Totul despre GRECIA
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175

autoimuna

prima data pe un forum, asa ca scuzati stangaciile!

Vreau doar sa spun ca m-am inscris ca sa mai intreb si eu una alta despre plecarea mea, dar nu e nevoie!! Am aflat tot ce trebuia sin inca ceva chestii care nu mi-ar fi trecut prin cap!!!

a.
octaviantatulescu
salut
multumesc pentru primul raspuns delphinash.
vrem sa mergem cu masina.
suntem de la deva si pina la bifurcatia bratelor din halkidiki facem vreo 900 km prin serbia
n-as vrea sa depasim prea mult aceasta distanta.
am studiat mai multe site-uri, majoritatea la halkidiki datorita distantei mai mici si apropierii de un oras mai mare ( salonic)
am gasit cateva hoteluri interesante si cateva pensiuni dar cei care ati mai fost pe acolo poate imi impartasiti din experienta

crimoro
QUOTE (cristinica25 @ Feb 13 2008, 22:59) *
sunt nou venita aici.. salutare
am o intrebare pt cunoscatori. vreau sa-mi petrec un sejur vara asta, in iulie in grecia (charter avion) si nu ma pot hotara ce se aleg. tin sa mentionez ca am mai fost pana acum de 2 ori in grecia, in paralia katerini si suntem realmente indragostiti de tara asta. ideea e ca avem in vedere 2 aspecte: statiunea sa aiba plaja cu nisip fin (fara pietris si accesibila, sa nu trebuiasca sa fac o ora pana la plaja - adooooor sa fac plaja si sa inot ) si distractie, viata de noapte.
prima varianta fusese insula creta, insa din tot ce am citit si vazut pana acum, acolo plajele sunt cu pietris, insa tavernele, discotecile sunt la tot pasul - deci varianta asta a cazut.
acum studiez varianta cu insula corfu - extrem de frumoasa - cu 2 destinatii misto agios gordis si glyfada, insa am inteles ca sunt statiuni f linistite.
M-am uitat chiar si la san torini - fff frumos, nimic de zis, insa plajele alea cu nisip negru, vulcanic... huh.gif
Oricum, sunt nedumerita. de vizitat, oricum voi avea ce vizita oriunde as merge, insa vreau sa impac ambele aspecte.
Am citit pe forumul asta multe pareri si am vazut ca sunt multe persoane avizate sa-mi dea o idee, ce sa aleg.
multumesc

Daca dispui de ceva mai multi banuti incearca Mykonos, e super!

sau

Evia , Zakyntos, Andros sunt o gramada de locuri in Grecia unde te poti distra
octaviantatulescu
salut
cine a fost in nea moudania ?
ce poate sa-mi spuna
a stat cineva la haus chrisi ( nea moudania )>?

multumesc
zoloft
Am hotarat sa merg pe cont propriu la Sun Beach Hotel 4* in localitatea Agia Triada langa Salonic.
Stie cineva, ceva despre acest hotel ????
A fost cineva..ca din pozele de pe net...nu pot sta linistit...
edbica2000
QUOTE (zoloft @ Feb 26 2008, 21:20) *
Am hotarat sa merg pe cont propriu la Sun Beach Hotel 4* in localitatea Agia Triada langa Salonic.
Stie cineva, ceva despre acest hotel ????
A fost cineva..ca din pozele de pe net...nu pot sta linistit...

Hotelul este situat la cca. 15 km de centrul Salonicului. Este un hotel acceptabil la cele 4* pe care le revendica in speta: camere standard (nu f mari, nu f mici, standard mobilate, baie, uscator, telefon, tv, radio, etc); piscina cu bar; receptie si hol de primire foarte mari; 2 sali de restaurant; mic dejun normal; Atentie: sunt anumite camere renovate altele nu; la ultimul etaj o mica sala (camera) fitness.

