Totul despre GRECIA
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175

ecriss

Vreau si eu sa merg in Grecia si am nevoie de un sfat de la cei care au vazut mai multe zone din aceasta tara. Anul trecut am fost in Corfu, si am ramas impresionata de aceasta insula. As vrea sa mai vad si altceva, dar la acelasi buget nu am gasit decat Nei Pori sau Thassos. Cum sunt aceste locuri in comparatie cu insula Corfu ?
Ma intereseaza mai mult peisajele si excursiile pe care le pot face decat distractia sau statul la plaja.
Multumesc.
alexica08
QUOTE (bogdan_galetuse @ Apr 26 2008, 10:48) *
cele mai multe plaje cu nisip le-am gasit pe bratul sitonia, cel din mijloc, recomand statiunea sarti, fara rezervare doar cu masina sa ajungeti la ora pranzului si gasiti cazare ok, aprox 50 euro camera.

as dori cateva informatii despre corfu, gen drumul cu masina cat se faca de la salonic? cazari locuri etc,

drumul de la salonic la corfu, l-am facut anul trecut cu masina si e ingrozitor, din pricina faptului ca sunt numai munti si serpentine cum nici la noi nu am vazut...nu stiu daca au terminat vreo bucata de autostrada pe acolo...cand am trecut eu era in constructie...de la grevena si pana la igoumenitsa nu sunt multi km, insa se fac foarte greu...in igoumenitsa sa ai grija sa te imbarci pe ferryboat-ul pentru corfu si nu pe cel pentru italia cum am patit eu smile.gif)...odata ajuns in corfu, sa ai grija ca rezervorul sa fie plin..benzinariile se inchid la ora 21.00 iar duminica nu e nici una deschisa pana luni la 7.30...ca locuri, mie mi-a placut mult agios stefanos, linistit, un golf superb, plaja cu nisip fin si apa nu prea adanca...la aproximativ 10 km este sidari, daca aveti chef de distractie, shopping si multi englezi galagiosi...in ag. stefanos e posibil sa gasesti cazare la fata locului, aproximativ 35-40 euro/camera/noapte, insa daca nu aveti rezervare sa nu va asteptati la cine stie ce conditii...in sidari nici sa nu incercati...hotelurile sunt rezervate de prin februarie-martie, pe tot sezonul, de catre agentiile britanice...mancarea in sidari este foarte ieftina, suvenirurile la fel...lumea prietenoasa, bucuroasa sa vada si altceva decat englezi si bere tongue.gif...din statiunile acestea si pana in Kerkyra Town ai 45 km, insa acolo se merita sa mergi pentru distractie, shopping si vizite, nu plaja sau cazare..parerea mea...daca te mai pot ajuta cu ceva sa-mi spui.

apropo, uite poate te ajuta
http://www.agni.gr/

bogdan_galetuse
mersi de informatii, ce ma intereseaza, as vrea sa merg la paleokastritsa si ma intereseaza daca o sa gasesc usor cazare in zona si cam cat timp in ore se fac de la salonic la feri, feri..insula, pe scurt bugetul fiind destul de limitat am de ales sa merg cu o agentie 0 saptamana sau 2 cu masina , plecare din timisoara, eu fac cam 8 ore pana la salonic si vroiam sa fac un calcul.

multzam mult si paste fericit
alexica08
QUOTE (bogdan_galetuse @ Apr 26 2008, 19:12) *
mersi de informatii, ce ma intereseaza, as vrea sa merg la paleokastritsa si ma intereseaza daca o sa gasesc usor cazare in zona si cam cat timp in ore se fac de la salonic la feri, feri..insula, pe scurt bugetul fiind destul de limitat am de ales sa merg cu o agentie 0 saptamana sau 2 cu masina , plecare din timisoara, eu fac cam 8 ore pana la salonic si vroiam sa fac un calcul.

