cristianflorentin
4th April 2008, 14:23
Salut !
Frunzarind ofertele agentiilor de turism am ajuns la un hotel Orfeas Blue Resort in Paralia , stie cineva ceva de el ?
Multumesc anticipat !
QUOTE (doinar @ Apr 4 2008, 12:21)

Multumesc pentru raspuns. Poti sa-i intrebi pe prietenii tai daca au avut probleme cu circulatia pe insula? Noi mergem anul acesta cu masina noastra si am auzit ca este tare greu sa umbli pe insula din cauza drumurilor f.inguste si aglomerate. Sunt sate pitoresti ce merita vizitate in interiorul insulei?
Pentru insule exista topicuri separate, cel despre Corfu este f. interesant , dar este genul de concediu in care nu ajungi sa lancezesti la soare.
O oferta f buna pentru Corfu in luna mai o are agentia MTM travel ( am vrut sa mergem si noi acolo ).
era cars
6th April 2008, 10:10
QUOTE (musuroi @ Mar 31 2008, 14:32)

care sunt primele 3 cele mai de lux statiuni din grecia?
SANTORINI,MICONOS,KEFALONIA,PAROS,
matterhorn
6th April 2008, 12:20
QUOTE (Nisip @ Apr 3 2008, 16:02)

Salut,
Ceva informatii despre hotel Alonakia poti sa-mi oferi?
Buna!
Hotelul Alonakia este situat la intrarea in statiunea Ag. Gordis, pe marginea drumului principal, la aproximativ 500m distanță față de plajă. Eu si prietenul meu am ajuns printr-o intamplare sa fim cazati anul trecut acolo. O parte din camere sunt cu vedere la mare, iar altele undeva in spatele vilei, cred ca spre o plantatie de maslini. Nu stiu ce oferta ati gasit, dar anul trecut aerul conditionat nu era inclus in pret si chiar aveai nevoie de el (noi am fost in perioada 26.08-03.09.2007). Hotel este cam mult spus, de fapt este o vila cu 2 etaje.
Hotelul este condus de o familie, destul de simpatici, un grec si cele 2 fete. Noi am avut demipensiune. Dimineata mancarea a fost cam aceeasi pe parcursul celor 7 zile, dar seara a fost ok, cina tip bufet suedez si destul de variata. Chiar gustoasa as putea spune.
Este curat, prosoapele se schimba cam la 2 zile, curat se face zilnic.
Statiunea Ag. Gordis are o plaja frumoasa (un amestec de nisip fin si ceva pietre - e ok chiar si daca stai pe cearceaf) si este o statiune f linistita. Practic dupa ora 22 seara nu auzi muzica decat la hotelul Alonakia, de la conationalii nostri care anul trecut puneau manele in parcarea hotelului si mai este o taverna f aproape de plaja, unde se organizeaza concurs de karaoke. Asta se intampla insa doar in serile in care se strang suficient de multe persoane in taverna.
Insula Corfu este superba, m-as intoarce oricand cu placere acolo. Noi am stat foarte putin in statiunea noastra, am inchiriat pentru 3 zile un scuter cu care ne-am tot plimbat. In plus exista autobuz local cam la fiecare 20 de min, cu care am mers in capitala si in zonele apropiate de Ag. Gordis.
Noi am mers cu agentia Christian Tour si am fost f dezamagiti de ei. Gasesti mai multe informatii pe care le-am postat ieri, in sectiunea despre insula Thassos http://forum.softpedia.com/index.php?showt...406&st=1440.
Click pentru a vizualiza atașamentul Hotelul Alonakia vazut din strada principala
Click pentru a vizualiza atașamentul Piscina hotelului de la balconul camerei noastre
Click pentru a vizualiza atașamentul In fata Hotelului Alonakia
Sper sa-ti fie de folos informatiile oferite.
ducipalu
6th April 2008, 20:13
QUOTE (camelis @ Mar 25 2008, 19:27)

