Totul despre GRECIA
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175

concurent

Bugetul e cam "sugrumat" iar daca mergi in circuit cu autocarul e posibil sa mai ai nevoioe de inca o vacanta pentru odihna.
Daca langa cei 250 euro nu mai adaugi inca 250 euro de buzunar, e ca si cum faci act de prezenta pe litoralul Elen.

Poti sa alegi sejur individual + transport autocar/tren/sau te cuplezi cu alti turisti cu masina,in aceeasi perioada cu a ta.

Avand in vedere restrictia bugetara, te sfatuiesc sa iei ofertele agentiilor la citit. Numai acolo gasesti informatii certe in baza carora poti sa-ti faci calcule. Dupa ce-ti alegi cateva locatii, revii aici pentru amanunte.
Succes!
unroman
Sa va povestesc cum e cu unele firme de turism. In februarie anul acesta fac o rezervare pentru un circuit de Paste in Grecia intre 25 aprilie si 3 mai. Platesc avans pentru 4 persoane si mi se spune ca la data respectiva mai erau inscrisi doar 20 de persoane. Azi ma duc la firma sa platesc diferenta de bani si ce credeti ca-mi spun? Ca a venit confirmarea tarziu si ca nu mai sunt locuri decat pe bancheta din spate. Daca le vreau, bine, daca nu, o zi buna. Incredibil. Si eu m-am straduit sa platesc avans din februarie. Firma este ROUND TRIP CLUB, si le doresc sa dea faliment cat mai repede bash.gif .
E din ce in ce mai riscant sa-ti faci rezervari la o firma de turism pentru un circuit. Sfatul meu este, pentru cei interesati, sa caute direct la tour operatori ( adica direct la cei care organizeaza circuitele si nu la diverse firmulite care mai vand bilete si care fac tot felul de magarii).

musuroi
care sunt primele 3 cele mai de lux statiuni din grecia?
anonima1
QUOTE (unroman @ Mar 31 2008, 13:42) *
Sa va povestesc cum e cu unele firme de turism. In februarie anul acesta fac o rezervare pentru un circuit de Paste in Grecia intre 25 aprilie si 3 mai. Platesc avans pentru 4 persoane si mi se spune ca la data respectiva mai erau inscrisi doar 20 de persoane. Azi ma duc la firma sa platesc diferenta de bani si ce credeti ca-mi spun? Ca a venit confirmarea tarziu si ca nu mai sunt locuri decat pe bancheta din spate. Daca le vreau, bine, daca nu, o zi buna. Incredibil. Si eu m-am straduit sa platesc avans din februarie. Firma este ROUND TRIP CLUB, si le doresc sa dea faliment cat mai repede bash.gif .
E din ce in ce mai riscant sa-ti faci rezervari la o firma de turism pentru un circuit. Sfatul meu este, pentru cei interesati, sa caute direct la tour operatori ( adica direct la cei care organizeaza circuitele si nu la diverse firmulite care mai vand bilete si care fac tot felul de magarii).