multzam mult si paste fericit

eu am facut drumul salonic-igoumentsa cam in 6 ore..adica la 2 eram in salonic si la 8 in igoumenitsa...drumul cu ferry dureaza cam 2 ore, 2 ore si jumatate, costa 6 euro/persoana si 14 euro pentru masina...daca ai un buget limitat, in sensul de micut, nu cred ca e recomandat sa te duci in paleokastritsa pentru ca preturile sunt foarte mari acolo..eu nu am fost, dar au fost niste prieteni anul trecut si asta am aflat de la ei...ei au vrut sa se cazeze acolo insa au gasit preturi aprox 70 euro/camera...mai bine te cazezi intr-o statiune mai ieftina si daca mergi cu masina, ai oricum libertate de miscare iar distantele nu sunt mari.
si tie un Paste fericit si...mai vb
migus
QUOTE (alexica08 @ Apr 25 2008, 18:43) *
Buna la toti.
Este prima data cand utilizez un forum, asa ca va rog sa scuzati eventualele greseli.
In ultimele 3 ore am tot citit ce au scris membrii acestui forum, insa nu m-am lamurit. Vara aceasta, spre sfarsitul lui iulie, vreau sa plec in Halkidiki, doar eu si o prietena. Ideea e ca ne dorim o statiune agitata, cu o viata de noapte bine reprezentata. La o agentie mi s-a spus ca Polichrono, pe bratul Kassandra corespunde cerintelor mele si ca de acolo avem posibilitatea transportului cu autobuzul spre Thessaloniki. Hotelul as vrea sa fie decent, insa nu spectaculos, avand in vedere ca nu am de gand sa petrec prea mult timp in camera, daca se poate cu piscina.
Cel mai important este sa am o plaja cu nisip, nu pietre, apa sa fie ok, sa am ce face pana la 4 dimineata si sa existe posibilitatea de shopping.
Daca ma poate ajuta cineva cu info, as fi recunoscatoare.
Va multumesc.

am fost acum 2 an in polichrono si sincer ma cam mira raspunsul celor de la agentie...cred ca n-au inteles intrebarea ta, probabil ti-au spus cea mai linistita statiune din halkidiki.
polichrono e un fel de satuc, nu prea are cluburi(nu ca le-am fi cautat), plaja ingusta cu nisip destul de fin, iar de hoteluri n-am prea auzit sa fie prea grozave. unde am stat era un hotel de 3 stele, dar de fapt erau doar 2 mai mici(hotel poseidon), nu prea curat...
altii au stat la vila zeus si a fost si mai rau(nu aveau apa, in schimb aveau gandaci si alte d-astea).
eu zic sa incerci mai degraba in hanioti, o statiune la vreo 5km de polichrono...am fost in vizita intr-o zi acolo si mi-a placut.
s-ar putea sa fie ceea ce iti doresti.
DiNCeR
aveam si eu o intrebare: unde este mai convenabil sa alimentezi? in bulgaria sau grecia?

suntem 3 masini care pleaca din Constanta prin vama Negru Voda Miercuri 30.04.2008 spre Halkidiki (Vourvourou)
cei interesati sa ni se alature sa ma contacteze
searchman
QUOTE (DiNCeR @ Apr 28 2008, 20:31) *
aveam si eu o intrebare: unde este mai convenabil sa alimentezi? in bulgaria sau grecia?

suntem 3 masini care pleaca din Constanta prin vama Negru Voda Miercuri 30.04.2008 spre Halkidiki (Vourvourou)

Ce traseu aveti in Bulgaria? Noi plecam din Bucuresti.
suntem 4 masini dar plecam la ora 20,00 pe 30.apr din Ruse. mergem in Thassos. cred ca pe traseul Ruse - Razgrad - Targoviste - Yambol - Svilengrad - Ormenio.

pvluci
QUOTE (DiNCeR @ Apr 28 2008, 19:31) *

drum bun si distractie placuta
eu tot timpul am facut plinul in giurgiu si apoi in grecia. (la bulgari doar mergi la WC) cool.gif
incercati sa bagati de la BP ... am fost super multumit....card &cash coolspeak.gif
....de abia astept sa vina iunie sa plecam si noi o data..... thumbsup.gif
melany72
QUOTE (DiNCeR @ Apr 28 2008, 19:31) *

Si eu recomand tot Grecia. Alimentezi la Giurgiu...si cum intri in Grecia poti alimenta din nou. Eu am bagat de la Aegean..vezi ca e mai ieftin cu cat te apropii de Salonic...daca te tine rezervorul pana acolo!!

