Am gasit o oferta f. buna in Sithonia la Hotel Bungalows PHILOXENIA din statiunea PSAKOUDIA. Stie cineva amanunte despre statiune, hotel, plaja si locuri de vizitat in zona ? MIRCEAGUN am vazut ca stii foarte multe despre Grecia , poate ma ajuti si pe mine.
bacretz
Jun 15 2006, 23:14
vreau sa ma duc si eu la vara in grecia cu mashina ... stie cineva cat costa feribotu de persoana pireu-salonic si daca miash putea lasa mashina in sigurantza in pireu ... e prima oara cand ma duc in grecia si miar place sa ma simt bine ..... daca poate cineva sa ma ajute .....?????
sandossu
Jun 15 2006, 23:18
plec si eu maine in grecia, mai exact la paralia. o sa revin cu pareri si poze. acum deabia astept sa plec
QUOTE(ANDOX @ Jun 16 2006, 00:05)

Am gasit o oferta f. buna in Sithonia la Hotel Bungalows PHILOXENIA din statiunea PSAKOUDIA. Stie cineva amanunte despre statiune, hotel, plaja si locuri de vizitat in zona ? MIRCEAGUN am vazut ca stii foarte multe despre Grecia , poate ma ajuti si pe mine.
La Philoxenia mai gasesti locuri doar pentru sfarsitul lui august sau septembrie. Asa ca grabeste-te.
Mircea, vad ca esti expert pe Grecia. In Rhodos ai fost?
dan-7777
Jun 16 2006, 16:21
Va salut,
si eu sunt interesat de Grecia in vara asta in jur de 10 iulie.Este pt. prima oara si desi am citit aproape toate posturile nu ma pot hotari in privinta locatiei.Inclin sa merg cu masina in Halkidiki, Vourvourou dar mi-e teama sa nu am o vacanta "prea linistita",mai ales ca merge si fiul meu de 14 ani care este obisnuit sa se culce doar la 2-3 noaptea. Stie cineva ce posibilitati de distractie sunt in Vourvourou? Am vizitat situl lor si mi-au placut imaginile dar este necesara si putina "agitatie".
Dar despre Polichrono, Vila Zeus (am vazut o oferta f. ieftina) stie cineva detalii?
Va multumesc!
QUOTE(dan-7777 @ Jun 16 2006, 17:21)

Va salut,
si eu sunt interesat de Grecia in vara asta in jur de 10 iulie.Este pt. prima oara si desi am citit aproape toate posturile nu ma pot hotari in privinta locatiei.Inclin sa merg cu masina in Halkidiki, Vourvourou dar mi-e teama sa nu am o vacanta "prea linistita",mai ales ca merge si fiul meu de 14 ani care este obisnuit sa se culce doar la 2-3 noaptea. Stie cineva ce posibilitati de distractie sunt in Vourvourou? Am vizitat situl lor si mi-au placut imaginile dar este necesara si putina "agitatie".
Dar despre Polichrono, Vila Zeus (am vazut o oferta f. ieftina) stie cineva detalii?
Va multumesc!
Dane, daca gasesti cazare in jur de 8-10 iulie, sa-mi spui si mie ca eu caut de 1 saptamana si nu mai gasesc nimic liber.
yvonne
Jun 16 2006, 21:10

Va salut,
Va multumesc!
Daca te-ai hotarat pe Grecia Chakidiki du-te pe Kassandra la Hanioti. Cazare nu stiu ce sa-ti recomand - depinde buget.
Hanioti e cea mai cosmopolita statiune de pe bratul Kassandra - maricica, cu faleza frumoasa, magazine, baruri, taverne, discoteci. Daca mergi cu bb inseamna ca n-ai voie sa te distrezi?????
O mica adaugare: Polichrono e un satuc fara prea multe posibilitati de distractie.
QUOTE(felyx @ Jun 16 2006, 07:49)

La Philoxenia mai gasesti locuri doar pentru sfarsitul lui august sau septembrie. Asa ca grabeste-te.
Chiar atunci vreau sa merg . Stii ceva despre statiune ? Din pozele ce l-am vazut pe net mi se pare ca plaja este cu pietre. A fost cineva acolo ?
QUOTE(felyx @ Jun 16 2006, 22:02)

