Totul despre GRECIA
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174

patrolman

QUOTE (narcat @ Jan 19 2008, 14:16) *
Salut oameni buni!As avea si o mare rugaminte la cei care sunt plimbati si oarecum vechi in ale Greciei,as vrea sa stiu care agentiei este mai recomandata si mai serioasa ,cu servicii bune si cu respectarea celor mentionate in programul sejurului[circuitului].Ne intereseaza sa mergem in mai-iunie cu copilul[6 ani] si chiar nu stiu la cine sa ne oprim[Romadria,Helen travel,Grafos,Meli tours]?Merci anticipat celor care sunt amabili sa raspunda.

Iti recomand cu incredere agentia Romadria Confort(Bucuresti) -Philoxenia Bungalows 3*-gasesti pe net la www.romadria.ro preturile sunt de curand afisate.Ai demipensiune inclusa(mic dejun si cina-bufet suedez,cu mancare multa si variata) Noi am fost anul trecut si am fost f multumiti.
Singura chestie este ca zone este ffff linistita(adica fara parcuri de distractie si cluburi).Dar daca ai masuina poti vizita imprejurimile unde gasesti peisaje mult mai frumoase decat cele din jurul hotelului.
Cumnata mea a fost cu copil de 3 ani si vrea si anul asta tot acolo.Manacrea este asa de multa ca toti(fiind 5 persoane) ne-am ingrasat 2-3 kg de caciula,in
conditiile in care noi in fiecare zi faceam cate o excursie.
mpatachia
QUOTE (patrolman @ Jan 23 2008, 22:26) *
Iti recomand cu incredere agentia Romadria Confort(Bucuresti) -Philoxenia Bungalows 3*-gasesti pe net la www.romadria.ro preturile sunt de curand afisate.Ai demipensiune inclusa(mic dejun si cina-bufet suedez,cu mancare multa si variata) Noi am fost anul trecut si am fost f multumiti.
Singura chestie este ca zone este ffff linistita(adica fara parcuri de distractie si cluburi).Dar daca ai masuina poti vizita imprejurimile unde gasesti peisaje mult mai frumoase decat cele din jurul hotelului.
Cumnata mea a fost cu copil de 3 ani si vrea si anul asta tot acolo.Manacrea este asa de multa ca toti(fiind 5 persoane) ne-am ingrasat 2-3 kg de caciula,in
conditiile in care noi in fiecare zi faceam cate o excursie.

la romadria preturile de anul asta sunt destul de mari fata de altii .

Delphinash
QUOTE (aron @ Dec 10 2007, 12:30) *
Salutări

Are cineva informații despre posibilități de închiriere de vile în Grecia, m-ar interesa informații din Thassos, Evia și Corfu.
Nu mai vreau agenții, vreau să rezerv eu ce-mi place mie și la prețul real.
Este vorba de 6 persoane, 3 cupluri care vrem să mergem în august-septembrie 2 săptămâni.

Orice informație este binevenită.
Mulțumesc

Pt Thassos iti pot recomanda Potos cu Haus Elsa. Perioada pe care o vrei e destul de ieftina, e frumaosa, curata, e f ok. Eu am fos 2 ani l arand la ei. Detalii in poze aici: http://community.webshots.com/user/Crinutz
patrolman
Pentru cei ce au fost mai fost prin Grecia , ma intereseaza noi locatii prin regiunea paralia katerini sau chiar alte zone(ma refer la cazari).
Anul trecut am fost in partea halkidiki-Psakoudia.
patrolman
QUOTE (bigdi @ Aug 29 2007, 16:10) *
paralia? iacs!
check out LEFKADA experience:
http://picasaweb.google.com/bogdanmos

PENTRU BIGDI,TE ROG SA-MI DAI MAI MULTE DETALII DESPRE LEFKADA (CAZARE IN MOD DEOSEBIT,PRETURI).DACA SE POATE O ADRESA DE MAIL SAU MESS.MULTUMESC ANTICIPAT.
yvonna
QUOTE (mykyradu @ Jan 22 2008, 10:20) *
As dori sa merg in perioada 23.06-29.06 in Paralia Katerini. Hotelurile la care as dori sa stau sunt :Central 3*+ sau Korali 3*. Ma poate ajuta cineva cu informatii legate de aceste lucruri(cunoasteti hotelurile)...etc
Multumesc anticipat