Partea proasta este locul unde este situat. Plaja este aproape, 50 m, nu foarte lata, simpla. Centrul satului (ca nu o poti numi statiune pe Aghia Triada) este la cca. 150-200 m - asta pt o taverna, un ghiros rapid. Locul, dupa cum spuneam nu impresioneaza cu nimic, din contra, pare neingrijit.

Dupa parerea mea este un hotel numai de tranzit sau un hotel pt familii care nu vor sa se miste prea mult.

Singurul avantaj pe care il vad eu este apropierea de Salonic ceea ce iti da posibilitatea sa te duci zilnic acolo.
Apropo, la ce agentie l-ai vazut?
rov
Please.....

Vrem sa mergem in vara in Paralia....Pentru prima data in Grecia...Am gasit oferta avantajoasa la Christian Tour....Stiti ceva despre ei? Sunt seriosi?
Care dintre hoteluri le recomandati? naughty.gif

Am vrea demipensiune. E avantajos?

Multumesc!

yvonna
QUOTE (octaviantatulescu @ Feb 26 2008, 19:20) *
salut
cine a fost in nea moudania ?
ce poate sa-mi spuna
a stat cineva la haus chrisi ( nea moudania )>?

multumesc

Nea Moudania e un orasel chiar la baza piciorului Kassandra.
Din cate am vazut nu are plaja ( poate o fi prin zona).
E dragutel asa de o plimbare seara.
octaviantatulescu
salut din nou,
as vrea, daca citeste cineva care a fost in zona halkidiki, sa-mi dea ceva recomandari
daca a fost cineva cu copil mic in halkidiki la demipensiune, sau fara masa si unde a fost, unde s-au cazat?
multumesc delphinash pentru recomandarile din thassos dar as prefera pe continent poate halkidiki sau nei pori sau altundeva dar nu prea departe
multumesc

QUOTE (octaviantatulescu @ Feb 27 2008, 17:26) *
salut din nou,
as vrea, daca citeste cineva care a fost in zona halkidiki, sa-mi dea ceva recomandari
daca a fost cineva cu copil mic in halkidiki la demipensiune, sau fara masa si unde a fost, unde s-au cazat?
multumesc delphinash pentru recomandarile din thassos dar as prefera pe continent poate halkidiki sau nei pori sau altundeva dar nu prea departe
multumesc

multumesc yvonna pentru raspuns
CornelB

nu am fost [încă] în halkidiki, dar urmăresc subiectul smile.gif ; în lipsă de altceva, citește acest review, este scris de o persoană în care eu am absolută încredere [om echilibrat; familie cu copii], vorbște foarte frumos despre hotelul Melinton Inn, Porto Carras.

Delphinash
octaviantatulescu, crezi ca Nei Pori e mai aproape decat Thassos? Ca si eu am cautat ceva locatii pe acolo dar distanta e de vreo 1000 si ceva de Km. Din Biucuresti pana in thassos sunt in jur de 800-900 km. Pe viamichelin nu am putut sa fac distanta ca nu stie sa caute nei Pori sau nu stiu eu biggrin.gif. De la Deva e mai mult intr-adevar de mers, de fapt la noi ne omoara drumurile dar cred ca veti parcurge aceleasi distante. Oricum vacanta frumoasa oriunde ati merge (poate incercati odata si thassosul ca e frumos tare!)