Dane, daca gasesti cazare in jur de 8-10 iulie, sa-mi spui si mie ca eu caut de 1 saptamana si nu mai gasesc nimic liber.
Intra pe www.infoturism.ro completeaza o cerere cu perioada si unde vrei sa mergi , pretul pe care esti dispus sa-l dai si o sa primesti oferte de la diferite agentii. Eu am primit vreo 30 si acum ma chinui sa aleg unde merg.
dan-777
Jun 17 2006, 08:35
QUOTE(felyx @ Jun 16 2006, 22:02)

Am vorbit "direct" cu niste grecoaice din Vourvourou mai mult pt. a testa posibilitatea unei rezervari si mai aveau ceva locuri libere in acea perioada.
Totusi....poate cineva sa-mi dea detalii despre Vourvourou?
QUOTE(dan-777 @ Jun 17 2006, 09:35)

Am vorbit "direct" cu niste grecoaice din Vourvourou mai mult pt. a testa posibilitatea unei rezervari si mai aveau ceva locuri libere in acea perioada.
Tine-ma si pe mine la curent, te rog.
GabiCh
Jun 18 2006, 15:03
Salutare oameni buni,
Vreau sa plec in vacanta in Grecia anul acesta undeva la sfarsitul lui iulie, nu am mai fost pe acolo si as avea nevoie de ajutorul vostru pentru a gasi un loc fain. Daca stiti ceva de Sithonia, Hotel Olympico dati un semn. In orice caz, toate sfaturile sunt binevenite.
Multzam fain
(Am unit topicul "Grecia" al lui GabiCh cu "Vacanta in Grecia". Folositi cu incredere functia search inainte de a incepe un nou topic.)
schultz13
Jun 18 2006, 16:22
Stie cineva ceva de Gerakina si mai precis de hotel Estelle? Plecam in aug prin Romadria.
Par seriosi
Sunt?
KALISPERA! (ca de trei ani tot in Grecia merg si nu ma mai satur... Printre altele, am fost de doua ori in Thassos si odata in Creta. Superb, fiecare cu farmecul ei, depinde de ce iti doresti de la vacanta, revin cu amanunte pentru cine vrea...)
ACUM INSA... Vreau in Halkidiki, sejur de 12-14 zile cu masina. Stie cineva ce sa imi recomande ca hotel sau statiune, cu PLAJA adevarata, fara pietre si apa curata, cu taverne unde sa primesti ceea ce comanzi, iar prin jur sa nu ai numai romani cu roaming si manele pe telefon? Mai exact, ma intereseaza care ar fi diferentele de confort, plaje si de accesibilitate la magazine, terase etc intre Kassandra si Sythonia. In Metamorphossis cam cum este?
ticomatic2003
Jun 19 2006, 11:35
QUOTE(zoomx @ Jun 18 2006, 19:06)

KALISPERA! (ca de trei ani tot in Grecia merg si nu ma mai satur... Printre altele, am fost de doua ori in Thassos si odata in Creta. Superb, fiecare cu farmecul ei, depinde de ce iti doresti de la vacanta, revin cu amanunte pentru cine vrea...)
ACUM INSA... Vreau in Halkidiki, sejur de 12-14 zile cu masina. Stie cineva ce sa imi recomande ca hotel sau statiune, cu PLAJA adevarata, fara pietre si apa curata, cu taverne unde sa primesti ceea ce comanzi, iar prin jur sa nu ai numai romani cu roaming si manele pe telefon? Mai exact, ma intereseaza care ar fi diferentele de confort, plaje si de accesibilitate la magazine, terase etc intre Kassandra si Sythonia. In Metamorphossis cam cum este?
Merg in august in Creta,Malia,hotel Kalypso.Astept amanunte,tipuri,posibilitati inchiriere auto.Multumesc anticipat
QUOTE(ticomatic2003 @ Jun 19 2006, 12:35)