sper sa ti se implineasca dorinta dry.gif
adiscandia
In perioada 15-31 iunie plec a 3-a oara in Grecia in Loutraki , statiune langa golful Korint , e super , mai vin 2 perechi din italia cu feri. si ne gasim cu totii acolo , cazare 150 euro de pereche toata perioada intr-un apartament normal iar drumul in facem cu masina , e cam inghesuiala stand 3 perechi in 2 camere dar chiar nu ne deranjeaza , din contra , parca ne tenteaza sa mai luam o pereche daca-s tineri pana in 40 ani si n-au superpretentii de lux.Noi mergem pe premiza ca mai bine papam banii decat sa-i dam la cazare.
pushacho
e extraordinara grecia! merita vizitata... e incredibil cum poti sta pe plaja la mare si muntele sa fie in spatele tau eek.gif Click pentru a vizualiza atașamentul
ce pot sa va zic... orice e inutil daca nu sunteti acolo... sper sa merg si anul asta! nu mi-a venit sa cred ca ne-am intors cu bani acasa laugh.gif si avem o situatie modesta, chiar am cheltuit mai putin decat cu un an in urma pe litoralul romanesc!!! si la noi e frumos si sunt atatea de vazut, dar din pacate acum sunt ascunse toate in spatele unor cladiri de birouri, sau cine stie ce vile nesfarsite care nu-si au nici un dumnezeu bash.gif
Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul[attachment=3703
49:STA60068.JPG]
cel mai mult mi-a placut in excursia cu vaporul wub.gif fiind prima experienta de genul asta, parca eram un copil de 6 ani care se indrepta cu pasi inceti spre prima zi de scoala:P sa nu radeti de mine blush.gif ... am mai fost in alte tari, dar peste tot oameni aveau retineri fata de romani, aici in schimb aveau scris pe niste pancarde in fata teraselor si restaurantelor: "avem meniu si vorbim in romana" Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul
vaporurile plecau toate trei una dupa alta si pe drum incetineau pana se apropiau destul cat sa facem concursuri cu bataie cu apa, aveau furtune, ne dadeau baloane umplute cu apa... si pe fiecare vapot erau unul sau mai multi membri ai familiei care organizau aceste excursi... ne-au invatat sa dansam greceste, si cine facea pasul bine primea cate o gura de metaxa;) Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul[attachment=3703
61:STA60089.JPG]

super super super:D

sper sa ajungeti acolo cei care va doriti, nu veti fi dezamagiti;)

gata ca deja o dau in basme laugh.gif sper sa nu am probleme ca am publicat mai multe poze!

sper ca nu va deranjeaza:P
ana_sv
QUOTE (Moldoveanul @ Mar 25 2008, 00:53) *
Si noi suntem o familie din Suceava...dar mergem de pe 3 pana pe 17 mai biggrin.gif ... ne predati stafeta ! Am vrut de Pasti sa ramanem acasa...in familie. Ce circuit faceti si cu ce agentie ?

salut. noi mergem cu bilco travel si avem pasti grecia 8 zile, muntele athos,salonic,meteora,delfi,atena,peloponez,cap sunion si altele
vb dupa ce va intoarceti si voi vedem ce va placut mai mult
dar voi cu ce agentie mergeti?
oricum concediu placut laugh.gif

crimoro
QUOTE (Locko @ Mar 27 2008, 01:55) *
Buna. Vreau sa ajung la si eu la Salonic undeva pe 28.04 - 30.04, am cautat pe net ceva transporturi pana acolo dar am gasit doar oferte de sejur cu cazare inclusa. Pe mine ma intereseaza doar sa ajung acolo ma poate ajuta cineva cu niste infomatii

Am uitat sa mentionez... plecarea din Suceava

Incearca: Express Line 336.53.65( Buc) , Lilian Travel, Pan Travel, Liotsikas Tours telf Suceava 0765 97 15 72, BUC 3301692( sunt cei mai ieftini 60E dus Rom-Grecia, 110E dus intors)

?
nerva
NU a mai vizitat nimeni aceasta regiune? Orasele din centru nu le-a vizitat( atentie nu tranzitat) nimeni? Ma refer aici la Lamia, Levadia, Trikala, Volos...La Teba a afost cineva? Am pus o poza facuta pe faleza lacului Ioannina.
Moldoveanul

QUOTE (ana_sv @ Mar 31 2008, 18:14) *
salut. noi mergem cu bilco travel si avem pasti grecia 8 zile, muntele athos,salonic,meteora,delfi,atena,peloponez,cap sunion si altele
vb dupa ce va intoarceti si voi vedem ce va placut mai mult
dar voi cu ce agentie mergeti?
oricum concediu placut laugh.gif

Dupa lungi cautari noi am ales sa mergem prin MAREEA. Am luat doar cazare si transport. Sa vedem cum va fi prin ei. Ti-am dat mesaj pe PM...poate vorbim pe Mess.
Nisip
QUOTE (concurent @ Mar 31 2008, 14:14) *
Bugetul e cam "sugrumat" iar daca mergi in circuit cu autocarul e posibil sa mai ai nevoioe de inca o vacanta pentru odihna.
Daca langa cei 250 euro nu mai adaugi inca 250 euro de buzunar, e ca si cum faci act de prezenta pe litoralul Elen.