La bulgari m-am oprit numai la Shell ca aveau mese afara ca sa mancam, sa bem o cafea. Daca cumperi de la ei, foloseste cardul...e mai "economic".
Mr.Cod

(bdaniel68 @ Apr 24 2008, 10:57) *
Suntem o familie din Bucuresti (2 adulti +1 copil 7 ani) care pleaca in Grecia (Sitonia) pe 14.06., dimineata. Este intersat cineva sa parcurgem drumul impreuna?

Si noi plecam in Sitonia tot pe 14.06 dimineata sau pe 13.04 seara in functie de serbarea de sfirsit de an a copilului(tot 7 ani).Voi nu vreti sa traversati bulgaria noaptea?pentru ca nici eu nu as pleca noaptea dar se pare ca mai merge o familie din Bucuresti cu noi si asa plecam de pe 13 seara.Daca data de 14 este batuta in cuie pentru voi atunci mai vorbim caci nu as merge nici eu singur noaptea si pe un traseu pe care nu l-am mai facut.
De obicei la capitolul orientare nu am probleme dar am citit pe forum ca se cam incurca drumul prin Sofia si pe centura.
Voi a-ti mai plecat cu masina pe acest traseu?

Si eu plec spre Kasandra pe 14.iunie din Bucuresti..pe la 3-4 dimineata.
geocosma
QUOTE (aimee2003 @ Apr 24 2008, 14:39) *
Poti sa-mi recomanzi ceva?

Aici m-am cazat eu (Oasis):
Click pentru a vizualiza atașamentul
2 adulti si un copil de 12 ani: 65 euro/noapte, cu mic dejun. Era si varianta fara mic dejun (parca 50 euro/noapte - deci micul dejun cam 5 euro/pers). Era camera dubla, cu TV, AC. In camera aveau un fotoliu, pe care l-au transformat in pat:
Camera:Click pentru a vizualiza atașamentul
Vederea de pe balcon:

Aveau si camere cu vedere spre curtea interioara (vedeai doar niste ziduri). Uite si niste preturi de acum: http://www.vacantatours.ro/index.php?optio...72&Itemid=1.

Am intrat si intr-un hotel unde era cazare la 40euro/noapte camera, fara masa, dar unde mirosea puternic a prajeala de la bucataria din capatul holului, si nu avea AC. Am intrat si la hotel de 4 stele (Konstantin), care avea vedere spre plaja, AC, Tv si arata foarte bine, iar patronul, care o dadea rapid din engleza in germana, a zis ca imi face reducere de la 95 euro la 80 euro/pers/noapte. Cred ca el nu prea avea camere, ca era plin de chei si telecomenzi la receptie, iar spre seara l-am vazut mancand singur pe terasa restaurantului hotelului.
Hotel Konstantin avea parcare interioara, iar la Oasis am dus masina la capatul strazii, unde era amenajata o parcare imensa pe un teren viran. In cele doua nopti nu a patit nimic masina; nu am golit-o decat de bagajele care-mi erau necesare atunci. Interesant ca dupa lasarea serii, in special dupa ora 10 seara, nu mai gaseai locuri in parcare.
redlotus
QUOTE (alexica08 @ Apr 25 2008, 17:43) *
Vara aceasta, spre sfarsitul lui iulie, vreau sa plec in Halkidiki, doar eu si o prietena. Ideea e ca ne dorim o statiune agitata, cu o viata de noapte bine reprezentata. La o agentie mi s-a spus ca Polichrono, pe bratul Kassandra corespunde cerintelor mele si ca de acolo avem posibilitatea transportului cu autobuzul spre Thessaloniki. Hotelul as vrea sa fie decent, insa nu spectaculos, avand in vedere ca nu am de gand sa petrec prea mult timp in camera, daca se poate cu piscina.
Cel mai important este sa am o plaja cu nisip, nu pietre, apa sa fie ok, sa am ce face pana la 4 dimineata si sa existe posibilitatea de shopping.