Am facut un autotour pe viamichelin pt Nei Pori si am pus ca oras de ajuns Volos pt ca pe Nei pori nu il gaseste. Sunt 918 km. Dar nu stiu daca Nei Pori e pe langa Volos. Poate ne ajuta cineva cu o informatie.
ANDOX
@ octaviantatulescu
In Halkidiki eu iti recomand Philoxenia Bungalow
Se afla intre cele 2 brate , 3 * , demipensiune , raport pret/calitate f. bun la diferite agentii de la noi.
Aici am scris despre locatie.
zoloft
QUOTE (edbica2000 @ Feb 27 2008, 12:59) *
Hotelul este situat la cca. 15 km de centrul Salonicului. Este un hotel acceptabil la cele 4* pe care le revendica in speta.....
Partea proasta este locul unde este situat. Plaja este aproape, 50 m, nu foarte lata, simpla. Centrul satului (ca nu o poti numi statiune pe Aghia Triada) este la cca. 150-200 m - asta pt o taverna, un ghiros rapid. Locul, dupa cum spuneam nu impresioneaza cu nimic, din contra, pare neingrijit.
Dupa parerea mea este un hotel numai de tranzit sau un hotel pt familii care nu vor sa se miste prea mult.

Singurul avantaj pe care il vad eu este apropierea de Salonic ceea ce iti da posibilitatea sa te duci zilnic acolo.
Apropo, la ce agentie l-ai vazut?

La Elysse Turism..Str. Lanariei nr.93 !!
Cum adica mic dejun normal ??? Adica 2 felii de paine cu salam ?? Fara bufet suedez ???

Dar despre Hotel Pallini Beach 4* stie cineva ceva ???? Va rog..e prima oara in Grecia si nu vreau sa stau la vreun hotel..sordid. Ar fi prea departe de locuri de vizitat ????

cristinica25
QUOTE (rov @ Feb 27 2008, 14:21) *
Please.....

Vrem sa mergem in vara in Paralia....Pentru prima data in Grecia...Am gasit oferta avantajoasa la Christian Tour....Stiti ceva despre ei? Sunt seriosi?

Multumesc!

Hallo,

Am fost la Paralia 2 ani la rand si m-am simtit extraordinar.Nu stiu nimic despre Christian Tour dar iti pot recomanda o agentie din Iasi,Marion Turism(au site),asta in cazul in care vrei sa mergi cu autocarul,un autocar nou,f bine dotat.Ei fac cazarea la vila Adonis,de 2 stele,este centrul statiunii,f aproape de plaja.Camerele sunt f curate,dotate cu frigider,tv,telefon,mini-bucatarie(cu vesela si un aragaz micut).Preturile sunt mici,anul trecut am fost in septembrie si am platit 100 euro si 250 ron(transportul) de persoana,pt 7 nopti.In iulie,cand e varful sezonului,e ceva mai scump,cred ca cu vreo 20 euro de persoana(parca atat am platit cand am fost in iulie).Va recomand sa fiti prudenti,sunt o gramada de agentii care dau tepe.Daca mergeti cu Marion veti beneficia de asistenta turistica acolo,de la o firma greceasca,cu angajati romani.In ce priveste costurile,o masa buna poate fi luata cu 7 euro,sunt niste restaurante absolut incantatoare,chiar pe malul marii.Daca va plac produsele de tip fast-food puteti lua un gyros pita(asemanator cu shaorma) cu 1,50 euro,e foarte bun.Nu ratati excursiile,ar fi pacat sa nu mergeti la Meteora sau pe insula Skiathos.Nu ratati nici o vizita la Salonic,este la vreo 70 km de statiune.In acest caz,mergeti pe cont propriu,biletul pana acolo(cu autobuzul) este 6 euro(excursia organizata de agentie este mai scumpa).
Distractie placuta!
alima
QUOTE (zoloft @ Feb 27 2008, 20:29) *
Dar despre Hotel Pallini Beach 4* stie cineva ceva ???? Va rog..e prima oara in Grecia si nu vreau sa stau la vreun hotel..sordid. Ar fi prea departe de locuri de vizitat ????

