Totul despre GRECIA
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55

absu
Salut.
Pleaca cineva inspre Salonic pe 25 aprilie dimineata, inainte de Paste, din Bucuresti? Eu plec cu masina. Stau la Salonic 2 nopti si apoi la Atena 4.
andilica
Poate cineva sa-mi recomande un hotel bun in Rodos? sa fie de 4 sau 5 stele. Avem o fetita de 1 an si 8 luni cu care vom merge. deci hotelul ar trebui sa ofere cite ceva pentru copii. multumesc anticipat pentru ajutor. andrei
kitty_jk
Buna vreau sa merg in Grecia la sfarsitul lui mai si nu ma hotarasc ce sa aleg: Corfu sau Sithonia? Din Sithonia as avea posibilitatea sa vizitez mai multe (Athos, Salonic), dar in Corfu peisajele sunt mai spectaculoase din cate am vazut pe internet. Cei care ati fost pe acolo ce imi recomandati?
Moldoveanul
Toti recomanda insule. Grecia de fapt se remarca prin insulele ei superbe..dar nici pe continent nu-i asa rau. Eu plec tot in mai...dar la inceput...am ales Sithonia...dupa buget...si sper sa vizitez cat mai multe. Merg pentru prima oara.
kitty_jk
QUOTE (Moldoveanul @ Mar 22 2008, 14:38) *
Toti recomanda insule. Grecia de fapt se remarca prin insulele ei superbe..dar nici pe continent nu-i asa rau. Eu plec tot in mai...dar la inceput...am ales Sithonia...dupa buget...si sper sa vizitez cat mai multe. Merg pentru prima oara.

unde in ce statiune? si cam cat te costa? din cate am citit nu e bine sa te iei dupa ofertele speciale ale agentiilor, care te amagesc cu 60 euro si te cazeaza in cine stie ce loc... nici eu nu am bugetu' consistent biggrin.gif
SOBONE
QUOTE (kitty_jk @ Mar 22 2008, 14:02) *
Buna vreau sa merg in Grecia la sfarsitul lui mai si nu ma hotarasc ce sa aleg: Corfu sau Sithonia? Din Sithonia as avea posibilitatea sa vizitez mai multe (Athos, Salonic), dar in Corfu peisajele sunt mai spectaculoase din cate am vazut pe internet. Cei care ati fost pe acolo ce imi recomandati?

Daca ai un buget bun alege Corfu.Sithonia sa o faci la anu'.Nu stii ce vremuri vin. thumbsup.gif
chelesn
Salut,

Vreau sa merg cu iubita in Grecia (prima data), acum de Pasti, si desi am tot frecat internetul, nu am reusit sa ne hotaram la ceva anume. Ne intereseaza un hotel (in principiu de 4*) aproape de plaja si neaparat cu piscina interioara. "Atmosfera" nu e o prioritate, ne intereseaza mai degraba peisaje si chestii de vazut, decat cluburi, petreceri etc. Pe de alta parte, nu vrem circuite sau o gramada de excursii, ci odihna, plaja si relaxare. Cu masa am zis sa mergem pe demipensiune (HB), ca sa nu ne stresam cu mancarea (ce ziceti, merita?)

Ne puteti face o recomandare?

Multumim frumos!

razvanxxy30
A fost cineva la Shopping in Salonic?Exista ceva gen outlet in Salonic?Ce se poate cumpara de aici?
Plec peste 2 saptamani in Grecia si ma gandeam sa ca poate gasec ceva interesant pe acolo(acceptabil la pret).
Ntim
QUOTE (razvanxxy30 @ Mar 23 2008, 09:11) *
A fost cineva la Shopping in Salonic?Exista ceva gen outlet in Salonic?Ce se poate cumpara de aici?
Plec peste 2 saptamani in Grecia si ma gandeam sa ca poate gasec ceva interesant pe acolo(acceptabil la pret).