Merg in august in Creta,Malia,hotel Kalypso.Astept amanunte,tipuri,posibilitati inchiriere auto.Multumesc anticipat
Nu stiu cum e in Malia, nu tin minte sa fi ajuns. Eu am inchiriat masina din Analipsi, Fiat seicento cu A/C, cu 100 eur in trei zile am facut 900 km. De regula pretul pentru cele mai ieftine masini este de 22-25 eur/zi, cu cat se inchiriaza pe perioada mai mare se face discount mai mare. De vizitat OBLIGATORIU: plaja VAI (in extremitatea estica), platoul Lashiti cu pestera lui Zeus, Knossos, Marea Libiei (in sud) etc., plus neaparat croaziera in Santorini.
buna a plecat cineva cu masina din timisoara spre greci cum e cu bacu la vidin ce ora de plecare ce tarifepentru intrarea in grecia ce acte iti cere la vama daca nu am vaucer de cazare imi fac probleme
mersi
amar20
Jun 22 2006, 05:54
QUOTE(schultz13 @ Jun 21 2006, 22:42)

Plec la Gerakina in august.
Stie cineva cam ce preturi au la bauturi grecii? Mentionez ca sunt bautor de bere
Am vazut ceva preturi date de cineva care abia s-a intors si era ceva intre 2.5 - 3.5 Euro
Nu exista si mai ieftina? E totusi vara si trebuie hidratare

0.8,0.9 euro bere amstel sau carlsberg la supermarket.
pe terase intre 1.5 e si 5 e
schultz13
Jun 22 2006, 08:17
QUOTE(amar20 @ Jun 22 2006, 06:54)

0.8,0.9 euro bere amstel sau carlsberg la supermarket.
pe terase intre 1.5 e si 5 e
Mersi mult pentru informatie , m-am mai linistit
hercalin
Jun 23 2006, 06:42
Sunt in Grecia la un hotel dragut , ODYSSEAS, internet whireless free, stiam de acasa si am venit cu laptop-ul, daca intrati pe mail cu hotel-ul, raspunsuri rapide in 5 minute,patronul sta toata pe net... http://odysseas.net/ nu este reclama , pentru alte detalii va stau la dispozitie...Atentie! preturile sunt per camera, nu per persoana, iar camera are un pat mare dublu si inca unul singur. au hidromasage si sauna, iar micul dejun e delicios , pacat ca nu ofera toate mesele...
dan-777
Jun 23 2006, 09:09
Poate cineva sa-mi dea amanunte depre Pilio (o peninsula la 200 Km nord de Atena) ?
Mi-a rezolvat un prieten o cazare din 8 iulie intr-un "sat " pe acolo.
Am de gand sa dorm pe 7 iulie seara la Calafat(stiti ceva cazare prin zona?) si sa trec pe 8 -dimineata,urmana sa ma intalnesc cu un prieten in Volos...daca mai pleaca cineva cu masina in acea perioada,poate mergem impreuna.
nkm_ro
Jun 23 2006, 14:39
La indemnul mai multor prieteni si fara sa verific tocmai mi-am programat concediul in Paralia.
Pret: (330 euro + 55 taxe de aeroport) X 2 persoane = 770 euro (15 - 22 iulie). Drum cu avionul, mic dejun inclus.
Hotel Honorata 3 stele - in poze arata bine.
Astept impresii de la cei mai experimentati.
Sar'na anticipat
rodidoina
Jun 25 2006, 20:58
QUOTE(zoomx @ Jun 18 2006, 19:06)

Am venit din Sithonia acum 2 zile. Am locuit la un hotel la 3 km de Metamorphosis. E o statiune mica (un sat) cu cateva campinguri si cateva taverne dragute. E foarte multa liniste. Plaja e cu nisip dar nu e are nici un fel de amenajari. Apa e foarte limpede si linistita. Daca vrei sa te odihnesti, e recomadabil, dar daca vrei sa te distrezi, alege alt loc. Oricum, pentru cei care vor o vacanta linistita, Sithonia e locul ideal. Insa e plin de romani, asa ca nu prea ai cum sa scapi. Dar nu iti cere nimeni sa socializezi cu ei daca nu iti plac. E indicat sa mergi cu un grup mai mare sa va distrati in gasca.
QUOTE(GabiCh @ Jun 18 2006, 16:03)