Si noi suntem o familie din Suceava si plecam pe 17 mai

.....ne predati stafeta........concediu placut......si sa aveti parte de vreme frumoasa!!!
tot din sv
probabil tot in jur de 17
noi cu auto personal
te rog sa raspunzi pe privat
m-ar interesa detalii despre agentie, preturi
ms
rockr
6th April 2008, 21:35
Cam de cati bani e nevoie pentru mancare, 7-8 zile in vara? in Olympic Beach?
criss_65
6th April 2008, 21:53
QUOTE (rockr @ Apr 6 2008, 22:35)

Cam de cati bani e nevoie pentru mancare, 7-8 zile in vara? in Olympic Beach?
2 adulti si un copil de 10 ani - 150 euro
edbica2000
6th April 2008, 22:20
QUOTE (criss_65 @ Apr 6 2008, 20:53)

asta la minim...minim
viviadi
6th April 2008, 23:03
Ceva preturi din 2007 (Paralia Katerini):
-cea mai "scumpa" masa a fost de 27 de euro (2 beri Heineken-7euro, 1 frappe-3 euro, o portie peste sabie-parca 9 euro si nu-mi amintesc exact ce a servit sotul-ceva specialitate greceasca)
-la Leskovati (nu-mi amintesc exact cum se scrie)-calamari si o portie de "ceva" -carnat+branza invelite in carne de vita-super bun, o bere=11 euro
-prajitura =2 euro
Nu e scump deloc si e super bun (putin condimentat). In Paralia am mancat cea mai buna prajitura si am baut cel mai bun frappe-cu inghetata (3 euro). Am vazut la unele taverne "meniul zilei"-parca era 6 euro, dar nu stiu detalii deoarece nu am incercat.
Pentru mic dejun luam de la alimentara "diverse", pranzul erau fructele - din cauza caldurii nu am prea avut pofta de mancare, cina la restaurant sau taverne.
Noi am cheltuit vreo 700 euro (2 pers) din care numai pe imbracaminte am dat vreo 300-de, am fost la shoping la Salonic, excursie la Atena (35 eurox2). Nu ne-am abtinut de la nimic, am mancat unde am vrut si ce am vrut.
si am venit si cu bani acasa.
A fost un concediu super!!!
criss_65
6th April 2008, 23:32
QUOTE (edbica2000 @ Apr 6 2008, 22:20)

asta la minim...minim
noi nu suntem bautori, deci cheltuiala cu o bautura alcoolica la masa s-a dus! nu am ratat nimic din ce ne-am dorit! iar cu un copil nici nu ai cum sa nu iei ceea ce vede (mancare de acasa am avut doar pt drumul de o zi din romania în grecia). dmineata luam ceva de la supermarketul din colt /cascaval, branza, rosii, tzatziki, iaurt, struguri, piersici, pepeni etc), la pranz manca doar copilul, pt ca noi asa mancam de obicei de 2 ori/zi, seara toti trei de obicei nu luam acelasi fel de mancare pt a gusta din cat mai multe! peste zi sucuri, fructe, inghetata, prajituri... dar asta depinde evident de obiceiurile fiecarei familii!
si am uitat sa spun ca era acum 3 ani, poate sau mai schimbat preturile in grecia, dar m-as mira!
matterhorn
6th April 2008, 23:34
Revin cu ceva informatii despre Hotelul Alonakia.
Patronii de acolo sunt ok si cred ca sejurul ar fi f fain daca ati reusi sa faceti rezervare direct la ei si nu prin intermediul unei agentii din Romania.
Anul trecut nu se putea face rezervare la ei, hotelul fiind contractat de agentiile din Romania, dar poate anul acesta aveti mai mult noroc. Cand i-am intrebat anul trecut pe patroni se gandeau la varianta de a putea face si ei rezervare, pe langa agentiile cu care aveau contract.
e-mail: alonakia@otenet.gr
www.alonakiahotel.gr
tel/fax: (+30)26610 53777
mobil: (+30)6976 97792024
Nu doresc sa fiu inteleasa gresit si sa credeti ca fac reclama acestui hotel, dar daca noi am fi rezervat anul trecut direct la acest hotel sau la oricare altul probabil am fi avut un concediu de vis.
Ce trebuie sa mai stiti despre hoteluri si masa, aici ma refer la mic dejun, - servicii contractate prin agentii, este ca in general cafeaua oferita la micul dejun si laptele sunt ''indoite'' cu apa. Nu acelasi lucru se intampla insa daca veti comanda cafeaua la barul hotelului contracost, atunci gustul va fi desavarsit.
criss_65
6th April 2008, 23:44
QUOTE (matterhorn @ Apr 6 2008, 23:34)