Salonicul e considerat un oras scump depinde cum vezi lucrurile. E un oras mare si FOARTE aglomerat. Ca si cumparaturi vei gasi ( la 15 minute de mers pe jos de la gara)un fel de bazar dar ceva mai civilizatcare se intinde pe citeva strazi oricum nu poti sa le vezi pe toate unde vei gasi tot ce vrei si ce nu vrei de la masline pina la haine de firma si vinzatori de toate natiile. Acest loc este in centrul orasului de unde vei cobori spre faleza care trebuie neaparat vazuta.La coborirea spre faleza sunt foarte multe cafenele si restaurante unul linga altul cele mai multe pe care leam vazut pina acum si toate de calitate. Dacamergi cu masina e aglomerat rau trebuie sa o lasi undeva si sa o iei la pas. o zi e putin in Salonic. Vezi 2 poze de pe faleza .
Moldoveanul
QUOTE (chelesn @ Mar 23 2008, 02:11) *
Salut,

Vreau sa merg cu iubita in Grecia (prima data), acum de Pasti, si desi am tot frecat internetul, nu am reusit sa ne hotaram la ceva anume. Ne intereseaza un hotel (in principiu de 4*) aproape de plaja si neaparat cu piscina interioara. "Atmosfera" nu e o prioritate, ne intereseaza mai degraba peisaje si chestii de vazut, decat cluburi, petreceri etc. Pe de alta parte, nu vrem circuite sau o gramada de excursii, ci odihna, plaja si relaxare. Cu masa am zis sa mergem pe demipensiune (HB), ca sa nu ne stresam cu mancarea (ce ziceti, merita?)

Multumim frumos!

Eu as zice sa luati fara masa...gasiti acolo de toate la preturi rezonabile. Si eu merg...dar dupa Pasti..de pe 3 mai...in Sithonia...Neos Marmaras...din ce am citit pe forum e o zona frumoasa.
pvluci
Salut,

Multumim frumos!

Salut,

poti incerca sa mergi la Pana Nero beach, la sud langa Volos. Pt. cazare Hostel Katrina, piscina nu are dar apa este super.

Prin 15 iunie vrem sa plecam si noi in grecia si bine inteles ca o sa trecem iar si pe la Papa Nero beach cool.gif asta ar fi pentru a 4 oara in grecia. wink.gif
Peachy
Salut,

Vreau sa merg cu iubita in Grecia (prima data), acum de Pasti, si desi am tot frecat internetul, nu am reusit ...

Pot sa-ti recomand in insula Corfu daca doresti, anul trecut am fost cu masina si ne-am cazat cam pe unde am vrut, fara sa fi avut rezervare si chiar la preturi mai mici decat cele afisate pe site-ul hotelului.
Acum acolo sunt cam 17 grade si nu stiu cat se va incalzi in urmatoarele 30 zile, asa ca daca doresti neaparat plaja poate ca ar fi bine sa mergi in Creta unde temperaturile sunt mai ridicate cu 3-5 grade de regula.
Demipensiune (mic dejun) e OK, ba chiar te poti lipsi si de aia ca sa ai un program cat mai flexibil. Gasesti destule taverne cu preturi rezonabile.
edbica2000
QUOTE (razvanxxy30 @ Mar 23 2008, 08:11) *

Eu locuiesc in Grecia. Comparativ cu Bucurestiul, nu mi se pare deloc scump (cel putin in ceea ce priveste chiriile si traiul cotidian). La fel si la partea de cumparaturi, cu siguranta ai sa gasesti ceva care sa-ti placa si la preturi rezonabile. Bulevadrul principal (Tsimiski) e plin de magazine de firma sau normale cu produse de la mic la mare (preturi) si de calitate. Zara cel putin e unul la care prietena ma trage inauntru de fiecare data. Dar mai sunt si altele.Poti de asemenea sa mergi la Mediteranean Cosmos, e un fel de mall, pe periferiako(autostrada de centura).
Din pacate perioada de reduceri din ce stiu eu s-a cam dus.

iar la partea de haine de piele si blanuri Paralia Katerini de abia te asteapta. biggrin.gif

QUOTE (chelesn @ Mar 23 2008, 01:11) *
Salut,

Multumim frumos!