Mykyradu, de hotel Central nu-ti pot spune nimic, nu stiu, dar la Korali am stat, cei drept acum 3 ani, e f ok. Asta ce inseamna, pe malul marii, cam intr-un capat de statiune, e un hotel nou, are cred max 5 ani, camere dragute, dar bai fff mici ( si cand spun mici tb sa se inteleaga ca o persoana corpolenta nu prea are loc).
Alte detalii, plaja din dreptul hotelului e f larga, barulete si marketuri sunt peste tot, iar pana in centru statiunii nu faci mai mult de 10 minute.
Proprietarii sunt o familie de greci, simpatici, ei stau mereu in receptie si sunt amabili cu turistii.
edbica2000
QUOTE (mykyradu @ Jan 22 2008, 10:20) *
As dori sa merg in perioada 23.06-29.06 in Paralia Katerini. Hotelurile la care as dori sa stau sunt :Central 3*+ sau Korali 3*. Ma poate ajuta cineva cu informatii legate de aceste lucruri(cunoasteti hotelurile)...etc
Multumesc anticipat

Central este situat (dupa cum zice si numele) chiar in fata Bisericii, in km ""0"" al Paraliei. Hotelul este OK, aproape de cele 3 stele ale sale, dar: 1. vei avea slujba de la Biserica in urechi sambata si duminica; 2. este destul de piperat la pret.
Korali, este ceva mai departe de centru cca. 700 m, pe a 2-a strada de la mare, nu prea ii dai 3 stele in 2* se incadreaza bine. Distanta de mare cca. 100 m, plaja intr-adevar larga in acea parte (este dupa Clubul Menta daca iti spune ceva). Si acesta este relativ cu tarif mare fata de alte hoteluri de aceeasi categorie.

mihaigza
ma ajuta si pe mine cineva cu o informatie?
STATIUNEA AG GEORGIOS din nord-vestul insulei corfu cum este?am si eu rezervare in august si imi prinde bine orice informatie,a fost cineva in statiune?Alkylon Hotel 3*** cum este?plaja cum este?daca a fost cineva si poate sa-mi dea informatii raman dator.
a si agentia christiantour cum este?a fost cineva cu ea?
ce parere aveti?
jegenny
QUOTE (ovy2003 @ Jan 7 2008, 19:24) *
am o mare rugaminte,cine poate sa imi dea un sfat,i-as fi recunoscator....am luat un bilet la greci de la o agentie romaneasca,[cu cazare transport....],la incheierea contractului ei mi-au dat copie dupa contract,factura, mai putin voucerul ,care ei spun ca se pastreaza la ghid fiind o escursie cu grup.....imi trebuia si mie un voucer?este normal? MULTUMESC ANTICIPAT

trebuie sa-ti dea tie voucerul nu sa-l tina ghidul, dute si cere-l nu e normal sa stea la ei.
yvonna

QUOTE (mihaigza @ Jan 31 2008, 12:39) *
ma ajuta si pe mine cineva cu o informatie?
STATIUNEA AG GEORGIOS din nord-vestul insulei corfu cum este?am si eu rezervare in august si imi prinde bine orice informatie,a fost cineva in statiune?Alkylon Hotel 3*** cum este?plaja cum este?daca a fost cineva si poate sa-mi dea informatii raman dator.
a si agentia christiantour cum este?a fost cineva cu ea?
ce parere aveti?

Sper sa te ajut cu niste imformatii. Am fost acum 3 ani in Corfu si am stat in Ag Giorgios dar sunt 2 localitati cu acelasi nume. Eu am stat in cea care e un pic mai sus de Paleokastrisa. Daca e aceeasi pot sa-ti spun urmatoarele: nu e o statiune, eu un satuc pescaresc cu acces destul de greu de la soseaua principala, plaja e f mare cu nisip fin, apa e destul de rece pt ca sunt niste paraiase care se varsa in mare, sunt doar vreo 2-3 hoteluri si cateva vile de inchiriat plus case ale localnicilor si cateva taverne, un market.
Daca te duci la distrctie ai ales prost, daca vrei odohna e excelent.
Eu am vazut toata insula si pot sa-ti dau orice informatie doresti.
yvonna
QUOTE (yvonna @ Jan 31 2008, 13:00) *
Sper sa te ajut cu niste imformatii. Am fost acum 3 ani in Corfu si am stat in Ag Giorgios dar sunt 2 localitati cu acelasi nume. Eu am stat in cea care e un pic mai sus de Paleokastrisa. Daca e aceeasi pot sa-ti spun urmatoarele: nu e o statiune, eu un satuc pescaresc cu acces destul de greu de la soseaua principala, plaja e f mare cu nisip fin, apa e destul de rece pt ca sunt niste paraiase care se varsa in mare, sunt doar vreo 2-3 hoteluri si cateva vile de inchiriat plus case ale localnicilor si cateva taverne, un market.

