Totul despre GRECIA
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174

Q man

Poate sa-mi spuna si mie cineva care sunt hotelurile din/de pe langa Salonic in care te poti caza pentru o noapte, in tranzint spre o alta locatie?
zoloft
MDA..si pe mine m-ar interesa programul magazinelor din Grecia in perioada Pastelui..
Poate a mai fost cineva anul trecut si stie.... !!!!

radu90
QUOTE (Q man @ Apr 12 2008, 20:03) *
Poate sa-mi spuna si mie cineva care sunt hotelurile din/de pe langa Salonic in care te poti caza pentru o noapte, in tranzint spre o alta locatie?

Foloseste cu incredere serviciile lui "El Greco". Am "tras" la el si am fost multumit de cate ori am fost in tranzit. In iulie merg spre Corfu si voi fi din nou oaspetele lui "El Greco". Cazarea in Salonic e departe de a fi ieftina insa aici am gasit un pret corect - 60 euro/noapte.
Adresa: str. Egnatia 23 - O gasesti usor cu GPS-ul.
yvonna
Pe Egnatia am stat si eu , dar nu mai stiu la ce hotel, oricum e plin de hoteluri, incearca sa ai o rezervare ceva. Chiar si cu un simplu mail la receptie poti sa ai garantia ca vei avea unde dormi.
yvonna
QUOTE (rivali @ Apr 12 2008, 14:45) *
Am sunat la Paralela 45 a raspuns o secretara/centralista, i-am spus ca vreau detalii despre un sejur in Creta si mi-a facut legatura la o "acritura" care probabil se ocupa de excursii in Grecia/Creta, (dar care avea salariul prea mic si depunea prea mult efort la servici pentru banii astia asa ca nu prea avea chef sa dea detalii).

Stiti vorba aia "ORICAT DE MIC NE-AR FI SALARIUL NOI TOT PUTEM MUNCII MAI PUTIN DECAT NE PLATESC EI"

Sau poate avea salariul prea mare si tu erai un nimeni, un neintresant pt ea! Femeia cu treaba , responsabilitati si tu o deranjezi asa, cu intrebarile tale???????? cursing.gif

QUOTE (yvonna @ Apr 13 2008, 09:31) *
Sau poate avea salariul prea mare si tu erai un nimeni, un neintresant pt ea! Femeia cu treaba , responsabilitati si tu o deranjezi asa, cu intrebarile tale???????? cursing.gif

Sincer mi se pare ca Paralela si-a cam luat-o in cap, prea se cred cei mai tari.
edbica2000
QUOTE (zoloft @ Apr 12 2008, 19:23) *
MDA..si pe mine m-ar interesa programul magazinelor din Grecia in perioada Pastelui..
Poate a mai fost cineva anul trecut si stie.... !!!!

Atena, Salonic, Katerini, etc....inchise de Sambata de la ora 13-14.00 pana Marti.

In statiuni gen Paralia, Nei Pori, etc, in Creta si Corfu.....magazinele de suveniruri, blanuri, piele, market-uri sunt deschise sambata all day. Iar Duminica si Luni dupa amiaza (dupa 17.00).
blow
Stiti cumva daca mai este nevoie la greci de procura daca masina nu este pe numele meu, ci al tatalui meu, avand in vedere ca avem aceeasi adresa si acelasi nume de familie?

edi2008
Suntem o familie din Valcea ( 2 adulti,1 copil de 17 si unul de 9).De fapt 3 adulti si un copil...Mi-am propus anul acesta o vacanta in Grecia de 7 zile,cu un buget de maxim 1500 EURO.Deplasarea cu auto propriu.Perioada,incepand cu 14.06.2008.
Am incercat de cateva zile sa caut oferte pe net,undeva in Paralia-Katerini sau Halkidiki-Kassandra.Mi-a fost greu sa ma decid,fiind prima iesire de acest fel si grupul oarecum atipic.Nu stiu exact ce inseamna la ei hotel si pensiune.Care ar fi cea mai buna varianta de masa?
Cam ce sanse credeti ca am si ce variante ar fi optime din experienta voastra?
O multime de intrebari smile.gif
Multumesc.
pvluci
QUOTE (edi2008 @ Apr 13 2008, 19:26) *
Suntem o familie din Valcea ( 2 adulti,1 copil de 17 si unul de 9).De fapt 3 adulti si un copil...Mi-am propus anul acesta o vacanta in Grecia de 7 zile,cu un buget de maxim 1500 EURO.Deplasarea cu auto propriu.Perioada,incepand cu 14.06.2008.

