bdaniel68
24th April 2008, 09:57
Suntem o familie din Bucuresti (2 adulti +1 copil 7 ani) care pleaca in Grecia (Sitonia) pe 14.06., dimineata. Este intersat cineva sa parcurgem drumul impreuna?
geocosma
24th April 2008, 11:47
aimee2003: In Paralia sigur gasesti camere fara rezervari din Romania. Eu am gasit anul trecut in luna august, spre sfarsitul lunii.
alexica08
25th April 2008, 17:43
Buna la toti.
Este prima data cand utilizez un forum, asa ca va rog sa scuzati eventualele greseli.
In ultimele 3 ore am tot citit ce au scris membrii acestui forum, insa nu m-am lamurit. Vara aceasta, spre sfarsitul lui iulie, vreau sa plec in Halkidiki, doar eu si o prietena. Ideea e ca ne dorim o statiune agitata, cu o viata de noapte bine reprezentata. La o agentie mi s-a spus ca Polichrono, pe bratul Kassandra corespunde cerintelor mele si ca de acolo avem posibilitatea transportului cu autobuzul spre Thessaloniki. Hotelul as vrea sa fie decent, insa nu spectaculos, avand in vedere ca nu am de gand sa petrec prea mult timp in camera, daca se poate cu piscina.
Cel mai important este sa am o plaja cu nisip, nu pietre, apa sa fie ok, sa am ce face pana la 4 dimineata si sa existe posibilitatea de shopping.
Daca ma poate ajuta cineva cu info, as fi recunoscatoare.
Va multumesc.