O parare, nu o recomandare. N-ai precizat daca mergi cu masina proprie, cu autocarul sau cu avionul. Daca e vorba de primele doua (masina sau autocar) eu zic sa alegi Grecia continentala, e mai aproape si cu tinta catre zona Halkidiki. Vei gasi (mai freaca netul sau mergi la Targul de Turism sapt viitoare) hoteluri de 3-4- stele cu piscina si aproape d eplaja. Acum, in perioada aia, nu sunt atat de convins ca te vei bucura de plaja, dar, deh nu se stie nicioadata. Alegand Halkidiki vei fi aproape si de o multime de locuri de vizitat.Daca optezi la varianta avion, atunci alege Creta, Rhodos sau ma rog ceva insula dupa buget. biggrin.gif
Indiferent unde te vei duce (mai cu seama pe continent) nu te obosi sa iei HB (demipensiune: mic dejun+cina). Sunt atat de multe taverne, preturi acceptabile si specialitati locale incat e pacat sa depinzi de o anumita ora de masa si de aceleasi feluri de mancare ca acasa. Oricum la 4* vei avea su siguranta inclus micul dejun.

Vacanta placuta
oana2983
Salut!
A fost careva cu trenul la Atena? Pretul unui bilet Bucuresti - Atena e aprox. 320 ron, dus - intors la cuseta. Mi se pare destul de ieftin si cel mai confortabil mod de a calatori, asta daca nu-ti permiti un zbor.
pvluci
QUOTE (oana2983 @ Mar 23 2008, 17:52) *
Salut!
A fost careva cu trenul la Atena? Pretul unui bilet Bucuresti - Atena e aprox. 320 ron, dus - intors la cuseta. Mi se pare destul de ieftin si cel mai confortabil mod de a calatori, asta daca nu-ti permiti un zbor.

ciao,

interesanta propunerea ta.
eu unul nu am fost cu trenul la atena dar pretul pare OK.
anul trecut am fost 2500 de km cu masina in aprox 100 de euro si am fost 4 persoane wink.gif
edbica2000
QUOTE (oana2983 @ Mar 23 2008, 16:52) *
Salut!

Cu trenul romanesc nu am fost, doar din Salonic la Atena cu al lor cu grecesc. Pretul e ok (daca sigur e cuseta), cca. 80 euro avand in vedere ca ""linia"" adica cursa regulata de autocar Buc-Atena este vreo 90-100.
Problema care se pune este a timpului. Stiu ca Bucuresti - Salonic face vreo 24 ore !!! Mai pui 6 ore pana la Atena. Se facu de 30. Mult prea mult pt a zice ca e confortabil.
Peachy
Pleaca la 11 dimineata, seara la 22 e la Sofia si ajunge la Salonic a doua zi la 7 dimineata, deci 20 ore. Daca urasti autocarele si esti rupt de oboseala e o solutie. Eu n-as rezista nici 10 ore, chiar si cu vagon de dormit.
Delphinash
Salut,

Multumim frumos!

Ti-am trimis un PM.

Eu zic ca merita cu HB pt ca seara e mai comod sa te duci la masa in hotel dupa ce ai facut un dus si esti mort de oboseala. Noi am mancat f variat atunci cand am avut demipensiune si uneori e mai ieftin sa iei HB, pt ca mancarea inclusa in pret e mai ieftina decat daca mergi la o taverna. Ai pranzul pe care il poti savura. Si asa seara nu e indicat sa mananci prea mult, nu ? biggrin.gif
giovi_buru
salonicul este super pt cumparaturi, fata de bucuresti este net superior! Merita sa ai bani pt orice iti doreste inimioara, si intr-adevar pt cei care vor blanuri si piele este bine sa mearga la paralia! Sunt magazine bune si in Halkidiki, cu preturi super! Cel mai bine este sa nu cumperi din prima ci sa faci un tur prin mai multe zone si apoi sa cumperi de unde este mai bun pretul!
Ntim
QUOTE (oana2983 @ Mar 23 2008, 17:52) *
Salut!

Am fost cu tren direct Arad -Salonic dar acum nu mai merge e doar din Bucuresti direct Salonic si are si 1 vagon de dormit direct pt. Atena pleaca din Bucuresti la ora 13 si ajunge la Salonic la 5.30 dimineata + 6 ore pina la Atena si e foarte confortabil nu se compara in nici un caz cu autocarul. Varianta cea mai buna cu tren e cu bilet balkan klexipas de 5 zile --aprox 85 euro+ supliment vagon de dormit si te plimbi 5 zile fara alte taxe cu trenul in balcani. In Grecia daca ai balcan flexi pas te plimbi fara alte taxe ( exceptind tnter citi) pe orce tren. 1 zi egal 0-24. biletul e valabil o luna daca ai sub 26 ani e mai ieftin .
absu
A mai stat cineva pana acum la hotel Rotonda in Salonic si la hotel Amarillys in Atena? La acestea mi-am gasit cazare de Paste in jur de 60 euro camera/noapte. Va rog sa-mi spuneti parerile voastre.
Repet: Mai pleaca cineva inspre Grecia pe 25.04 dimineata, sa facem o echipa de mai multe masini. Eu merg la Salonic.
VPaul
Salut,