Salutare oameni buni,
Vreau sa plec in vacanta in Grecia anul acesta undeva la sfarsitul lui iulie, nu am mai fost pe acolo si as avea nevoie de ajutorul vostru pentru a gasi un loc fain. Daca stiti ceva de Sithonia, Hotel Olympico dati un semn. In orice caz, toate sfaturile sunt binevenite.
Multzam fain
(Am unit topicul "Grecia" al lui GabiCh cu "Vacanta in Grecia". Folositi cu incredere functia search inainte de a incepe un nou topic.)
Daca vrei sa stii despre hotelul Olympico citeste ce i-am raspuns cuiva care intreba de el la topicul Grecia. Oricum, concluzia este: NU TE DUCE ACOLO!!! Am revenit de acolo acum 2 zile si stiu ce spun.

Va salut,
Va multumesc!
In Vourvourou e foarte frumos, sunt niste vile cochete, niste plaje foarte frumoase, dar e si foarte multa liniste. Noi nu am locuit acolo, dar mergeam la plaja pe Karidi Beach (nemaipomenit de frumos), dar totul parea foarte linistit si cred ca lumea se culca destul de devreme. Erau multe familii cu copii mici. Ca sa te distrezi trebuie sa mergi in gasca.
rodidoina
Jun 25 2006, 21:33
QUOTE(piccola_andreea @ Jun 15 2006, 16:39)

Hello!Sunt noua pe-aici.Am vazut ca sunt multi cunoscatori in privinta calatoriilor in Grecia.Eu am fost acum 2 ani in Grecia in Olympic Beach si a fost linistitor,relaxant,tocmai bun pentru familie si copii.Anul acesta planuim sa mergem in Halkidiki.Dar nu stim mai exact:Kassandra sau Shitonia.Kassandra,am auzit ca este mai aglomerata(tocmai de aceasta vrem sa ne ferim).As vrea daca se poate sa-mi dati cat mai multe informatii in privinta Shitoniei,pentru ca nu stim foarte multe.Daca exista si alte mijloace de transport inafar de taxi,supermarket-uri,care este cel mai apropiat port,si cam care ar fi distanta dintre Kassandra si Shitonia?
Sper sa gasesc un sprijin in raspunsurile voastre.Sfatuiti-ma.

.
P.S (Stie cineva o agentie serioasa care organizeaza excursii in Grecia deoarece anul trecut an fost intr-un circuit cu destinatia Franta cu agentia de turism:ROMANTIC Travel(in caz ca vreti sa va ruinati concediul,contactatii).Nu sunt profesionisti si ghida nici macar nu stia engleza sau franceza.De aceea ,cine stie o agentie serioasa,care-si respecta contractul sa mi-o recomande