eu am fost de 3 ori pana acuma in leptokaria, aici ne-am luat cazarea, dar ne-am plimbat tot timpul prin nei pori, platamonas, chiar si mai la sud pana in papa nero langa volos
anul asta tot acolo mergem, dar cu o mica modificare: vrem sa ajungem si in lefkada sa vedem cum e si pe acolo

mie paralia katerini mi se pare foarte aglomerata pot spune chiar zgomotoasa, cat priveste kassandra nu pot spune nimik decat faptul ca e o zona frumoasa (din ceea ce am vazut pe net)-poate o sa trecem si pe acolo anul asta la intoarcere

ai de la mine un PM
laugh.gif

QUOTE (blow @ Apr 13 2008, 15:59) *
Stiti cumva daca mai este nevoie la greci de procura daca masina nu este pe numele meu, ci al tatalui meu, avand in vedere ca avem aceeasi adresa si acelasi nume de familie?

eu am mai fost cu masina cand o aveam pe leasing (de 2 ori), am si facut imputernicire si nici macar nu s-au uitat pe ea.. nici bulgarii si nici grecii
asa ca stai linistit...
acuma in iunie ma duc din nou, leasingul e gata, dar masina nu e pe numele meu ci al mamei aprox. aceeasi situatie ca a ta

coolspeak.gif
nicoleta67

Pun si eu cateva intrebari desi am citit mai in urma cam tot ce cuprinde destinatia Grecia.Am bilete pe perioada 20-28.08.2008 vila Athyra in Olympic Beach.
Este prima data cand scriu in acest forum si prima data cand ne-am decis sa mergem in Grecia.Suntem 2 adulti si 3 copii,9-13-15 ani.Care traseu este mai bun si sigur auzind de tot felul de talharii prin Bulgaria.Sau prin Serbia Macedonia.Nu stiu pe unde vine aceasta Statiune.Ma uit pe harta si nu ma lamureste cu nimic.As dori cat se poate informatii despre tot propriuzis.Daca ar fi careva sa mearga in aceasta perioada am fi bucurosi sa-i avem coechipieri de drum.Mergem cu masina personala cu cazarea asigurata din tara.
Va multumesc si va doresc tuturor vacanta placuta!
1BEATRICE
la Hotel Melissa a fost cineva?????
Stiucka
Salut, vreau sa plec in vara asta in grecia si m-am uitat pe oferte. Imi face cu ochiul Hanioti. Ce puteti sa imi spuneti despre plaja? Are pietre in apa, nisipul este cu pietricele? Preturile sunt OK?
As vrea sa plec la hotelul Paradise Bay? A fost cineva acolo? Cum sunt conditiile? Camerele arata OK? Au parcare (plecam 2 masini)?

Orice informatie mi-ar fi de ajutor!

Multumiri anticipate
yvonna
QUOTE (Stiucka @ Apr 13 2008, 23:08) *
Salut, vreau sa plec in vara asta in grecia si m-am uitat pe oferte. Imi face cu ochiul Hanioti. Ce puteti sa imi spuneti despre plaja? Are pietre in apa, nisipul este cu pietricele? Preturile sunt OK?
As vrea sa plec la hotelul Paradise Bay? A fost cineva acolo? Cum sunt conditiile? Camerele arata OK? Au parcare (plecam 2 masini)?

Orice informatie mi-ar fi de ajutor!

Multumiri anticipate

Hanioti e mare , nu te plictisesti, multe taverene, barulete, este unul superb pe plaja, poti sa stai cu picoarele in apa! Iar Paradise bay excelent ( anul trecut personalul restaurantului era roman si se e purtau f frumos cu clientii)
Tanyla
QUOTE (nicoleta67 @ Apr 13 2008, 22:02) *
Pun si eu cateva intrebari desi am citit mai in urma cam tot ce cuprinde destinatia Grecia.Am bilete pe perioada 20-28.08.2008 vila Athyra in Olympic Beach.
Este prima data cand scriu in acest forum si prima data cand ne-am decis sa mergem in Grecia.Suntem 2 adulti si 3 copii,9-13-15 ani.Care traseu este mai bun si sigur auzind de tot felul de talharii prin Bulgaria.Sau prin Serbia Macedonia.Nu stiu pe unde vine aceasta Statiune.Ma uit pe harta si nu ma lamureste cu nimic.As dori cat se poate informatii despre tot propriuzis.Daca ar fi careva sa mearga in aceasta perioada am fi bucurosi sa-i avem coechipieri de drum.Mergem cu masina personala cu cazarea asigurata din tara.
Va multumesc si va doresc tuturor vacanta placuta!