Am cautat ceva oferte si am ramas cu gandul la:

Hotel ? Apart. MIRAMARE BUNGALOWS

SITHONIA - Statiunea NEOS MARMARAS ? Paradissos Beach

Ce parere aveti?

A fost cineva? Cum e? De agentia ROMADRIA ce stiti?
Tanyla
[quote name='VPaul' date='Mar 24 2008, 17:05' post='4298865']
Salut,

Am cautat ceva oferte si am ramas cu gandul la:

Hotel ? Apart. MIRAMARE BUNGALOWS

SITHONIA - Statiunea NEOS MARMARAS ? Paradissos Beach

Ce parere aveti?

A fost cineva? Cum e? De agentia ROMADRIA ce stiti?
[/quo

Citeste topicul Halkidiki si vei gasii informatii despre Miramare.Cu Romadria am fost de mai multe ori in Grecia si au fost ok.Transportul cu autocarul nu este tocmai confortabil , clasicele opriri in locurile dorite de ei ...dar cred ca despre asta stii.Romadria , cel putin in cazul meu nu a mintit cu nimic , referitor la locatie , conditii ...
ana_sv
salut suntem o familie din suceava si mergem in circuit de pasti( 25.04-3.05) si am vrea sa stim cum este vremea ,preturile,si daca mai merge cineva in aceeasi perioada;plecarea este din centru pietei victoriei dim la ora 6
oana2983
Mie-mi place cu trenul Am fost si-n Budapesta, Bulgaria, Viena si Belgad. Balkan Flexi pass e chiar accesibil. O sa va povestesc cum a fost! Din pacate mai e mult pana plec.
chelesn
Salut,

Multumesc celor care mi-au raspuns pana acum - inca mai cautam, sa vedem si la targul acesta ce mai apare...

Nu am precizat si faptul ca in accelasi timp cautam si transport cu autocarul... asa ca daca stiti vreo firma serioasa de transport (nu la modul autocar la dus si maxi-taxi la intors sad.gif ), va rog sa-mi spuneti.

Numai bine,
Nicusor
edbica2000
QUOTE (chelesn @ Mar 24 2008, 22:15) *
Salut,

Multumesc celor care mi-au raspuns pana acum - inca mai cautam, sa vedem si la targul acesta ce mai apare...

Nu am precizat si faptul ca in accelasi timp cautam si transport cu autocarul... asa ca daca stiti vreo firma serioasa de transport (nu la modul autocar la dus si maxi-taxi la intors sad.gif ), va rog sa-mi spuneti.

Numai bine,
Nicusor

Agentiile de turism ofera pachetele ""legate"" in sensul ca, daca nu alegi varianta cu masina proprie, cumperi cazare si transport, pachet, de la ei. Sincer sa fiu nu am auzit pe cineva pana acum sa cumpere cazare-masa de la o agentie si transport de la alta.
Moldoveanul
QUOTE (ana_sv @ Mar 24 2008, 20:15) *
salut suntem o familie din suceava si mergem in circuit de pasti( 25.04-3.05) si am vrea sa stim cum este vremea ,preturile,si daca mai merge cineva in aceeasi perioada;plecarea este din centru pietei victoriei dim la ora 6

Si noi suntem o familie din Suceava...dar mergem de pe 3 pana pe 17 mai biggrin.gif ... ne predati stafeta ! Am vrut de Pasti sa ramanem acasa...in familie. Ce circuit faceti si cu ce agentie ?
chelesn
QUOTE (edbica2000 @ Mar 24 2008, 23:20) *
Agentiile de turism ofera pachetele ""legate"" in sensul ca, daca nu alegi varianta cu masina proprie, cumperi cazare si transport, pachet, de la ei. Sincer sa fiu nu am auzit pe cineva pana acum sa cumpere cazare-masa de la o agentie si transport de la alta.