Sithonia este foarte linistita. Daca vreti sa mergeti cu familia si sa va odihniti intr-adevar, sa nu va deranjeze nimeni si sa leneviti va recomand Vourvourou. Este un sat cu pensiuni si veile foarte cochete. Plajele sunt incredibile, cu nisip fin si apa atat de limpede incat vezi fundul apei si acolo unde are cativa metri adancime. Poti sa cauti cazare pe www.halkidiki.com/vouvourou. E mai bine sa mergeti cu masina voastra ca sa va puteti misca in voie pentru ca pe toata peninsula sunt golfulete cu plaje minunate si locuri deosebite. Altfel trebuie sa va inscrieti la excursii cu agentiile de turism. La Meteora cca. 40 EURO / persoana doar transport, la Muntele Athos croaziera cu vaporul, cu program de muzica si dansuri grecesti, 25 EURO daca te duci chiar in port, la Ormos Panagia sau 35 de EURO cu transport pana acolo. Foarte frumos! Pescarusii si delfinii dadeau spectacole pe langa vapor.
Oricum in Sithonia e o atmosfera calma si linistita. Am vazut multi romani dar nu ne-au deranjat. Majoritatea erau acolo prin contact direct cu pensiunile fara agentii de turism, si cam toti veneau de mai multi ani acolo pentru ca le placuse foarte mult. Distanta pana in Kassandra este de cca. 60 de km (pana in nordul peninsulei. Turul Sithoniei are cam 170 de km iar al Kassandrei cam la fel. In Sithonia iti recomand si statiunea Sarti. Linisitita, cu plaja lata, cu nisip.
In Kassandra vad ca lumea lauda statiunea Hanioti. Probabil ca exista si lucruri placute acolo, dar am facut si noi plaja intr-o zi acolo si nu mi-a placut de loc plaja. Nu aveai loc sa arunci un ac de sezlonguri (realmente unul langa altul cat vedeai cu ochii - 6 EURO o umbrela cu doua sezlonguri / zi), indivizi suspecti care iti vindeau camere video ieftine (adica furate), vanzatori de gogosi si muzica tare (aceeasi muzica pe care o auzi si la noi). Apa era plina de alge scarboase care pluteau prin apa si erau si destui arici de mare. Semana mult cu Mamaia la ora de varf. Poate pentru cei care doresc zgomot si aglomeratie e frumos dar noua ni s-a parut Sithonia mult mai frumoasa. Acolo, la Karidi Beach, in Vourvourou, eram intr-o zi doar doua grupuri pe plaja. Ce-i drept noi am fost intre 13 si 23 iunie. Probabil ca in plin sezon se mai aglomereaza. Daca vrei poti sa-mi dai o adresa de mail si iti trimit cateva fotografii din Sithonia.
cine a fost cu masina in grecia poate sa ma ajute cu niste informati ce trebuie platit la vama bulgara daca se plateste autostrada la greci cum e cu autostrada ce tarife la intrari pe autostrada sau ca la unguri cu tikhep per zileper toada grecia la vama la greci daca nu am cazare rezolvata imi fac probleme la intrare daca gasesc cazare pe net cum se procedeaza trebuie sa trimit un avans imi da ceva confirmare de cazare care so a prezint la vama vreau sa ma duc in n marmares sithonia imi recomanda cineva cazare buna mersi astept raspuns
xcoder
Jun 26 2006, 00:09
Salutare,
Imi da cineva si mie detalii despre Kriopigi in general si daca cineva a fost chiar la complexul "Estia Studios". O sa petrec acolo o saptamana incepand cu 28 iulie si vreau sa stiu la ce sa ma astept. Eventual daca cineva de pe aici a mai calatorit cu agentia "ClaudiaTravel".
M-ar interesa ce posibilitati de transport sunt ... ma ales Kriopigi vazand pe harta ca e aseazata cumva in centrul peninsulei Kasandra ... vreau sa stiu daca exista posibilitatea de calatori si in celelalte orase mai cosmopolite ale peninsulei ... Hanioti, Kalithea ... exista transport in comun ... cine si cum a inchiriat masina/scuter ...
Multumiri in avans pentru orice fel de detalii.
Heh, se pare ca vom ajunge in acelasi loc in acelasi timp. Vreau si eu ceva detalii despre zona ...
gabhip
Jun 28 2006, 10:15
[font=Arial][size=4]
Hello!
Ca si raspuns pentru cei care-si doresc sa mearga in Grecia, la plaja, recomand cu caldura Halkidiki, Ouranopolis, Hotel Alexandros Village.
Dar trebuie sa optati pentru o alta camera decat cele standard, adica superior sau junior suite.
E super ok.
Anul acesta as vrea sa merg tot in Grecia, Halkidiki, dar nu m-am hotarat pentru hotel.As alege Lesse sau Alia Palace.Am tot intrat pe reviwes si parerile sunt impartite.
A stat cineva in ele?
V-as multumi pentru orice informatie.
Dar in Turcia, Kusadasi, ce hotel e ok la 4-5 stele?
Merci
xcoder
Jun 28 2006, 10:41
QUOTE(dan.v @ Jun 26 2006, 21:41)

