QUOTE(zoomx @ Jun 18 2006, 19:06)

KALISPERA! (ca de trei ani tot in Grecia merg si nu ma mai satur... Printre altele, am fost de doua ori in Thassos si odata in Creta. Superb, fiecare cu farmecul ei, depinde de ce iti doresti de la vacanta, revin cu amanunte pentru cine vrea...)
ACUM INSA... Vreau in Halkidiki, sejur de 12-14 zile cu masina. Stie cineva ce sa imi recomande ca hotel sau statiune, cu PLAJA adevarata, fara pietre si apa curata, cu taverne unde sa primesti ceea ce comanzi, iar prin jur sa nu ai numai romani cu roaming si manele pe telefon? Mai exact, ma intereseaza care ar fi diferentele de confort, plaje si de accesibilitate la magazine, terase etc intre Kassandra si Sythonia. In Metamorphossis cam cum este?
Am venit din Sithonia acum 2 zile. Am locuit la un hotel la 3 km de Metamorphosis. E o statiune mica (un sat) cu cateva campinguri si cateva taverne dragute. E foarte multa liniste. Plaja e cu nisip dar nu e are nici un fel de amenajari. Apa e foarte limpede si linistita. Daca vrei sa te odihnesti, e recomadabil, dar daca vrei sa te distrezi, alege alt loc. Oricum, pentru cei care vor o vacanta linistita, Sithonia e locul ideal. Insa e plin de romani, asa ca nu prea ai cum sa scapi. Dar nu iti cere nimeni sa socializezi cu ei daca nu iti plac. E indicat sa mergi cu un grup mai mare sa va distrati in gasca.
QUOTE(GabiCh @ Jun 18 2006, 16:03)

Salutare oameni buni,
Vreau sa plec in vacanta in Grecia anul acesta undeva la sfarsitul lui iulie, nu am mai fost pe acolo si as avea nevoie de ajutorul vostru pentru a gasi un loc fain. Daca stiti ceva de Sithonia, Hotel Olympico dati un semn. In orice caz, toate sfaturile sunt binevenite.
Multzam fain
(Am unit topicul "Grecia" al lui GabiCh cu "Vacanta in Grecia". Folositi cu incredere functia search inainte de a incepe un nou topic.)
Daca vrei sa stii despre hotelul Olympico citeste ce i-am raspuns cuiva care intreba de el la topicul Grecia. Oricum, concluzia este: NU TE DUCE ACOLO!!! Am revenit de acolo acum 2 zile si stiu ce spun.
QUOTE(dan-7777 @ Jun 16 2006, 17:21)

Va salut,
si eu sunt interesat de Grecia in vara asta in jur de 10 iulie.Este pt. prima oara si desi am citit aproape toate posturile nu ma pot hotari in privinta locatiei.Inclin sa merg cu masina in Halkidiki, Vourvourou dar mi-e teama sa nu am o vacanta "prea linistita",mai ales ca merge si fiul meu de 14 ani care este obisnuit sa se culce doar la 2-3 noaptea. Stie cineva ce posibilitati de distractie sunt in Vourvourou? Am vizitat situl lor si mi-au placut imaginile dar este necesara si putina "agitatie".
Dar despre Polichrono, Vila Zeus (am vazut o oferta f. ieftina) stie cineva detalii?
Va multumesc!
In Vourvourou e foarte frumos, sunt niste vile cochete, niste plaje foarte frumoase, dar e si foarte multa liniste. Noi nu am locuit acolo, dar mergeam la plaja pe Karidi Beach (nemaipomenit de frumos), dar totul parea foarte linistit si cred ca lumea se culca destul de devreme. Erau multe familii cu copii mici. Ca sa te distrezi trebuie sa mergi in gasca.