In general nu toate agentiile ofera si servicii de transport, multi doar "iau" de la altii... Oricum, pe mine ma interesa in sensul in care iau transport si rezerv online direct la hotel.
bubburuzza
Buna,

As vrea sa ma ajutati cu niste informatii despre hotelurile Lagomandra si Lagomandra Beach din Sithonia, Neo Marmaras. Din ce am citit pe site-urile deja binecunoscute (gen holidaycheck, holidaywatchdog), toti nemtii si romanii, polonezii sunt supermultumiti, iar englezii aduc numai cuvinte urate gen "worse holiday ever", "I sweared I will never be back" si multe altele). Acum eu ce sa mai cred? Dupa cum arata pe site este foarte ok, camere frumoase, hotel de 4 stele. Eu am mai fost in Grecia si la 2* si la 3*, deci presupun ca 4* ar trebui sa fie ceva mult mai bun. Voi ce parere aveti? M-ati ajuta foarte mult daca mi-ati scrie ceva despre aceste 2 hoteluri, care e mai ok dintre cele 2? Mentionez ca mergem si cu un pusti de 3 ani jumatate si am vazut pe site ca au gradini frumoase si loc de joaca.
Multumesc mult. Daca va pot ajuta cu impresii din Thassos, Nea Vrasna, Athena, Leptokaria, cu placere.
gulu
QUOTE (bubburuzza @ Mar 25 2008, 11:20) *
Buna,

As vrea sa ma ajutati cu niste informatii despre hotelurile Lagomandra si Lagomandra Beach din Sithonia, Neo Marmaras. Din ce am citit pe site-urile deja binecunoscute (gen holidaycheck, holidaywatchdog), toti nemtii si romanii, polonezii sunt supermultumiti, iar englezii aduc numai cuvinte urate gen "worse holiday ever", "I sweared I will never be back" si multe altele). Acum eu ce sa mai cred? Dupa cum arata pe site este foarte ok, camere frumoase, hotel de 4 stele. Eu am mai fost in Grecia si la 2* si la 3*, deci presupun ca 4* ar trebui sa fie ceva mult mai bun. Voi ce parere aveti? M-ati ajuta foarte mult daca mi-ati scrie ceva despre aceste 2 hoteluri, care e mai ok dintre cele 2? Mentionez ca mergem si cu un pusti de 3 ani jumatate si am vazut pe site ca au gradini frumoase si loc de joaca.
Multumesc mult. Daca va pot ajuta cu impresii din Thassos, Nea Vrasna, Athena, Leptokaria, cu placere.

SALUT,
plec pe 05.08.2008 in Grecia la hotel Lagomandra. Am facut rezervare pe site-ul lor. Cred ca este ok, oricum este prima data cat sper sa ajung in Grecia. Am un coleg care pleaca in iunie la acelasi hotel, deci informatii mai multe si " calde " la sfarsitul lui iunie. Daca ai noutati astept si eu. DAca vrei Italia, Lido di Jesolo iti pot oferi.
camelis
QUOTE (Moldoveanul @ Mar 24 2008, 23:53) *
Si noi suntem o familie din Suceava...dar mergem de pe 3 pana pe 17 mai biggrin.gif ... ne predati stafeta ! Am vrut de Pasti sa ramanem acasa...in familie. Ce circuit faceti si cu ce agentie ?

Si noi suntem o familie din Suceava si plecam pe 17 mai biggrin.gif .....ne predati stafeta........concediu placut......si sa aveti parte de vreme frumoasa!!!
bubburuzza
QUOTE (gulu @ Mar 25 2008, 19:56) *
SALUT,
plec pe 05.08.2008 in Grecia la hotel Lagomandra. Am facut rezervare pe site-ul lor. Cred ca este ok, oricum este prima data cat sper sa ajung in Grecia. Am un coleg care pleaca in iunie la acelasi hotel, deci informatii mai multe si " calde " la sfarsitul lui iunie. Daca ai noutati astept si eu. DAca vrei Italia, Lido di Jesolo iti pot oferi.