Heh, se pare ca vom ajunge in acelasi loc in acelasi timp. Vreau si eu ceva detalii despre zona ...
Hmmm ... se pare ca n-a mai fost nimeni p-acolo ... o sa scriem impresii cand ne-om intoarce .. apropo unde o sa stai ... pe PM daca se poate sa nu poluam forumu
Plec in august in Grecia si am cazare la Hotel Partenon, din Olympic Beach. Merg cu masina personala si as dori sfaturi pentru drum mai ales Bulgaria, de ce sa ma pazesc, costuri etc. Daca cineva a mai stat la acest hotel despre care agentia spune ca are trei stele, poate imi spune cum e si cum e statiunea in general. Nu am fost niciodata in Grecia. Va multumesc anticipat
dan-7777
Jun 28 2006, 21:39
Gata, s-a luat decizia finala, plecare pe 8 iulie, dimineata,prin Calafat.
Aici e locatia:
http://www.gopelion.com/damouhari(en).htm
Sper sa fie bine.Pare mai apropiata de "spiritul grecesc" dar prea linistita...
Ramane valabila invitatia de traversare a Bg impreuna.
die4you
Jun 30 2006, 11:04
QUOTE(GabiCh @ Jun 18 2006, 16:03)

Salutare oameni buni,
Multzam fain
incearca Insula Thassos ... e misto gasesti info http://www.max57turism.ro
am fost acu o sapt si e fain
pilgrim2
Jun 30 2006, 20:37
A fost cineva in Sarti?
Cum e? Astept pareri.
Multumesc
Salut!
Am primit niste poze de la Agentia Mareea cu 3 hoteluri din Grecia: Hotel Angelo, Hotel Marabou si Calina House. Pentru cine e interesat, sunt disponibile aici
PS: Pozele sunt cu caracter pur informativ, nu fac reclama.
A fost cineva de curand la hotelul Porfi Beach din Nikiti - Sithonia. Sunt curios cum stau lucrurile prin zona, ce e de vazut pe acolo, care sunt conditiile, cum e personalul...etc
Iskanderul
Jul 3 2006, 14:05
Eu in august merg in CORFU - Benitses - Hotel Potamaki cu Christian Tour. A fost careva de curand pe-acolo? Merge careva mai repede pe acolo sa imi spuna si mie pareri la intoarecere?
johnny bravo
Jul 3 2006, 15:55
Cam cati kilometrii sunt din Bucuresti pana la Salonic?
QUOTE(johnny bravo @ Jul 3 2006, 16:55)

Cam cati kilometrii sunt din Bucuresti pana la Salonic?
~700
QUOTE(xcoder @ Jul 3 2006, 18:21)

~700
si mai exact
http://www.viamichelin.com/viamichelin/gbr...&image2.y=8
Distance: 774km including 112km on motorways
Time: 09h31 including 01h07 on motorways
Prin Rhodos nu a fost sau nu merge nimeni?
mirceat
Jul 5 2006, 08:34
QUOTE(pilgrim2 @ Jun 30 2006, 21:37)