Poti sa alegi sejur individual + transport autocar/tren/sau te cuplezi cu alti turisti cu masina,in aceeasi perioada cu a ta.

Avand in vedere restrictia bugetara, te sfatuiesc sa iei ofertele agentiilor la citit. Numai acolo gasesti informatii certe in baza carora poti sa-ti faci calcule. Dupa ce-ti alegi cateva locatii, revii aici pentru amanunte.
Succes!

Multumesc pentru sfat, dar cu mici observatii:
- nu va fi traseu, doar transport dus-intors.
- bugetul de 250 euro era doar pentru cazare+transport... pe langa astia, sper, sa mai fie inca vreo 500-600. Cum a zis si un co-forumist, prefer sa cheltui banii pe alte lucruri decat pe cazare.

As merge cu masina, dar din pacate, din cei 6 care mergem decat 3 au carnet: eu, un incepator de 3-4 luni si inca o persoana care nu a mai pus piciorul pe pedala de vreo 2-3 ani... si cum in masina nu pot sa mai iau decat 4 persoane, am ales autocarul (la avion, numai taxele de aeroport fac aproape cat e tot drumul cu autocarul)

Am gasit ceva oferte (numai pentru Corfu - ce parere aveti de locatie?):
- hotel Alonakya
- hotel Alkyon
- hotel-apartam. Eleni

Astept feedback, daca se poate, despre cele 3 locatii.

Multumesc!
zoloft
QUOTE (unroman @ Mar 31 2008, 13:42) *

Ar fi super sa postezi pe toate forumurile de profil POSIBILE tzeapa pe care ai luat-o cu aceasta firma. Chiar si aici pe forum mai sunt cateva topicuri despre tzepe si agentii
Poate in felul asta eviti sa o pateasca si altii si poate...ii mai ocoleste lumea.
Si fa o sesizare si la OPC...chiar daca nu se rezolva mare lucru...macar ma consoleaza gandul ca o sa dea ceva bani din buzunar pentru spaga biggrin.gif
mitre
deci nimeni nu stie nimic despre ikaria?
carmenncarmen
QUOTE (Moldoveanul @ Mar 14 2008, 00:40) *
Si eu vreau sa plec anul acesta in luna MAI in Grecia pentru prima data si ma intereseaza cum se procedeaza cu inchiriatul masinilor, scuterelor...etc. M-as orienta spre Halkidiki si din cate se pare imi trebuie masina acolo. Nu prea gasesc cazare fara nici o masa...e si inceput de sezon...dar nu pot merge in alta perioada. Multumesc anticipat de sfaturi. Mai merge cineva la inceputul lunii MAI ?

BUNA
NOI PLECAM PE 25 APRILIE SI NE INTOARCEM PE 30 APRILIE.MERGEM IN PARALIA CU AUTO PERSONAL.DACA VREI ,NE INTALNIM LA GIURGIU
sro
salut.
as dori ceva recomandari pt concediu in grecia.
Am nevoie de conditii mai mult decat decente, voi merge cu copil de 1 an.
Ma intereseaza un hotel in care sa zac o saptamana, cu all inclusive;
in principiu as alege transport cu avionul (masina, autocar tren.... imi fac greata toata... as opri la ifecare 1 h).
perioada... astept si aici recomandari, chiar nu am habar cand este mai bine
astept sugestii de la voi, pe unde ati fost, ce ati vizitat, cu ce agentie ati mers..... orice.