Mersi mult de tot Gulu, dar si eu tot in iunie vreau sa ma duc ! Poate iti povestesc eu pentru luna august smile.gif))
crimoro
QUOTE (Peachy @ Mar 24 2008, 02:19) *
Pleaca la 11 dimineata, seara la 22 e la Sofia si ajunge la Salonic a doua zi la 7 dimineata, deci 20 ore. Daca urasti autocarele si esti rupt de oboseala e o solutie. Eu n-as rezista nici 10 ore, chiar si cu vagon de dormit.

Nu te lua dupa ceea ce scriu cei de la CFR , nu sunt chiar 20 de ore, stiu pe cineva care a plecat la 10dim si a ajuns in Athena la 18 a doua zi, se pleaca la 10,30 din Gara de Nord dar se sta pe la Videle vreo 2 ore sa lipeasca alte vagoane de Budapesta, se ajunge la Giurgiu cam pe la 13, am inteles ca prin Bulgaria merge groaznic de greu( ar avea viteza unui personal), se intra in Grecia ( Promahonas cam pe la 5-6dim) se sta in ceva timp Thessaloniki , te muta in alt tren pt Athena, chiar 20 de ore nu sunt, drumul este f. obositor mai mult trenul nu arata a " international". Inceraca Agean Lines sau chiar Olymic au bilete mai ieftine pt Athena decat Tarom-ul. Daca pleci cu autocarul din Bucuresti - Athena faci cam 17-18 ore nu mai mult, se pleca la 14 si se ajunge max 9dim, biletul costa dus -intors 110E.
Peachy
QUOTE (crimoro @ Mar 26 2008, 12:43) *
Nu te lua dupa ceea ce scriu cei de la CFR , nu sunt chiar 20 de ore, stiu pe cineva care a plecat la 10dim si a ajuns in Athena la 18 a doua zi, se pleaca la 10,30 din Gara de Nord dar se sta pe la Videle vreo 2 ore sa lipeasca alte vagoane de Budapesta, se ajunge la Giurgiu cam pe la 13, am inteles ca prin Bulgaria merge groaznic de greu( ar avea viteza unui personal), se intra in Grecia ( Promahonas cam pe la 5-6dim) se sta in ceva timp Thessaloniki , te muta in alt tren pt Athena, chiar 20 de ore nu sunt, drumul este f. obositor mai mult trenul nu arata a " international". Inceraca Agean Lines sau chiar Olymic au bilete mai ieftine pt Athena decat Tarom-ul. Daca pleci cu autocarul din Bucuresti - Athena faci cam 17-18 ore nu mai mult, se pleca la 14 si se ajunge max 9dim, biletul costa dus -intors 110E.

off topic: Nu inteleg de ce-mi dedici mie disertatia ta. Citeste atent inainte sa postezi aiurea.
zoloft
QUOTE (absu @ Mar 21 2008, 10:34) *
Salut.
Pleaca cineva inspre Salonic pe 25 aprilie dimineata, inainte de Paste, din Bucuresti? Eu plec cu masina. Stau la Salonic 2 nopti si apoi la Atena 4.

Plec EU pe 25 aprilie dimineata pe la 5--5.30 din Bucuresti: destinatia Salonic - Kasandra - Kallitea
Locko
Buna. Vreau sa ajung la si eu la Salonic undeva pe 28.04 - 30.04, am cautat pe net ceva transporturi pana acolo dar am gasit doar oferte de sejur cu cazare inclusa. Pe mine ma intereseaza doar sa ajung acolo ma poate ajuta cineva cu niste infomatii

Am uitat sa mentionez... plecarea din Suceava
xwh
Dacă nu ai un GPS , vezi pe www.viamichellin.com ce traseu îți oferă, dacă nu îți convine , poți adăuga două puncte intermediare în traseu pentru o configurare mai apropiată de cea dorită de tine (dacă ai deja una)
edbica2000
QUOTE (Locko @ Mar 26 2008, 23:55) *
Buna. Vreau sa ajung la si eu la Salonic undeva pe 28.04 - 30.04, am cautat pe net ceva transporturi pana acolo dar am gasit doar oferte de sejur cu cazare inclusa. Pe mine ma intereseaza doar sa ajung acolo ma poate ajuta cineva cu niste infomatii