Eu am fost in Olympic acum 5 ani...Fata de Paralia era mult mai linistita, plaja este lata , nisip fin , apa curata, magazine si taverne destule...Despre vila la care vei sta nu pot spune nimic pentru ca nu o cunosc..Ca si locatie Olympic este la cca 2 km de Paralia Katerini, ca sa o poti localiza cauta orasul Katerini , apoi Paralia si urmatoarea este Olympic...Este cumva spre sud , lasi Salonicul in urma ta pe partea stinga...Anul trecut a fost ultima iesire un Grecia , cu masina personala, pe la Bulgari , pe timp de zi si a fos ok
Q man
QUOTE (radu90 @ Apr 12 2008, 20:24) *
Foloseste cu incredere serviciile lui "El Greco". Am "tras" la el si am fost multumit de cate ori am fost in tranzit. In iulie merg spre Corfu si voi fi din nou oaspetele lui "El Greco". Cazarea in Salonic e departe de a fi ieftina insa aici am gasit un pret corect - 60 euro/noapte.
Adresa: str. Egnatia 23 - O gasesti usor cu GPS-ul.

MUltumesc pentru raspuns, hotelul l-am gasit si pe net, ...cei 60 de euro sunt de persoana/nopate sau de camera dubla?
Eu ma gandeam si langa Salonic sa gasesc un hotel sau motel, sa te dezmortesti nu neaparat de 3, 4 stele ...sa poti sa dormi si sa iei micul dejun...
Vacanta placuta ...si drum bun.

QUOTE (yvonna @ Apr 13 2008, 09:14) *
Pe Egnatia am stat si eu , dar nu mai stiu la ce hotel, oricum e plin de hoteluri, incearca sa ai o rezervare ceva. Chiar si cu un simplu mail la receptie poti sa ai garantia ca vei avea unde dormi.

Ai dreptate este plin de hoteluri , dar nu vreau ceva de fite, ci un loc pentru tranzit, ceva mai ieftin...asa am gasit pe net hotel de 3, 4, 5 stele ... am sa incerc o rezervare.
Multumesc!
Steelco
QUOTE (edi2008 @ Apr 13 2008, 19:26) *
Am incercat de cateva zile sa caut oferte pe net,undeva in Paralia-Katerini sau Halkidiki-Kassandra.Mi-a fost greu sa ma decid,fiind prima iesire de acest fel si grupul oarecum atipic.Nu stiu exact ce inseamna la ei hotel si pensiune.Care ar fi cea mai buna varianta de masa?
Multumesc.

Si noi dorim sa plecam in aceeasi zi ca si voi adica pe 14 cam in jurul orei 5 dimineata sa fim in vama Giurgiu.Nu am mai plecat cu masina si speram sa nu ne ratacim.Daca va decideti cu plecarea pe 14 iunie sa ne anuntati pe forum poate traversam Bulgaria impreuna.
Am ales statiunea Sarti (peninsulaSitonia) .Plaja este buna pentru copii cu nisip fin si apa lina(am vazut destule poze pe un site din ungaria),pe alt site gasiti locuri de cazare in apartamente sau studio cum le numesc ei si sint si citeva hoteluri dar prefer sa ajung acolo sa negociez la fata locului.Pe alte forumuri se spune ca Sarti este un loc superlinistit cu cea mai frumoasa plaja. Daca a fost cineva poate sa dea amanunte!
Multam!
coolspeak.gif
Stiucka
QUOTE (yvonna @ Apr 14 2008, 12:36) *
Hanioti e mare , nu te plictisesti, multe taverene, barulete, este unul superb pe plaja, poti sa stai cu picoarele in apa! Iar Paradise bay excelent ( anul trecut personalul restaurantului era roman si se e purtau f frumos cu clientii)