Cred ca agentiile ar trebui sa fie atente in primul rand la dorintele exprimate de clienti, si nu la propriile lor interese... Vi s-a spus cam invers: Polihrono este o statiune mica, draguta, gasiti ceva magazine, dar nu prea gasiti viata de noapte. Nu e o statiune "agitata". O statiune deschisa mai tarziu in noapte este Kallithea. Multe restaurante si cafenele, extinse in spatii pietonale largi, decorate cu plante tropicale si lumini. Nu am coborat pe plaja, dar cred ca e cu nisip. Polihrono are o plaja ingusta, dar numai nisip, fara pietre, si intrarea in apa este destul de lina. Atat in Polihrono, cat si in Kallithea, cele mai multe locuri de cazare sunt in vile, dar incercati un search si pentru hoteluri. Daca aveti auto propriu, s-ar putea sa va gasiti cazare mai usor si mai bine singuri, decat prin agentii. In ce priveste legatura cu Thessaloniki, Kallithea este mai aproape, Polihrono mai departe de Salonic. Vacanta placuta, orice ati alege!
mary72
Am urmarit postarile anterioare, am gasit relatii despre statii de benzina, dar nu si despre GPL. Credeti ca gasesc si asa ceva in drumul spre Sithonia?
karmenutza01
Mary 72, GPL este numai la Salonik. Mergi pe autostrada spre aeroprt la dreapta apoi la primul semafor stanga. Treci de Ikea. Pe dreapta la un moment dat este o benzinarie Aegean iar de acolo numeri 4 semafoare. La al 4-lea este benzinarie care are si gaz. Dar nu ai voie sa faci stanga. O iei la dreapta si intorci dupa scuar (ca la Bucuresti, ca nu ai voie). Sa nu te uiti dupa butelia mare ca nu este, au gazul direct la pompa. Apoi tii autostrada ca nu e de fapt nici un ocol. Mergi pe autostrada pana se bifurca drumul spre Sithonia. Si daca mai faceti plimbare spre Meteore, de exemplu, mai gasesti pe autostrada la un Shell dar mai departe de Salonik. Pe brate nu era anul trecut nicaieri. Cand plecati?
adita_68
QUOTE (Sioux-2 @ Apr 21 2008, 17:02) *
Noi incepem sejurul pe 06.07.2008. Te astept cu impresii!!!!

Hristos a Inviat!

Am revenit (cu parere de rau) din Metamorphosis.
Impresia generala este buna.
La Hotel Simeon: camerele curate, Ac, frigider, baie mica cu dus, balcon mare cu masa si 2 scaune. Piscina micuta cu bar.
Hotelul are trei corpuri unul in spatele celuilalt, ultimul avand vedere la piscina. Am stat in corpul 2 cu vedere la corpul 1. Distanta intre balcoane cam 3-4 m. Vara cred ca e un avantaj deoarece ai putina umbra.
Undeva in stanga printre pomi si case se vedea un petec de mare. Poate de pe terasele camerelor de la etajul 3 de pe colt sa se fi vazut marea, dar nu sunt prea sigur. Distanta pana la mare max 3-5 min.
Partea mai neplacuta: sala de mese absolut neincapatoare (de asta am servit doar cafea pe terasa, copii au mancat cate ceva), mancarea (am avut mic dejun si cina) slabuta; dimineata ceai, cafea, cereale, lapte, gem, margarina, un singur fel de salam si cascaval (acelasi in fiecare zi), ou. Seara, paste cu carne (gen bolognese), peste fiert, piure si 3-4 salate, intr-o seara pulpe de pui.