Am uitat sa mentionez... plecarea din Suceava

http://www.atlassib.ro/csp/webatlass/main....e&traseu=26
si daca ai cauta pe google....mai gasesti cateva firme numai de transport, asa zisele ""linii""
anonima1
cat e de periculos sa-ti lasi masina pe strada in Atena(nu in parcare)?
cccbbb_2
QUOTE (anonima1 @ Mar 27 2008, 16:26) *

tre'sa ai mare noroc sa gasesti loc s-o lasi pe strada ,mai ales in centru .probleme n-ar fi , pe termen scurt (ziua, cateva ceasuri) . mai mult nu stiu ca n-am lasat-o peste noapte niciodata . depinde unde o parchezi si prt cat timp . totusi , la cate masini sunt parcate pe strada si mai ales la cat de circulat este orasul la orice ora din zi si din noapte nu cred sa fie periculos . repet , peste noapte n-am lasat-o .
anonima1
QUOTE (cccbbb_2 @ Mar 27 2008, 21:33) *
tre'sa ai mare noroc sa gasesti loc s-o lasi pe strada ,mai ales in centru .probleme n-ar fi , pe termen scurt (ziua, cateva ceasuri) . mai mult nu stiu ca n-am lasat-o peste noapte niciodata . depinde unde o parchezi si prt cat timp . totusi , la cate masini sunt parcate pe strada si mai ales la cat de circulat este orasul la orice ora din zi si din noapte nu cred sa fie periculos . repet , peste noapte n-am lasat-o .

multumesc de raspuns
hotelul la care stau nu are parcare ,dar mi-a raspuns azi prin email ca exista posibilitatea de a gara contracost la 2 cladiri departare de hotel
Morpehus
QUOTE (anonima1 @ Mar 27 2008, 16:26) *

Hello,

in vara anului trecut am fost cu masina in Atena. Cand am ajuns acolo mi-am dat seama ca hotelul unde am stat nu are parcare desi era un hotel de 4 * in centru. O sa ai de furca cu gasitul unui loc de parcare ca sa nu mai vorbesc de gasitul hotelui chiar daca ai GPS. Sunt multe stradute cu sens unic care cel putin la mine pe GPS nu apareau asa. Este o capitala foarte aglomerata care aduce cu Bucurestiul la acet capitol. Ca sa ajung si la subiect, am lasat masina langa hotel doua nopti si nu am avut probleme dar te sfatuiesc sa intrebi mai intai la receptie pe unde e bine sa lasi masina si unde nu.

Sper ca am putut fi de folos...daca mai ai si alte intrebari cu cea mai mare placere raspund.

Nisip
Salut,

Sunt nou pe acest forum si am o problema...

Anul acesta, saturat de litoralul romanesc, m-am hotarat sa-mi petrec concediul in Grecia. Problema este ca nu prea stiu unde... si aici interveniti voi. Va rog frumos, sa ma ajutati cu niste raspunsuri/informatii, eventual sugestii de companii de turism. O sa plecam un grup de 6 (posibil 8) persoane - 3 cupluri.

Ce zona/statiune/insula sa aleg astfel incat sa se supuna urmatoarelor reguli:

- durata: 6-7 nopti
- plaja sa fie cat se poate de ok (fara pietre/bolovani in apa, fara scoici)
- cazarea placuta: paturi duble, grup sanitar in camera, etc
- transport cu autocarul inclus
- pretul... sa zicem cam 200-250 euro/persoana

Orice sugestie - atat buna cat si rea - e binevenita si apreciata.

Multumesc anticipat.
anonima1
QUOTE (Morpehus @ Mar 28 2008, 00:12) *
Hello,

in vara anului trecut am fost cu masina in Atena. Cand am ajuns acolo mi-am dat seama ca hotelul unde am stat nu are parcare desi era un hotel de 4 * in centru. O sa ai de furca cu gasitul unui loc de parcare ca sa nu mai vorbesc de gasitul hotelui chiar daca ai GPS. Sunt multe stradute cu sens unic care cel putin la mine pe GPS nu apareau asa. Este o capitala foarte aglomerata care aduce cu Bucurestiul la acet capitol. Ca sa ajung si la subiect, am lasat masina langa hotel doua nopti si nu am avut probleme dar te sfatuiesc sa intrebi mai intai la receptie pe unde e bine sa lasi masina si unde nu.