Revin cu ceva informatii despre Hotelul Alonakia.
Patronii de acolo sunt ok si cred ca sejurul ar fi f fain daca ati reusi sa faceti rezervare direct la ei si nu prin intermediul unei agentii din Romania.
Anul trecut nu se putea face rezervare la ei, hotelul fiind contractat de agentiile din Romania, dar poate anul acesta aveti mai mult noroc. Cand i-am intrebat anul trecut pe patroni se gandeau la varianta de a putea face si ei rezervare, pe langa agentiile cu care aveau contract.
e-mail: alonakia@otenet.gr
www.alonakiahotel.gr
tel/fax: (+30)26610 53777
mobil: (+30)6976 97792024
Nu doresc sa fiu inteleasa gresit si sa credeti ca fac reclama acestui hotel, dar daca noi am fi rezervat anul trecut direct la acest hotel sau la oricare altul probabil am fi avut un concediu de vis.
Ce trebuie sa mai stiti despre hoteluri si masa, aici ma refer la mic dejun, - servicii contractate prin agentii, este ca in general cafeaua oferita la micul dejun si laptele sunt ''indoite'' cu apa. Nu acelasi lucru se intampla insa daca veti comanda cafeaua la barul hotelului contracost, atunci gustul va fi desavarsit.
pare f frumos, dar de pe siteul lor nu am aflat cat costa?
rockr
7th April 2008, 10:59
QUOTE (criss_65 @ Apr 6 2008, 22:53)

atat de putin
?
Nisip
7th April 2008, 12:21
Multumesc foarte mult pentru informatiile despre Alonakia.
Din pacate, s-a votat pentru Hotel Alkyon prin ADAL TRAVEL. Oferta consta in urmatoarele(quote direct din oferta):
Tara: Grecia
Descriere: Hotelul este situat in statiunea St. Giorgios, pe plaja. Dispune de piscina proprie, salon TV, bar, restaurant.
Facilitati: Servicii incluse:
- Transport autoacar clasificat 3*;
- 7 nopti cazare;
- mic dejun bufet;
- insotitor de grup pe durata transferului si asistenta turistica;
Pretul nu include:
- asigurare medicala de calatorie;
- taxele de intrare la obiectivele turistice;
- bilet ferry-boat Igoumenitsa - Corfu - Igoumenitsa 14 euro/persoana;
- bilet de traversare bac Romania - Bulgaria;
- alte taxe si cheltuieli personale;
Plecare: 06.07.2008 = 139 euro +299 ron/persoana/7nopti in camera DBL cu mic dejun
Saptamana asta o sa platim avansul (cam ~30%). Sper sa fie intr-un ceas bun...
Ceva pareri?
zoloft
7th April 2008, 13:09
Cu ROMADRIA merg eu in perioada 25.04--02.05
Mie mi se par OK mai ales ca stiu de pe la altii care au fost personal cu ei .
La Agentie s-au purtat bine cu mine, m-au indrumat, mi-au dat chiar si o hartutza gratis....e OK
E drept oamenii parca nu sunt f serviabili...dar asta e boala romanului !
Oricum una peste alta..si citind si cronicile despre ei cred ca e OK..mai ales ca negative nu am gasit ...
QUOTE (trejarik @ Apr 3 2008, 08:52)