In schimb la Taverna Vasilis regal culinar cu fructe de mare. 6 adulti si 2 copii (ei doar souvlaki cu cartofi prajiti, noi peste si fructe de mare, bere si suc) intre 50-80 euro.
Din pacate majoritatea tavernelor erau inca inchise.
Plaja nu era amenajata, nefiind sezon, nu foarte lata, dar intrarea in apa era fara pietre. Oricum la ce splendori de plaje am vazut in plimbarile noastre ar fi pacat sa te rezumi la un singur loc. Cu masina in 5 -10 minute poti gasi locuri superbe. Motorina intre 1,23 - 1,3 eur/l.
Croaziera la Athos face toti banii, cu spectacol de dans pe vapor, etc..
O sa revin cu poze, inca incerc sa ies din ritmul molcom din Metamorphosis.
Daca vrei sa aflii ceva anume, cu placere.
alexica08
QUOTE (redlotus @ Apr 29 2008, 18:53) *
Cred ca agentiile ar trebui sa fie atente in primul rand la dorintele exprimate de clienti, si nu la propriile lor interese... Vi s-a spus cam invers: Polihrono este o statiune mica, draguta, gasiti ceva magazine, dar nu prea gasiti viata de noapte. Nu e o statiune "agitata". O statiune deschisa mai tarziu in noapte este Kallithea. Multe restaurante si cafenele, extinse in spatii pietonale largi, decorate cu plante tropicale si lumini. Nu am coborat pe plaja, dar cred ca e cu nisip. Polihrono are o plaja ingusta, dar numai nisip, fara pietre, si intrarea in apa este destul de lina. Atat in Polihrono, cat si in Kallithea, cele mai multe locuri de cazare sunt in vile, dar incercati un search si pentru hoteluri. Daca aveti auto propriu, s-ar putea sa va gasiti cazare mai usor si mai bine singuri, decat prin agentii. In ce priveste legatura cu Thessaloniki, Kallithea este mai aproape, Polihrono mai departe de Salonic. Vacanta placuta, orice ati alege!

hmm..sa va explic in ce situatie ma aflu in prezent...saptamana 1 : cautare oferte grecia iulie 2008..mers la agentie, intrebat : statiune agitata, cu viata de noapte, plaja cu nisip, fara pietre in apa, hotel curat, fara mari pretentii...raspuns: corfu, nu-mi mai aduc aminte numele statiunii (oricum nu unul foarte cunoscut, caci in corfu am fost vara trecuta pentru relaxare, insa pe acolo nu am trecut)...intrebat prieteni, forumisti...raspuns: statiune linistita, satuc pescares...pfff...saptamana 2: mers la agentie, intrebat acelasi lucru, de data asta pentru continent...raspuns ferm : halkidiki - polichrono...hurray!...intrebat forumisti, raspuns : e cea mai linistita statiune din halkidiki...saptamana 3 : reinceput cautarile...ma gandeam la thassos...apoi am zis ca poate e mai bine in hanioti-halkidiki...apoi...nici nu mai stiu...ce ma sfatuiti?...ca mai am putin si invat toate ofertele pe de rost cursing.gif
Moldoveanul
Trebuie lasata ceva garantie daca doresc sa inchiriez o masina in Grecia (la bani ma refer) ?
Sioux-2
QUOTE (adita_68 @ Apr 30 2008, 11:30) *
Hristos a Inviat!

Am revenit (cu parere de rau) din Metamorphosis.
Impresia generala este buna.
La Hotel Simeon: camerele curate, Ac, frigider, baie mica cu dus, balcon mare cu masa si 2 scaune. Piscina micuta cu bar.
Hotelul are trei corpuri unul in spatele celuilalt, ultimul avand vedere la piscina. Am stat in corpul 2 cu vedere la corpul 1. Distanta intre balcoane cam 3-4 m. Vara cred ca e un avantaj deoarece ai putina umbra.
Undeva in stanga printre pomi si case se vedea un petec de mare. Poate de pe terasele camerelor de la etajul 3 de pe colt sa se fi vazut marea, dar nu sunt prea sigur. Distanta pana la mare max 3-5 min.
Partea mai neplacuta: sala de mese absolut neincapatoare (de asta am servit doar cafea pe terasa, copii au mancat cate ceva), mancarea (am avut mic dejun si cina) slabuta; dimineata ceai, cafea, cereale, lapte, gem, margarina, un singur fel de salam si cascaval (acelasi in fiecare zi), ou. Seara, paste cu carne (gen bolognese), peste fiert, piure si 3-4 salate, intr-o seara pulpe de pui.