Bugetul nu l-am stabilit inca, evident nu am pretentia sa rezolv concediul cu cateva sute de E smile.gif

Multzam'
pakyman
QUOTE (mihapavel @ Feb 1 2008, 13:48) *
poze din agios gordios si hotel golden nest pentru cine este nehotarat

salut

poti sa imi dai mai multe detalii,
suntem mai multe familii fiecare cu 2 copii, si cautam ceva linistit curat,.
Pozele ne-au placut dar nu ne-am lamurit unde exact e, cum a fost cum au fost serviciile, eventual si niste preturi.
multumesc

QUOTE (scaramouche @ Feb 7 2008, 17:33) *
Merci pentru raspuns si pentru grija, dar nu asta era sensul intrebarii. E al patrulea an consecutiv cand imi petrec concediul in Grecia..Nu-mi fac probleme cu cazarea in Grecia. Nu suntem noi atat de multi cat sa nu aiba grecii unde sa ne cazeze.Cat priveste rezervarile... NEVER EVER( ceea ce recomand si altora, daca nu sunt siguri 100% pe ce fac rezervarea).Mai bine vazut-placut-platit.Am luat teapa in primul an cand am cumparat un pachet de la o agentie romaneasca(nu-i dau numele pentru ca e o politica generala) si cu mai putini bani mi-am prelungit sejurul (in august) in conditii mai bune.Prefer hotelurile(studiourile) de familie, care ofera conditii OK la preturi de 30-60 Euro.Pentru copii nu platesti nimic.Aici se fac marile economii fata de agentiile de turism romanesti.

Salut,

vad ca ai ceva experienta cu grecia. Noi suntem 3 familii fiecare cu cate 2 copii (min 2 max 13 ani), si vrem sa mergem anul asta pe undeva in grecia, nu vrem sa bantuim, vrem sa mergem sa stam intr-un loc sa facem eventual ceva vizite prin zona, dar mai mult pentru relaxare.
orice sfat ne este de un real folos.

multumesc
trejarik
buna! stie cineva de romadria? am gasit o oferta la ei insa nu prea imi inspira incredere...ar mai fi elysee turism si neo tour, insa nici de astea nu am mai auzit...
mihapavel
pentru pakyman
buna! hotelul este situat pe un mic deal la strada principala, peste drum este hotelul alonakia unde aveti acces la piscina. nu este mult de mers pana la plaja, maxim 10 minute. mie mi-a placut hotelul pentru privelistea de la balcon, care este superba. este linistit si curat, dar nu stiu daca au camere cu mai multe paturi. intrebati la agentie, noi am fost cu christian tour. hotelul este o afacere de familie, asa mi s-a spus, aveti doar micul dejun bufet pe care il puteti lua in interior sau pe terasa hotelului. vi se da cheia la inceputul sejurului si nu aveti treaba cu nimeni. receptionerul, un mosulica grec, vorbeste engleza. daca plecati in excursii mai dimineata vi se face seara un pachet cu sandvisuri. daca ai google earth ai sa vezi o pata alba evidenta undeva pe langa drumul principal. ei, chiar la cotitura drumului , putin mai jos de pata alba, care de fapt este un hotel, este golden nests. daca nu ai google earth instaleaza-l , e free si nu dureaza mult.
edbica2000
QUOTE (trejarik @ Apr 3 2008, 06:52) *
buna! stie cineva de romadria? am gasit o oferta la ei insa nu prea imi inspira incredere...ar mai fi elysee turism si neo tour, insa nici de astea nu am mai auzit...

Impartirea agentiilor de turism in bune sau rele (de incredere sau nu; serioase sau neserioase) este o chestiune destul de subiectiva.
Din pacate, la noi in tara, autoritatea in materie (Ministerul si ANAT) nu au (sau nu publica) o statistica a reclamatiilor confirmate (nu cele depuse) si/sau a sanctiunilor aplicate (daca s-au dat vreodata) nici macar a celor desfiintate (carora li s-a retras licenta) sau aflate in faliment.
Asa ca nu-ti raman decat forumurile si cunostintele/prietenii. Ceea ce este destul de subiectiv.