buna! stie cineva de romadria? am gasit o oferta la ei insa nu prea imi inspira incredere...ar mai fi elysee turism si neo tour, insa nici de astea nu am mai auzit...
rockr
7th April 2008, 19:06
exista diferenta intre 3.04 si 15.04 de exemplu la preturi pentru mancare in Olympic Beach? sau in general, in Grecia?
1BEATRICE
7th April 2008, 21:12
BUNA!!!!!!!....plec pt prima data in Grecia,am ales varianta cu autocarul pt inceput,stie cineva despre HOTEL MELISSA,SITHONIA??????????????pe 29 apr seara cu Romadria!!!!!!!!!!!.......orice fel de informatii sunt bine venite !!!!!!!!va multumesc!!!!!!!!
edbica2000
7th April 2008, 23:11
QUOTE (rockr @ Apr 7 2008, 18:06)

exista diferenta intre 3.04 si 15.04 de exemplu la preturi pentru mancare in Olympic Beach? sau in general, in Grecia?
Never. Aici nu e ca la noi sa creasca preturile in apropierea sarbatorilor.
titobandito666
7th April 2008, 23:41
Sal, am o intrebare: doua persoane, cazare cu demipensiune(7 nopti) si transport platite deja, se descurca la sfarsitul lui iunie in Halkidiki, Philoxenia Bungalows, cu 1000 de euro bani de cheltuiala? Cam cat aproximati ca fiind suficienti banii celor doua persoane, care vor doar o cheltuiala medie si nu una exagerata!
Mersi anticipat!!!!
ANDOX
7th April 2008, 23:46
Fara probleme o sa va ajunga
trejarik
8th April 2008, 07:28
stie cineva ceva de vila ARITI - Paralia Katerini si vila STAR - Olympic Beach?
criss_65
8th April 2008, 09:15
QUOTE (titobandito666 @ Apr 8 2008, 00:41)

Sal, am o intrebare: doua persoane, cazare cu demipensiune(7 nopti) si transport platite deja, se descurca la sfarsitul lui iunie in Halkidiki, Philoxenia Bungalows, cu 1000 de euro bani de cheltuiala? Cam cat aproximati ca fiind suficienti banii celor doua persoane, care vor doar o cheltuiala medie si nu una exagerata!
Mersi anticipat!!!!
daca iti vei lua cateva haine de blana sigur nu iti vor ajunge cei 1000 euro! daca nu, sunt arhisuficienti....
c_alecs
8th April 2008, 11:46
Se poate face baie in mare de 1 mai? Ce temperatura va avea apa?
titobandito666
8th April 2008, 11:57
QUOTE (c_alecs @ Apr 8 2008, 11:46)

Se poate face baie in mare de 1 mai? Ce temperatura va avea apa?
Cred ca-ti pot spune cati pesti vor fi la mal...temperatura apei nu
Kenvelo
8th April 2008, 16:56
Si eu plec in grecia pe 20 Aprilie,si chiar ma interesa..este vreo sansa sa fie apa buna de plaja? imi imaginez ca nu o sa fie foarte calda dar macar acceptabila? a fost cineva in perioada asta acolo si a facut baie? Multumesc anticipat
ducipalu
8th April 2008, 18:02
suntem familie din suceava. 28 ani.
vrem sa mergem in paralia sau nei pori, undeva in jur de 17 mai, cu auto personal.
cine a prins vreo oferta mai buna la vreo agentie, dati va rog un privat sau raspundeti pe topic.
sunt interesat daca mai pleaca cineva din zona in aceeasi perioada. la drum e mai bine cu mai multe masini.
Daca ai nervi, bate ceva. Preferabil un record de aici.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.