sunt nou venita aici.. salutare
am o intrebare pt cunoscatori. vreau sa-mi petrec un sejur vara asta, in iulie in grecia (charter avion) si nu ma pot hotara ce se aleg. tin sa mentionez ca am mai fost pana acum de 2 ori in grecia, in paralia katerini si suntem realmente indragostiti de tara asta. ideea e ca avem in vedere 2 aspecte: statiunea sa aiba plaja cu nisip fin (fara pietris si accesibila, sa nu trebuiasca sa fac o ora pana la plaja - adooooor sa fac plaja si sa inot ) si distractie, viata de noapte.
prima varianta fusese insula creta, insa din tot ce am citit si vazut pana acum, acolo plajele sunt cu pietris, insa tavernele, discotecile sunt la tot pasul - deci varianta asta a cazut.
acum studiez varianta cu insula corfu - extrem de frumoasa - cu 2 destinatii misto agios gordis si glyfada, insa am inteles ca sunt statiuni f linistite.
M-am uitat chiar si la san torini - fff frumos, nimic de zis, insa plajele alea cu nisip negru, vulcanic...
Oricum, sunt nedumerita. de vizitat, oricum voi avea ce vizita oriunde as merge, insa vreau sa impac ambele aspecte.
Am citit pe forumul asta multe pareri si am vazut ca sunt multe persoane avizate sa-mi dea o idee, ce sa aleg.
multumesc