Si de aici poti afla ca sunt numai cateva agentii de turism (le numeri pe degetele de la o mana) cu care intr-adevar risti sa ai neplaceri si nu cred ca Romadria si celelalte mentionate se numara printre ele.

Cel mult vei gasi cateva postari negative (5-10) la miile de mesaje care sunt pe aici.

Oricum daca iti alegi cu atentie pachetul turistic pe care-l doresti si nu te arunci la chilipiruri (gen 70-100 euro in lunile iulie si august la 3-4*) nu cred ca vei neplaceri.
Nu toate probleme care apar sunt din vina agentiilor, dar ..deh...ele sunt interfata cu clientul.
Daca dai o interpretarea corecta a raportului calitate-pret, daca vei cauta sa vezi clasificarea hotelului ales si la alte agentii sau chiar pe alte site-uri din strainatate (si nu vei gasi diferenta mai mari de 1*) daca vei cere agentiei toate documentele pe care este obligata sa ti le inmaneze atunci probabilitatea de a avea neplaceri este foarte mica.

Vacanta placuta

Nisip
QUOTE (mihapavel @ Apr 3 2008, 13:36) *
pentru pakyman
buna! hotelul este situat pe un mic deal la strada principala, peste drum este hotelul alonakia unde aveti acces la piscina.

Salut,

Ceva informatii despre hotel Alonakia poti sa-mi oferi?
mihapavel
QUOTE (Nisip @ Apr 3 2008, 16:02) *
Salut,

Ceva informatii despre hotel Alonakia poti sa-mi oferi?

buna! stiu ca arata mai bine decat golden nests, ofera si demipensiune, dar nu toate camerele sunt cu vedere la mare. anul trecut demipensiunea era 7 euro.
doinar
Salut!

Vreau sa merg in aceasta vara in Corfu (in august), la Benitses. Poate cineva sa-mi spuna daca firma Oniro este serioasa?

nik70
QUOTE (doinar @ Apr 3 2008, 20:27) *
Salut!

Vreau sa merg in aceasta vara in Corfu (in august), la Benitses. Poate cineva sa-mi spuna daca firma Oniro este serioasa?

eu personal nu am mers, dar am niste prieteni care au fost in corfu cu ei anul trecut si au fost f multumiti. am mai vazut pe net si alte pareri bune despre ei(dar nu mai stiu unde). poti cauta cu google Oniro si mai gasesti informatii.
Camzar
"CALIMERA", anul trecut am fost in Grecia Halkidiki hotel THEOXENIA, de 4 stele cu demipensiune si a fost SUPER!!
Mancarea a fost f buna si din belsug , au 4 piscine, in fiecare seara le curatau, in camera in fiecare zi faceau curat si schimbau prosoapele, cat am stat 7 nopti au scimbat o data si lenjeria, ce sa mai au fost f primitori, S-AU PURTAT DE NOTA 10. Va recomand hotelu.Hotelu de tranzit a fost si la dus si la intors ALEXANDER , si acolo au fost ospitalieri -nota 10.Vacanta placuta si drum bun!
doinar
QUOTE (nik70 @ Apr 4 2008, 06:50) *
eu personal nu am mers, dar am niste prieteni care au fost in corfu cu ei anul trecut si au fost f multumiti. am mai vazut pe net si alte pareri bune despre ei(dar nu mai stiu unde). poti cauta cu google Oniro si mai gasesti informatii.

Multumesc pentru raspuns. Poti sa-i intrebi pe prietenii tai daca au avut probleme cu circulatia pe insula? Noi mergem anul acesta cu masina noastra si am auzit ca este tare greu sa umbli pe insula din cauza drumurilor f.inguste si aglomerate. Sunt sate pitoresti ce merita vizitate in interiorul insulei?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.