In schimb la Taverna Vasilis regal culinar cu fructe de mare. 6 adulti si 2 copii (ei doar souvlaki cu cartofi prajiti, noi peste si fructe de mare, bere si suc) intre 50-80 euro.
Din pacate majoritatea tavernelor erau inca inchise.
Plaja nu era amenajata, nefiind sezon, nu foarte lata, dar intrarea in apa era fara pietre. Oricum la ce splendori de plaje am vazut in plimbarile noastre ar fi pacat sa te rezumi la un singur loc. Cu masina in 5 -10 minute poti gasi locuri superbe. Motorina intre 1,23 - 1,3 eur/l.
Croaziera la Athos face toti banii, cu spectacol de dans pe vapor, etc..
O sa revin cu poze, inca incerc sa ies din ritmul molcom din Metamorphosis.
Daca vrei sa aflii ceva anume, cu placere.

Adevarat a Inviat!
Bine ai revenit si multumesc pentru informatii!
Marturisesc ca o parte din ceea ce ai spus tu, banuiam deja. In privinta mancarii, ma gandesc ca poate nu si-au pus inca "motoarele" in functiune pentru ca altcineva povestea ca mancarea este foarte diversificata. Sau poate s-au "romanizat" si ei. Oricum mai au timp o luna pentru a se pune la punct. Grosul turistilor banuiesc ca incepe sa apara in iunie si de-atunci si pana la sfarsitul lui august preturile sejururilor cresc constant in fiecare saptamana. Si cred ca "mai scump" = "servicii mai bune". Oi fi prea optimist?
Daca ati ramas cu senzatia ca doriti sa reveniti acolo, atunci e bine. Inseamna ca merita.
Vreau sa te intreb daca au tv in camere si internet ( am gasit o oferta la o agentie care spunea ca are si internet in camere).
adita_68
QUOTE (Sioux-2 @ May 1 2008, 07:41) *
Adevarat a Inviat!
Bine ai revenit si multumesc pentru informatii!
Marturisesc ca o parte din ceea ce ai spus tu, banuiam deja. In privinta mancarii, ma gandesc ca poate nu si-au pus inca "motoarele" in functiune pentru ca altcineva povestea ca mancarea este foarte diversificata. Sau poate s-au "romanizat" si ei. Oricum mai au timp o luna pentru a se pune la punct. Grosul turistilor banuiesc ca incepe sa apara in iunie si de-atunci si pana la sfarsitul lui august preturile sejururilor cresc constant in fiecare saptamana. Si cred ca "mai scump" = "servicii mai bune". Oi fi prea optimist?
Daca ati ramas cu senzatia ca doriti sa reveniti acolo, atunci e bine. Inseamna ca merita.
Vreau sa te intreb daca au tv in camere si internet ( am gasit o oferta la o agentie care spunea ca are si internet in camere).

Da au televizor cu Tvr International. Internet WiFi nu au precis, am incercat sa caut retele cu iPhone si nu am gasit nimic. Nu am vazut nici vreun loc amenajat cu calculator, dar nici nu am intrebat. E un Internet Cafe in sat.
In privinta mancarii, poate sa se mai "tureze" putin in sezon, oricum restaurantul era o sala de mese, nu se puteau servi decat bauturi si cafea in afara orelor de masa.
Sioux-2
QUOTE (adita_68 @ May 1 2008, 09:24) *
Da au televizor cu Tvr International. Internet WiFi nu au precis, am incercat sa caut retele cu iPhone si nu am gasit nimic. Nu am vazut nici vreun loc amenajat cu calculator, dar nici nu am intrebat. E un Internet Cafe in sat.
In privinta mancarii, poate sa se mai "tureze" putin in sezon, oricum restaurantul era o sala de mese, nu se puteau servi decat bauturi si cafea in afara orelor de masa.