A fost cineva in Sarti?
Cum e? Astept pareri.
Multumesc
Am fost in Sarti in perioada 23-30.06.2006. Pe cont propriu, am facut rezervare prin e-mail si am calatorit cu trenul si autobuzul.
Eu am zis ca Sarti este un fel de Vama Veche daca e sa comparam cu litoralul romanesc, in sensul ca nu sint hoteluri, doar pensiuni (apartamente, studiouri), plaja nu este amenajata, dar este imensa, apa marii deosebit de frumoasa. Un loc foarte bun pentru familisti, pentru relaxare.
Sint foarte multi turisti unguri acolo, ceva iugoslavi, cehi, germani, dar romani extrem de putini.
Ungurii au si cele mai multe site-uri dedicate pt Sarti, dau niste link-uri directe pt cine nu intelege lb maghiara:
http://www.freeweb.hu/sithonia-sarti/galer...ger/tenger.html - plaja si marea
http://www.freeweb.hu/sithonia-sarti/galeria/2falu/falu.html - satul
http://www.freeweb.hu/sithonia-sarti/terke...rti/html/4.html - harta localitatii
Informatii in lb engleza la http://halkidiki.com/sarti/index.htm
Daca vreti alte detalii, va stau la dispozitie.
Soulburner
Jul 5 2006, 10:27
Urmeaza sa plec pe 20 august in Grecia pe insula Evia undeva in apropiere de Limni (NV de Atena).
Stie cineva ceva de locatia asta ? care parte a insulei este mai activa si mai populata?
Si deasemena ce poti face pe acolo si cam cat costa...
Sunt interesat cam cat ar costa sa merg pana in Atena, Meteora, Skiathos...,sa inchiriezi o masina, un scoter, atv, scufundari, skydiving (daca se face) si alte nebunii.
Ce recomandati ? sa mananc la restaurant sau sa cumpar de la magazin si sa mi fac singur (cazare in apartament). Mancare normala la restaurant se gaseste???...adica pui, porc,... ca la mama acasa....?
Ce alte obiective turistice pot atinge in decursul unei zile (dus intors) avand in vedere locul unde voi fi cazat?
Vreau sa stiu preturi ca sa pot sa mi calculez un necesar de bani pe zi de 2 persoane.
Multumesc anticipat.
pisimirti
Jul 5 2006, 18:21
Chiar nu a fost nimeni in sudul Greciei, in Evia? Va rog sa ma ajutati, insist in speranta ca poate gasesc pe cineva care sa imi spuna la ce sa ma astept. Big Travel organizeaza excursii cu autocarul, vreau sa plec la sfarsitul lui iulie, costa cam 220 euro/pers. Am fost anii trecuti in Thassos si a fost superb. HELP ME, PLEASE!!!
Nu am fost dar incearca pe www.evia.homestead.com . Sunt informatii in romana si maghiara.
Si eu am fost tentat de Evia-Pefki e cam la 180km de Atena dar ca sa iesi de pe insula platesti feribotul care e parca 5e. I.Skiathos e vizavi
si poti incerca sa mergi pe alte insule. Se pare ca sunt sate cu cateva taverne-magazine in general f.linistite. Nu bate vantul, nu sunt valuri si ai padurea de pini in apropiere. Depinde ce iti doresti.
Daca ai in vedere ca o portie de ceva carne e 6e si un kg de carne e cam tot atat revine mai ieftin gatitul acasa dar ce faci cu nevasta care vrea in concediu?
Branza si rosii merge dar branza e cam scumpa 7e si o paine e 0,6e.
Pestele e in general scump, peste 10e ... doar daca-l prinzi singur merita 
Insula Evia e mai linistita. Nu-i chiar aproape de Atena (180Km) dar e aproape de I Skiathos (circa 1 ora) si celelate. Trebuie sa tii cont ca fiecare iesire se face cu ferry sau bac si te costa 5e.
Obiective turistice sunt putine pe I. Evia ex:Loutra Edipsou (Edipsos Spa) is 30 km away from Pefki. Se poate circula cu autobuzul.
Necesarul de bani pe pers/zi nu are nici o relevanta dar e bine sa tii cont ca cei care dau demipensiune zic 10e/pers/zi. Cu alte cuvinte depinde ce-ti permiti (ex: o bautura la taverna-bar e 5e) dar o sticla de Ouzo e 6e la magazin si cate excursii ai de gand.
Se circula bine cu trenul si Atena te costa in jur de 15e dus intors. Xalkida pare a fi un nod http://www.ose.gr/ecPage.asp?page=plano.asp&lang=2
olivette
Jul 6 2006, 15:07
Si eu am vazut agentia asta si ma incanta si pe mine un sejur in Evia. Mai ales ca am vazut ca e foarte aproape de Atena. Si din Pefki (unde fac ei cazarea) pleaca feriboturile....nu mai trebuie sa mergi in alta localitate.
Am impresia ca poti sa vizitezi toate Sporadele (Skiathos, Skopelos, Alonissos, Skyros (de asta nu sunt sigura)). Daca mergi, sa-mi spui si mie cum a fost...ca o am notata pentru la anul.
Merci
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.