Iar legat de Christian Tour ei merg pe preturi foarte bune, dar cazarile lor nu sunt fenomenale , de multe ori chiat proaste. la sfarsit de martie va fi Targul de Turism si vor aparea toate ofertle pentru 2008. Nu te grabi!
nery
a mai plecat careva dintre voi in grecia cu agentia europatravel? vreau sa plec vara asta si nu mi doresc surprize! hotelul l am verificat...si e ok, mai ramane de vazut cat e de serioasa agentia biggrin.gif
mihaigza

iti multumesc pt informatie,si da aia e locatia mai spre nord de Paleokastrisa,nu am facut inca plata dar urma sa o fac,inca ma mai pot razgandi,iti trimit un link cu oferta lor (christiantour)si poate ma ajuti cu cea mai buna oferta dupa parerea ta si raport pret calitate pt corfu http://www.christiantour.ro/hoteluri.php?charter=183
iti multumesc in avans si sper sa nu fi incalcat vreo regula pe forum ca sunt nou pe aici si nu asta a fost intentia mea
si poate imi zici si mie ce te-a impresionat cel mai mult in corfu legat de peisaje,cea mai buna plaja etc
merci in avans mult de tot
mihaigza
a sau mai e o varianta insula Thassos,ma intereseaza in primul rand peisaje,apa albastra,nisip fin,vegetatie cat mai multa.nu ma dau in vant dupa cluburi discoteci etc,m-am lasat de mult,ii lasam pe altii sa se distreze,dar vreau sa pot manca,cumpara tampenii etc sa am de unde alege,sa fie ceva viu in locul unde ma duc,trag la odihna dar nu la genul asta de odihna,eu planuiesc ca inchiriez ceva si sa colind,problema e ca nu merg singur suntem 4 persoane si nu toti isi permit ceva mai scump si din acest motiv am ales ag georgios,mi-am zis ca macar e in vest si o sa vad apusul pe mare,astept orice sfat,ce ai face tu in locul meu si cam ce ai alege,si mai ales ce nu ai alege:"invata din greselile altora pt ca singur nu ai timp sa le faci pe toate"
a si uitasem:jos palaria pt forum,sunt nou pe aici dar imi lasa o impresie f buna
ps:nu sunt din bucuresti si nu stiu cand o sa fie targul in Craiova de unde sunt eu,plus ca in aceasta perioada majoritatea ofera o reducere 10% 15%20%,pot alege usor si perioada ca nu se prea bate nimeni pe locuri de acum pot alege si hotelurile si statiunile,de asta am ales sa cumpar de acum daca mai stie cineva o oferta mai buna,verificata,puteti sa imi ziceti chiar va sunt recunoscator
scaramouche