Si noi avand tot demipensiune, vom fi in sala de mese numai la orele de mese; sau poate nici atunci pentru ca nu prea am de gand sa stau in aceasta statiune decat la culcare. Vom vedea. Cert este ca la pretul platit + referintele tale, mi se pare ok. Mai ales ca nu prea suntem genul care sa lancezeasca prin camere. Apropos de internet, oferta de care iti spuneam se referea la priza de net in camera. Este posibil ca in cele 3 corpuri de cladire de care aminteai, sa fie diferente intre dotarile camerelor? Nu de alta, dar parca n-asi cara laptopul cu mine degeaba... Si inca o chestie: conform programului pe care mi l-am stabilit, vom ajunge acolo in ziua cazarii, pe la orele 10, deci inaintea autocarului cu turistii aceleiasi agentii care vor avea sejur in aceeasi perioada. Probabil ne vom caza inaintea lor si asta va creste sansele sa ne alegem camerele pe care ni le dorim. Deci ce ma sfatuiesti sa aleg? (care cladire, ce etaj, sa fie undeva pe colt pentru a se vedea marea etc.). Marturisesc ca nu prea asi vrea sa vad de la geam balcoanele de vis-a-vis. Iar sorele poate sa-mi bata in geam toata ziua atata vreme cat exista aer conditionat. Si apropos de aerul conditionat, agentia de la care am rezervat zicea ca e vorba de splitere individuale, in fiecare camera, iar la alte agentii mentiona ca este centralizat. Deci cum e? Iar la tv ma intereseaza posturi cu desene animate ca merge si bebe si e dependent... Noi nu suntem fani tv.
Si uitam un aspect foarte important: camerele au pat matrimonial? ca bebe doarme cu noi si nu asi vrea sa-si rupa spatele intre 2 paturi simple, unite.
adita_68
QUOTE (Sioux-2 @ May 1 2008, 11:06) *
Si noi avand tot demipensiune, vom fi in sala de mese numai la orele de mese; sau poate nici atunci pentru ca nu prea am de gand sa stau in aceasta statiune decat la culcare. Vom vedea. Cert este ca la pretul platit + referintele tale, mi se pare ok. Mai ales ca nu prea suntem genul care sa lancezeasca prin camere. Apropos de internet, oferta de care iti spuneam se referea la priza de net in camera. Este posibil ca in cele 3 corpuri de cladire de care aminteai, sa fie diferente intre dotarile camerelor? Nu de alta, dar parca n-asi cara laptopul cu mine degeaba... Si inca o chestie: conform programului pe care mi l-am stabilit, vom ajunge acolo in ziua cazarii, pe la orele 10, deci inaintea autocarului cu turistii aceleiasi agentii care vor avea sejur in aceeasi perioada. Probabil ne vom caza inaintea lor si asta va creste sansele sa ne alegem camerele pe care ni le dorim. Deci ce ma sfatuiesti sa aleg? (care cladire, ce etaj, sa fie undeva pe colt pentru a se vedea marea etc.). Marturisesc ca nu prea asi vrea sa vad de la geam balcoanele de vis-a-vis. Iar sorele poate sa-mi bata in geam toata ziua atata vreme cat exista aer conditionat. Si apropos de aerul conditionat, agentia de la care am rezervat zicea ca e vorba de splitere individuale, in fiecare camera, iar la alte agentii mentiona ca este centralizat. Deci cum e? Iar la tv ma intereseaza posturi cu desene animate ca merge si bebe si e dependent... Noi nu suntem fani tv.
Si uitam un aspect foarte important: camerele au pat matrimonial? ca bebe doarme cu noi si nu asi vrea sa-si rupa spatele intre 2 paturi simple, unite.

Nu cred ca este diferenta de dotari in camera, dar pentru ca nu m-a interesat priza de net nu am fost atent la acest aspect.
In legatura cu camerele, da au pat matrimonial plus pat simplu.
Singurele camere care nu au vedere "la vecin" sunt cele din ultimul corp cu vedere la piscina. Cred ca marea se vede numai din cele de la etajul 3.
Camera dubla pe care au avut-o prietenii nostrii avea doua paturi simple, dar nu stiu daca nu exista si matrimonial, nu am vazut toate camerele. Cei de la agentia cu care am fost noi trebuie sa stie, patronii hotelului sunt rude cu cei de la agentie.
Daca esti din Bucuresti da-mi mesaj pe privat si ne putem vedea sa-ti dau DVD-urile filmate acolo. Am filmat special camerele si pozitionarea lor. Am si poze dar mai dureaza pana le pot descarca.