La Pallini Beach am fost si eu in 2006, tot pentru prima oara in Grecia. Iti spun doar ca sejurul aici m-a facut sa ma reintorc in Grecia si in 2007. Daca doresti detalii sau poze, ti le pun la dispozitie cu placere.
tgorun
QUOTE (Delphinash @ Feb 27 2008, 18:27) *
octaviantatulescu, crezi ca Nei Pori e mai aproape decat Thassos? Ca si eu am cautat ceva locatii pe acolo dar distanta e de vreo 1000 si ceva de Km. Din Biucuresti pana in thassos sunt in jur de 800-900 km. Pe viamichelin nu am putut sa fac distanta ca nu stie sa caute nei Pori sau nu stiu eu biggrin.gif. De la Deva e mai mult intr-adevar de mers, de fapt la noi ne omoara drumurile dar cred ca veti parcurge aceleasi distante. Oricum vacanta frumoasa oriunde ati merge (poate incercati odata si thassosul ca e frumos tare!)

Am facut un autotour pe viamichelin pt Nei Pori si am pus ca oras de ajuns Volos pt ca pe Nei pori nu il gaseste. Sunt 918 km. Dar nu stiu daca Nei Pori e pe langa Volos. Poate ne ajuta cineva cu o informatie.

Nei Pori (Neoi Poroi) este langa Platamonas.

Bucuresti - Platamónas : 813 Km / 9h35 conform viamichelin
rov
QUOTE (cristinica25 @ Feb 27 2008, 20:51) *
Hallo,

Am fost la Paralia 2 ani la rand ...

Multumesc mult Cristinica! biggrin.gif
edbica2000
QUOTE (rov @ Feb 27 2008, 14:21) *
Please.....

Multumesc!

Pentru prima data in Grecia alegerea e buna...Riviera Olimpului sau Halkidiki...nu de alta dar dupa aceea daca iti va place vei putea upgrada destinatia: insule, etc.

Despre Christian Tour ma abtin sa fac comentarii, sunt destule scrise si de bine si de rau, doar ai rabdare si parcurge-le.
Nu-ti recomand demipensiune din cateva motive: a) nu te astepta la un meniu bogat cool.gif mic dejun si cina deja cumparate plus pofta de a servi o masa cu specialitati locale (pranzul) mi se pare mult pe zi pentru ca timpul nu-ti va permite sa stai numai la masa:)); daca mai pleci si in cateva excursii ti se va servi micul dejun la pachet (cateva sandwich-uri); fara cina este mai recomandabil, iti lasa posibilitatea de a servi masa cand, unde si ce-ti pofteste inima (si buzunarul) fara prea mare diferenta de pret;

Cu privire la hoteluri, da-mi voie sa fac o gluma, nu fii lenes si cauta intai tu insuti pe net detalii citeste posturile anterioare dupa care daca nu esti lamurit pe deplin vino cu intrebari exacte despre un anumit hotel nu la general, pt ca aici daca iti recomandam ceva vei avea cate o recomandare diferita de la fiecare forumist wink.gif

vacanta placuta

QUOTE (zoloft @ Feb 27 2008, 20:29) *
La Elysse Turism..Str. Lanariei nr.93 !!
Cum adica mic dejun normal ??? Adica 2 felii de paine cu salam ?? Fara bufet suedez ???

Cand am zis normal ma refeream la bufet suedez, evident, avand in vedere categoria hotelului. Iar asta cuprinde (in Grecia) cu mici variatii: mic dejun rece: salam (parizer), cascaval (branza), legume (rosii, castravete, frunze de salata), corn-flakes, lapte, ceai, cafea, paine, desert (chec sau comport sau alta prajitura), juice mic dejun cald; omleta sau ou fiert, cremwurst, bacon (prajit sau nu)...in mare cam asta e.