In vara asta vreau sa merg vreo zece zile in Corfu, pe cont propriu(fara agentii, rezervari...), in a doua jumatate a lui iulie, undeva pe coasta de vest, intr-o statiune cu ceva liniste(nu ca la manastire dar neinteresat de discoteci, clubbing, banana, ski-jet...), cu taverne sa ai de unde alege, unde sa gasesc un studio sau hotel(camera tripla, AC, max. 60 Euro/noapte), langa o plaja cu nisip(nu-mi place sa merg cu masina la plaja).O sa ajungem probabil pe la 4-5 dupa amiaza si nu vreau sa pierd mult timp cu cautatul (si negociatul) unui loc de cazare, asa ca orice sugestie este bine venita.Eu m-am gandit la Glyfada sau Pelekas.Ce zici, e fezabil?
Delphinash
QUOTE (mihaigza @ Jan 31 2008, 20:01) *
a sau mai e o varianta insula Thassos,ma intereseaza in primul rand peisaje,apa albastra,nisip fin,vegetatie cat mai multa.nu ma dau in vant dupa cluburi discoteci etc,m-am lasat de mult,ii lasam pe altii sa se distreze,dar vreau sa pot manca,cumpara tampenii etc sa am de unde alege,sa fie ceva viu in locul unde ma duc,trag la odihna dar nu la genul asta de odihna,eu planuiesc ca inchiriez ceva si sa colind,problema e ca nu merg singur suntem 4 persoane si nu toti isi permit ceva mai scump si din acest motiv am ales ag georgios,mi-am zis ca macar e in vest si o sa vad apusul pe mare,astept orice sfat,ce ai face tu in locul meu si cam ce ai alege,si mai ales ce nu ai alege:"invata din greselile altora pt ca singur nu ai timp sa le faci pe toate"
a si uitasem:jos palaria pt forum,sunt nou pe aici dar imi lasa o impresie f buna
ps:nu sunt din bucuresti si nu stiu cand o sa fie targul in Craiova de unde sunt eu,plus ca in aceasta perioada majoritatea ofera o reducere 10% 15%20%,pot alege usor si perioada ca nu se prea bate nimeni pe locuri de acum pot alege si hotelurile si statiunile,de asta am ales sa cumpar de acum daca mai stie cineva o oferta mai buna,verificata,puteti sa imi ziceti chiar va sunt recunoscator

Insula Thassos mi se pare o destinatie f buna pt cei care nu vor sa cheltuie f mult. Se mananca bine, are plaje de toate felurile si mai ales golfulete salbatice gen caraibe(nu glumesc! cu apa verde, turcoaz, super), vegetatie, te poti plimba prin orase, suveniruri o gramada. Poti face croaziere cu mai multi sau de unul singur, exista si un vapor cu fund de sticla si cica e f misto ca se vede pe sub apa. (si ai ce vedea). E o locatie buna pt snorkle.
Si poti vedea si apusul pe mare. Mai putin rasaritul din anumite parti ale insulei.
yvonna
QUOTE (mihaigza @ Jan 31 2008, 21:01) *

Intre Corfu si Thasos eu ti-as recomanda Corfu. vezi ca ti-am trimis pm.
mihapavel
[quote name='yvonna' date='Feb 1 2008, 13:32' post='4011921']
Intre Corfu si Thasos eu ti-as recomanda Corfu. vezi ca ti-am trimis pm.
[/quote

de acord!
eu am fost anul trecut cu christian tour, ireprosabil!
am stat la golden nest, agios gordios-superb.mai tarziu pun niste poze facute de la balconul camerei .
mihapavel
poze din agios gordios si hotel golden nest pentru cine este nehotarat

mihapavel
si inca vreo cateva
mdt
La cazarile la vila se face curatenie zilnica in camera?
Ma intereseaza Nei Pori.
mihaigza
a fost cineva in corfu statiunea Ipsos ,Appartments Eleni Hotel 3***?
imi sunt de ajutor toate informatiile!am vrut sa aleg ag gordios dar nu au plecare din orasul meu si va intreb in acesta statiune a fost cineva?(ipsos)si de hotelul asta stie cineva ceva?
yoncv
mdt> nu. Nimeni nu iti intra in camera, nici macar sa ridice gunoiul. Il duci singur la tomberon.
cristi1234
QUOTE (ovy2003 @ Jan 7 2008, 19:24) *
am o mare rugaminte,cine poate sa imi dea un sfat,i-as fi recunoscator....am luat un bilet la greci de la o agentie romaneasca,[cu cazare transport....],la incheierea contractului ei mi-au dat copie dupa contract,factura, mai putin voucerul ,care ei spun ca se pastreaza la ghid fiind o escursie cu grup.....imi trebuia si mie un voucer?este normal? MULTUMESC ANTICIPAT

Am mers ani la rand in Grecia si mereu vougherul a fost la ghid...daca il ceri ca iti trebuie pt decontare oricum ti-l da orice agentie.De cazat pe noi mereu ne-a cazat ghidul, am vazut ca si cei care veneau cu masina lor la cazare nu erau cazati pe baza voucherului, proprietarii chemau ghidul sa ii cazeze....eu zic sa stai calm.
Ntim
Grecia in martie. Afost cineva in martie ? Merg in Grecia luna viitoare si vreau ceva pareri de la cine a fost in aceasta perioada merg cu trenul si ma intereseaza ceva locati din zona Salonic Atena Volos sau locuri apropiate de gari eventual feery . Multumesc..
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.