QUOTE (adita_68 @ Apr 30 2008, 11:30)

Hristos a Inviat!
Am revenit (cu parere de rau) din Metamorphosis.
Impresia generala este buna.
La Hotel Simeon: camerele curate, Ac, frigider, baie mica cu dus, balcon mare cu masa si 2 scaune. Piscina micuta cu bar.
Hotelul are trei corpuri unul in spatele celuilalt, ultimul avand vedere la piscina. Am stat in corpul 2 cu vedere la corpul 1. Distanta intre balcoane cam 3-4 m. Vara cred ca e un avantaj deoarece ai putina umbra.
Undeva in stanga printre pomi si case se vedea un petec de mare. Poate de pe terasele camerelor de la etajul 3 de pe colt sa se fi vazut marea, dar nu sunt prea sigur. Distanta pana la mare max 3-5 min.
Partea mai neplacuta: sala de mese absolut neincapatoare (de asta am servit doar cafea pe terasa, copii au mancat cate ceva), mancarea (am avut mic dejun si cina) slabuta; dimineata ceai, cafea, cereale, lapte, gem, margarina, un singur fel de salam si cascaval (acelasi in fiecare zi), ou. Seara, paste cu carne (gen bolognese), peste fiert, piure si 3-4 salate, intr-o seara pulpe de pui.
In schimb la Taverna Vasilis regal culinar cu fructe de mare. 6 adulti si 2 copii (ei doar souvlaki cu cartofi prajiti, noi peste si fructe de mare, bere si suc) intre 50-80 euro.
Din pacate majoritatea tavernelor erau inca inchise.
Plaja nu era amenajata, nefiind sezon, nu foarte lata, dar intrarea in apa era fara pietre. Oricum la ce splendori de plaje am vazut in plimbarile noastre ar fi pacat sa te rezumi la un singur loc. Cu masina in 5 -10 minute poti gasi locuri superbe. Motorina intre 1,23 - 1,3 eur/l.
Croaziera la Athos face toti banii, cu spectacol de dans pe vapor, etc..
O sa revin cu poze, inca incerc sa ies din ritmul molcom din Metamorphosis.
Daca vrei sa aflii ceva anume, cu placere.
Adevarat a Inviat!
Bine ai revenit si multumesc pentru informatii!
Marturisesc ca o parte din ceea ce ai spus tu, banuiam deja. In privinta mancarii, ma gandesc ca poate nu si-au pus inca "motoarele" in functiune pentru ca altcineva povestea ca mancarea este foarte diversificata. Sau poate s-au "romanizat" si ei. Oricum mai au timp o luna pentru a se pune la punct. Grosul turistilor banuiesc ca incepe sa apara in iunie si de-atunci si pana la sfarsitul lui august preturile sejururilor cresc constant in fiecare saptamana. Si cred ca "mai scump" = "servicii mai bune". Oi fi prea optimist?
Daca ati ramas cu senzatia ca doriti sa reveniti acolo, atunci e bine. Inseamna ca merita.
Vreau sa te intreb daca au tv in camere si internet ( am gasit o oferta la o agentie care spunea ca are si internet in camere).