Pallini este un hotel bun care se incadreaza in standardul celor 4* acordate. este in Halkidiki, pe primul brat, Kassandra, deci destul de aproape de locurile de vizitat uzuale (Muntele Athos, Pestera de la Petralona, Salonic) si ceva mai departe de Meteora (750 km dus-intors) si mai mult de Atena (1.400 km).
raluca2005
Anul asta m-as duce in Creta sau in Rhodos in jurul datei de 21 august. O fi tarziu? Adica as vrea sa fie soare si apa calda si animatie, nu atmosfera aia de sfarsit de sezon care e prin Mamaia. Anul trecut am plecat in Turcia pe 30 august si a fost cam tarzior. Adica era cald inca, insa seara era racoare rau, de bluza cu maneca lunga. Nu as vrea sa patesc asta si in Grecia. Mai ales ca cred ca Turcia e mai calduroasa decat Grecia din principiu.
octaviantatulescu
salut din nou,
am ajuns la o alegere cat de cat finala: halkidiki sau nei pori ( cel putin anul asta fiind pt prima data in grecia)
in halkidiki am gasit o viluta ( haus chrisi ii zice, apartament cu 2 camere la 50 euro /zi ) sau in nei pori la o viluta gasita de niste prieteni care vin cu noi si unde e cam la fel 50 euro / zi
prietenii m-au convins ca nu e bine sa iau demipensiune fiindca oricum ai unde manca ieftin si bine ( ei au mai fost 1 data la nei pori si le-a placut ), dar au fost in august.
acum mergem la sfarsit de iunie
cam cum o fi apa marii atunci, calda?
multumesc celor care vor continua sa-mi raspunda
edbica2000
QUOTE (octaviantatulescu @ Feb 29 2008, 14:30) *
salut din nou,
am ajuns la o alegere cat de cat finala: halkidiki sau nei pori ( cel putin anul asta fiind pt prima data in grecia)
in halkidiki am gasit o viluta ( haus chrisi ii zice, apartament cu 2 camere la 50 euro /zi ) sau in nei pori la o viluta gasita de niste prieteni care vin cu noi si unde e cam la fel 50 euro / zi
prietenii m-au convins ca nu e bine sa iau demipensiune fiindca oricum ai unde manca ieftin si bine ( ei au mai fost 1 data la nei pori si le-a placut ), dar au fost in august.

Apa marii va fi calda... nu-ti fa griji; si nu numai apa marii ci si vremea; de aceea intereseaza-te daca la viluta aia de care zici in Nei Pori ai si aer conditionat nu numai inclus in pret ci si daca exista ! Dupa pret (daca zici ca e ap cu 2 cam adica in traducere greceasca este studio) nu prea cred ca are. Astea din Halkidiki sunt si mai curate/renovate si au si aer conditionat de obicei si la aceeasi bani. De ideea cu deminpensiunea am zis si eu ca nu e necesara.
Dic84
sal.vreau sa plec si eu pt prima data in GRECIA.Ce statiune recomandati si ce hotel pentru un stat cu burta la soare cat mai placut biggrin.gif?Ar fi bine sa-mi iau ALL INCLUSIVE sau nu?Si inca ceva...cum e mai bine sa fac?sa plec cu avionul sau cu masina proprie.multumesc
yvonna
QUOTE (raluca2005 @ Feb 28 2008, 16:15) *
Anul asta m-as duce in Creta sau in Rhodos in jurul datei de 21 august. O fi tarziu? Adica as vrea sa fie soare si apa calda si animatie, nu atmosfera aia de sfarsit de sezon care e prin Mamaia. Anul trecut am plecat in Turcia pe 30 august si a fost cam tarzior. Adica era cald inca, insa seara era racoare rau, de bluza cu maneca lunga. Nu as vrea sa patesc asta si in Grecia. Mai ales ca cred ca Turcia e mai calduroasa decat Grecia din principiu.

Hm! Foarte ciudat, si eu am fost anul trecut in Turcia 7-13 sept, ziua era f cald, seara era bine ( tot de maneca scurta).
In alta ordine de idei, si in Grecia poti sa prinzi o vara torida, am fost intr-un an pe 17 septembrie si ziua era canicula , asa ca sfarsitul de augut e ideal!