Multumesc mult, yvonna; am mai vazut un topic scris de allia parca in care vorbea frumos de hotel si de servicii, cred ca maine ma duc la agentie sa fac rezervare. Vreau 05.07-12.07. Sper sa prind vreme buna
edi2008
QUOTE (Steelco @ Apr 14 2008, 19:24) *
Si noi dorim sa plecam in aceeasi zi ca si voi adica pe 14 cam in jurul orei 5 dimineata sa fim in vama Giurgiu.Nu am mai plecat cu masina si speram sa nu ne ratacim.Daca va decideti cu plecarea pe 14 iunie sa ne anuntati pe forum poate traversam Bulgaria impreuna.
Am ales statiunea Sarti (peninsulaSitonia) .Plaja este buna pentru copii cu nisip fin si apa lina(am vazut destule poze pe un site din ungaria),pe alt site gasiti locuri de cazare in apartamente sau studio cum le numesc ei si sint si citeva hoteluri dar prefer sa ajung acolo sa negociez la fata locului.Pe alte forumuri se spune ca Sarti este un loc superlinistit cu cea mai frumoasa plaja. Daca a fost cineva poate sa dea amanunte!
Multam!
coolspeak.gif

Multumesc de mesaj !
Din pacate inca nu m-am hotarat asupra locatiei si mi-e cam teama sa nu fie tarziu.
Dspre Sithonia am auzit si eu lucruri frumoase,dar mai mult mi-a fost recomandat "bratul" Kassandra.
Acum depinde ce asteapta fiecare de la o asemenea iesire.
Oricum,vorbim ...
Steelco
QUOTE (rivali @ Apr 12 2008, 11:33) *
M-ar interesa sa plec in Creta in perioada 29-05---06-06 2008 prin "Paralela 45". Am gasit vreo 4 oferte mai acceptabile financiar . M-ar interesa daca a fost cineva in ultimii 2 ani la aceste hoteluri prin "Paralela 45" .
Creta oras Hersonissos hoteluri: Mariana**; Dimitra**; Dimitron**; si Hersonisos***.
Va rog daca puteti sa-mi recomandati si o persoana de contact cu care ati lucrat si care a fost draguta si serviabila. Ar fi OK caci am sunat la ei si mi-a raspuns o siktirita care mai ca mi-a trantit telefonul in nas de citeva ori in timpul convorbirii.

Incearca www.medhotels.com sa vezi ca acolo copii sint gratuit chiar la all inclusiv dar partea nasoala este ca trebuie sa te descurci cu transportul,daca gasesti cursa low cost cazarea si masa all inclusiv cred ca te costa 250 euro maxim dar baietii nostri de la agentii spun ca pentru copii platesti aproape integral.Ai grija sa nu gasesti bolovani in loc de nisip in primul rind si sa nu apuna soarele pina ajungi la plaja!Aghios Nicolau sau Agia Pelagia(zona)stiu ca sunt zone frumoase!
Intra si pe google earth si vezi plajele!
nicoleta67
QUOTE (Tanyla @ Apr 14 2008, 13:26) *
Eu am fost in Olympic acum 5 ani...Fata de Paralia era mult mai linistita, plaja este lata , nisip fin , apa curata, magazine si taverne destule...Despre vila la care vei sta nu pot spune nimic pentru ca nu o cunosc..Ca si locatie Olympic este la cca 2 km de Paralia Katerini, ca sa o poti localiza cauta orasul Katerini , apoi Paralia si urmatoarea este Olympic...Este cumva spre sud , lasi Salonicul in urma ta pe partea stinga...Anul trecut a fost ultima iesire un Grecia , cu masina personala, pe la Bulgari , pe timp de zi si a fos ok

Iti multumesc din suflet caci mi-a fost de mare ajutor informatiile tale si-am putut sa-mi caut date despre Grecia in toate privintele.Chiar si traseul a ramas pe Serbia-Macedonia caci este mai scurt din jud Caras Severin prin Portile de Fier.Mi-am facut rezervarea dar de la agentie mi-au spus ca pot plati si in rate biletele dar cu acont de 100 E.
Vacanta placuta!
pvluci
QUOTE (nicoleta67 @ Apr 15 2008, 17:19) *
Iti multumesc din suflet caci mi-a fost de mare ajutor informatiile tale si-am putut sa-mi caut date despre Grecia in toate privintele.Chiar si traseul a ramas pe Serbia-Macedonia caci este mai scurt din jud Caras Severin prin Portile de Fier.Mi-am facut rezervarea dar de la agentie mi-au spus ca pot plati si in rate biletele dar cu acont de 100 E.
Vacanta placuta!

poti sa detaliezi traseul prin Serbia-Macedonia, pana acuma eu am fost doar pe clasicul drum Bulgaria-Grecia
cum de ai ales acest traseu? sti pe cineva care a mai mers asa? sunt interesat deoarece e o alternativa mult mai buna
thumbsup.gif
alexgionut
a fost cineva in Thassos?va rog recomandari pentru cazare, drum(eu plec cu masina), etc.

multumesc!
Peachy
QUOTE (pvluci)
traseul prin Serbia-Macedonia, pana acuma eu am fost doar pe clasicul drum Bulgaria-Grecia
cum de ai ales acest traseu? sti pe cineva care a mai mers asa? sunt interesat deoarece e o alternativa mult mai buna

QUOTE (alexgionut)
a fost cineva in Thassos?va rog recomandari pentru cazare, drum(eu plec cu masina), etc.
multumesc!

