Eu tocmai m-am intors pe 14.08 din Grecia. Am fost cazata in alta parte dar am trecut de vreo 3 ori prin Agios Nikolaos. Este o statiune micuta si foarte coheta. Case frumoase si dichisite. Nu stiu exact care este vila la care vei sta tu dar mie mi s-au parut ok toate (pe afara). Au niste stradute foarte inguste, incape o singura masina, dar circulatia e in ambele sensuri
Un fel de stai tu sa trec eu. De acolo din Agios Nikolaos am vazut privelisti superbe, de pe sosea, spre mare. Plimba-te cu masina de acolo spre bratul Athos, foarte frumos, este o sosea secundara, trecuta cu galben pe harta.
Despre "Vasul Piratilor", am fost cu el in croaziera la muntele Athos. Cred ca despre el este vorba, sau or fi mai multe? Se numeste Menia Maria, este negru si are catarg. Se pleaca cu el in fiecare zi la 9.30 din portul Ormos Panangias, de pe Sithonia. In zilele de joi ai ghid in limba romana, ghida Anca. Ormos Panangias este foarte aproape de Agios Nikolaos, cativa km. Este in NE peninsulei.
Vacanta placuta!
Despre "Vasul Piratilor", am fost cu el in croaziera la muntele Athos. Cred ca despre el este vorba, sau or fi mai multe? Se numeste Menia Maria, este negru si are catarg. Se pleaca cu el in fiecare zi la 9.30 din portul Ormos Panangias, de pe Sithonia. In zilele de joi ai ghid in limba romana, ghida Anca. Ormos Panangias este foarte aproape de Agios Nikolaos, cativa km. Este in NE peninsulei.
Vacanta placuta!
Ce bine imi pare sa aud ca e asa dragutz in Sithonia.
Ai mancat in Agios Nikolaos sau pe undeva pe aproape?
In Grecia sunt multe echipaje de politie? Pe cei mai multi pe care i-au vazut vorbind despre politie povesteau cazuri din Bulgaria, dar in Grecia cum este?