@ilui
24th August 2007, 09:38
Salut!
A fost cineva in orasul Larisa?Am inteles ca se pot face cumparaturi de acolo.
As dori mai multe detalii.Mersi
ariel71
24th August 2007, 13:52
salut
a fost cineva in statiunea Hanioti, hotel Sousouras ?
cred ca am citit aproape toate forumurile despre Grecia si nu am gasit decat o descriere si aia era de anul trecut
drum bun celor care pleaca si concediu frumos
bun venit celor abia sositi
sisupower
25th August 2007, 13:05
Salutare calatorilor.
Plecam in Halkidiki cu masina in noaptea aceasta din Bucuresti. As vrea tare mult sa mai mergem cu cineva care stie drumul.
Oferim conversatie placuta la opriri:)
Ptr contact, mess:raducozac.
Drum bun si distractie placuta in vacanta.
ariel71
27th August 2007, 13:28
MULTUMESC tuturor celor ce mi-au raspuns
cu ajutorul vostru mi-am lamurit multe din dilemele legate de drum....militieni.....hanioti.....
va doresc drum bun si concediu frumos, celor ce urmeaza sa plece
sa auzim, numai,de bine
andc
27th August 2007, 15:00
Salutare,
stie cineva concret unde sunt incendii in Grecia? In ce zona? Am auzit la radio ceva de ... 61 de morti... de zi de doliu national....
lady Di
28th August 2007, 14:44
Eu am revenit din Grecia dintr-un sejur de 7 zile in Halkidiki, in apropiere de Nea Moudania, in Dionisiou Beach. A fost extraordinar, oferta am gasit-o pe net si am sperat din tot sufletul sa nu mai fi fost cazati acolo turisti romani, ca sa nu fiu obligata sa suport anumite prejudecati cu privire la romani...indreptatite, de altfel.
Am rezervat camera dubla, am cerut al treilea pat pentru copil si totul a fost asa cum arata in forografiile de pe site. Curatenia luna, politetea si amabilitatea grecilor m-au impresionat. Cu preturile nu e chiar asa cum am citit pe forum, ca am plecat cam speriata, fiind prima data cand merg in Grecia. E comparabil cu costurile din oras, dar este mai ieftin ca pe litoralul romanesc si, daca tinem cont de calitatea serviciilor, pai atunci preferam sa iesim peste hotare.
Drumul a fost usor chiar si prin Bulgaria, am trecut vama pe la Bechet cu bacul de 01.00, calitatea soselelor e buna si fiindca am stiut ca la intrarea pe centura Sofiei trebuie putina atentie cu urcarea pe pod, ne-am descurcat. A, sa nu uit, am fost cu o singura masina.
Daca cineva doreste amanunte, va stau la dispozitie.
P.S. Am fost sa vedem Salonicul, langa Turnul Alb erau parcate cateva autocare, printre care vreo 3 de romani...din nefericire, se comportau cel mai urat: stateau tolaniti pe niste scari, aruncau cu cutiile goale de suc spre cosurile de gunoi din lene ca aveau de parcurs vreo 5 m, vorbeau tare ...ce mai, fara comentarii.
Petrecere frumoasa cui pleaca de acum incolo. Grecia merita vazuta si vizitata.