Regulament "Traveling":
1. Incercati, pe cat posibil, sa vedeti daca subiectul care va intereseaza nu cumva s-a mai discutat. Adica, "use search!".
redlotus
QUOTE (edi2008 @ Apr 13 2008, 20:26) *
Multumesc.

Exista portalul halkidiki.com, pe prima pagina in dreapta click pe Accommodation - hotels, apartments, studios, rooms, si apare o pagina cu oferte de cazare pentru toata peninsula Halkidiki. Prezentarile sunt reusite, iti poti da seama din fotografii cam despre ce e vorba - iar unde nu-ti poti da seama imediat, inseamna ca trebuie sa mai cauti cateva surse de informare (de exemplu, sunt fotografii de vile in Vourvourou unde nu vezi marea decat ca o linie in departare, ceea ce creste sansele ca odata ajuns acolo sa constati ca la intrarea in mare sunt pietre si alge...)

Avantajul acestui site mi s-a parut o concentrare de oferte civilizate, intr-o prezentare reusita. Unele din locatiile de cazare au preturile afisate, altele nu, e nevoie sa trimiteti mail proprietarului, in care sa specificati cate persoane sunteti si ce varste, si ce fel de cazare doriti, sa le solicitati cat mai multe detalii si, bineinteles, pretul.

Pentru o familie de patru persoane, doi adulti si doi copii (chiar daca unul din ei e adolescent) vilele ofera solutiile cele mai convenabile - cele mai multe dintre ele au apartamente de doua camere, cu cate doua paturi. Baie, colt de bucatarie amenajat intr-una din camere, balcoane sau terase. Bucatariile sunt dotate minimal, dar se poate gati (mai ales daca sunteti atent sa alegeti o oferta in care exista cuptor, nu doar doua ochiuri de plita). Acum, cand spun "se poate gati" nu inseamna ca va duceti in vacanta si nu mai iesiti in bucatarie, dar pe un buget mic (si 1500 de euro sunt multi pentru noi, aici, cand ii strangem, dar se duc foarte repede afara, intr-o vacanta de o saptamana, patru persoane...), deci pe un buget mic s-ar putea sa gasiti ca micuta bucatarie e folositoare. Alimentele nu sunt mult mai scumpe la ei decat la noi (la hypermarketuri sunt multe preturi cam la fel, la magazinele mai mici preturile sunt un pic mai mari), dar cred ca veti gasi mai rezonabil sa va preparati cel putin doua din mese acasa (micul dejun si pranzul), decat sa mancati la taverne (acolo nu stiu daca veti reusi sa luati pranz sau cina sub 10-15 euro de persoana). A, exista gyros si souvlaki, preparate la terase fara pretentii, anul trecut gyros era in jur de 2 euro, souvlaki 4-5 (cu cartofi prajiti), dar nu vi le-as recomanda pentru un copil mic... In schimb, in hypermarketuri, la raionul de alimente congelate, este o varietate extrem de mare de produse, intre care n-ar trebui sa ratati placintele lor cu branza sau spanac, care se iau, se pun in cuptorul de acasa, in zece minute sunt gata, si sunt foarte gustoase! La raionul de branzeturi au un iaurt formidabil, in caserole foarte mari, care anul trecut costa 3-4 euro kilogramul - ca sa nu mai vorbim de tzatziki, adus in acelasi tip de caserole, cam 5 euro pe kilogram. Sau branza telemea cu un gust precum a noastra din alte vremuri, la preturi putin mai mari, dar nu imposibile: intre 5-9 euro pe kilogram. Legume fara probleme, iar cat priveste fructele... sunt gustoase si mai ieftine decat cele pe care suntem obligati sa le cumparam noi aici, in Bucuresti...

Asa ar fi mult de scris, dar nu doresc sa abuzez de spatiul oferit de forum. Sper ca aceste detalii sa va fie de folos, si poate si altor persoane care vor calatori anul acesta in Grecia. Toate bune!
Reclama
Daca te crezi tare in calculatoare, inscrie-te la Saptamana Recordurilor aici.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.