Sper ca am putut fi de folos...daca mai ai si alte intrebari cu cea mai mare placere raspund.

ce masina ai?
ce fel de harta ai la gps?care o recomanzi?
elbriga
QUOTE (anonima1 @ Mar 30 2008, 17:05) *
ce masina ai?
ce fel de harta ai la gps?care o recomanzi?

Toamna trecuta am mers in Grecia si am pe GPS harti Mio ,ultimile aparitii la vremea aceea. Prin Bulgaria la o intersrctie m-a indrumat gresit ajungind intr-un drum infundat iar in Grecia in drum spre Ouranopolis din senin incepea cu ..."reconfigurarea traseului..." sau ajungeam intr-o intersectie si nu avea nicio instructiune ba mai mult la capitolul indicatoare grecii stau mai prost ca bulgarii ,nu stiu cum se intimpla dar chiar placile cu scriere in litere latine erau acoperite de crengi de copaci si nu ramineau decit indicatoarele in limba greaca.GPS-ul este foarte bun dar invata sa nu te lasi in baza lui, suta la suta .Pentru Europa de Est si Sud Est recomand si dublarea cu o harta ,asa ca varianta de rezerva .Ca sa ies din Kalambacha (Meteora) a trebuit sa inchid GPS-ul si sa ma ghidez dupa harta...!
edbica2000
QUOTE (Nisip @ Mar 30 2008, 11:54) *
Salut,

Anul acesta, saturat de litoralul romanesc, m-am hotarat sa-mi petrec concediul in Grecia. Problema este ca nu prea stiu unde... si aici interveniti voi. Va rog frumos, sa ma ajutati cu niste raspunsuri/informatii, eventual sugestii de companii de turism. O sa plecam un grup de 6 (posibil 8) persoane - 3 cupluri.

Multumesc anticipat.

N-ai scris lucruri f. importante: in ce perioada si daca doresti cu masa inclusa sau fara.
Oricum la bugetul dat si presupunand ca perioada varful de sezon (iulie-august) la banii astia vei gasi doar Paralia Katerini, cazare la studio, fara masa sau cel mult vreo oferta speciala last-minut un hotel 2* cu mic dejun inclus.
Daca mai pui ceva banuti la buget vei prinde poate Halkidiki sau Thassos.
mihapavel
QUOTE (Nisip @ Mar 30 2008, 12:54) *
Salut,

Multumesc anticipat.

corfu in extrasezon.

Ntim
Salut,

Multumesc anticipat.

Daca mergi pentru prima oara in Grecia la bani astia mergi in Paralia---atentie ---multi vor spune ca nu e bine --e foarte bine. Dar nu te du cu autocaru ca strici sejuru si e pacat mergi cu tren depinde de unde pleci ca nu ai scris/? 100---125 euro de persoana 7--10 zile fara transport numai cazare in camera cu 2 paturi cu grup sanitar si varianta tren bilet balcan flexi pas de 5 zile cu 82 euro+supliment vagon de dormit si mergi foarte confortabil pina la Salonic si de acolo 1 ora cu tren. Din Paralia poti face tot felul de excursi .Paralia e o locatie unde vin mai mult cei din est nu e locatie de lux dar gasesti tot ce vrei inclusiv soping. vei vedea comentarii cu nu te du acolo dar citeste in urma topicul cu Paralia . Plaja e ok ai de unde alege. La capete de sezon gasesti cazare foarte ieftin dar iati cazare de acasa. Asta e o parere e usor de ajuns aici ca e buna sau nu tu decizi.
patrolman
Salut,

Multumesc anticipat.

Iti recomand Philoxenia Bungalows 3*(demipensiune-bufet suedez)in Psakoudia.Eu am fost anul trecut in luna septembrie si am fost f incantata.
Zona are niste peisaje superbe,singura chestie este ca este o statiune cam mica si cam prea linistita.
Cazarea a fost buna , de mancare ce pot sa-ti spun decat ca toti nea-m ingrasat cate 3 kg.
Te sfatuiesc sa cauti pe google oferte pentru aceasta locati e, pt ca preturile difera de la agentia la agentie,dar asta nu inseamna ca unii ofera altceva decat ceilalti care au preturi mai mici.
Cumnata mea deja si-a luat pentru al 2 lea an consecutiv bilete acolo.
Anul acesta pretul pt un sejur in septembrie este in jur de 209 eur( cu demipensiune).
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.