Salutare.
Vreau si eu sa plec prin Grecia (pentru prima data) pe la jumatatea lunii iulie.
O sa plecam 2 familii cu 2 masini. Noi avem un taliban de 8 ani, ceilalti o fetita de 4.
As vrea sa "cobor" mai mult spre Atena deoarece am pe cineva acolo si tare as vrea sa plec in una din zile dis de dimineata si sa-l folosesc ca ghid toata ziulica.
Daca statiunea unde suntem e pe la 4-5 sute de km, e cat de cat abordabila idea.
Ma gadeam la Nei Pori, e destul de "joasa".
Prietenii cu care mergem si-ar dori sa stea majoritatea timpului pe sub umbrelute si sa leneaveasca, daca s-ar putea, prin jacuzzi. Deci isi doresc un concediu de relaxare. Macar 80% din concediu.
Iar ma intorc si zic de Nei Pori ca e bun, dar nu au jacuzzi pe acolo, cred.

Acum stau si ma gandesc si la Olimpic....
Sunt conditii de cazare mai bune fata de Nei Pori, asa in general ?E si aproape de Paralia si poti face mult mai usor un "hop", spre o atmosfera mai agitata.
Dar Olimpic e mai "sus" fata de Atena...
Va cer sfatul voua, celor care ati "calcat" zonele alea, ce a-ti face (alege) in locul meu ? Trebuie sa mentionez faptul ca ma ocup mai mult eu de organizare. Prietenii nostri vroiau Kusadasi, dar noi am fost acolo si daca am convenit sa mergem impreuna, le-am propus Grecia si nu as vrea sa-i dezamagesc. Desi, nu-i Grecia mea ...

Sunt prins cu mana la usa, incepe sa ma doara...

Va multumesc anticipat.
Pe inceputul lunii iulie poate incepem campania sa ne adunam mai multe masini pentru trecut Bulgaria.
Una e cand politistii bulgari opresc o masina in camp si alta e cand o sa vada ca se mai opresc 4-5.
E o chestie psihologica, nu mai au cum sa-si bata joc de tine. Se gandesc si ei ca atatia fiind se mai apuca unu de dat telefoane pe la ambasada, sau chiar la politie si nu se vrea sa intre superiorii pe fir.
Sunt si ei niste bieti militieni "rurali" pusi pe japca ...
Oricum, cand am fost in Turcia nu am avut nici o problema si chiar am tras, zic eu acum dupa ce am cunoscut mai multe cazuri, inconstient.
Sa dea Dumnezeu si anu asta sa fie tot la fel.