. enjoy.
petrucristi
Pornirea joi seara din Cluj ,vineri dimineata din Giurgiu ,ruta Cluj-Alba -Sibiu-Rm. Valcea-Pitesti-Bucuresti-Giurgiu-Sofia-Kulata-Salonic.Cine se anunta pt.traversarea Bulgariei?(PM)
Gabryel
QUOTE (edbica2000 @ May 9 2008, 22:56) *
Ai ce face in Atena. Nu o sa-ti ajunga timpul cu siguranta. Akropola fa-o de dimineata adica la 9.00 sa fii acolo. Termini intr-o ora ce ai de vazut. Apoi coboara in Plaka pe la Staloa lui Atalus, Turnul vanturilor, Agora Romana, Agora antica, Thesseionul (le gasesti pe orice harta pe care o poti lua gratis de la Infochioscuri sau cumpara de la chioscurile din centru - periptero). Nu scapa de asemenea un tur pe la Poarta lui Hadrian, Vechiul stadion Olimpic (Stadionul de marmura - Panathinaikou), Academia, Biblioteca Nationala, Muzeul de numismatica, Muzeul cycladelor, muzeul de razboi, etc. De asemenea Gradina Nationala ce se afla langa Palatul Parlamentului unde vei vedea la fiecare ora fixa schimbarea garzii de la Mormantul Soldatului necunoscut (platoul din fata Palatului Parlamentului).

Cred ca ti-am dat de lucru pt o zi.

Treci si pe la Mitropolia Atenei (este cum cobori prin Plaka nu ai cum sa o ratezi). Cele 2 bulevarde de shopping Monastiraki si Ermou (ambele se termina intr-un capat in Monastiraki (este si statie de metrou) in bazar si in celalalt capat in P-ta Sintagma, la Parlament.

De mancat, daca mai ai timp tongue.gif , incearca sa nu mananci in Plaka sau prin fast-food mergi in Psiri (intreaba este foarte aproape) la o taverna cu specific. Merita deranjul.

Masina lasa-o la hotel nu te aventura cu ea prin centru. Mergi cu metroul e simplu.

Daca mai ai timp de informatii cauta sau posteaza pe www.noiromanii.gr sau pe forum.e-migrant.ro sa cauti informatii direct de la cei care stau in Atena.

Concediu placut !

Sar'na boierule !!!

Pai uite de asa ceva e nevoie mare pe aici. Ponturi de astea.
Phiuu, ce bune au fost in concediile celelalte.
Fac mai mult decat 10 ghiduri turistice.

E naspa ca avem cu noi o domnisoara de 4 ani si un taliban de 8, in rest, urmeaza un concediu de facut la Nei Pori.
Deci e timp de odihna, ... dupa. wink.gif
ASZ
QUOTE (petrucristi @ May 12 2008, 22:54) *
Pornirea joi seara din Cluj ,vineri dimineata din Giurgiu ,ruta Cluj-Alba -Sibiu-Rm. Valcea-Pitesti-Bucuresti-Giurgiu-Sofia-Kulata-Salonic.Cine se anunta pt.traversarea Bulgariei?(PM)

Cum de ati ales traseul prin Giurgiu ? (e cu ceva mai lung decat cel prin Bechet sau cel prin Serbia+Macedonia). Vreau sa merg pe 30 mai catre Paralia, insa mi-e greu sa decid traseul, parca as inclina catre cel prin Serbia+Macedonia, insa m-ar interesa si argumentele care v-au determinat sa alegeti traseul prin Giurgiu (poate ca mie mi-au scapat din vedere ...)
petrucristi
QUOTE (ASZ @ May 13 2008, 08:53) *
Cum de ati ales traseul prin Giurgiu ? (e cu ceva mai lung decat cel prin Bechet sau cel prin Serbia+Macedonia). Vreau sa merg pe 30 mai catre Paralia, insa mi-e greu sa decid traseul, parca as inclina catre cel prin Serbia+Macedonia, insa m-ar interesa si argumentele care v-au determinat sa alegeti traseul prin Giurgiu (poate ca mie mi-au scapat din vedere ...)

Cumnatul meu e ghid si ma convins ,altceva e de prisos sa iti zic. tongue.gif Zicea ceva de starea drumurilor catre Montana,curbe minuni,oricum e mai mult cu 150 km cred ,nu se prea simte.Prin Serbia e mai scurt dar is mai multe batai de cap(pasaport,vami etc ).
dj joy
QUOTE (petrucristi @ May 13 2008, 10:37) *
Cumnatul meu e ghid si ma convins ,altceva e de prisos sa iti zic. tongue.gif Zicea ceva de starea drumurilor catre Montana,curbe minuni,oricum e mai mult cu 150 km cred ,nu se prea simte.Prin Serbia e mai scurt dar is mai multe batai de cap(pasaport,vami etc ).

v-am zis mai sus, baieti din Cluj, nu aveti treaba cu Montana daca mergeti prin Bechet -Oreajovo.
blue_trafic
proaspat venit din grecia >>> paralia katerini >>>> mers cu masina .....traseu galati>>> bucuresti>>> giurgiu>>>ruse>>> pleven>>> sofia>>> kulata>>> salonic>>> katerini. cine doreste informatiii (vis-a-vis de drum si nu numai).....le gaseste la mine
Reclama
Daca ai nervi, bate ceva. Preferabil un record de aici.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.