Camera dubla pe care am vazut-o avea paturi separate, nu stiu altele pentru ca nu am vazut toate camerele. Cei de la agentia cu care am fost noi trebuie sa stie, patronii hotelului sunt rude cu cei de la agentie
adita_68
QUOTE (Sioux-2 @ May 1 2008, 11:06) *
Gabryel
Salutare.
Vreau si eu sa plec prin Grecia (pentru prima data) pe la jumatatea lunii iulie.
O sa plecam 2 familii cu 2 masini. Noi avem un taliban de 8 ani, ceilalti o fetita de 4.
As vrea sa "cobor" mai mult spre Atena deoarece am pe cineva acolo si tare as vrea sa plec in una din zile dis de dimineata si sa-l folosesc ca ghid toata ziulica.
Daca statiunea unde suntem e pe la 4-5 sute de km, e cat de cat abordabila idea.
Ma gadeam la Nei Pori, e destul de "joasa".
Prietenii cu care mergem si-ar dori sa stea majoritatea timpului pe sub umbrelute si sa leneaveasca, daca s-ar putea, prin jacuzzi. Deci isi doresc un concediu de relaxare. Macar 80% din concediu.
Iar ma intorc si zic de Nei Pori ca e bun, dar nu au jacuzzi pe acolo, cred. smile.gif
Acum stau si ma gandesc si la Olimpic....
Sunt conditii de cazare mai bune fata de Nei Pori, asa in general ?
E si aproape de Paralia si poti face mult mai usor un "hop", spre o atmosfera mai agitata.
Dar Olimpic e mai "sus" fata de Atena...

Va cer sfatul voua, celor care ati "calcat" zonele alea, ce a-ti face (alege) in locul meu ?

Trebuie sa mentionez faptul ca ma ocup mai mult eu de organizare. Prietenii nostri vroiau Kusadasi, dar noi am fost acolo si daca am convenit sa mergem impreuna, le-am propus Grecia si nu as vrea sa-i dezamagesc. Desi, nu-i Grecia mea ... tongue.gif
Sunt prins cu mana la usa, incepe sa ma doara... smile.gif

Va multumesc anticipat.
Pe inceputul lunii iulie poate incepem campania sa ne adunam mai multe masini pentru trecut Bulgaria.
Una e cand politistii bulgari opresc o masina in camp si alta e cand o sa vada ca se mai opresc 4-5.
E o chestie psihologica, nu mai au cum sa-si bata joc de tine. Se gandesc si ei ca atatia fiind se mai apuca unu de dat telefoane pe la ambasada, sau chiar la politie si nu se vrea sa intre superiorii pe fir.
Sunt si ei niste bieti militieni "rurali" pusi pe japca ...
Oricum, cand am fost in Turcia nu am avut nici o problema si chiar am tras, zic eu acum dupa ce am cunoscut mai multe cazuri, inconstient.
Sa dea Dumnezeu si anu asta sa fie tot la fel.
pvluci
QUOTE (Gabryel @ May 1 2008, 14:27) *
Salutare.
Vreau si eu sa plec prin Grecia (pentru prima data) pe la jumatatea lunii iulie.
O sa plecam 2 familii cu 2 masini. Noi avem un taliban de 8 ani, ceilalti o fetita de 4.
As vrea sa "cobor" mai mult spre Atena deoarece am pe cineva acolo si tare as vrea sa plec in una din zile dis de dimineata si sa-l folosesc ca ghid toata
.....a fie tot la fel.

Nei Pori e o locatie mica si linistita unde de fiecare data am revenit cu placere, de aici imediat ajungi in Platamonas o alta locatie atractiva......in ceea ce priveste jacuzzi nope asa ceva nu cred sa existe aici...

Olimpic Beach e aproape de Paralia Katerini...e cam mult zgomot pe acolo...

anu asta merg in Leptokaria pentru a 4 a oara.... thumbsup.gif si deabia astept....13.06.2008 cool.gif

Gabryel
Am inteles ca Olimpic se apropie, ca atmosfera, de Nei Pori.
Ma gandesc bine ca Olimpic e mai ... "evoluata", avand in vedere ca e mai aproape de Paralia Katerini ?
Se prea poate sa gresesc, sunt convins, de asta si astept parerile celor care au fost pe acolo.
Noi am mai vrea si o cazare pe la 4*, asta e buba, iar agentiile se intrec in a oferi numai cu 2 si 3*.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.