QUOTE (octaviantatulescu @ Feb 29 2008, 14:30) *
salut din nou,

Subscriu la ce spun prietenii tai. Nu-ti lua decat maxim mic dejun!!!!! Demipensiunea si AI e f slab la greci, iar la taverne se mananca fenomenal de ieftin si de bine ( nu mai vorbesc de atmosfera aia a lor, grecul care iti da din partea casei fructe sau bautura, te saluta de cate ori te vede ca treci prin fata tavernei lui....)
Apa e ok, fara doar si poate muuuuuuuult mai calda ca la Marea Neagra.
edbica2000
QUOTE (Dic84 @ Feb 29 2008, 23:18) *
sal.vreau sa plec si eu pt prima data in GRECIA.Ce statiune recomandati si ce hotel pentru un stat cu burta la soare cat mai placut biggrin.gif?Ar fi bine sa-mi iau ALL INCLUSIVE sau nu?Si inca ceva...cum e mai bine sa fac?sa plec cu avionul sau cu masina proprie.multumesc

Mult prea generala tema, nu te supara. Fixeaza-ti un buget dupa care poti sa incepi sa cauti ceva pe masura. Daca ar fi sa ma iau dupa ce ai scris (all inclusiv, avion, masina proprie) as zice ca ai ceva buget la dispozitie happy.gif .

So...o clasificare generala (fara sa ma injure alti colegi forumisti) ar fi de genul:
buget mic - mediu: ~175-250 e/pers transp cu autocarul, cazare 7 nopti, mic dejun, in sezon gasesti pe Riviera Olimpului (Paralia, Olympic, Nei Pori, Platamonas,Leptokaria, etc) si pe la studiouri si hoteluri de 2* in Halkidiki
buget mediu: ~ 250 - 400 - insulele Thassos, Corfu
buget mediu-mare: ~300 - 600 - insulele Creta, Rhodos, Zakynthos
buget mare: ~ 500 -1.000 Insulele Mykonos, Santorini, Lebos

Acum astea nu sunt decat niste repere cu totul generale. Evident ca poti sa stai si in Halkidiki cu buget mare 1.000 e/pers la 5* si all inclus si transp cu avionul si nici in Paralia daca o sa ai 500 e/pers nu te gandi ca n-ai pe ce sa-i cheltui. biggrin.gif

Vezi de ce banuti dispui si faci o alegere dupa care te poti interesa mai in amanunt de ce si cum acolo.
criss_65
QUOTE (raluca2005 @ Feb 28 2008, 16:15) *

depinde cum stai cu caldura. noi am fost anul trecut in iulie pe 15 in turcia, iar seara eu imi luam pulover pe mine asa ca.... nu este o regula, iar ziua au fost si 42 grade si nu a fost cald pt ca hotelul era la mare!

QUOTE (criss_65 @ Mar 1 2008, 19:02) *
depinde cum stai cu caldura. noi am fost anul trecut in iulie pe 15 in turcia, iar seara eu imi luam pulover pe mine asa ca.... nu este o regula, iar ziua au fost si 42 grade si nu a fost cald pt ca hotelul era la mare!

la greci am fost de 2 ori in septembrie si a fost ok, cald si bine dar seara tot asa cu un pulover

QUOTE (octaviantatulescu @ Feb 27 2008, 17:28) *
salut din nou,
multumesc

multumesc yvonna pentru raspuns

mie mi-a placut mai mult in paralalia decat in halkidiki! dar este vorba de gust sau de unde ai nimerit sa stai. in halkidiki am stat int-un satuc mic, mic cu 3 taverne si 2 magazine mari si late! plaja f mica si cu pietre. dupa o saptamana eram prieteni cu toti chelnerii celor taverne si cu vanzatorii din magazine, ne-am luat si la revedere cand am plecat. dar, asa am nimerit intr-un satuc. la paralia a fost bine, taverne peste taverne, plaja lata, magazine....
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.